کلاس جدیدی که قراره به زودی به بازی بیاد به نام Berserker که از یک شمشیر بزرگ و 2 دستی یا همون Greatsword استفاده می کنه که اینجا عکس هاش رو می ذارم :
این کلاس جز یکی از Subclass های Fighter محسوب میشه و به زودی قابل انتخاب خواهد شد.
کلاس جدیدی که قراره به زودی به بازی بیاد به نام Berserker که از یک شمشیر بزرگ و 2 دستی یا همون Greatsword استفاده می کنه که اینجا عکس هاش رو می ذارم :
این کلاس جز یکی از Subclass های Fighter محسوب میشه و به زودی قابل انتخاب خواهد شد.
دلیل من به عنوان یکی از اون 500 نفر اینه که بازی بجز گرافیک و اکشنش (از حق نگذرم اکشنش خدایی جالب بود)دیگه هیچ چیزی نداره. حالا میخوای بگی قبل از لول 20 قبل از لول 40 و... کاری ندارم. البته واقعآ برام جالبه که بدونم بعد از این لول ها تو بخش pve چه تغیری اتفاق می افته؟! اما بنظر من که بنده خداها کاملآ حق داشتند. اصلآ متوجه این تعصبت درباره این بازی نمیشم. من خودم تو تعطیلات قبل از ترم تابستون هستم و میتونستم کل روز هم بازی کنم ولی بازیش بجز اون مواردی که گفتم چیز دیگری نداشت.ما که از 500 نفری که اومدن تو بازی به غیز از 1 نفر که از اینجا هم نیست هیچ کدوم رو فعال ندیدیم![]()
امیدوارم برای GW2 سرور خصوصی بزنن تا ما هم مزه یک بازی بزرگ رو بچشیم
مشکل اینه که همه اول کار عاشق گرافیک و اکشن سریعش میشن. امیدوارم شما جز اون 500 تا نشیدحقته اگه بازی رو به من میدادی ! پزهام رو هم میکشوندم میوردم میشدیم 4 نفر اکتیو
![]()
من بازی کردم داداش من دوره بتا !
بازی خیلی قوی هست فعلا هیچ بازی non targeting به پاش نرسیده
شما لول 20 شدی میخوای مزه بازی رو بچشی؟
وقتی رفتی درجه Hell متریال بدست اوردی ایتم کرافت کردی با اون ایتم ها وارد اتحاد شدی به پیشرفت اتحادت کمک کردی رفتی pvp باختی ، بردی، مساوی کردی! با اون اومدی ایتم خریدی
اون موقع اگه بازم چیزی تو این بازی ندیدی باید بری همون wow بازی کنی!![]()
Last edited by p30 arman; 15-07-2012 at 19:02.
الان که دارم 1 ماهه بازی می کنم، وقتی بازیرو بلد باشی بهت حال میده.
الان بگو مثلا Intrusion چیه؟ چند تا Artisan داریم؟ چه چیزایی میشه Craft کرد؟ از چه راهی میشه متریال بدست آورد؟ چند تا اسکیل گرفتی؟ با چند نفر گروهی بازی کردی؟ تا حالا PvP کردی؟ 1 بار آیتم خرید و فروش کردی؟ Warehouse چیه و کجاس؟ Elemental Enhance چیه، Enhance چیه؟ Spellstone چیه؟
از همه مهمتر هم این که اصلا Lv20 به پایین هنوز 1/5 اسکیل ها هم نداری تازه تا Lv19 منظورمه مگر نه که تا Lv10 فوقش 4،5 تا اسکیل داشته باشی. من الان تازه دارم با بازیش حال می کنم و بجای اینکه ول کنم می تونم برم با یک کلاس دیگه هم بازی کنم و تجربش کنم و ببینم کدوم باهام ساگار تره. من سربازی دارم میرم مگر نه همینو بازی می کردم مدت ها.
اصلا تو فروم نمیشه بازیکن درست حسابی پیدا کرد، فکر کنم فقط p30 arman یک بازیرو درست بازی کنه.
جالبه می خواستی من آموزشی هم بذارم حالا داری از بازی انتقاد می کنی و یک بازی بی جذابیت و سطح پایین حساب می کنی![]()
Last edited by Dante May Cry M; 15-07-2012 at 19:26.
نخوردیم نون گندم, دیدیم دست مردم. مثلآ تو wow کرفت نبود بازی گروهی نبود, خرید و فروش ایتم و pvp و... نبود؟؟؟؟؟!!!!!!! تو بیا برتریهاش رو بگو که 60 سال بعد از wow عرضه شدهالان بگو مثلا Intrusion چیه؟ چند تا Artisan داریم؟ چه چیزایی میشه Craft کرد؟ از چه راهی میشه متریال بدست آورد؟ چند تا اسکیل گرفتی؟ با چند نفر گروهی بازی کردی؟ تا حالا PvP کردی؟ 1 بار آیتم خرید و فروش کردی؟ Warehouse چیه و کجاس؟ Elemental Enhance چیه، Enhance چیه؟ Spellstone چیه؟
تمام اسکیل ها هم باز کنی تازه میشه بخش اکشن بازی که خودم تو پست قبلیم گفتم "از حق نگذرم اکشنش خدایی جالب بود"از همه مهمتر هم این که اصلا Lv20 به پایین هنوز 1/5 اسکیل ها هم نداری تازه تا Lv19 منظورمه مگر نه که تا Lv10 فوقش 4،5 تا اسکیل داشته باشی
تعریف جدید از بازیکن درست و حسابی: هرکس از بازیی که تو خوشت اومده, خوشش نیاد بازیکن درست حسابی نیست!!! من خودم سر wow با 4تا از بچه های همین انجمن تو یک سرور خصوصی (که معلوم نبود امروز باشه و فردا نباشه) کلی وقت گذاشتیم. تو یکی از گیلد های اصلی سرور هم بودیم. خیلی هم لذت میبردیم. 5-6 نفر دیگه هم تو سرور اصلی با هم بودن. پس نگو تو انجمن بازیکن درست حسابی پیدا نمیشه چون داری به همه توهین میکنیاصلا تو فروم نمیشه بازیکن درست حسابی پیدا کرد
شاید اگر یک آموزش براش میزاشتی الان افراد بیشتری جذب این بازی میشدن (فکر میکنی چی wow رو تو ایران (با این سطح زبان ما) به اینجا رسوند. برای هر بخشش مطالب فارسی پیدا میکنی از داستان عظیمش و زندگینامه کارکترهاش تا مفاهیم خود بازی)جالبه می خواستی من آموزشی هم بذارم
سطح پائین نیست ولی قطعآ تو بخش pve و فان, بی جذابیت هست. تو هم بهتره بدونی که به اندازه تمام افراد, سلایق مختلف وجود داره و وقتی 500 نفر قید بازی رو زدن و فقط تو موندی نیای بگی اونا هیچی بارشون نبود و بازیکن درست حسابی نیستندحالا داری از بازی انتقاد می کنی و یک بازی بی جذابیت و سطح پایین حساب می کنی
تو فکر کن wow بازی کوچکی هست (Aion و ارباب حلقه ها, اول پولی بودند ولی بعد مدتی جلوی wow کم آورد و سیاستشون رو عوض کردند و رایگان شدند. rift و جنگ ستارگان هم دیدیم. تنها بازی ای که بهش امید دارم GW2 هست. اینم بگم که من روی wow تعصب ندارم مثلآ گرافیکش واقعآ قدیمی هست اما این یک حقیقت هست که wow سبک mmorpg رو به اینجا رسوند و هنوزم تو میدانه. حالا اگر بازم wow رو بازی کوچکی میدونی دیگه...اون موقع اگه بازم چیزی تو این بازی ندیدی باید بری همون wow بازی کنی!
Last edited by G.D.ragon.Ir; 16-07-2012 at 07:14.
برای بازی مثل wow که دورش تموم شده الان 20 هزار تومن ماهی بدی دیوانگیه!!!!! دوره بازی های targeting کلا تموم شده هرچقدر هم گیم پلی و گرافیک و اینجور چیزارو ارتقاع بدن بازم سال بعدش در مقابل یه بازی non targeting با همون خصوصیات به راحتی شکست میخورن !!! من خودم wow بازی میکردم ولی دیگه نه!
این بازی هم 1000 برتری نسبت به wow داره ! شما هنوز نصف max لول رو نگرفتی میای از بازی انتقاد میکنی! خوب این درست نیست!
اره اگه هی بخوای بری دانجن بیای تو شهر بفروشی کوئست بگیری بری دوباره دانجن خوب اره بازی مضخرف میشه!!!!! بیا برو یه شغل اتخاب کن ببین حداکثر به کجا میرسی ! چه متریال هایی لازم داری برو متریال گیر بیار باهاش ایتم کرفت کن بزار AH پول دربیار !! اوههههههههههههه هزار تا کار میتونی انجام بدی ! شما مطمعا هستم یه کله تا لول 20 تتون رو فقط دانجن رفتید! اونم solo
1- بسته ها و پچ ها میان که بازی همچنان برای گیمرها جذاب باشه 2- نمیدونم مشکل تو و دانته چیه که کلآ لحن صحبت کردنتون اینجوری هست, یعنی الان تمام کسانی که دارن تو سرورهای اصلی بازی میکنن (شامل بچه های انجمن هم میشن) دیوانه هستند و فقط شما عاقل هستید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!برای بازی مثل wow که دورش تموم شده الان 20 هزار تومن ماهی بدی دیوانگیه!!!!!
خودت هم میگی, درمقابل بازیی با همون خصوصیات (میدونی داستان wow چندتا کتاب شده و چه شخصیت پردازیی داره؟)دوره بازی های targeting کلا تموم شده هرچقدر هم گیم پلی و گرافیک و اینجور چیزارو ارتقاع بدن بازم سال بعدش در مقابل یه بازی non targeting با همون خصوصیات به راحتی شکست میخورن !!
منم نمیگم که همه بیان wow بازی کنن. هرکس یک سلیقه ای داره (خیلی ها اصلآ از بازی های نقش افرینی بدشون میاد) مسئله اینجاست که من این موضوع رو قبول دارم ولی شما دوتا پاتون رو کردید تو یک کفش که این بهترین بازی دنیاست و هرکس ازش خوشش نیاد گیمر درست و حسابی نیست و هرکس برای wow پول بده دیوانست و...من خودم wow بازی میکردم ولی دیگه نه!
تا حالا تو چندتا پست این برتری ها رو سوال کردم که جوابی نگرفتم. بجز اکشنش و گرافیکش (که اگر سال تولید رو مقایسه کنیم کار شاخی نکردند) چند مورد دیگه رو نام ببرید؟ هی میگید کرفت داره بانک داره pvp داره, گروه میشه تشکیل داد و... دانته رو نمیدونم ولی تو که میگی wow بازی کردی اینا رو تو wow ندیدی که اینجا اینقدر برات تازگی دارن!!!این بازی هم 1000 برتری نسبت به wow داره ! شما هنوز نصف max لول رو نگرفتی میای از بازی انتقاد میکنی! خوب این درست نیست!
بیا برو یه شغل اتخاب کن ببین حداکثر به کجا میرسی ! چه متریال هایی لازم داری برو متریال گیر بیار باهاش ایتم کرفت کن بزار AH پول دربیار !! اوههههههههههههه هزار تا کار میتونی انجام بدی ! شما مطمعا هستم یه کله تا لول 20 تتون رو فقط دانجن رفتید! اونم solo
والا تو wow که ما یکله اول لول اپ میکردیم و هیچ خستگی هم حس نمیکردیماره اگه هی بخوای بری دانجن بیای تو شهر بفروشی کوئست بگیری بری دوباره دانجن خوب اره بازی مضخرف میشه!!!!!
هدف از بازی کردن سرگرم شدن و لذت بردن هست. من و بقول دانته 500 نفر دیگه تعریفمون از بازی mmorpg صرفآ گرافیک و اکشن نیست و از بازی خوشمون نیومد, پس ادامه ندادیم. شما هم از بازی خوشتون میاد پس ادامه بدید
Last edited by G.D.ragon.Ir; 16-07-2012 at 13:45.
خب یه سوال
داخل wow
وقت pve شما چه کارهایی انجام میدید؟ به جز راه رفتن اسپل زدن و دوباره راه رفتن!!
ولی توی این بازی شما سر باس بعضی وقتا پدرتون در میاد تا بزنیدش چون هم باید راه برید هم دفاع کنید هم جاخالی بدید هم از اسکیل هاتون استفاده کنید و همزمان هواستون به ترتیب اسکلی هایی که میزنید باشه! که چرت پرت نزنید!
توی pvp>>>> راه میرید اسپل میزنید فوق فوقش اس اسکلی های فرار استفاده میکنید
ولی توی pvp c9 >> باید جاخالی بدید بدویید راه برید سیستم کمبو خودتون رو بدونید اگه pvp چند نقره باشه حواستون به بقیه هم تیمی هاش باشه و .....
سیستم کرافتینگ> توی وو شما میتونید راهت دوتا شغل رو انتخاب کنید و تا اخرش برید! به تنهایی ولی توی c9 داخل لیست وسایلی که میتونید کرافت کنید متریال هایی میبیند که مال یه شغل دیگست و شما باید یا از بازار بخریدشون یا کسی رو پیدا کنید که براتون بسازه
در اصل اگه بخوای این دوتا بازی رو با هم مقایسه کنی 100% c9 بهتره چون با پول فقط خرید نسخه TBC میتونید اکانتتون رو شارژ کنید و از وسایل vip شاپ استفاده کنید بگزیم که شما توی هر 20 لول باید دست کنید توی جیب مبارک پول بریزید تو blizz و برای مدت زمانی هم که بازی میکنی دوباره دست کنی جیب مبارک پول بریزی تو جیب blizz برای مونت ها ی قشنگ دوباره دست کنید جیب مبارک پول بریزید تو جی بblizz
wow برای کسایی خوبه که تا خرخره پر باشن ! چه بازی کنی چه نکنی باید پول بدی!!!
میگید پنچ و اپدیت میکنن بازی رو ، خب چی اضافه میشه به جز ماموریت و دانجن های جدید ؟؟
در کل همین c9 هم سال دیگه میره کنار شک نکنید وقتی Aow یا بازی های non targeting open world که سریعتر ساخته میشن با پیشرفت تکنولوژی بیان دیگه اینجور بازی ها هم کنار گزاشته میشن
مثل wow که هرچی میشه طرفداراش میان میگن داستان و شخصیت پردازیش قویه ! خب اگه ملاک بازی کردنتون اینه که برید سریال ببنید خیلی سنگینترید !
خود دانی دادش من ! میخوای برو wow میخوای بیای c9 میخوای برو metin 2
تو wow تنوع کوئست و کوئست های جالب زیاده. شما کوئست های DK رو انجام دادی؟ دو مورد (دفاع کردن و جاخالی دادن) مربوط به سبک اکشن این بازی هست, که بحثی توش نیست. اما تریب اسکیل, تو wow هم Rotation یک فاکتور خیلی مهم هست چه برای تانک برای نگه داشتن Threat و چه برای dps برای دادن بیشترین دمیج. درضمن تو wow برای زدن هر باس روش خاصی وجود داره, اینجور نیست که dps ها با خیال راحت یک جا باشند و باس تا تهش سرش با تانک گرم باشه. که اگر اینجور بود عبارتی بنام wipe شدن وجود نداشت (اگر بلیزار بودید که باید اینا رو بهتر از من بدونید و اگر تو سروهای خصوصی بودید پس باس هاتون فیکس نبودن)وقت pve شما چه کارهایی انجام میدید؟ به جز راه رفتن اسپل زدن و دوباره راه رفتن!!
ولی توی این بازی شما سر باس بعضی وقتا پدرتون در میاد تا بزنیدش چون هم باید راه برید هم دفاع کنید هم جاخالی بدید هم از اسکیل هاتون استفاده کنید و همزمان هواستون به ترتیب اسکلی هایی که میزنید باشه! که چرت پرت نزنید!
اینم که همون بحث اکشن بازی هستتوی pvp>>>> راه میرید اسپل میزنید فوق فوقش اس اسکلی های فرار استفاده میکنید
ولی توی pvp c9 >> باید جاخالی بدید بدویید راه برید سیستم کمبو خودتون رو بدونید
شما تو wow تو bg یا ارنا (مثلآ 5 به 5) فقط با تمرکز داشتن رو یکی میتونستید برنده شید؟! پس یا شما خیلی حرفه ای بودی یا اونا خیلی نوباگه pvp چند نقره باشه حواستون به بقیه هم تیمی هاش باشه و .....
تو wow در حالت معمول کسی ench رو با BS برنمیداره. شما برای ساخت Runed Silver Rod که برای ارتقا تو ench لازمه نیاز به Silver Rod دارید که فقط BS میتونه بسازه. پس اینم چیز جدیدی نیستسیستم کرافتینگ> توی وو شما میتونید راهت دوتا شغل رو انتخاب کنید و تا اخرش برید! به تنهایی ولی توی c9 داخل لیست وسایلی که میتونید کرافت کنید متریال هایی میبیند که مال یه شغل دیگست و شما باید یا از بازار بخریدشون یا کسی رو پیدا کنید که براتون بسازههیچ میدونی برای wow چقدر سرور خصوصی وجود داره. درسته که بپای خود سرور اصلی نمیرسن ولی قطعآ نیاز گیمرهای با وضعیت مالی مناسب رو فراهم میکنند (برو یک نگاه به سرور مولتن بنداز و جمعیتی که توشن رو ببین)در اصل اگه بخوای این دوتا بازی رو با هم مقایسه کنی 100% c9 بهتره چون با پول فقط خرید نسخه TBC میتونید اکانتتون رو شارژ کنید و از وسایل vip شاپ استفاده کنید بگزیم که شما توی هر 20 لول باید دست کنید توی جیب مبارک پول بریزید تو blizz و برای مدت زمانی هم که بازی میکنی دوباره دست کنی جیب مبارک پول بریزی تو جیب blizz برای مونت ها ی قشنگ دوباره دست کنید جیب مبارک پول بریزید تو جی بblizz
wow برای کسایی خوبه که تا خرخره پر باشن ! چه بازی کنی چه نکنی باید پول بدی!!!
نژاد جدید, کلاس جدید, محیط جدید, شغل جدید, تغییر در سیستم تالنت ها, اسپل های جدید و...میگید پنچ و اپدیت میکنن بازی رو ، خب چی اضافه میشه به جز ماموریت و دانجن های جدید ؟؟
مردم میرن سمت این بازی ها چون بهمون اجازه میشه تو همچین دنیاهایی بصورت مجازی زندگی کنیم نه اینکه یک نویسنده ته فیلم و سریال رو برامون مشخص کنه. دلیل اصلی موفقیت اسکایریم هم همین بود که حس بودن در یک دنیای فانتزی رو به بهترین شکل ممکن به گیمرها دادمثل wow که هرچی میشه طرفداراش میان میگن داستان و شخصیت پردازیش قویه ! خب اگه ملاک بازی کردنتون اینه که برید سریال ببنید خیلی سنگینترید !
تو پست قبلیم, منم هین رو گفتم. هرکس بازیی رو انجام میده که بهش علاقه داره و از بازی کردنش لذت میبرهخود دانی دادش من ! میخوای برو wow میخوای بیای c9 میخوای برو metin 2
حرفای دوستمون رو تایید میکنم
PVE مزخرف ترین جای بازیه
یعنی حال به هم زنه:|
ولی PVP و بقیه عناصر بازی قشنگه.
من به شخصه دیگه از WOW خسته شدم اومدم سمت این
WOW خیلی خیلی خیلی گسترده تره . خیلی. کسایی که تا سرحد مرگ بازی کرده باشن منظورمو میفهمن. ولی خوب دیگه حوصله آدم نمیکشه
Last edited by h!tman; 16-07-2012 at 20:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)