دوستان کسی قیمت روز s4 رو داره ؟ اگه کسی هم برای فروش داره اعلام کنه ...
دوستان کسی قیمت روز s4 رو داره ؟ اگه کسی هم برای فروش داره اعلام کنه ...
سلام
نظرتون درباره سنایزر hd 429 چیه ؟
قیمت خوبی داره ( 200 تومن )
برای الکترونیک و آلترنتیو و راک خوبه ؟
Last edited by Toni Kroos; 22-06-2012 at 21:40.
سلام.
بین مدلهای Creative تفاوت زیادی از نظر حذف نویز محیط وجود ندارد. از نظر من حذف نویز 100% وجود ندارد ولی همین 80% عالی است. تنها راه شما برای حذف نویز بیشتر این است که از روش Active Noise Cancelling استفاده کنید که در مورد معایبش در پست قبلی ام به دوست دیگرمان توضیح دادم.
برند های دیگری هم در این رده قیمت وجود دارند ولی چندان توصیه نمی شوند مثل فیلیپس و سونی (البته سونی بهتر است). ولی این مدلهایی که معرفی شد بهترین ها هستند. در رده قیمت 70 هزار تومان می توانید Sennheiser CX271 را بررسی کنید.
موفق باشید.
سلام. مدلهای بی سیم تا قیمت 150 هزار تومان کیفیت چندان بالایی برای موسیقی ندارند . اما چون شما می خواهید از آن برای تلویزیون استفاده کنید و تلویزیون کیفیت بالایی هم نمی طلبد می توانید از مدلهای فیلیپس که تنوع زیادی هم دارند استفاده کنید یا همین مدل کریتیو را استفاده کنید.
موفق باشید.
هفته گذشته این مدل به قیمت 135 هزار تومان در مجتمع کامپیوتر ایران فروخته شده است. نمی دانم آیا الآن هم موجود می باشد یا خیر...
موفق باشید.
سلام.
من این مدل را بررسی نکرده ام ولی مدل HD438 را دارم و فکر می کنم با توجه به نزدیک بودن قیمت تفاوت زیادی نداشته باشند (من فکر می کنم سری HD در کل بیس ضعیفی دارد). با این فرض این مدل بیس نسبتا" ضعیفی دارد که برای الکترونیک مناسب نیست ولی مید و های خوبی دارد که برای راک تا حدودی مناسب است. در کل برای این سبک ها پیشنهاد نمی شود.
موفق باشید.
Last edited by kavehj4488; 22-06-2012 at 22:34.
سلام بر برادر عزیز
بسیار عالی بود خیلی لذت بردم ولی متاسفانه قضیه گوش شنوا کجاست پیش میاد همیشه.
البته بعضا پیش میاد که بخاطر کنجکاوی و یا شناخت یه حالت خاصی از صداست که مثلا میافتیم دنبال صدای حرفه ای و نرمال که ببینیم اینهمه در بارش صحبت میکنن چه جوریاست با طبع ما سازگاری داره.چرا فکر می کنیم طبیعی بودن چیز خوبیه؟ اصلاً آیا طبیعی بودن توی دنیای موسیقی الکترونیک معنی خاصی پیدا می کنه؟
طبیعی بودن صدا که خیلی خوبه ولی صدای طبیعی هیچ وقت از هیچ پلیر و هدفونی فعلا بگوش نرسیده و فکر نکنم به این زودیها هم شنیده بشه.ولی خوب اکثر سلیقه موسیقی افراد الان بسمت صدای گرم هست که صدای طبیعی براشون کسل کننده هست.چرا فکر می کنیم طبیعی بودن چیز خوبیه؟ اصلاً آیا طبیعی بودن توی دنیای موسیقی الکترونیک معنی خاصی پیدا می کنه؟
جواب این چرا برای اکثر ما برمیگرده به اقا رضاشاید یک مقداری برای اینکه مسئله بیشتر برای خودمون روشن بشه، لازمه برگردیم به چرایی اینکه ما اصلاً افتادیم دنبال اینجور چیزها
نکته جالب برای من تو این عکس این بوده که وضعیت و جایگاه من تو این عکس کجاست.و از کجا میشه فهمید که تو کدوم قسمت قرار داریم.
ولی واقعا فکر کنم دورترین فاصله از مرکز باشه چون من نوع صدایی که دوست دارم برای کسانی که حرفه ای موسیقی رو دنبال میکنن بد ترین حالت هست.مثلا برای یک هدفون که مدلش رو نمیگم برای اقا رضا قبل از burn in در بدترین حالت بود و بعد از این مرحله به اون ایده ال ایشون نزدیک شد ولی برای من دقیقا همون مراحل قبل burn in ایده ال بود و بعد burn in از اون چیزی که میخواستم خیلی دور شد.برای همین هنوز نوع صدایی که دوست دارم رو بهش نرسیدم و همچنان بدنبال هدفونهای جدید و صدا های جدید هستم که این دیگه از بدنبال موسیقی بودن گذشته .در هر صورت توضیحات خیلی خوب و کاملی دادین که جای تشکر داره.
شما که اون وسط وسطاییی![]()
به نظر من شما در این مورد هم برای رسیدن به نهایت باید توان اقتصادی تووووپداشته باشید. از نظر من امروزه هنر کاملا" تعطیل است برای کسی که توانایی مالی نداشته باشد. مثلا" در گذشته اگر کسی ابتکار خوبی داشت می توانست سازی برای خودش دست و پا کند و به اجرا موسیقی متناسب با روزگار بپردازد. اما امروزه شما باید پول زیادی برای ساز بدهید بعد هم باید آهنگساز استخدام کنید بعد تجهیزات صوتی حرفه ای بخرید یا به استودیو برای میکس و مستر سفارش بدهید که همه این ها نیازمند صرف هزینه بالاست. در گذشته به علت ساده بودن موسیقی و تکنولوژی و خیلی عوامل دیگر رسیدن به زیبایی عالی در دسترس بود اما امروزه اصلا" این طور نیست و باید اول جنبه اقتصادی را در نظر بگیرید بعد ذوق و علاقه خودتان را.
خیلی ها دوست دارند همیشه به دنبال تفاوت باشند و دیگر طبیعی بودن را دوست ندارند. این مسئله خود دلیل پیدایش جنبش ها و سبک های گوناگونی است. شاید خیلی ها بگویند موسیقی الکترونیک گوش نمی دهیم زیرا طبیعی نیست ولی همین الکترونیک مورد توجه خیلی ها قرار می گیرد به گونه ای که حتی دیگر سبک ها هم به آن روی می آورند دلیل آن هم روشن است: 1.جدید بودن برای مخاطب 2.حافظه فطری انسان اصلا" روی چنین صداهایی حساب باز نکرده است. شما اگر صدای رودخانه را بشنوید هر چند گوشخراش باشد و حجم آن هم به قدری زیاد باشد که صدای کسی را که همراهتان است نشنوید باز هم احساس خستگی یا اذیت نمی کنید زیرا فطرت شما و ضمیر ناخودآگاه شما این موسیقی را قبلا" شنیده و با آن کاملا" آشنا است. اما الکترونیک...
در مورد حرفه ای بودن هم باید بدانید که گاهی آماتور ها چیز هایی می فهمند که حرفه ای ها حتی در خواب هم به آن ها پی نمی برند. همه کسانی که از راه موسیقی به دنیای گسترده صدا وارد شده اند ممکن است احساس پشیمانی داشته باشند زیرا دیگر آن لذت عمیق موسیقی و الهامات آن را به راحتی دریافت نخواهند کرد. آهنگ ساز ها هم همین حس را دارند. آن ها معمولا" به دنبال نقد آهنگ ها و یا پیدا کردن نقاط قوت و ضعف موسیقی هستند و کاملا" منطقی و عقلی عمل می کنند. اما آماتور ها بر اساس احساس تصمیم می گیرند که باعث می شوند که از گوش دادن به موسیقی لذتی ببرند که حرفه ای ممکن است هیچ گاه آن را حس نکند. همیشه بدانید عقل در برابر احساس قرار دارد و معمولا" یکی فدای دیگری می شود.
مهمترین دلیل امر فوق تجاری بودن و اقتصادی بودن موسیقی و پیوند آن با تکنولوژی صوتی می باشد. در گذشته آهنگساز همیشه برای لذت خودش کار می کرد ولی امروزه اول باید مخاطب آماتور لذت ببرد و برای آهنگساز منفعت مالی داشته باشد تا این که نیاز او را ارضا کند. تجهیزات گرانتر و به اصطلاح حرفه ای تر بیشتر برای لذت آماتور ها ساخته می شوند تا برای لذت حرفه ای ها چون هر حرفه ای بالاخره می فهمد بسیاری از تجهیزات برای هدف فطری او که رسیدن که به زیبایی بیشتر هستند ساخته نمی شوند بلکه فقط برای گول زدن بعضی از افراد و همچنین ایجاد دنیایی جدید در صدا اما در چارچوب همان دنیای قبلی هستند و تا این دنیا از ریشه تغییر نکند و مناسب فطرت انسان نباشد انسانها (به خصوص علاقمندان و حرفه ای ها) روز به روز سرگردان تر خواهند شد.
این هم نظر شخصی من...
موفق باشید.
سلام میخوام u6 samsung بخرم
دنبال یه هندفری کپسولی میگردم واسش
کریتیو یه نمونه داره 25 تومان چطوره خوبه
سلام. مدل مورد نظر شما Creative EP-630 می باشد که بهترین مدل موجود در این قیمت است. بیس بووومی دارد و برای الکترونیک مناسب است اما در این رده قیمت می توان آن را برای همه سبک ها استفاده کرد. مدلهای تقلبی زیاد دارد و مدل اصلی آن فقط با گارانتی شاب عرضه می شود که مطمئن است. موفق باشید.
منه آماتور برام صدایی حرفه ای هست که با شنیدنش به وجد بیام و ممکنه این صدا تشکیل شده باشه از صداهایی که به سختی در طبیعت اطرافمون شنیده میشه مثلآ بیس ولی نه بیس طبیعی و سرد بلکه بیس قوی و بوومی خوب وقتی این نباشه یعنی اون چیزی که فرقی با صداهایی که روزمره به گوشم نرسه این معنی رو برام داره که خوشایند نیست پس به نظرم گوش دادن به چیزی که جذاب نیست و کششی برام نداره چیزی جزء اجبار نیست
حالا اونی که حرفه ای ه و شاید متخصص هست برعکس من فکر میکنه چون اون به خوبی میدونه که همون صدای بیس سرد و بی روح درونش چیزهایی وجود داره که درکش برای من مشکله در حالیکه ممکنه هم من و هم اون هر دو این صدا رو با تمام جزییاتش بشنویم یعنی به طور ساده تر می خام بگم که از نظر شنوایی هم من و هم ایشون یک سورس رو در اختیار داریم و به یک کیفیت گوش میکنیم ولی من لذتی که اون می بره نمی برم چرا؟
یک مثال:
تا حالا شما فیلم دیدید؟
چه لذتی داشته که توی خونه روی مبل راحتی با تلویزیون تون فیلم مورد علاقه خودتون رو نگاه کنید البته تنهایی؟
خوب حالا چه لذتی داره همون فیلم رو تنهایی در یک سینما با اون پرده بزرگش نگاه کنید؟
و سوال آخر آیا دوست دارید همون فیلم رو به صورت زنده نگاه کنید مثلآ به صورت تئاتر؟
اما جواب ها:
دیدن فیلم توی خونه با تلویزیون شخصی حکم گوش دادن به موسیقی با پلیر پرتابل تون رو داره
دیدن فیلم در سینما حکم گوش دادن با سورس با کیفیت و حرفه ای رو داره که ممکنه شنونده اون حتی اطلاعی از اون Setup نداشته باشه همونطور که بیننده سینما ممکنه نداشته باشه
و دیدن تئاتر حکم حرفه ای گوش دادن با ابزار حرفه ای رو به صورت زنده داره البته به همراه لذتی که توصیفش برای من آماتور از جانب فرد علاقه مند کسل کننده و ملال آوره
تمام بحث در اینه که همه به یک موضوع نگاه میکنند که البته با این تفاوت که تجربه و علم بیننده یا شنونده باعث لذتی متفاوت از نوعی متفاوت می شه که لزومی هم نداره من آماتور خودمو درگیر این کنم که مثلآ چون میدونم بهترین و حرفه ای ترین فلان هست پس به اجبار در مسیر اون باشم بلکه باید پله پله یادبگیرم تا به اونجا برسم
درسته اما ایده ال وجود داره ولی متاسفانه من نوعی مثل خیلی های دیگه به اشتباه چه عمد و چه غیر عمد همین ذره ایده ال رو از مسیر درستش منحرف میکنم در حالیکه می تونستم با استفاده از تجربه دیگران اون ایده ال رو بهتر هم کنمطبیعی بودن صدا که خیلی خوبه ولی صدای طبیعی هیچ وقت از هیچ پلیر و هدفونی فعلا بگوش نرسیده و فکر نکنم به این زودیها هم شنیده بشه.ولی خوب اکثر سلیقه موسیقی افراد الان بسمت صدای گرم هست که صدای طبیعی براشون کسل کننده هست.
اگه منظورتون با منه:جواب این چرا برای اکثر ما برمیگرده به اقا رضا![]()
به صدا علاقه دارم و از سر کنجکاوی سالهاست این بحث رو دنبال میکنم دیگه نمیدونم چی باید بگم چون چیزی غیر از این بلد نیستم که بگم
البته بعد از صدا به موسیقی علاقه مند شدم و موسیقی رو نه فقط به خاطر خود موسیقی بلکه بیشتر به خاطر صداهای اون گوش میکنم یعنی زمانبدی و برنامه ریزی حساب شده و فاصله سکوت های بین صداها و توان های مختلف و فرکانسهای با معنی و خلاصه تمام چیزهایی که اسمش صدا هست برام جالبه فقط دوست دارم طبیعی باشه نه که منظورم از توی جنگل و دشت بیرون بیاد بلکه با کمترین دست کاری باشه و اگه دستکاری انجام میشه ظریف و ناپیدا باشه طوری که کمک کننده باشه نه مخرب و تغییر دهنده
برای من مهم نیست که کجای این تصویر باشم ولی برام مهمه که هر جا که باشم بهترین و درست ترین تجربه رو داشته باشم ممکنه ابزارم آماتوری باشه ولی با همین ابزار هر آنچه در اون هست رو بدست میارم حالا به هر شکلی که شده چون باید اینطور باشه چون کار نشد ندارهنکته جالب برای من تو این عکس این بوده که وضعیت و جایگاه من تو این عکس کجاست.و از کجا میشه فهمید که تو کدوم قسمت قرار داریم.
