تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 29 اولاول ... 11171819202122232425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 281

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2011-2012 | نیمه نهایی

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

دوستان گل بارسلونایی میگن تیم چلسی دفاعی بازی کرد. آخه کدوم تیم توو این فصل جلو بارسلونا دفاعی بازی نکرد که چلسی دومیش باشه. اصلا تهاجمی بازی کردن برابر بارسلونا خودکشی محض هست.وقتی بارسلونا 7 تا به لورکزن زد مگه لورکزن تهاجمی بازی کرد.اونا فقط یه موقعیت گل داشتن.متاسفانه وقتی بازی رو میبرید حرفی از بازی دفاعی نیست ولی وقتی تیم متوقف میشه بازی دفاعی حریف رو بهونه میکنید. مسی و ژاوی و اینیستا توپ رو میگیرن و هی توو عرض به هم پاس میدن. 45 دیقه از 90 دیقه این 3تا بهم پاس میدن. دیگه... میمونه آخه؟؟؟؟ مگه همین چلسی نبود که 4 تا به والنسیا زد 4 تا به ناپولی زد.5 تا به تاتنهام زد.مقایسه کردن چلسی با یونان اشتباهه. یونان توو اون بازی ها حداکثر یه گل به حریفا میزد. اگه اشتباه نکنم چلسی توو لیگ برتر 4 اومین خط حمله رو داره. اگه چلسی به این مرحله رسیده با شایستگی تمام رسیده وهیچ شکی هم توش نیست.....

2. 11 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

رئال ِمورینیو این دو فصل فقط با بارسا بازی کرده بود .البته اگه اشتباه نکنم فصل پیش مرحله گروهی با میلان هم بود ! دلیل حذفش هم این بود که از تاکتیک اصلیش استفاده نکرد. مورینیو هروقت که از تاکتیک دفاعی استفاده کرد تونسته به فینال برسه.
    یه چیز تو مایه های لیورپول رافا بنیتس .
    ولی خداییش هم نامردیه رئالی ها از داوری ها شاکی باشن اگه داور اون پنالتی رو نمی گرفت شاید کار اصلا به 120 دقیقه کشیده نمی شد که بخوایم راجع به صحنه ی گرانرو صحبت بشه. که اون هم مرادی گفته پنالتی نیست
    بازی رفت رو هم که دیدم یه پنالتی بایرنی ها می تونستن داشته باشن. تازه اگه مارسلو اون تکل رو جلوی بارسا می زد مطمئنا اخراجش می کرد داور و مارسلو به این بازی نمی رسید.بایرن از 3 تا تیم دیگه بهتر بود . قهرمانی حقشه.

4. 6 کاربر از swamp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فکر میکنم خوشبین ترین افراد هم بعد از قرعه کشی نیمه نهایی فکر نمیکردند فینال چلسی - بایرن رو شاهد باشیم
    البته همونطور که در پست قبلی اشاره کردم بنده یک همچین حسی داشتم و احتمال فینالیست شدن بایرن رو از رئال بیشتر میدونستم
    شاید یک کم عجیب باشه که برای خودم هم اوایل همچین حسی عجیب بود , مخصوصا با توجه به مهره های دو تیم ولی عامل انگیزه چیزی بود که به اون تکیه کردم

در ضمن وقتی بازی در 90 دقیقه به نتیجه نرسید من به برادر و دایی خودم گفتم اگه بازی به پنالتی بکشه رئال بازنده میشه
    نزدیک به سه تا چهار سال از دوران حضور نوئر در شالکه رو دنبال کردم (به امید روزی که به میلان بیاد ) و کلا از سبک دروازه بانی اون خوشم میومد و توی این مدت استعداد و قابلیت های نوئر در ضربات پنالتی رو دیده بودم
    بعد از ضربات پنالتی و نتیجه بازی صحت ادعای من برای اعضای خانواده اثبات شد .

دوستان گل بارسلونایی میگن تیم چلسی دفاعی بازی کرد. آخه کدوم تیم توو این فصل جلو بارسلونا دفاعی بازی نکرد که چلسی دومیش باشه. اصلا تهاجمی بازی کردن برابر بارسلونا خودکشی محض هست.وقتی بارسلونا 7 تا به لورکزن زد مگه لورکزن تهاجمی بازی کرد.اونا فقط یه موقعیت گل داشتن.متاسفانه وقتی بازی رو میبرید حرفی از بازی دفاعی نیست ولی وقتی تیم متوقف میشه بازی دفاعی حریف رو بهونه میکنید. مسی و ژاوی و اینیستا توپ رو میگیرن و هی توو عرض به هم پاس میدن. 45 دیقه از 90 دیقه این 3تا بهم پاس میدن. دیگه... میمونه آخه؟؟؟؟ مگه همین چلسی نبود که 4 تا به والنسیا زد 4 تا به ناپولی زد.5 تا به تاتنهام زد.مقایسه کردن چلسی با یونان اشتباهه. یونان توو اون بازی ها حداکثر یه گل به حریفا میزد. اگه اشتباه نکنم چلسی توو لیگ برتر 4 اومین خط حمله رو داره. اگه چلسی به این مرحله رسیده با شایستگی تمام رسیده وهیچ شکی هم توش نیست.....
    برای بنده هم عجیبه !
    فوتبال فقط با حمله کردن شناخته نمیشه و فاز تدافعی هم جزوی از فوتباله
    همونطور که گل زدن و حرکات هجومی یک نفر رو به وجد میاره , سیستم و تاکتیک و برنامه مناسب دفاعی میتونه بیننده دیگه ای رو به تحسین وادار کنه.
    همونطور که یک تیم مثل بارسا بخاطر هنر گلزنی اش تحسین میشه تیم چلسی هم باید بخاطر موفقیت در دفاع جلوی بارسا و بستن روزنه ها به بهترین شکل سزاوار تحسینه.

این مسئله یکی از بدآموزی های شبکه سه و مجریان اونه که فوتبال زیبا رو در تعداد گل بالا می بینن

6. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک میگم به بایرنی ها و در مورد رئالی ها هم که شب دراماتیکی داشتن امیدوارم بتونن اونو فراموش کنن. بالاخره فوتبال پر از این اتفاقاته...

راستش اول بازی که ترکیب رو نشون داد و اونایی که کارت داشتن رو دیدم همون اول گفتم اگه رئال می خواد صعود کنه باید دو تا بازیکن دو کارتش یعنی راموس و آلونسو کارت بگیرن و بایرن هم که تقریبا همه بازیکنای اون کارت داشتن 3-4 تا بازیکنش رو برای فینال از دست بده که اتفاقا همینم شد
    با اینکه هنوزم محروم های چلسی یکمی مهمترن ولی الان با 3 محروم بایرن دیگه وضع نسبت به قبل عادلانه تر شد...

در مورد فینال فعلا مهمترین چیزایی که به نظرم می رسه یکی امتیاز بزرگ بایرن یعنی میزبانی اونه و همین طور فینال انگلیسی آلمانی که این خودش فینال رو خیلی جذابتر می کنه!

8. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

یه جمله ی معروف از یکی از بزرگان گذشته ی فوتبال هست که به نظرم وصف بازی دیشب هست و خیلی از بازی های جام جهانی بوده که آلمان ها یک طرف قضیه بودن :

"فوتبال ورزشی هست که در اون 22 مرد گنده (!) در طول 90 دقیقه به دنبال توپ می دون و در نهایت آلمان پیروز میشه."

البته این جمله دیگه تبدیل به ضرب المثل شده... از حق نگذریم باید به خواست و اراده ی آلمان ها احترام گذاشت.

10. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

12. 12 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

کاریکاتور روز: وقتی پیش بینی پلاتینی هم غلط از آب در می آید

رئیس یوفا هم مانند بسیاری در انتظار برخورد بارسا- رئال در فینال چمپیونزلیگ بود.

محتوای مخفی: ادامه 

سایت گل- وقتی چهار تیم مرحله نیمه نهایی چمپیونزلیگ مشخص شدند، بسیاری حضور دو تیم اسپانیایی در فینال را پیش بینی کردند اما در عین شگفتی، دو تیم چلسی و بایرن راهی فینال شدند تا برگزار دیدار نهایی رقابت های این فصل باشند.

حتی میشل پلاتینی، رئیس یوفا، هم ماه گذشته اعلام کرد فینال رئال- بارسا، می تواند فینال بزرگ رقابت های این فصل باشد اما با حذف بارسا توسط چلسی و کنار رفتن رئال با درخشش بایرن، اکنون پلاتینی باید خود را برای یک فینال دیگر آماده کند.

رامیرس: چلسی مقابل بارسلونا تاریخ ساز شد

بازیکن 25 ساله برزیلی در صحبتهایی اعلام کرد که باید احترام بیشتری برای چلسی در اروپا قائل بود.

سایت گل- رامیرس، بازیکن خط میانی چلسی از اینکه تیمش توانسته تا درمسیر رسیدن به فینال لیگ قهرمانان اروپا، بارسلونا را از پیش رو بردارد، سر از پای نمی شناخت

این ستاره برزیلی اولین گل چلسی را در دیدار برگشت دو تیم درمرحله نیمه نهایی اروپا که سه شنبه شب درنوکمپ برگزار شدو با تساوی 2-2 به پایان رسید را به ثمر رساند.

درپایان این دیدار رامیرس در صحبتهایی به گلوبوسپورته گفت:« ما تاریخ ساز شدیم. ما با 10 بازیکن بازی می کردیم ولی با تعهد و فداکاری بازی کردیم. ما خیلی دویدیم و به دنبال گل بودیم و این برای همیشه درتاریخ خواهد ماند.یکی دوسال دیگر مردم خواهندگفت:" چلسی بارسا را در نوکمپ حذف کرد." ما در طول این فصل خیلی خوب نبودیم ولی ثاب کردیم که از ابتدا قصدمان رسیدن به بازیهای فینال بود.ما تیم خوبی در بازی شهر لندن داشتیم و من گفتم که ماشایستگی برخورداری از احترام را داریم. درصورتی که این طور نبود.از الان به بعد احترام بیشتری به ما گذاشته خواهد شد.»

رامیرس بسیار خوشحال است که تیمش بعد از آنکه بارسا با نتیجه 0-2 از چلسی جلوبود، توانست به جریان بازی برگردد . او دراین باره گفت:« گل من در پایان نیمه واقعا مهم بود. این اولین بازی من در نوکمپ بود و به ثمر رساندن چنین گلی فوق العاده است. قطعا این گل لحظه بسیار ویژه ای در کارنامه ورزشی من خواهد بود و این اثبات کننده فصل خوبی است که در حال سپری کردن هستم. فکر نمی کنم که یک قهرمانم. در زمین مسابقه فقط تلاش می کنم تا به تیم کمک کنم. به لطف خدا، من پاس گل دروگبا در استمفورد بریج را به او رساندم و در بازی برگشت هم گلی زدم که مارا به جریان بازی برگرداند. خدا می داند که چه می کند و می داند که افراد باید فروتن باشند.»

