تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 468 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام منم مي خوام آخرين آپديتشو از كامپيوتري به كامپيتر ديگه انتقال بدم
    حالا بايد از سافت گذر بخرم و دانلود كنم بعدش چه تنظيماتي داره فايل دريافتي روكجا بريزم ؟

با اين كار ديگه نيازي به خريد از سافت گذر نيست ؟ميشه از همون بك آپ كپي گرفت ؟

سلام دوست من

خیر لازم نیست شما از سافت گذر خریداری کنید

فقط کافیه وارد تنظیمات کسپر بشید و در سربرگ اپدیت تیک گزینه copy update to folder

بزارید و یک مسیر به دلخواه بهش بدید و یک بار کسپر اپدیت کنید تا اپدیت ها رو در پوشه ای که بعش معرفی کردی ذخیره بشه و این پوشه میتونید به سیستمهای مختلف انتقال بدید

خوب حالا نحوه اپدیت افلاین کسپراین روش برای زمانیه که شما ویندوز جدید ریختین و می خوای کسپر نصب کنید و یا زمانی که می خواهید اپدیت به سیستم دیگر منتقل کنید طبق تصویر پایین پوشه ای که اپدیتها رو در

اون ذخیره کردید به کسپر بدید و در اخر بر روی گزینه اپدیت کلیک کنید

trial كد 3ماهه مي خوام كسي سراغ داره ؟

سلام

از این لینک میتونید کلید های فعال ساز کسپر دانلود کنید جدیدترین کلید ها در پستهای انتهایی

کد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنونم از شما ولی درست نشد ؟
    ایا خود کسپر میتونه ان ویروس رو از بین ببره اصلا در مورد این ویروس اطلاع دارین میشه در مورد بیشتر توضیح بدن؟
    من تا ه حال از کسپر استفاده نکردم میشم بفرمایید که اصول استفاده و نصبش چجوری و حجمش فایلش برای دانلود چقدره ؟

با تشکر

سلام

سیستم شما به ویروت دچار شده و این مخرب به فایلهای اجرایی سیستم میچسبه و فایلها رو خراب میکنه هر بار شما بر روی فایل اجرایی کلیک میکنید این مخرب خودشو اجرا میکنه و شروع میکنه به الوده کردن

سیستم

بهترین راهکار استفاده از دیسک نجات هست که در پست بالایی لینک دانلود گذاشتم

شما دیسک نجات استفاده کردید؟

کسپر انتی ویروس سنیگینه اما قدرت گند زدایی بالایی داره حجم فایلش ۱۷۳ مگابایت هست وبعد از نصب باید اپدیت کنید و سیستم فول اسکن کنید لینک دانلود:

موفق باشید .

Last edited by kases; 04-06-2012 at 03:13.

2. این کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام خدمت دوستاناین کلیدهای کسپر که ما به صورت trail به انتی ویروس دادیم همزمان توسط چندین نفر استفاده میشه ؟ مثلا کلیدی که من گرفتم از پست دریافت کلید نوشته 296 روز دیگه وقت داره حالا این کلید از طرف شرکت به خاطر استفاده همزمان چند نفر بلاک میشه یا روال کار کسپر فرق میکنه بعدش این کلیدها انتی ویروس رو به صورت trail فعال میکنه و نباید کلید آزمایشی مشکل بلاک داشته باشه می تونید کمی توضیح دهید با تشکر
    Last edited by K1lou; 04-06-2012 at 19:56.

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنونم رفتم کسپر خریدم ولی نمیدونم چجور باید اکتیوش کرد همینجوری مشکلی پیش نمیاره ؟چجوری باید اینکار رو بکنم
    و همینطور چجوری نمیشه یه پوشه ر بهش آدرس داد تا به اون کاری نداشته باشه حتی اگه ویروسی باشه فایلی دارم که به اشه ویروش شناسایی میشه رو نود همچین چیزی بود

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستاناین کلیدهای کسپر که ما به صورت trail به انتی ویروس دادیم همزمان توسط چندین نفر استفاده میشه ؟ مثلا کلیدی که من گرفتم از پست دریافت کلید نوشته 296 روز دیگه وقت داره حالا این کلید از طرف شرکت به خاطر استفاده همزمان چند نفر بلاک میشه یا روال کار کسپر فرق میکنه بعدش این کلیدها انتی ویروس رو به صورت trail فعال میکنه و نباید کلید آزمایشی مشکل بلاک داشته باشه می تونید کمی توضیح دهید با تشکر
    سلام

خوب کسپر کلیدهایی که از ای پی های مختلف به سرورش کانکت میشن بلاک میکنه البته بعضی وقتا کسپر

به کلیدها خیلی گیر میده و سریع بلاک میکنه اما بعضی وقتا زیاد گیر نمیده و دیرتر بلاک میشه کلا برمیگرده به سیاست این شرکت اما هر چی تعداد استفاده کنندگان از یک کلید بیشتر باشه زودتر بلاک میشه

برای اطلاعات بیشتر در مورد کلیدهای کسپر میتونید به این لینک مراجعه کنید

ممنونم رفتم کسپر خریدم ولی نمیدونم چجور باید اکتیوش کرد همینجوری مشکلی پیش نمیاره ؟چجوری باید اینکار رو بکنم
    و همینطور چجوری نمیشه یه پوشه ر بهش آدرس داد تا به اون کاری نداشته باشه حتی اگه ویروسی باشه فایلی دارم که به اشه ویروش شناسایی میشه رو نود همچین چیزی بود
    سلام

شما نسخه ارزجینال خریداری کردید یا از این نسخه هایی که تو سی دی ها تو فروشگاهها میفروشن ؟

اگر نسخه ارزجینال خریداری کردید کلید فعال ساز باید همراهش باشه ولی اگه از تو فروشگاههای به صورت پک خریداری کردید روش زیر انجام بدید

شما کسپر نصب کنید

از این تاپیک کلیدهای فعال ساز کسپر بگیرید جدیدترین کلیدها در پست انتهایی

خب حالا به این لینک مراجعه کنید کلیدهایی که دریافت کرده اید طبق این اموزش به کسپر بدید تا فعال بشه

http://forum.p30world.com/showthread.php?t=201416&p=6548215&viewfull=1#post6 548215

نحوه استثنا قرار دادن فایلها و فولدر ها در کسپرسکی در لینک پایین میتونید ببینید

http://forum.p30world.com/showthread.php?t=201416&p=6902406&viewfull=1#post6 902406

موفق باشید

Last edited by kases; 05-06-2012 at 13:01.

6. این کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Cna_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

خیر لازم نیست شما از سافت گذر خریداری کنید

فقط کافیه وارد تنظیمات کسپر بشید و در سربرگ اپدیت تیک گزینه copy update to folder

بزارید و یک مسیر به دلخواه بهش بدید و یک بار کسپر اپدیت کنید تا اپدیت ها رو در پوشه ای که بعش معرفی کردی ذخیره بشه و این پوشه میتونید به سیستمهای مختلف انتقال بدید

خوب حالا نحوه اپدیت افلاین کسپراین روش برای زمانیه که شما ویندوز جدید ریختین و می خوای کسپر نصب کنید و یا زمانی که می خواهید اپدیت به سیستم دیگر منتقل کنید طبق تصویر پایین پوشه ای که اپدیتها رو در

اون ذخیره کردید به کسپر بدید و در اخر بر روی گزینه اپدیت کلیک کنید
    سلام استاد

2.طبق فرمايشاتتون پيش رفتم و يه دور گذاشتم كامل آپديت شد و بعد به پوشه اي كه فايل هاي آپديت درونش ريخته شده بود رفتم ولي با يه مشكلي روبرو شدم مشكل اينجاست كه طبق تصويري كه براي آپديت آفلاين آنتي ويروس گذاشته بوديد مسيري كه تو تصوير انتخاب مي كنه تو پوشه هايي كه از آپديت ذخيره كرده رو پيدا نكردم و نبود
    تصاوير رو براتون مي ذارم :

-اين تصوير مسيري كه توو تصوير براي آپديت آفلاين انتخاب ميشه (پوشه ي update distribution)

-و اين از 3 پوشه اي كه تو مسير من ريخته و محتوياتشون :

چكار بايد كرد ؟
    Last edited by Cna_1; 05-06-2012 at 13:11.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

1. ميشه در كنار كسپر , فاير وال كومودو هم رو سيستم نصب كرد ؟ مشكل ايجاد نمي شه ؟
    سلام

بله میشه در کنار هم نصب کرد

شما باید فقط نسخه انتی ویروس کسپر نصب کنی kav+comodo firewall

و در تنظیمات کسپر قسمت proactive defens کسپر غیر فعال کنید تا با فایروال کمودو تداخل نداشته باشه

پ ن : از نصب کردن نسخه اینترنت سکیوریتی کسپر kis در کنار فایروال کمودو خودداری کنید فقط نسخه انتی ویروس نصب کنید kav

موفق باشید

9. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Cna_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

پاك شود...................................
    Last edited by Cna_1; 07-06-2012 at 20:37.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

آیا کاسپر pure به اندازه kis قوی هست ؟؟؟
    چون احساس میکنم pure کمتر از cpu استفاده میکنه ....

یه سوال دیگه :

چطوری میشه kis را هی کم سبکتر کرد ؟؟
    منظورم اینه که چه قسمتهایی را میشه غیر فعال کرد که زیاد توی کارکرد نرم افزار تاثیر نذاره ؟؟
    چون جدیدا احساس میکنم خیلی داره به سیستم فشار میاره

داره خودمونی میشه shakerfar_yahoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان این آنتی ویروس کاسپیر اسکای 2012 فایر وال هم داره اگه داره روش کارش چجوریه

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

دوستان این آنتی ویروس کاسپیر اسکای 2012 فایر وال هم داره اگه داره روش کارش چجوریه
    با سلام
    نسخه kaspersky internet security دارای فایروال هست و نسخه انتی ویروس فایروال نداره
    فایروال خوبی داره
    من با تنظیماتی که دوستان قرار دادن تونستم امتیاز 340 از 340 رو در نرم افزار comodo leaktest بدست بیارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •