1- نمی دونم ولی می تونید یه بار تلویزیون را ریست فکتوری بکنید شاید حل بشه!
2- دکمه camera مربوط می شه به اپ دوربین که باید از اینترنت اول دانلود یا آپدیت بشه
3- بله وصلتون می کنن به کارشناس فنی تا مشکلتون حل بشه اگر هم لازم باشه کارشناس می فرستن
1- نمی دونم ولی می تونید یه بار تلویزیون را ریست فکتوری بکنید شاید حل بشه!
2- دکمه camera مربوط می شه به اپ دوربین که باید از اینترنت اول دانلود یا آپدیت بشه
3- بله وصلتون می کنن به کارشناس فنی تا مشکلتون حل بشه اگر هم لازم باشه کارشناس می فرستن
چطوری میتونم تلویزیون را ریست فکتوری کنم ؟
الآن دیدم توی منوی support گزینه self diagnosis ریست هست البته نوشته تنظیمات شبکه را ریست نمی کنه!
10 ثانیه دکمه Exit رو نگه دار و OK کن.
قبل از ریست فکتوری بیا یه نگاهی به تنظیمات شبکه بنداز.
اول ببین با وسیله دیگه ای مثل موبایل یا لپ تاپ به شبکه دسترسی داری؟
تو قسمت ( منو - شبکه - تنظیمات شبکه) بررسی کن آی پی و dns , subnet mask درست تنظیم شده باشه.
در آخر هم مودم را با کابل شبکه به تلوزون وصل کن ببین درست می شه یا نه
بله.........
سلام به همگی. می خواستم بدونم کدوم مدل کیبرد بیسیم به 46ES8880 می خوره
دوست من سلام
من هم مدل تلويزونم مثل شما هست با اين تفاوت که 40 اينچه مي خواسم ببينم شما دو تا مشکل اين سري رو حل کرديد يا خير
اول اينکه در اينترنت browes کار نمي کنه و فقط جمله در حال بروز رساني رو مي زنه و دوم اينکه انگري برد بعد از دانلود اجرا نميشه و همون پيغام معروف آپديت رو مي ده
باتشکر فراوان
دوست من سلام
من هم مدل تلويزونم مثل شما هست با اين تفاوت که 40 اينچه مي خواسم ببينم شما دو تا مشکل اين سري رو حل کرديد يا خير
اول اينکه در اينترنت browes کار نمي کنه و فقط جمله در حال بروز رساني رو مي زنه و دوم اينکه انگري برد بعد از دانلود اجرا نميشه و همون پيغام معروف آپديت رو مي ده
باتشکر فراوان
ما 46es7770 داریمbrowser بسته به صورت اینترنت و سرور سامسونگ یه مدت طول می کشه تا آپدیت بشه! (برای من فکر کنم 20 30 دقیقه ای شد) شما اول مطمئن بشید آخرین ورژن فریمور روی تلویزیون نصب هست یا نه (آخریش 1019 هست) در تلویزیون توی منوی پشتیبانی ( support ) می تونید چک کنید می تونید یه مدت زیادی صبر کنید تا آپدیت بشه (فکر کنم 180 مگ هست آپدیتش) یا مثل من از سایت سامسونگ بگیرید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)