نادال: بارسا با بی عدالتی حذف شد

تنیسور باتجربه اسپانیایی در صحبتهایی به آنالیز شرایط دنیای فوتبال پرداخته است

سایت گل- رافائل نادال، تنیسور سرشناس اسپانیایی و یک مادریدی تمام عیار صبح روز 4شنبه در بخشی از صحبتهایش در یک کنفرانس خبری، به آنالیز عملکرد بارسلونا مقابل چلسی و تساوی این تیم برابر نماینده انگلیسی و حذف تیم کاتالان از گردونه رقابتای لیگ قهرمانان اروپا پرداخت.

نادال دراین صحبتها که در روزنامه مارکا بازتاب یافت،گفت:« باید به بارسلونا به خاطر سبک فوتبالی اش و به خاطر آنچه به نمایش گذاشته تبریک گفت. آنها هم ممکن است ببازند، 3شنبه شب بارسا شکست خورد( بارسا بازی را با نتیجه تساوی به پایان برد ولی از گردونه رقابتها حذف شد) ولی فکر می کنم که با بی عدالتی این اتفاق افتاد.اما فوتبال همین است. آنها در گذشته جامهای فراوانی را کسب کرده اند و باید ارزش فراوانی برای تمام جامهایی که بارسا کسب کرده قائل بود.»

صحبتهای نادال قبل از برگزاری رئال و بایرن انجام شد و این تنسیور اسپانیایی درادامه برای رئال آرزوی موفقیت کرد. این درحالی است که نادال در روز دوشنبه هم آرزو کرده بود که شاهد دو فینال تمام اسپانیایی در لیگ قهرمانان اروپا و لیگ اروپا باشیم. آرزوی اولش که برآورده نشد و باید منتظربمانیم و ببینیم که در لیگ اروپا اوضاع به چه ترتیبی خواهد شد.

دروگبا: همه دوست دارند تا جای چلسی باشند

مهاجم ساحل عاجی معتقد است که تیمش شایسته راهیابی به فینال لیگ قهرمانان اروپا بوده است.

سایت گل- دیدیه دروگبا، مهاجم ساحل عاجی باشگاه چلسی معتقد است که بعد از غلبه این تیم بر بارسلونا همه دوست دارند تا جای چلسی باشند.

چلسی درپی اخراج جان تری از میدان مسابقه در جریان دیدار 3شنبه شب، اکثر دقایق بازی را ده نفره بازی کرد . اما با این وجود، آنها توانستند با به ثمر رساندن 2 گل، بازی را 2-2 کنند و به دیدار فینال راه یابند

دروگبا معتقد است که هم تیمی هایش شایستگی حضور در دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا را دارند ؛

دروگبا در صحبتهایی که دروب سایت رسمی باشگاه چلسی منتشر شد دراین باره گفت:« همه می گویند که ما فصل سختی را پشت سرگذاشتیم ولی ما در فینال جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا حضور داریم و الان فکر می کنم که همه دوست دارند در جای ما باشند و در دو فینال بزرگ حضور داشته باشند.»

دروگبا ادامه داد:« ما ازاینکه به فینال صعود کرده ایم خیلی خوشحالیم.ولی باید فروتنی مان را حفظ کنیم. چون برخی از بهترین بازیکنان ما در بازی فینال حضور نخواهند داشت. پس در فینال کار سختی خواهیم داشت.باید سعی کنیم تا به خاطر این بازیکنان در فینال به موفقیت برسیم. فکر می کنم که این یکی از بزرگترین شبهای من در طول کارنامه فوتبالی ام خواهد بود. امیدوارم که شادی های بیشتری درانتظار ما باشد.»

این مهاجم ساحل عاجی ادامه داد:« شب بزرگی برای هواداران چلسی خواهد بود. آنها به بارسلونا آمدند و ما به خاطر حضور آنها خوشحالیم. من هنوزمی توانم صدای ترانه های آنها را بشنوم.ما باید احساس غرور کنیم. ما در گذشته هم این حس را داشته ایم. بازی خوبی بود و ما همیشه برروی گلزنی تمرکز داریم. تساوی مقابل بارسلونا؛ یکی از بهترین نتایج ما مقابل یکی از بهترین تیمهای دنیاست. کسی توقعش را نداشت که ما را در فینال ببیند.»

گزارش روز: بررسي ميزبانان تاريخ جام باشگاه ها و ليگ قهرمانان اروپا؛ بایرن اولین میزبان واقعی چمپیونزلیگ

دیدار فینال امسال رقابت های چمپیونزلیگ در ورزشگاه آلیانس آره نای مونیخ برگزار می شود.

سایت گل- به فينال ليگ قهرمانان اروپا و جام باشگاه هاي اروپا که در ورزشگاه آليانس آره نا به ميزباني شهر مونيخ براي چهارمين بار برگزار مي شود، به تدريج نزديک مي شويم. به همين منظور قصد داريم که به بررسي ميزبانان فينال اين رقابتها به همراه تماشاگر بپردازيم.

به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران،

1-اولين فينال جام باشگاههاي اروپا در فصل 56_1955 به ميزباني ورزشگاه پارک دو پرنس شهر پاريس با تعداد 32239 تماشاگر بين رئال مادريد و استاده دي ريمز برگزار شد.

2- در فصل 57_1956 ورزشگاه سانتياگو برنائبو شهر مادريد ميزبان فينال ليگ قهرمانان اروپا بين رئال مادريد و فيورنتينا و پذيراي 124 هزار تماشاگر بوده است.

3- ورزشگاه هيسل شهر بروکسل بلژيک در فصل 58_1957 ميزبان فينال جام باشگاه هاي اروپا بين رئال مادريد و آث_ ميلان با 67 هزار نفر تماشاگر بود.

4- در فصل 59_1958 ورزشگاه نکار اشتاديون شهر اشتوتگارت، ميزبان فينال ليگ قهرمانان اروپا بين رئال مادريد و استاده دي ريمز فرانسه با 80 هزار نفر تماشاگر بوده است.

