دوستان من بتا کی داشتم اما یوز نکردم از اونطرف استیم رو با پوشش کپی گرفتم از یه بنده خدایی و با آیدی خود طرف می تونم وارد دوتا2 بشم اما با آیدی خودم با این حال که دوتا 2 جزو بازیهام هست اما فقط گزینه purchase داره کسی می تونه راهنمایی کنه؟!
دوستان من بتا کی داشتم اما یوز نکردم از اونطرف استیم رو با پوشش کپی گرفتم از یه بنده خدایی و با آیدی خود طرف می تونم وارد دوتا2 بشم اما با آیدی خودم با این حال که دوتا 2 جزو بازیهام هست اما فقط گزینه purchase داره کسی می تونه راهنمایی کنه؟!
خب الآن اینو از کجا میشه گیر اورد !!!؟
من که با سیستم مزخرف استیم نتونستم بتا رو بازی کنم آخرشم برگشتم همون گارنا دوتا 1 بازی کردم.
یکی یه لینک دانلودی، فروشی، چیزی بده می خوام ببینم چیه این که انقدر تعریفشو می کنن ؟
شما یه مرحله هم بری بازی ازاد میشه
تقریبا یک ماه اینجوری شده من با ای دی اولم نرفتم و ولی با ایدی جدیدم باید میرفتم
نه فقط یه مرحله
دوست من بهترین راهش گرفتن یه بک اپ اپدیت شدش
شما اسینگ رو نصب میکنی خودش شروع به دانلود میکنه ولی اگه بک اپ داشته باشین ریستور میکنین و فقط یه اپدیت کم میخواد ازتون
بازی از هر لحاظی بهتر شده ولی واسه من یه ضعف بزرگ داره اون اینه که گوبلین نیست () هرو تخصصیم بود ولی خوب ایشالا بعدا دوباره میاد
واسه تازه واردا خیلی گرافیک عوض شده ولی کلا سر در گم نباید شد بعد یه مدت عادت میکنی
بتا کی رو برای آیدی خودتون یوز کنید .شما آیدی خودتون دوتا2 رو به عنوان یه بازی داره ولی اجازه بازی کردنشو ندارید چون کی ندارید . اگه اون کی رو استفاده کنید میتونید بازیش کنید و جای Purchase گزینه Play میاد .
اگه بتا کی دارید ، طبق آموزش صفحات اولی که آرین نوشته راحت بازی رو به استیم اضافه و دانلود کنید .
اگه نه ، توی صفحه قبل یه لینک دادم من برید توی اون و Get dota 2 رو بزنید تا برید تو صف تا در روز های آینده به بازی اضافه بشید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من چند تا سوال دارم :
1- هیرو ها دقیقا همون هیرو های دوتا1 هستن؟ level های (فکر کنم درستش abilitiy هستش) هیرو ها هم فرقی با دوتا1 نداره؟ آیتم ها هم همونا هستن؟
2-توی بازی لگ یا delay ندارین آیا؟
3-مپ هـک و اینا اومده براش؟
1 . بله . البته هنوز همه هیرو ها نیومدن و چند هیرو موندن ولی خوب اونا هم به تدریج میان . آیتما هم همونان فقط اسم بعضیاشون عوض شده .
2 . Delay بله ولی لگ نه .
3 . نه .
بازیکن ها هاست میشن و بازی رو میسازن یا خود سیستم؟Delay بله ولی لگ نه .
به نظرت بعدا درست نمیشه این مشکل delay ؟
هم میشه آدم خودش Host بشه و هم تو سیستم ولی تا جایی که میدونم با Host شدن هم باز سرور روی استیم هست و نه کسی که Host شده و این شخص عملا فقط یه Lobby ساخته .
Delay شدیدی نیست و کاملا قابل بازیه مثل LoL . مشکل از سرور ها نیست مشکل از نت ما ایرانیاست : (
پینگ شبا واسه من 300ـه صبحا 200 که خوب با 200 میشه گفت Delay نیستش و به راحتی Mirana و Pudge میزنم صبح ها .(کلا با این دیلی فقط چند هیرو رو نمیشه درست بازی کرد)
دوست من لک نیست ولی فریز هست که بعضی مواقع از فریز در میاد و بعضی مواقع دی سی میشه که ریکانکت میکنی
ولی بهترین خصوصیتش اینه که اگه دی سی بشی تا 5 دقیقه اگه بر گردی اکسپرینس میگری اگه بعد 5 دقیق باشه میتونی به بازی ادامه بدی ولی دیسکانکی برات محسوب میشه
من الآن یه دست زدم ، فریز ندارم به هیچ وجه . مخابرات البرز .
فقط دیلی . تازه اونم این دست بسیار کم بود ، پینگم 168 بودش .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)