تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 35 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 349

نام تاپيک: عدم توانایی استفاده از هارد و ارور مبنی بر فرمت کردن آن برای استفاده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

>> دوستان چه برنامه ی ریکاوری سراغ دارید که نام پوشه ها و یا حداقل نام فایلها رو بعد از ریکاوری تغییر نده؟

WD 2TB MyBook USB3 تقریبا پر اطلاعات در اثر 1 ولت افزایش عمدی ولتاژ هاب USB، دچار سوختن برد تبدیل sata to usb شد از داخل باکس درآوردم و برد تبدیل یک WD MyBook Studio 1TB مربوط به 5 سال قبل رو روی اون گذاشتم بعد از اتصال به سیستم متوجه شدم Unallocate هم شده!
    طبق توصیه ی جناب ata با Acronis Recovery Expert کار کردم طول داد اما نتیجا نداد رفتم با روشی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایشون تشریح کرده بودند با testdisk تخت ویندوز عمل کردم بازم جواب نداد اما با کمال حیرت دیدم هارد که فقط یک پارتیشن داشت با فرمت فایل NTFS و البته Unallocate شده، حالا بعد از ترمیم MBR در testdisk به این روز درآمده و سه پارتیشنه شده!:

فرمت یا حذف پارتیشن رو به هیچوجه انجام ندادم هنوز. دوباره دارم با Acronis Recovery Expert و testdisk روی اون کار میکنم اما میخوام اگر به جواب نرسیدم ریکاوری کنم اما نام فایلها یا پوشه ها کاملا واجبه که محفوظ بمونه
    EASEUS Data Recovery و MiniTool Power Data Recovery رو نصب دارم اما فکر نکنم قابلیت حفظ اسم فایلها رو داشته باشند

خدا من رو بُکشه
    خلاصه ... هر راهنمایی که دارید دریغ نکنید.
    Last edited by 3274; 03-02-2014 at 23:30.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

تا زمانیکه از SATA to USB خودش استفاده نشه بعید میدونم این روشهای ریکاوری جواب بده . اطلاعات موجود در این مدل از هاردهای اکسترنال (مثل my book و my passport) بصورت انکریپت شده ذخیره میشه و توسط چیپی که روی برد SATA to USB هست دیکد میشه . گرچه از برد SATA to USB هارد اکسترنال وسترن دیگری استفاده کردید ولی شاید کلیدهای کد و دیکد شدن ایندو برد باهم یکسان نبودند که پارتیشنهای هارد بصورت unallocated درآمده اند (باز من مطمئن نیستم) ولی بهترین راه این بود که آن برد را تعمیر میکردید تا اینکه با استفاده این نرم افزارها وضعیت پارتیشنهای هارد را بدتر کنید .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

اتفاقا قبل از هر اقدامی بفکر تعمیر برد مبدل افتاد ه بودم:
    یکی از شرکتهای متخصص ریکاوری که گفت کلا بیخیال تعمیرش بشو که نه چیپش گیر میاد نه خود برد
    خانه ی سخت افزار گفت ممکنه تعمیر بشه ولی برد نو رو داریم قیمت 100 ت
    یکی از بستگان که توی سرور سازمان تعداد زیادی از این هاردها رو باز کرده داره گفت از این برد زیاد دور و برش هست و قرار شد یکی بفرسته

اما فکر کنم وقتی با نرم افزارش عملیات رمزگذاری (انکریپشن) اطلاعات رو فعال کنیم اینکار انجام بشه که البته من هیچوقت رمزگذاری اطلاعات بکارم نیامده که بخوام ازش استفاده کنم. یکم غیر عادیه که خودبخود اون چیپ اینکار رو بکنه ولی بقول شما بعید هم نیست چون با Mini tool که یکبار یکی از این سه پارتیشن رو چک کردم چیزی نشون نداد

الان دوباره با testdisk کار کردم بعد از چک کردن 240 هزار سیلندر که چند ساعت هم طول میکشه و دستور write بازم همین آش و کاسه ست.

Last edited by 3274; 04-02-2014 at 06:13.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در هاردهاي اكسترنالي مثل my book اگر هارد داخلي آنرا از باكس خارج كنيد و از طريق SATA به مادربرد متصل كنيد به پارتيشنها و اطلاعاتي كه قبلاً در آن موجود بود نميتوان دسترسي داشت و بصورت unallocated خواهد بود و برعكس ، اگر هارد اينترنالي داشته باشيد كه در PC پارتيشنها و اطلاعات موجود در دسترس باشد با استفاده از باكسهاي WD my book (مثلاً انواع دست دوم) تبديل به اكسترنال كنيد براي استفاده نياز هست كه مجدداً پارتيشن بندي و فرمت بشود . پس اين نشان ميدهد كه حتي اگر هارد اكسترنال WD my book را با برنامه WD Security فعال نكرده باشيد اطلاعات فقط به كمك آن چيپي در برد SATA TO USB و مربوط به خودش هست ديكد ميشود .

