رفتین نمایندگی چی بهتون جواب دادن ؟
رفتین نمایندگی چی بهتون جواب دادن ؟
دوستان ما يه تندر ثبت نام كرديم حدود 2ماه پيش كه 23تومن بود و 15تاش رو همون موقع داديم، بعد تو يه هفته شدش 36و حالا نداريم اينقدر! بنظرتون چقدر احتمال داره بياد زير 30تومن دوباره سال اينده
فروش فوری محصولات پارس خودرو آغاز شد+ جدول فروش فوری محصولات پارس خودرو از امروز آغاز و تا روز شنبه 26 اسفند ادامه خواهد داشت.جزئیات فروش این طرح مطابق جدول زیر بوده و متقاضیان می توانند تا روز شنبه 26 اسفند ماه سال جاری با مراجعه به نمایندگی های فروش سایپا در ساسرکشور نسبت به ثبت نام و خرید خودروهای مورد نظر خود اقدام کنند.
منبع : مجله ماشین 91/12/23
26 اسفند تحویل دادن
دوستان سایپا طرحی چیزی واسه خرید قسطی داره؟!
اگه داره چطوریاس؟
ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
سلام دوستان
من یه پراید 86 تروتمیز دارم که هیچچ مشکلی نداره ولی میخوام بفروشمش و نوشو بخرم
چیکار باید کنم ؟
من دقیقا با فروش این ماشین 10 تومن تو دستم میاد
به فرض مثال اگه امروز وجه رو نقدا پرداخت کنم چه روزی تحویل میگیرم ؟
ممنون
اگه واقعا ماشینتون مشکلی نداره، من به عنوان شخصی که راه شما رو قبلا رفته پیشنهاد میکنم، نکنید این کار رو!
ماشینهای جدید (پراید) خیلی بیشتر از قبل تخم مرغ شانسی شدن، من 4 ماه پیش صفر گرفتم تا الان 1 میلیون خرج الکی گذاشته رو دستم
4 تا کمک فنراش خراب شدن نمایندگی عوض کرد دوباره خراب شدن مجبور شدم از بیرون خودم بگیرم
دینامش بعد از 3 ماه داغون شد (ذوب شد) نمایندگی عوض کرد حالا انگار ماشین برق کم میاره
دراش بعد از 3 بار ریگلاژ درست بسته نمیشه
و .......
مهمتر اینکه الان حداقل باید 4 تومن دیگه بزارین رو پولتون تا بتونیین صفر بگیرین!
ممنون
ماشین مشکلی نداره ، ولی وقتی ماشینای نو رو میبینم وسوسه میشم مخصوصا اون چراغای جلوشون
نظر خانواده هم اینه که فعلا دست نگه دارم .
این تاپیک جای این جور صحبتها نیست، احتمالا این پست ها پاک میشن.
اگر ظاهر ماشینتون تمیز باشه، عوض کردن چراغها هزینه چندانی نداره. با 100 تومن میشه چراغ جلو جدید گذاشت نوع بدون موتورشو البته. با 40 تومن هم چراغ عقب.
دوستان سلام
راستش من شب عید ماشین تحویل گرفتم
اول گفتن ماشین ضبط نداره و بابتش 100 تومن می ریزیم داخل کارت نارنجی
کارت نارنجی رو بردم بانک ملت گفتن خرابه!
خورد به عید ....بعد از عید بردم نمایندگی گفت دیگه کارت نارنجی رو نمیشه ازش چیزی برداشت کرد قراره حواله بیاد!!!!!!!
الان یک ماه هست حواله ما نیومده...نمایندگی همش میگه نمیدونم...نمیدونم..نمیدونم!!
من میخوام بدونم پس اینا چی میدونن؟
چطوری میشه از خود سایپا پی گیری کرد؟ شماره شکایاتی بازرسی چیزی نداره؟
چرا سایپا 100 تومن میخواد بده الان یک ماه هست ما رو مچل کرده؟
تازه آنتن هم نداشت ماشین گفتن میاد...هنوز نیومده!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)