ولی واقعا فکر کنم دورترین فاصله از مرکز باشه چون من نوع صدایی که دوست دارم برای کسانی که حرفه ای موسیقی رو دنبال میکنن بد ترین حالت هست.مثلا برای یک هدفون که مدلش رو نمیگم برای اقا رضا قبل از burn in در بدترین حالت بود و بعد از این مرحله به اون ایده ال ایشون نزدیک شد ولی برای من دقیقا همون مراحل قبل burn in ایده ال بود و بعد burn in از اون چیزی که میخواستم خیلی دور شد.برای همین هنوز نوع صدایی که دوست دارم رو بهش نرسیدم و همچنان بدنبال هدفونهای جدید و صدا های جدید هستم که این دیگه از بدنبال موسیقی بودن گذشته .در هر صورت توضیحات خیلی خوب و کاملی دادین که جای تشکر داره.
در آخر تفریح و فان جای خودش و من هم مثل شما سبک غیر حرفه ای گوش میکنم و هم حرفه ای هم هدفون غیر حرفه ای دارم و هم حرفه ای اما وقتی می خام تفریح کنم:
1. Techno Dance
2. Techno Rave
3. Pop Dance
و وقتی حرفه ای بخام گوش کنم :
1. کلاسیک
2. جاز
3. فولک
4. اگه هدفون خوب دم دست بود و انرژی زیادی در وجودم بود گوتیک گوش میکنم اگه نبود بی خبال می شم چیزی گوش نمی کنم استرس نگیرم افسرده بشم چون شادم دیگه
و اینکه هفته ای چند ساعت بیشتر گوش نمیکنم نه که فکر کنید شبانه روزی با هدفون هستم
شما هم موفق باشید.
خیلی ساده و زیبا گفتی مرسی دوست خوبم
نیازی نیست پول دار بود تا بهترین رو داشت همینکه بتونیم تشخصی بدیم به راحتی تفاوت رو درک میکنیم کار زیاد سختی نیست دوست خوبم الان دیگه تقریبآ همه ما هر کدوم یک هدفون 100 تومنی داریم و خوشبختانه فاصله کیفیت 10 تومن تا 100 رو به راحتی می تونه امتحان کنیم و درک اینکه فاصله 100 تومن تا 1 میلیون تومن زیاد سخت نیست به این شرط که ما به خوبی از پس تحلیل همون هدفون 100 تومنی بر بیایم لزومی هم نیست Setup میلیونی گوشه تخت مون داشته باشیم با همون Setup ساده خودمون هم می تونیم به اوج لذتی برسیم که ممکنه خیلی های دیگه ای که Setup چند ده میلیونی دارند به این لذت نرسن
ما قرار نیست آهنگ ساز باشیم چون در مثال پست قبل گفته شد که بیننده فیلم لزومی نداره از همه تخصص های فیلم سر دربیاره و عالم به اون علم ها باشه همونطور که چنین چیزی وجود خارجی نداره و حتی ممکنه هر کسی بنا به توان خودش و بنا به سلیقه خودش به هر روشی که دوست داره فیلم رو ببینه ولی اونی که حرفه ای این مورد رو دنبال میکنه با ما فرق داره اون نگاهش جزیی بین و دقیق تر و علمی تره اون از سلیقه صحبت نمیکنه هر چند که ممکنه اون هم مثل یک بیننده غیر حرفه ای در کنار بقیه با یک تلویزیون کوچولو فیلم ببینه ولی تفاوتش در اینه که حتی در این موقع اون لذتی که اون می بره شاید متفاوت با بقیه باشه و شاید برای همه خوشایند ولی برای اون بد ترین فیلم ممکن باشه و حتی برعکس چون خود شما جوابش رو بهتر از من می دونی
و یک نکته:
صدای طبیعی یعنی همون صدایی که مستر شده بدون کم و کاست و دستکاری نه صدای باد و آب و طوفان و . . .
یعنی همون چیزی که اصل بوده یعنی پرونده کامل یک پروژه که ممکنه اسمش فقط یک تراک ساده باشه مهم نیست سبک اون چی باشه الکترونیک تا کلاسیک و حتی مهم نیست چه کیفیتی داشته باشه Mp3 الی Wave مهم اینه که همونی باشه که از اول بوده
شما هم موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)