+

همانطوريكه در عكس زير ميبينيد پس از مرحله Deeper Search ليستي از پارتيشنها ظاهر ميشود و قبل از هر كاري بايد با استفاده از دكمه P بررسي كنيد كه آيا اطلاعاتي كه در آن هست ، هماني هست كه مورد نظرتان هست . در غير اينصورت نميباييستي دكمه Write را ميزديد .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

فعلا از راه درگاه ساتا وصل کردم چون طول میکشه تا برد ساتا به USB مشابه خودش دستم برسه
    لطفا شات های زیر رو نگاه کنید گیج کنندست
    فقط یک پارتیشن رو بعد از Deep Search شناسایی کرده (در حالیکه توی ویندوز بصورتی که در پست قبل از Disk Management شات گذاشتم چیزی شبیه سه پارتیشن شناسایی میشه) ضمنا فرمت فایل رو FAT16 نوشته در حالیکه باید NTFS باشه
    احتمالا چون فایلها داخل پوشه هایی عمدتاً با نام فارسی قرار داره فکر کنم بهمین دلیله که اسم پوشه ها با کاراکترهای بهم ریخته نمایش داده میشه
      محتوای مخفی: shots 

Last edited by 3274; 05-02-2014 at 15:47.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين يك مشكل رايج در هاردهاي اكسترنال WD my book يا WD my passport هست كه قابليت hardware encryption دارند . اين پست 4037 ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را هم بخونيد . مشابه وضعيت پيش آمده براي شماست با اين تفاوت كه فقط كانكتور usb3 شكسته و به همين دليل بطور مستقيم به مادربرد متصل كرده اما به اطلاعات ذخيره شده دسترسي نداشته و با نرم افزارهاي ريكاوري هم موفق نشده . علت عدم دسترسي به اطلاعات و عدم امكان ريكاوري اطلاعات توضيح داده شده .

احتمالا چون فایلها داخل پوشه هایی عمدتاً با نام فارسی قرار داره فکر کنم بهمین دلیله که اسم پوشه ها با کاراکترهای بهم ریخته نمایش داده میشه
    به اين علت هست هست كه داده ها رمزگذاري شده و در نتيجه براي برنامه ناخوانا هست .

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه A C H ! L L E S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان بسیار بسیار ممنونم از راهنمایی هاتنون مخصوصا تو رویال فالکون عزیز و همینطور کیمیا.
    با استفاده از این نرم افزار ها تونستم هارد 1 ترا رو که دورز پیش raw شده بود دوباره زنده کنم.
    testdisk-6.13 - MiniTool Partition Wizard Professional Edition

راهنمایی شما دو یوزر در صفحات 1و 10و 11 بسیار کاربردی و مفید بود،
    یعنی واقعا آنپاس بودم، هیچ رقمه فکر نمیکردم مشکل هاردم حل بشه که پست های شما را دیدم و مشکلمو حل کرد.
    فالکون جان از وقتی که برای انجمن میگذاری خیلی ممنونم، ایشالا که موفق باشی.

بینهایت تشکر و قدردانی از فالکون و کیمیا، خیلی گلید، ممنونم
    Last edited by A C H ! L L E S; 07-02-2014 at 14:32.

11. این کاربر از A C H ! L L E S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Alishmas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

هارد وسترن 1ترا my book essential دارم که RAW شده . با testdisk که هیچ پارتیشنیرو پیدا نمیکنه با minitool هم وقتی روی درایو میزنم و میرم توی تب partition گزینه check file system غیرفعاله

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هارد وسترن 1ترا my book essential دارم که RAW شده . با testdisk که هیچ پارتیشنیرو پیدا نمیکنه با minitool هم وقتی روی درایو میزنم و میرم توی تب partition گزینه check file system غیرفعاله
    اگر هارد بدرستي شناسايي ميشه پس سعي كنيد كه با برنامه easeus data recovery wizard professional داده ها را از پارتيشن مورد نظر روي يك پارتيشن ديگر ريكاوري كنيد .

14. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Alishmas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگر هارد بدرستي شناسايي ميشه پس سعي كنيد كه با برنامه easeus data recovery wizard professional داده ها را از پارتيشن مورد نظر روي يك پارتيشن ديگر ريكاوري كنيد .
    آخه چند وقت پیش اینطوری شد مجبور شدم فرمتش کنم.
    الان چیکار کنم که بعدا دوباره اینجوری نشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •