>> دوستان چه برنامه ی ریکاوری سراغ دارید که نام پوشه ها و یا حداقل نام فایلها رو بعد از ریکاوری تغییر نده؟
WD 2TB MyBook USB3 تقریبا پر اطلاعات در اثر 1 ولت افزایش عمدی ولتاژ هاب USB، دچار سوختن برد تبدیل sata to usb شد از داخل باکس درآوردم و برد تبدیل یک WD MyBook Studio 1TB مربوط به 5 سال قبل رو روی اون گذاشتم بعد از اتصال به سیستم متوجه شدم Unallocate هم شده!
طبق توصیه ی جناب ata با Acronis Recovery Expert کار کردم طول داد اما نتیجا نداد رفتم با روشی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایشون تشریح کرده بودند با testdisk تخت ویندوز عمل کردم بازم جواب نداد اما با کمال حیرت دیدم هارد که فقط یک پارتیشن داشت با فرمت فایل NTFS و البته Unallocate شده، حالا بعد از ترمیم MBR در testdisk به این روز درآمده و سه پارتیشنه شده!:
فرمت یا حذف پارتیشن رو به هیچوجه انجام ندادم هنوز. دوباره دارم با Acronis Recovery Expert و testdisk روی اون کار میکنم اما میخوام اگر به جواب نرسیدم ریکاوری کنم اما نام فایلها یا پوشه ها کاملا واجبه که محفوظ بمونه
EASEUS Data Recovery و MiniTool Power Data Recovery رو نصب دارم اما فکر نکنم قابلیت حفظ اسم فایلها رو داشته باشند
خدا من رو بُکشه
خلاصه ... هر راهنمایی که دارید دریغ نکنید.