من روی نوت 12.2 این مشکل رو ندیدم
پس دانگرید کنید بهتره
من روی نوت 12.2 این مشکل رو ندیدم
پس دانگرید کنید بهتره
وقتی می خواست نصب کنه گفت نمی تونید دانگرید کنید
آپدیت با خود گوشیه و بدون برنامه ای
رسمی هست
و این مشکل رو در بقیه گوشی های سامسونگ که کنارم هستند دارم شنیدم با ف کردن گوگل در مودم درست میشه که متاسفانه نتونستم مودم رو تنظیم کنم
اما این مشکل خراب شدن برنمه ها رو فقط در این و یک نوت 8 مشاهده کردم
پس الان ریست فکتوری می کنم
نمی دونم بهترین راه ریست فکتوری چیه
ریست فکتوری کردم و خود اکانتم بیشتر برنامه ها رو باز دوباره نصب کرد و با یک تمیز کاری الان هم 8 گیگابایت فضای خالی رم درست شد
اندروید جدید مقداری در مصرف مموری صرفه جو تر از قدیمیه ست و من فقط برای امنیت آپدیت کردم ولی مثل اینکه سامسونگ خیلی حوصله وقط گذاشتنن روی مدل های قدیمی تر رو نداشته و الان گوشم شده مثل موبایل هم امکانات و هم ظاهرش بد تر شده
قدیمی رو بیشتر می پسندیدم مخصوصا نوتیفیکیشن بار و کلید کپچر
مصرف باتری هم هنوز مطمئن نیستم ولی ممکنه بیشتر بشه
آیا این تبلت قابلیت این رو داره که مثلا با کشیدن دو انگشت به پایین برنامه ای رو اجرا کنه
دوستان من یه تبلتn8000 دارم ولی هنوز که هنوزه آبدیت 4.4.2 کیت کت براش نیومده!چکار کنم؟
منم از همین تبلت دارم صفحات قبل هم گفتم بیشتر از یه ماه میشه که رام 4.4.2 امارات رو روش نصب کردم و بدون مشکل کار میکنه.
برای منم نیومده .
بقیه شاید خودشون دانلود کردن و با نرم افزار نصب کردن ولی چون من حوصلش رو ندارم پس هروقت اومد خودش اپدیت میکنه
من NOTE 10.1 2014 دارم ولی وقتی میزنم برای آپگرید میگه نیومده جدیدتر که .
یه سوال
مگه از طریق Software update هم میشه رام رو آپگرید کرد؟ من فکر میکردم software update فقط برای آپدیتهای جزیی رام استفاده میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)