بچه ها این همه چیزش ردیفه؟ رمز نداره؟ نصبش درسته؟ رفتیم برا دانلودحجمشم دقیقا 1 گیگه؟!!
بچه ها این همه چیزش ردیفه؟ رمز نداره؟ نصبش درسته؟ رفتیم برا دانلودحجمشم دقیقا 1 گیگه؟!!
.................OK
لینک دنلود در 3 بخش بدون فیلتر برای PC:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
!!!PES 2013 Demo #1 Released
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود (حجم: 1GB)
لینک مستقیم (سرور KONAMI): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک کمکی (مستقیم): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسهایی از بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by pro_translator; 25-07-2012 at 16:12.
ممنون،
ولی قبلا بچه ها و من لینکا رو گذاشتیم...
با سرعتی که من دارم، تا 15 ساعت دیگه میگیرم!کسی دانلود نکرده؟
دانلود من 15 دقیقه تموم میشه ، خبرشو با تصاویر از بازی بهتون میدم
نسخه ایکس باکس !!!
Size: 989 MB/5 parts
Demo Size: 1.19 GB
Region: RF
Languages: English
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ONE LINK DOWNLOADکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sadeghbb; 25-07-2012 at 16:31.
نری بازی کین مارو یادت بره...یه دست بازی کن سریع بیا..
بچه ها حلالم کنید
دیگه شاید نتونم بیام...
خداحافظ..........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)