5- در فصل 60_1959، ورزشگاه همپدن پارک شهر گلاسکو با 127هزار و 621 نفر ميزبان پر تماشاگر ترين ديدار فينال اين رقابتها بين رئال مادريد و اينتراخت فرانکفورت بود.

6- در فصل 1961_1960، ورزشگاه وانکدورف استاديوم شهر برن سوئيس با 33 هزار تماشاگر، ميزبان ديدار بنفيکا و بارسلونا بوده است.

7- ورزشگاه المپيک اشتاديون شهر آمستردام هلند با 65هزار تماشاگر، ميزبان ديدار بنفيکا و رئال مادريد در فصل 62_1961 بود.

8- ورزشگاه ويمبلي شهر لندن با 45700 نفر تماشاگر ميزبان ديدار بنفيکا و آث_ميلان در فصل 63_1962 بوده است.

9- ورزشگاه پراتر شهر وين با 72 هزار تماشاگر، ميزبان ديدار رئال مادريد و اينترميلان در فصل 64_1963 بوده است.

10- ورزشگاه سن سيرو شهر ميلان ميزبان ديدار اينترميلان و بنفيکا در فصل 65_1964بوده است که 85 هزار تماشاگر اين بازي را از نزديک ديدند.

11- ورزشگاه هيسل استاديوم شهر بروکسل با 55 هزار نفر تماشاگر، ميزبان ديدار رئال مادريد و پارتيزان در فصل 66_1965 بوده است.

12- ورزشگاه ناسيونال شهر ليسبون با 56 هزار تماشاگر ميزبان ديدار سلتيک و اينترميلان در فصل 67_1966 بوده است.

13- در فصل 68_1967 ورزشگاه ويمبلي لندن با 92225 نفر تماشاگر ميزبان ديدار منچستريونايتد و بنفيکا ليسبون بوده است.

14- در فصل 69_1968، ورزشگاه سانتياگو برنائبو شهر مادريد با 50 هزار تماشاگر ميزبان ديدار آث_ ميلان و آژاکس هلند بوده است.

15- ورزشگاه سن سيرو شهر ميلان با 50 هزار تماشاگر در فصل 70_1969 ميزبان ديدار فاينورد و سلتيک بوده است.

16- در فصل 71_1970 ورزشگاه ويمبلي لندن با 90 هزار تماشاگر،ميزبان ديدار آژاکس و پاناتيانکو بوده است.

17- ورزشگاه ده کيپ شهرروتردام با 67هزارتماشاگر، ميزبان ديدار آژاکس و اينترميلان در فصل 72_1971 بوده است.

18- ورزشگاه ستاره سرخ بلگراد در فصل 73_1972 با 93500 نفر تماشاگر،ميزان ديدار آژاکس و يوونتوس بوده است.

19- ورزشگاه هيسل استاديوم شهر بروکسل بلژيک با تنها 23 هزار نفر تماشاگر، ميزبان ديدار بايرن مونيخ و اتلتيکو مادريد در فصل 74_1973بوده است.

20- ورزشگاه پارک دو پرنس شهر پاريس در فصل 75_1974 با 50 هزار تماشاگر، ميزبان ديدار بايرن مونيخ و ليدزيونايتد بوده است.

21- در فصل76_1975 ورزشگاه همپدن پارک شهر گلاسکو با 54864 نفر تماشاگر، ميزبان ديدار بايرن مونيخ و سنت ايتن؟فرانسه بوده است.

22- ورزشگاه المپيک رم ميزبان ديدار فينال فصل 77_1976 بين ليورپول و بورسيا مونشن گلادباخ با 52 هزار تماشاگر بوده است.

23- ورزشگاه ويمبلي شهر لندن با92هزار تماشاگر در فصل 78_1977ميزبان ديدار ليورپول و بروخه بوده است.

24- در فصل 79_1978، ورزشگاه المپيا اشتاديون شهر مونيخ با 57 هزار تماشاگر بين ناتينگهام فارست و مالمو سوئد بوده است.

25- در فصل 80_1979، سانتياگو برنائبو شهر مادريد با 50 هزار تماشاگر، ميزبان ديدار ناتينگهام فارست و هامبورگ بوده است.

26- در فصل 81_1980، ورزشگاه پارک دو پرنس شهر پاريسبا 48360 نفر تماشاگر، ميزبان ديدار ليورپول و رئال مادريد بوده است.

27- ورزشگاه ده کيپ شهر روتردام با 46 هزار تماشاگر، ميزبان ديدار آستون ويلا و بايرن مونيخ در فصل 82_1981بوده است.

28-ورزشگاه المپيک اشتاديوم شهر آتن با 75هزار تماشاگر،ميزبان ديدار هامبورگ و يوونتوس در فصل 83_1982 بوده است.

29- در فصل 84_1983 ورزشگاه المپيک رم ميزبان ديدار ليورپول و آ اس رم با 69693 تماشاگر بوده است.

30- در فصل 85_1984 ورزشگاه هيسل استاديوم بروکسل بلژيک، با 59 هزار تماشاگر، ميزبان ديدار يوونتوس و ليورپول بوده است.

31- در فصل 86_1985 ورزشگاه رامون سانچز شهر سويا با 70 هزار تماشاگر، ميزبان ديدار استوابخارست روماني و بارسلونا بوده است.

32- ورزشگاه پراز اشتاديوم شهر وين با 62هزار تماشاگر در فصل 87_1986 ميزبان ديدار پورتو و بايرن مونيخ بوده است.

33- ورزشگاه نکار اشتاديون شهر اشتوتگارت، با 70 هزار تماشاگر ميزبان ديدار پي اس دي آيندهوون و بنفيکا در فصل 88_1987 بوده است.

34- ورزشگاه نيوکمپ شهر بارسلونا با 97 هزار نفر تماشاگر در فصل 89_1988 ميزبان ديدار آث_ ميلان و استوابخارست بوده است.

35- ورزشگاه پراتر اشتاديوم شهر وين با 57500 هزار تماشاگر ميزبان ديدار آث_ ميلان و بنفيکا ليسبون در فصل 90_1989 بوده است.

36- ورزشگاه سن نيکولاس شهر باري با 56 هزار تماشاگر ميزبان ديدار ستاره سرخ بلگراد و مارسي در فصل 91_1990 بوده است.

37- ورزشگاه ويمبلي شهر لندن در فصل 90_1991 با 70827 نفر تماشاگر، ميزبان ديدار بارسلونا و سمپدوريا بوده است.

38- ورزشگاه المپيا اشتاديون شهر مونيخ با 64400 نفر تماشاگر، ميزبان اولين دوره ليگ قهرمانان اروپا بين مارسي و آث_ ميلان در فصل 93_1992 بوده است.

39- ورزشگاه المپيک استاديوم شهر آتن، ميزبان ديدار آث_ ميلان و بارسلونا با 70 هزار تماشاگر در فصل 94_1993 بوده است.

40- ورزشگاه ارنست هاپل اشتاديون شهر وين با 49730 نفرتماشاگر ميزبان ديدار آژاکس و آث_ ميلان بوده است.

41- ورزشگاه المپيک رم در فصل 96_1995 با 67هزار تماشاگر، ميزبان ديدار يوونتوس و آژاکس بوده است.

42- ورزشگاه المپيا اشتاديون شهر مونيخ براي سومين بار با 59 هزار تماشاگر، ميزبان ديدار بورسيا دورتموند و يوونتوس در فصل 97_1996 بوده است.

43- ورزشگاه آمستردام آره نا شهر آمستردام با 48500 نفر تماشاگر، ميزبان ديدار رئال مادريد و يوونتوس در فصل 98_1997 بوده است.

44- ورزشگاه نيوکمپ شهر بارسلونا با 90045 تماشاگر ميزبان ديدار هيجان انگيز منچستريونايتد و بايرن مونيخ در فصل 99_1998 بوده است.

45- ورزشگاه استاده دي فرانس شهر سنت دنيس با 78759 تماشاگر، ميزبان ديدار والنسيا و رئال مادريد در فصل2000_1999 بوده است.

46- ورزشگاه سن سيرو شهر ميلان با 71500 تماشاگر، ميزبان ديدار بايرن مونيخ و والنسيا در فصل 2001_2000 بوده است.

47- ورزشگاه همپدون پارک شهر گلاسکو با 52 هزار تماشاگر، ميزبان ديدار رئال مادريد و بايرلورکوزن در فصل 2002_2001بوده است.

48-ورزشگاه اولدترافورد منچستر با 63215 تماشاگر، ميزبان ديدار يوونتوس و آث_ ميلان در فصل 2003_2002 بوده است.

49- ورزشگاه آره نا شالکه شهر گلزن گرشن با 52هزار تماشاگر، ميزبان ديدار پورتو و موناکو در فصل 2004_2003بوده است.

50- ورزشگاه المپيک آتاتورک استانبول در فصل 2005_2004 با 70024 تماشاگر،ميزبان ديدار ليورپول و آث_ ميلان بوده است.

51- ورزشگاه استاده دي فرانس سنت دنيس با 79500 تماشاگر، ميزبان ديدار بارسلونا و آرسنال در فصل 2006_2005 بوده است.

52- ورزشگاه المپيک استاديوم شهر آتن با 74 هزار تماشاگر در فصل 2007_2006، ميزبان ديدار آث_ ميلان و ليورپول بوده است.

53- ورزشگاه لوژنيکي شهر مسکو با 67310 نفر تماشاگر، ميزبان ديدار منچستريونايتد و چلسي در فصل 2008_2007.

54- در فصل 2009_2008 ورزشگاه المپيک رم با 62467 نفر تماشاگر، ميزبان ديدار بارسلونا و منچستريونايتد بوده است.

55- در فصل 2010_2009 ورزشگاه سانتياگو برنائبو شهر مادريد، با 73170 نفر تماشاگر، ميزبان ديدار اينترميلان و بايرن مونيخ بوده است.

56- ورزشگاه ويمبلي لندن در فصل گذشته با 87695 نفر تماشاگر، ميزبان ديدار بارسلونا و منچستريونايتد بوده است.

57- ورزشگاه مونيخ آلمان براي اولين بار در تاريخ ليگ قهرمانان به سبك مدرن ميزبان واقعي وبراي چهارمين بار در مجموع ميزبان بايرن مونيخ وچلسي خواهد بود.

يادداشت روز: حذف ال‌كلاسيكو از سر راه فوتبال

داشت یادمان می‌رفت فوتبال در جاهای دیگری هم دنبال می‌شود. بایرن و چلسی پرچمدار نسل‌های پیشین بودند. نسل‌هایی که در زمان آن‌ها آلمان و ایتالیا را هم می‌شد دوست داشت.

سايت گل- فینال ليگ قهرمانان تیم اسپانیایی ندارد. پیش‌بینی‌ها باز هم شکست خوردند و این بار این شکست دامان مورینیو و رئال را گرفت. فینالی که همه انتظارش را می‌کشیدند حالا نه بارسا دارد و نه رئال مادرید. خبری از ال‌کلاسیکو نیست.

همین دو باخت کافی بود تا بدانیم همان‌قدر که بارساي پپ و رئال مورینیو افسانه‌ای شده بودند فوتبال در تمام دنیا هم جریان داشت. ال‌کلاسیكو سهم اسپانیا، فینال حالا نام‌های دیگری دارد. بدون سوپراستار اما پر از ستاره‌های جدید و بکر. برخی در فینال هم نیستند اما فوتبال باید سهم آنها را هم باید بدهد. باید دیده شوند کسانی که نشان‌مان دادند وقت جنگ اگر بارسا باشی و اگر مورینیو، عدالت با فوتبال سنجیده می‌شود. بارسای زیبا و زیباترین تیم مورینیو هیچ سهمی از فینال ندارند. فینال با ستاره‌هاي بايرن و چلسي سرخ‌آبی شد.

1.نویر یا چک؟

دروازه‌بان‌ها هر قدر بزرگ هم باشند باز زیر سایه موفقیت تیم‌شان هستند. اما برای فوق‌ستاره‌هایی مثل نویر و چک مساله فرق می‌کرد. آن‌ها تیم‌هایی که لب مرز سقوط بودند را با دست‌های استوارشان نگه داشتند. چلسی و بایرن شکست‌خورده‌های لیگ انگلستان و آلمان بودند. شاید همین ناکامی‌ها همه را مجاب کرده بود فینال، يك ال‌کلاسیکوی دیگر است. اما نویر و چک یادمان آوردند چرا کنار کاسیاس و بوفون قرار گرفته‌اند. نبوغ، خونسردی و دل شیر. چک قهرمان نیوکمپ بود و نویر دیوار بلندي که مورینیو نتوانست با کمک جو سانتیاگو برنابئو هم از آن عبور کند. حالا هیچکس نویر و چک را از یاد نمی‌برد.

2.بواتنگ یا ایوانوویچ؟

برخلاف دروازه‌بان‌ها، مدافعان چلسی و بایرن نام‌های بزرگی نبودند. در روزهایی که پویول و ماسچرانو پاشنه آشیل بارسا بودند و په‌په باز با همان شاهکارهای همیشگی رئال را از رسیدن به فینال محروم کرد ایوانوویچ و بواتنگ فراتر از انتظار نشان دادند. ایوانوویچ در بازی رفت تمام حرکات بارسا از جناح راست را خنثی کرد و در نیوکمپ به تنهایی شهر بی‌دفاع چلسی را نظم داد. چه در دفاع راست و چه دفاع آخر ایوانوویچ هرگز لغزشی نداشت. رئال هم مانند بارسا با سد محکمی برخورد کرده بود. بواتنگ بدون شک از کم‌اشتباه‌ترین بازیکنان بایرن در برابر رئال بود. نکته جالب این‌که هم بدشتوبر و هم بواتنگ فوتبال‌شان را به عنوان مدافعان کناری آغاز کرده بودند. همین نظم هم اجازه اشتباه در برابر خط آتش رئال را نداد. نسل جدید مدافعان بزرگ، منظم و تاکتیک‌پذیر.

3.رامیرس یا لام؟

برزیلی یا کنیایی؟ رامیرس بارسا را مات کرد. نیم بیشتر موفقیت‌های چلسی در نیمه‌نهایی وامدار رامیرس است. بازی رفت تنها رامیرس می‌توانست با آن دوندگی عجیب به تنهایی موقعیت‌های بارسا را به فراموشی بسپارد. بارسا برای مهار رامیرس با یک نفر بیشتر هم مشکل داشت. پاس رویایی لمپارد و فرار کنیایی رامیرس و چیپ فراموش‌نشدنی‌اش به گواردیولا یاد داد سه دفاع چقدر می‌تواند برابر سرعت متزلزل باشد. لقب کنیایی برازنده رامیرس است. چه سمت چپ خط میانی و چه راست خط دفاعی رامیرس بی‌نظیر بود.

رئال هم با راست بایرن کم مشکل نداشت. نفوذ دیدنی و محو کردن کونترائو توسط لام یادمان داد که فوتبال دفاع راست بزرگ دیگری نیز دارد. شاید ما بازی‌های لیگ آلمان را دنبال نکنیم اما دیدن بازی چشم‌نواز فیلیپ لام در جام جهانی گذشته و جام ملت‌های اروپا از یاد هیچکس نرفته است. اگر بارسا برای قهرمانی اروپا، آلوس داشت و اگر اینتر مورینیو مایکون را، امروز بایرن دفاع راست بزرگی دارد که اگرچه ما کمتر به او توجه کرده‌ایم اما بی‌نظیر است. مورینیو برای مهار لام به مشکل برخورد. کونترائو و مارسلو بیشتر از روبن از لام ضربه خوردند.

4.کروس یا لمپارد؟

حالا لمپارد برگشته است. تفاوت چلسی بخت‌برگشته بواش با چلسی دی‌متئو، لمپاردش است. لمپارد نیمکت‌نشین بزرگ این فصل چلسی بود و همه برای فروشش لحظه‌شماری می‌کردند. اما لمپارد بازی بارسا همان لمپارد همیشگی بود. همان هافبک مادرزاد همیشگی. به پاس‌هایی که به رامیرس داد دقت کنید. چند هافبک در دنیای فوتبال به این سبک پاس می‌دهند؟ در تمام موفقیت‌های چلسی پای یک لمپارد در میان است. خوب باشد چلسی خوب است و بد باشد چلسی بد است.

کروس از آن دسته بازیکنانی است که مربیان برایش می‌میرند. برای تماشاگری که ساده و سطحی به فوتبال نگاه می‌کند چیز عجیبی در بازی کروس احساس نمی‌شود. اما این کروس واقعا فوتبالیست خوبی است و بسیار ساده و مثبت فوتبال بازی می‌کند. برابر پرسینگ رئال از دست ندادن توپ و پاس‌های تودر کروس حیاتی و لازم بود. در بایرن نه‌چندان کم‌ستاره کروس ستاره‌ای بود که نشان داد فقط لاماسیا از فلسفه سادگی در فوتبال پیروی نمی‌کند. این سادگی و در خدمت تیم بودن سهم آلمانی‌های فوتبال هم هست. کروس نمونه بارز یک فوتبالیست ساده اما کامل است. یادگار افن‌برگ بزرگ.

5.گومز یا دروگبا؟

دروگبا در تمام بازی رفت فقط و فقط یک موقعیت داشت. تفاوت دروگبا با الکسیس سانچس هم از همین تک‌موقعیت‌ها مشخص می‌شود. البته تاثیر دروگبا در بازی برابر بارسا بسیار بیشتر از یک گل بود. جنگندگی و دویدن بی‌امان در یک‌سوم دفاعی چلسی هنگام 10نفره شدن فقط و فقط از دروگبا برمی‌آمد. کافی است به یاد بیاوریم ضربه عجیبش را بعد از گل دوم بارسا. توپ را از وسط زمین به سمت دروازه بارسا شلیک کرد و تیمش را بالا آورد. شاید اگر چلسی در زمین خودش مانده بود هرگز رامیرس چیپ رویایی‌اش را نمی‌زد. گاه تعصب و جنگندگی، تاکتیک‌های بارسای زیبا را هم نابود می‌کند.

گومز هم بی‌شباهت به دروگبا نبود. تفاوت‌ اين دو فقط در فاز حمله است. گومز بزرگ‌ترین رقیب مسی برای آقای گل شدن در لیگ اروپا بود، اما هرگز بیشتر از یک گلزن صرف دیده نشد. او برای اثبات آمار گلزنی‌اش در تمام بازی رفت جنگید. یوپ هاینکس هم گفته بود گل گومز تنها مزد تلاشش است و بس. بازی برگشت هم بازی گومز بود. در روزی که رئال از داشتن یک مهاجم نوک بزرگ محروم بود گومز هم پنالتی گرفت و هم صدالبته فرصت‌هایی را سوزاند. حالا مشخص شده چرا مورینیو با داشتن بنزما و هیگواین در به در دنبال گومز بوده است. گومز می‌تواند جریان بازی را عوض کند؛ کاری که بنزما و هیگواین دیشب نشان دادند کار آن‌ها نیست.

6 . ریبری، آلابا و بدشتوبر برای بایرن و اشلی کول و میرلس برای چلسی هم فراموش‌مان نشود. برای جور نشدن یک ال‌کلاسیکوی دیگر آنها هم نقشی پررنگ داشتند.

حرف آخر

نسل جدیدی که فوتبال را دنبال می‌کنند بدون شک بیشترین کشش را به سمت رئال و بارسا دارند. امروز عصر ال‌کلاسیکوهاست. مورینیو، گواردیولا، مسی و رونالدو بی‌نظيرند. اما اين سوال كه کدام‌شان بهترین‌اند آن‌قدر تکرار شده بود که داشت یادمان می‌رفت فوتبال در جاهای دیگری هم دنبال می‌شود. بایرن و چلسی پرچمدار نسل‌های پیشین بودند. نسل‌هایی که در زمان آن‌ها آلمان و ایتالیا را هم می‌شد دوست داشت. دل‌مان لک زده بود برای منطق آلمانی و ضدحمله ایتالیایی. چقدر بنویسیم ژاوی و چقدر آنالیزش کنیم؟ می‌شود از کروس هم لذت برد. می‌شود کنار کاسیاس از نویر بزرگ حرف زد و می‌شود کنار تکامل عجیب مسی و رونالدو از دوندگی بی‌امان و سرعت سرسام‌آور رامیرس لذت برد. مسی و رونالدو وقتی نابغه‌اند که مقایسه شوند. در مقیاس كلي بدون شک بهترین‌اند اما می‌توانند پنالتی از دست بدهند و ما باز منتظرشان باشیم. اگر فكر كنيم مقیاس فقط ال‌کلاسیکو است به خود مسی و رونالدو نیز ظلم شده است. تازه چلسی و بایرن مغلوب‌های کامل لیگ خودشان‌اند. جام برای بایرن از دست رفته است و چلسی فقط برای چهارم شدن می‌جنگد. همین حوالی، دورتموند و یوونتوس هم چیزهایی برای یادگیری دارند. با این نگاه گسترده اگر طرفدار بارسا یا رئال هم باشیم از تمام نبردها لذت خواهیم برد. شاید همین از پیش برنده بودن‌ها لذت‌هایمان را بگیرد. اینها شوک نبود. فوتبال در تمام دنیا در جریان است. بارسا و مورینیو برای امروزشان تلاش کرده‌اند همان‌گونه که چلسی و بایرن. خوب است گاهی در زندگی ما نیز چلسی و بایرنی ظهور کنند. شاید چشم‌هایمان را بشوییم و جور دیگر ببینیم.

14. 9 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

برای بنده هم عجیبه !
    فوتبال فقط با حمله کردن شناخته نمیشه و فاز تدافعی هم جزوی از فوتباله
    همونطور که گل زدن و حرکات هجومی یک نفر رو به وجد میاره , سیستم و تاکتیک و برنامه مناسب دفاعی میتونه بیننده دیگه ای رو به تحسین وادار کنه.
    همونطور که یک تیم مثل بارسا بخاطر هنر گلزنی اش تحسین میشه تیم چلسی هم باید بخاطر موفقیت در دفاع جلوی بارسا و بستن روزنه ها به بهترین شکل سزاوار تحسینه.

این مسئله یکی از بدآموزی های شبکه سه و مجریان اونه که فوتبال زیبا رو در تعداد گل بالا می بینن
    شدیدا موافقم.دوست داران گل بارسلونا وقتی تیمشون 4 5 تا گل به تیم دفاعی حریف میزنه زبون به به و چه چه و ستایش تیم حریف برمیدارن. حالا تیم مقابل دفاعی بازی کرده!!! اما چون 4 5 تا گل خورده مثل مرد بازی کرده. اما وقتی تیم مقابل دفاعش بهتره آقا اینا ضد فوتبالن. اینا فوتبال رو نابود کردن. طرفدارای گل بارسا این تیم های که 4 5 تا گل خوردن فوتبال رو نابود کردن که باعث شدن فوتبال تک قطبی بشه. نه تیمی مثل چلسی که با تمام مجود و قدرت میاد جلو ستاره های بارسا بازی میکنه با 10 نفر و نتیجه میگیره. اگه 6 تا خورده بودیم که ضد فوتبال نبود. اون وقت مرد بودیم.

16. 4 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

از فردا باید بگردیم توو کویر لوت دنبال توپ راموس بگردیم.(منباب مزاح)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نميخوام ارزشهاي كاسياس رو زيره سوال ببرم. ولي كاسياس پنالتي كروس رو خوب گرفت ولي ماله لام ساده بود . اما نوير بي نظير بود . پنالتي 2 تا از اركان اصلي رئال رو به بهترين نحو ممكن گرفت. پنالتي رونالدو رو به 1 دست گرفت !
    دو تا گلر عالی بودن ، ولی به نظرم کاسیاس بهتر بود...در هنگام پنالتی ها با اون جو روانی غیرقابل تحمل و با عقب موندن دو گل از بایرن بازی رو برابر کرد. پنالتی های که گرفت فوق العاده بود بخصوص پنالتی که خلاف پریده بود ولی با یک دست مخالف دورش کرد.
    در طول بازی هم موقعیت های مشکلی گرفت که فکر میکنم حتی نیمیش روی دروازه بایرن نبود، که از همون ها هم گل درومد..
    در پنالتی حین بازی تا گرفتن توپ پیش رفت که اگر موفق میشد ممکن بود بازی رو زیرو کنه.
    در حالی که نویر روی گلهای بازی بی تقصیر بود ولی خوب هم نبود...
    در بازی رفت هم حافظ واقعی دروازه بود.
    صحنه ای هم که با مشت رفت زیر پای مهاجم آموزش دروازه بانی بود به برخی سنگربانان لطیف کنونی لیگمون!

مورینیو : "هر دوی اونا (بایرن مونیخ و چلســی) این هفته از بازیکنای ذخیره خودشون استفاده کردن و بعد جلو رئال و بارسا بازی کردن که مهمترین بازی فصل خودشون رو قبل اون انجام داده بودن."

"این تقصیر خودمون بوده، اگه برای لالیگا نمی جنگیدیم، شنبه با تمام بازیکنان خودمون به میدان نمیرفتیم."

"این خیلی سخته که برای بیش از یک رقابت بجنگی، فینال لیگ قهرمانان اروپا بین پنچمین تیم لیگ برتر و دومین تیم بوندسلیگا برگذار میشه که 10 امتیاز هم عقب هست. "

"فقط کسانی که پنالتی را زدند لغزیدند و قطعا من نلغزیدم. البته باید بگویم که آنهایی که پنالتی ها را زدند، همان کسانی هستند که جگر پنالتی زدن را داشتند. بعد از ناراحتی شنبه شب ضد مادریدی ها، امروز آنها شاد شده اند.»

مورینیو ادامه داد:« آنها سوپرمن های واقعی هستند و من ناراحت شدم که مردم فراموش نکرده اند که مسی هم یک پنالتی سرنوشت ساز را خراب کرد. امروز هم سه بازیکن ما پنالتی هایشان را خراب کردند. می خواستید تا زمانی که بازیکنان می میرند بازی ادامه پیدا کند؟ این حد و مرز نهایی اش بود. »
    متاسفانه خیلی دیگه آقای مورینیو از در توجیه وارد شده :
    بسیاری از تیم ها از کشورهای گوناگون بودن که 3 یا حتی 5 جام رو دریک سال فتح کردن
    مادرید میتونست با حفظ فاصله خودش در هفته های پیش جلوی اهمیت ال کلاسیکو در رده بندی رو بگیره
    اگر تیم ها در لیگ اسپانیا بیشترن...ولی همین فاصله سی امتیازی تیم دوم جدول با تیم های دیگه و در مقابل فشردگی و نزدیکی رقابت و تعدد تیم های مدعی و با سابقه و قدرتمند در ایتالیا و آلمان و انگلیس چیز دیگه ای میگه.
    تیمی مثل چلسی در آغاز فصل در اون رقابتهای نزدیک باید در چهار جام بمیدان میرفت و در انتهای فصل هم برنامه فشرده اش موجب اعتراضشون به سازمان لیگ برتر شده بود که چرا شرایط اروپاییشون رو لحاظ نمیکنند.

کسی مسی رو فراموش نکرده، این حرفها چیه...شد حرفی بشه و لنگ رقیب وسط کشیده نشه!

هر کی پشت پنالتی بره جگر شیر داره ولی یکی در اون لحظه درایت و دقت و خونسردیش رو از دست نمیده یکی نه.
    من نلغزیدم بازیکنها لغزیدن...، رفع مسئولیت میکنه؟ میندازه گردن بازیکنها؟ این حرفها حرفه‏ایست؟

تصاویری از بازی دیشب

تی شرت بایرنی ها یعد بازی خیلی جالبه
    آره میخواستن تی شرت بپوشن...ولی خیلی دیر پوشیدن... بیچاره سیما هر چی پنالتی ها رو باسرعت هوچ فریم بر ثانیه پخش کرد نپوشیدن که نپوشیدن!

19. 4 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •