تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 1421 اولاول ... 1117181920212223242531711215211021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    شما چقدر هزینه راه اندازی دادید؟
    من رفتم مخابرات، گفتن 10 تومن راه اندازی + 5 تومن کانفیگ مودم. گفتم خودم کانفیگ میکنم، میگه اگه ما تنظیمات مودم انجام ندیم پشتیبانی فنی براتون نمیکنیم!!!
    یعنی بزور میخوام از ادم 5 تومن بگیرن.
    برای شما هم اینطوری بود؟

داره خودمونی میشه Hamidreza Sakhai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    من رفتم مخابرات، گفتن 10 تومن راه اندازی + 5 تومن کانفیگ مودم. گفتم خودم کانفیگ میکنم، میگه اگه ما تنظیمات مودم انجام ندیم پشتیبانی فنی براتون نمیکنیم!!!
    برای شما هم اینطوری بود؟
    بله ... منم دیروز از مخابرات سرویس گرفتم ... بابل هستم ...

سرعت مخابرات خیلی حالت عجیبی داره ... روز ها از 200 میره به 400 و اصلا ثابت نیست ... تلورانسش خیلی خیلی زیاده و سرعت واقعی رو ثابت نشون نمیده ...سرویس من هم همون 512 یک ماهه ی 16 گیگ هست ...

شبانش هم نفهمیدم چطور شد که صبح پاشدم دیدم سیستم ریست شده خود به خود و دانلود استاپ خورده ... ولی کلی تو 1 ساعت و نیم حدود 1 گیگ دانلود کرد که خیلی معمولی بود ...

دوستانی که تو بابل سرویس مخابرات دارن سرعت شبانه و روزانشون تو این روز ها چطوره ؟ قبلا چطوری بود ؟ آیا بعد از مدتی که شبانه دانلود های رایگانمون زیاد بشه پهنا رو محدود میکنه مخابرات ؟؟؟

سرویس قبلی من پارس آنلاین بود که 512 اش روز ها تا 230 بهم سرعت میداد و شب های نهایت سرعتش 40 کیلوبایت بود ! ولی هر چی هست مخابرات خیلی بهتر از پارس آنلاینه ... البته باید چند ماه استفاده کنم تا ببینم به همین خوبی الان هست یا نه !

یه زمانی با پارس آنلاین و سرویس 256 اش روزانه و شبانش هر دو بهم 200 کیلو/ثانیه سرعت میداد ...

پروفشنال black years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

سلام
    برای شما هم اینطوری بود؟
    سلام.

آره به منم همین گفتن،گفتن در صورتی که ما کانفیگ نکنیم پشتیبانی فنی نمیکنیم.
    داداش زنگ بزنی پشتیبانی میبینی که هیچی بارشون نیست،یه کارشناس درست درمون ندارن،بچه 6 ساله بیشتر از اینا از اینترنت سرش میشه.
    خودت کانفیگ کن،من خودم کانفیگ کردم و هر وقت هم مشکل داشتم زنگ زدم پشتیبانی جواب من رو دادن،اما در کل پشتیبانیشون بخوره تو سرشون.

10 تومن برای راه اندازی پورته که باید بدی،کانفیگ رو خودت انجام بده.

4. 2 کاربر از black years بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من هم دیروز سرویس مخابراتم وصل شد ... 512 دارم ... روز ها از 350 تا 400 بهم میده ...

شب ها زیاد جالب نیست ... فکر کنم حدود 200 تا بده ...

دوستان همیشه شب ها واسه مخابرات اینطوریه یا تازگی ها اینطور شده ؟ البته من شب اولی بود که تست کردم ... ولی باز خدا رو شکر از پارس آنلاین و بقیه ی isp ها بهتره ... هیچی مخابرات نمیشه ! چون همشون از مخابرات تغذیه میشن ...

در ضمن من بابل هستم ... دوستانی همشهری شما سرعتاتون در چه وضعیته ؟!

پروفشنال black years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

من هم دیروز سرویس مخابراتم وصل شد ... 512 دارم ... روز ها از 350 تا 400 بهم میده ...

شب ها زیاد جالب نیست ... فکر کنم حدود 200 تا بده ...

دوستان همیشه شب ها واسه مخابرات اینطوریه یا تازگی ها اینطور شده ؟ البته من شب اولی بود که تست کردم ... ولی باز خدا رو شکر از پارس آنلاین و بقیه ی isp ها بهتره ... هیچی مخابرات نمیشه ! چون همشون از مخابرات تغذیه میشن ...

در ضمن من بابل هستم ... دوستانی همشهری شما سرعتاتون در چه وضعیته ؟!
    سلام.

یه چند وقتیه کمی سرعت دانلود شبانه افت کرده،این موضوع فقط به مخابرات ربطی نداره،به سایتی که شما از اون دانلود میکنی هم ربط داره ، چون شبها افراد زیادی از این قبیل سایتها دانلود می کنند سرورش جوابگو نیست و سرعت تقسیم میشه.شما چند فایل بصورت همزمان بذار دانلود شه مطمئنا نتیجه بهتری میگیرید.
    خیلی از شبها شده من 5 گیگ هم دانلود کردم.

7. 2 کاربر از black years بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام.

یه چند وقتیه کمی سرعت دانلود شبانه افت کرده،این موضوع فقط به مخابرات ربطی نداره،به سایتی که شما از اون دانلود میکنی هم ربط داره ، چون شبها افراد زیادی از این قبیل سایتها دانلود می کنند سرورش جوابگو نیست و سرعت تقسیم میشه.شما چند فایل بصورت همزمان بذار دانلود شه مطمئنا نتیجه بهتری میگیرید.
    خیلی از شبها شده من 5 گیگ هم دانلود کردم.
    عزیز مشکل من از سرور نیست ... با سرور سرعت بالا تست کردم ... مشکل این هست که نوسان سرعت خیلی زیاده .... اتفاقا" برای همین 5 فایل رو همزمان دادم دانلود بهش و تا 250 بیشتر سرعت نداده بهم ... امیدوارم سرعت شب و روز مثل هم بشه ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    منم از ADSL مخابرات مازندران استفاده میکنم . قبلا پینگش خوب بود و معمولا زیر 100 اما این چند روزه از 500 پایین تر نیومده به نظر شما مشکل از کجاست؟

10. این کاربر از MD273 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

حمیدرضا جان تعداد لینک ها رو بیشتر کن سرعت به 400 میرسه من الان از 9 تا لینک هم زمان استفاده می کنم و شبی بالای 7 گیگ دانلود می کنم منم بابلی هستم البته باز بستگی به مرکز مخابراتیتون هم داره اینکه شلوغ باشه یا خلوت هم مهمه

12. این کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

حمیدرضا جان تعداد لینک ها رو بیشتر کن سرعت به 400 میرسه من الان از 9 تا لینک هم زمان استفاده می کنم و شبی بالای 7 گیگ دانلود می کنم منم بابلی هستم البته باز بستگی به مرکز مخابراتیتون هم داره اینکه شلوغ باشه یا خلوت هم مهمه
    مرسی عزیز ... آره ... بهترین راه برای نوسان های این چنینی استفاده ی چند لینکی هست ... که حداکثر سرعت رو بهم بده ...

در مورد مرکز مخابراتی صحبت کردم ... گفتن که پهنای باند کامل بازه و همه جا ی بابل سرعت ها یکی هست ... من مرکز دانشگاه هستم و با رئیس مرکز صحبت کردم و گفته که بستگی به Partner هایی داره که 1 به 8 Share میشه

شما کدوم مرکز هستی ؟

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

من مرکز کشاورز هستم
    کلا مخابرات داره مشترکاش به شدت افزایش پیدا می کنه این طوری پیش بره تا 2-3 ماه دیگه فکر کنم مجبور بشیم از مخابرات هم بریم جای دیگه چون این مخابرات با این پشتیبانی که من دیدم کلا یه پهنای باندی رو انداخته وسط همینطوری چپ و راست داره بهش یوزر می چسبونه کی بشه که سرعت بشه لاکپشتی به خاطر یوزر زیاد

15. 2 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •