تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 65 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 647

نام تاپيک: آيا مي دانيد...؟

حـــــرفـه ای Renjer Babi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Canes Venatici

پيش فرض

سلام
    دیانلا جان فکر کنم بد نباشه تو انجمن موضوعات علمی هم یه تنوع داشته باشیم.
    اینجا همش شده موضوعات و مقالات علمی.
    فکر کنم اگه فقط مربوط به موضوعات علمی باشه اشکالی نداشته باشه.
    باتشکر
    بابک

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Dash Ashki
    6-آیا ميدانستيد که هر 186 هزار سال يکبار ، کره زمين کاملا" به زير آب ميرود و تمامي زمين پوشيده از آب ميشود و دوباره بعد از مدتي سر از آب بيرون ميآورد.
    من اينو تا حالا نشنيدم ميشه منبع رو ذکر کنيد ؟
    اگه زمين زيره آب ميره پس مجودت خشکی چجوری زنده موندن ؟

حـــــرفـه ای Marichka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط renjer_babi
    سلام
    دیانلا جان فکر کنم بد نباشه تو انجمن موضوعات علمی هم یه تنوع داشته باشیم.
    اینجا همش شده موضوعات و مقالات علمی.
    فکر کنم اگه فقط مربوط به موضوعات علمی باشه اشکالی نداشته باشه.
    باتشکر
    بابک
    سلام بابك جان
    اوكي...من كه حرفي ندارم خيلي هم خوشحال ميشم
    من فقط چند تا تاپيكي رو كه داشتيم در اين مورد معرفي كردم تا از تفرق تاپيك ها جلوگيري بشه.
    Dash Ashki جان شما هم ادامه بده. اميدوارم تاپيك خوبي بشه

موفق باشين همگي

حـــــرفـه ای Dash Ashki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جایی که خدا نباشد !

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Babak
    من اينو تا حالا نشنيدم ميشه منبع رو ذکر کنيد ؟
    اگه زمين زيره آب ميره پس مجودت خشکی چجوری زنده موندن ؟
    والا اینو من از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم.حالا راست و دروغشو نمیدونم.....
    حالا کو تا 186 هزار سال دیگه
    در ضمن فکر نکنم قدمت این موجوداتی که تا الان تو زمین دارند زندگی میکنند به 186 هزار سال برسه.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جایی که خدا نباشد !

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Dianella
    سلام بابك جان
    اوكي...من كه حرفي ندارم خيلي هم خوشحال ميشم
    من فقط چند تا تاپيكي رو كه داشتيم در اين مورد معرفي كردم تا از تفرق تاپيك ها جلوگيري بشه.
    Dash Ashki جان شما هم ادامه بده. اميدوارم تاپيك خوبي بشه

موفق باشين همگي
    سلام
    خوب اگه دوستان رضایت دارند خوشحال میشم با همکاری هم این موضوع رو دنبال کنیم.
    مرسی

..........................................
    11.آيا ميدانستيد که رودخانه گنگ براي هندوها بسيار مقدس است و هر سال مردم زيادي براي پاک شدن و تطهير خود را در آن مي شويند ، در حالي که فاضلاب صد شهر و روستا و ميليونها تن مواد سمي و زايد کارخانه ها به طور مستقيم وارد اين رودخانه مي شود.

12.آيا ميدانستيد که تابلوي موناليزا گرانبهاترين اثر هنري است كه تاكنون دزديده شده است اين تابلو در بيست و يک آگست سال هزارونصدويازده از موزه لوور پاريس بسرقت رفت و در سال هزارونصدوسيزده در ايتاليا پيدا شد.

13.آيا ميدانستيد که قطب شمال كمترين دماي جهان را دارد ميانگين دماي هوا در آنجا پنجاه و هشت درجه سانتيگراد زير صفر است بعضي روزها حتي سردتر هم ميشود.

14.آيا ميدانستيد انسان در روز بطور متوسط پانزده هزار بار پلک ميزند.

15.آيا ميدانستيد که آقايون در روز چهل تار مو و خانمها هفتاد تار مو از دست ميدهند ، البته بيشتر آنها دوباره جايگزين ميشوند.

16.آيا ميدانستيد که 30 برابر جمعيتي که امروز بر سطح کره زمين زندگي ميکنند ، در زير خاک مدفون شده اند.

17.آيا ميدانستيد تنها قسمت بدن که در آن خون جريان ندارد قرينه چشم است.

18.آيا ميدانستيد که با يک مداد ميشود خطي به طول پنجاه و هشت کيلومتر کشيد.

19.آيا ميدانستيد که شبيه بودن دو اثر انگشت به يگديگر ، يک به شصت و چهار ميليارد ميباشد.

20.آيا ميدانستيد که عقربها تنها موجوداتي هستند که اشعه راديو اکتيويته تاثيری به آنها ندارد و جالب تر اينکه عقربها دو دشمن دارند يکي از آنها يک نوع سار است و ديگری مگس.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

13 مايا

اقوام مايا ستاره شناسان و مخترعان بزرگى بودند كه متاسفانه هم فرهنگشان و هم كتاب هاى علمى بزرگ آنها توسط سفيد پوستان نابود شد. كتاب هايشان به دستور كشيش متعصب مسيحى نابود شد چون مايا ها به دستور او مسيحي نشدند! واقعا حيف...

بر اساس محاسبات نجومى دانشمندان مايا كه زمان همه پديده هاي نجومى را به طور شگفت آورى پيش بيني مى كردند 23 دسامبر سال 2012 دنيا به آخر مى رسد.

من اين مطلب را چند سال پيش از كانال خبر شنيدم.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جایی که خدا نباشد !

پيش فرض

21.آيا ميدانستيد که شيشه به ظاهر جامد بنظر ميرسد ولي در واقع مايعي است که بسيار کند حرکت ميکند.

22.آيا ميدانستيد بزرگترين فرودگاه ، فرودگاه بين المللي رياض در كشور عربستان است كه در سال هشتاد و سه ميلادی با هزينه اي معادل دو ميليارد و يكصد ميليون پوند بمساحت دويست و بيست و پنج كيلومتر مربع ساخته شد.

23.آيا ميدانستيد که مار «اناکوندا» تنها نمونه افعي است که بچه مي زايد.

24.آيا ميدانستيد که در حدود يک سوم سرطانهايي که در نهايت منجر به مرگ ميشوند با آنچه که ميخوريم در ارتباط هستند.

25.آيا ميدانستيد که فقط با از دست دادن يک در صد از آب بدن ، احساس تشنگي ميکنيم.

26.آيا ميدانستيد که ناخنهای دست چهار برابر ، سريعتر از ناخن های پا رشد ميکنند.

27.آيا ميدانستي که دهان انسان روزانه يک ليتر بزاق توليد ميکند.

28.آيا ميدانستيد که ما بطور متوسط روزانه پنج هزار کلمه صحبت ميکنيم که هشتاد درصدش با خودمان هستد.

29.آيا مي دانستيد بزرگترين مدرسه دنيا در شهر مونتسوري هندوستان با تعداد بيست و شش هزار و سيصد و دوازده دانش آموز مي باشد.

30.آيا ميدانستيد در زبان عربي ، برای کلمه شمشير ، هشتصد و پنجاه واژه مختلف وجود دارد.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جایی که خدا نباشد !

پيش فرض

31.آيا ميدانستيد که ملکه موريانه پنجاه بار بزرگتر از جفت مذکر خود مي باشد.

32.آيا ميدانستيد که حدودا" 3د7 تريليون ماهي در درياها و اقيانوسها زندگي ميکنند.

33.افراد قبيله مبوتسي از كشور زئير كوتاه قدترين انسانهاي روي زمين هستند قد آنها صد و سي و پنج تا صد و سي و هفت سانتيمتر است.

34.چين اولين کشور جهان است که از پول کاغذي استفاده کرد.

35.آيا ميدانستيد که انگشت سبابه «نشان» از ساير انگشتان دست حساستر است .

36.آيا ميدانستيد که شن خيس از شن خشک سبکتر است.

37.آيا ميدانستيد که مغولستان بزرگترين کشور جهان است که به دريا و اقيانوس راه ندارد .

38.آيا ميدانستيد که زمان بارداري فيل به 2 سال مي رسد.

39.آيا ميدانستيد که در هر ميليمتر مكعب خون شما پنج مليون رعيت به نام گلبول قرمز وجود دارد.

40.آيا ميدانستيد که رابرت پرشينگ وادلو در ايلونويد آمريكا بدنيا آمد داو بلندقدترين فرد جهان محسوب ميشود قد او سه متر و نيم بود و در هنگام مرگ دويست و بيست و سه كيلو وزن داشتد.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جایی که خدا نباشد !

پيش فرض

41.آيا ميدانستيد که درازترين گردن در جهان مربوط به زني است كه اندازه گردنش چهل سانتي متر ميباشد.

42.آيا ميدانستيد که نوعي ماهي وجود دارد که با کمک باله هايش به سطح آب مي آيد و يک و نيم دقيقه در هوا پرواز مي کند و به شکار طعمه خود مي پردازد.

43.آيا ميدانستيد که اعصابي كه در بدن شما وجود دارد به اندازه فاصله زمين تا ماه است.

44.آيا ميدانستيد که جنگ جهاني دوم خونين ترين جنگ بوده كه در آن حدودا" پنجاه و شش ميليون نفر جان باختند.

45.آيا ميدانستيد که در تمام وجود شما بيش از يك مشت گچ «كلسيم» وجود دارد.

46.آيا ميدانستيد که درازترين ناخن دست دنيا مربوط به خانم لي رد موند از آمريكا است هر ناخن اين خانم شش متر است.

47.آيا ميدانستيد که در يك سانتي متر پوست شما دوازده متر عصب و چهار متر رگ و مويرگ وجود دارد.

48.آيا ميدانستيد ساليانه در آمريکا هشتاد و پنج تن کاغذ مصرف ميشود.

49.آيا ميدانستيد که اسب ماده سي دندان و اسب نر سي و شش دندان دارد.

50.آيا ميدانستيد که شيريني های حلقه ای مانندی در جنوب فرانسه وجود دارد که چنان بزرگند که بايد يک هفته تمام آن را در فر قرار داد تا بپزد.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جایی که خدا نباشد !

پيش فرض

51.آيا ميدانستيد که رشد كودك در بهار بيشتر است.

52.آيا ميدانستيد که يك چهارم خاك روسيه در سال پوشيده از برف است.

53.آيا ميدانستيد حس بوياييه مورچه با حس بوياييه سگ برابري ميكند .

54.آيا مي دانستيد بزرگترين ارتش دنيا ، ارتش آزاديبخش چين با دو ميليون و دويست هزار نفر نيرو مي باشد

55.آيا ميدانستيد اگر آب در دسترس راكن باشد تمام غذاها را ميشويد.

56.آيا ميدانستيد که در يك قطره آب يك ميليارد اتم وجود دارد.

57.آيا ميدانستيد که از بزاق يک نوع خفاش خون آشام داروي ساخته اند که جلوی سکته مغزی را ميگيرد .

58.آيا ميدانستيد که در سيبري هوا به حدي سرد است كه بخار دهان انسان در هوا يخ ميزند و به زمين ميريزد.

59.آيا ميدانستيد که ركورد گرفتن انگور با دهان كه از ارتفاعي معادل صد متر پرتاب شده بود توسط پل تاويلا اهل آمريكا در سال نود و يک ميلادی شكسته شد.
    60.آيا ميدانستيد که اسيد كربنيك بهترين كشنده ميكرب است ولي نوعي ميكرب درون اين اسيد زندگي ميكند .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •