تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 40 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 398

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید کابل، رابط ، آمپ و داک قابل حمل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام، برای هدفون Sennheiser HD598 چه آمپی مناسب هست ؟ هنوز این هدفون رو نخریدم .در درجه اول برای PC میخوام هدفون رو ولی بعضا برای mp3 پلیر ام هم استفاده خواهم کرد در خانه (نه در بیرون و در کنار دیگران که میدونم مناسب این کار نیست) من برام کیفیت صدا خیلی مهمه و میخوام ببینم با توجه به اینکه امپدانس این هدفون 50 اهم هست آیا یک آمپ براش بگیرم کیفیت صداش تا حد محسوسی بهتر میشه و هدفون هم جون میگیره یا اینکه نه تغییر محسوسی روی اون بوجود نمیاد؟ این هم بگم که من کارت صوت ندارم روی کامپیوترم و صدا از مین برد گرفته میشه.
    اگر جواب مثبت هست چه آمپ خوبی پیشنهاد میکنید که حداکثر کارایی رو از این مدل هدفون بگیرم و در بازار تهران گیر بیاد. (کارت صوت هم نمیخوام چون بعدا که وارد کار آهنگسازی بشم میخوام یک کارت صوت حرفه ای مناسب کاربرد اون موقع امبخرم). بودجه ام هم برای آمپ 100 تومن در نظر گرفتم و پرتابل باشه که بهتره ولی اگر واقعا این بودجه مناسب نیست و آمپ های مدل بالاتر کیفیت و کارایی خیلی بهتری دارند تا 200 تومن هم براش کنار میذارم و به پرتابل نبودنش هم زیاد گیر نمیدم.
    توصیه میکنم با توجه به شرایطتون و بوجه ای که در نظر گرفتین
    هدفونی انتخاب کنید که بدون امپ درایو بشه
    چون امپها داخل کشور که قابلیت حمل داشته باشند و زیر 200 تومن هم باشیند فقط fiio e6 موجوده که اونم به درد هدفونی که شما دارین و کاری که ازش میخواین نمیخوره.
    موفق باشید.

با نظر t-jays کاملا موافقم، منم دنبال امپ میگشتم ولی خیلی سخت پیدا میشه آمپ خوب با قیمت مناسب. E6 با وجود اینکه امپ بدی نیست ولی تفاوت زیادی با خروجی کامپوتر نداره...

خوبیه hd598 اینه که امپدانس به نسبت کمی داره در مقایسه با بقیه هدفونای حرفه ای، علاوه بر امپدانس، حساسیت هم در درایو شدن هدفون موثره، این هدفون حساسیت خوبی هم داره و شما احتمالا مشکلی در درایوش نخواهید داشت. در هر صورت میتونید تهیه اش کنید و اگر خواستین بعدا از کل پتانسیلش استفاده کنین دنبال امپ هم باشین، چون یه دک/امپ مناسب قطعا رو صدا خیلی تاثیر میزاره.

یه گزینه دیگه برای هدفون که پیشنهاد میکنم خواستین بررسی کنید، HD558 که درایورش دقیقا همون درایور HD598 فقط با طراحی بدنه متفاوت. تو اینترنت سرچ کنید راهنمایی های زیادی هست که چطور اینو میشه به راحتی تغییر داد و صدایی نزدیک به HD598 ازش گرفت. با انجام این تغییر تفاوت صدایی خیلی کمی بینشون باقی میمونه که ممکنه ارزش تفاوت نزدیک به 400 تومنیو تو قیمت نداشته باشه.

قیمنی که من از 558 درام 680 تومن و 598 بالای 900 تومنه...

اکه خواستین 558 بگیرین، تو این محدوده قیمت (نزدیک 700) با طراحی باز dt990 هم هدفون خوبیه که می تونین اونم بررسی کنین که با آمپ پتانسیل بالاتری داره به نسبت سنهایزرا به خاطر امپدانس 250....

موفق باشین.

2. 3 کاربر از A1E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    بالاخره تونستم قطعات لازم برای ساخت آمپ O2 رو گیر بیارم.
    می خواستم تمام مراحل کار رو بصورت کامل با دوستان به اشتراک بزارم تا همه با هم یاد بگیریم (بخصوص خودم).
    حالا نمیدونم همین جا شروع کنم یا اینکه بهتره جای دیگه ای باشه یا شاید یه تاپیک جدید؟
    نظرتون چیه؟

موفق باشید
    خب این هم از تاپیک جدید ساخت آمپ O2. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از ursamajor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

A1E

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

اینجا میشه چندتا از مدلای Fiio را پیدا کرد ولی قیمتاش اصلا منطقی نیست.....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

edit: همونم تموم کردن!
    Last edited by A1E; 21-04-2013 at 08:05.

6. این کاربر از A1E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

صبح زنگ زدم نمایندگی یه نو سفارش دادم
    از سیم بود
    95 تومن
    سلام دوست عزیز، امکان داره اطلاعات تماس نمایندگی که ازش اقدام به خرید فیو کردین را بگین.

پیغام رسید، خیلی ممنون.
    Last edited by A1E; 20-04-2013 at 17:42.

8. این کاربر از A1E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با نظر t-jays کاملا موافقم، منم دنبال امپ میگشتم ولی خیلی سخت پیدا میشه آمپ خوب با قیمت مناسب. E6 با وجود اینکه امپ بدی نیست ولی تفاوت زیادی با خروجی کامپوتر نداره...

خوبیه hd598 اینه که امپدانس به نسبت کمی داره در مقایسه با بقیه هدفونای حرفه ای، علاوه بر امپدانس، حساسیت هم در درایو شدن هدفون موثره، این هدفون حساسیت خوبی هم داره و شما احتمالا مشکلی در درایوش نخواهید داشت. در هر صورت میتونید تهیه اش کنید و اگر خواستین بعدا از کل پتانسیلش استفاده کنین دنبال امپ هم باشین، چون یه دک/امپ مناسب قطعا رو صدا خیلی تاثیر میزاره.

یه گزینه دیگه برای هدفون که پیشنهاد میکنم خواستین بررسی کنید، HD558 که درایورش دقیقا همون درایور HD598 فقط با طراحی بدنه متفاوت. تو اینترنت سرچ کنید راهنمایی های زیادی هست که چطور اینو میشه به راحتی تغییر داد و صدایی نزدیک به HD598 ازش گرفت. با انجام این تغییر تفاوت صدایی خیلی کمی بینشون باقی میمونه که ممکنه ارزش تفاوت نزدیک به 400 تومنیو تو قیمت نداشته باشه.

قیمنی که من از 558 درام 680 تومن و 598 بالای 900 تومنه...

اکه خواستین 558 بگیرین، تو این محدوده قیمت (نزدیک 700) با طراحی باز dt990 هم هدفون خوبیه که می تونین اونم بررسی کنین که با آمپ پتانسیل بالاتری داره به نسبت سنهایزرا به خاطر امپدانس 250....

موفق باشین.
    ممنون از توضیحات. در مورد آمپ، من مخصوصا HD598 رو انتخاب کردم که امپدانس نسبتا کمی داره، 50 اهم باز خوبه به نسبت بقیه مدل های هدفون های open.
    DT990رو بهش فکر کرده بودم، به نظرم مناسب سبک هایی که گوش میدم نیست. باس تقویت شده داره و صداهای زیر رو هم خیلی تیز میکنه.
    من باس تقویت شده و سنگین نمیخوام.
    این اصلاح کردن HD558 برام نکته جدید بود، در موردش هم خوندم و تحقیق کردم.
    صداشون نزدیک بهم میشه گویا، البته هنوز تفاوت هایی دارند که انگار بخاطر طراحی متفاوت مش در پشت هدفون هست.
    ولی با این حال فکر میکنم هیچ کدوم از این دو مدل کاملا مناسب و ایده آل برای چیزی که من میخوام نیستند. hd598 گویا بیشتر برای موسیقی های لایت و اکوستیکی خوبه، hd558 هم باس قوی داره که برای منظور من جالب نیست.
    ----------
    مهمترین شرط هدفون برای من open بودن هست. در تاپیک هدفون هم گفتم هدفون رو بیشتر برای موسیقی متال میخوام بخصوص متال های سنگین تر.
    الان واقعا زور داره واسم، هدفون با این قیمت هاشون بخرم تازه آمپ هم باید براشون بخرم با این همه هزینه، هدفون ایده آل برای موسیقی هایی که گوش میدم نباشند!
    اینطور که تحقیق کردم هدفون ایده آل برای موسیقی متال هدفون Grado هست (بخاطر پاسخ فرکانسی خاصش)، که در ایران گیر نمیاد. اگه بخوام مجبورم سفارش بدم مثلا از سایت آمازون برام بخرند بفرستند که فکر کنم یه 200-300 تومن هزینه ارسال بشه. مدل SR60 فقط 75 دلاره و مدل SR80 میشه 100 دلار.
    تازه این هدفون نیاز به آمپ نداره. SR60 که اصلا نیاز به آمپ نداره. کیفیت صداشون هم عالی هست و اینکه ایده آل هستند برای راک و متال و گیتار الکتریک.

الان نمیدونم چیکار کنم. میگم خب حتی با اون 200-300 تومن اضافه تر از قیمت این هدفون که میپردازم، نهایتا هزینه ام در میاد مثلا 600- 500تومن.
    هدفون های open خوب توی بازار ایران قیمت هاشون نزدیک قیمت واقعی شون هستند و این خیلی خوبه .ولی با احتساب آمپ برام 1 تا 1.300 و بیشتر در میاند تازه آیده آل برای هدف من هم نمیشند با اینکه عالی هستند و در سبک های دیگه موسیقی که علاقه دارم شاید بهتر باشند.
    از طرفی اگه از خارج بخرم، یه مقدار زورم میاره که هدفونی که -300-250 تومن قیمتشه بخرم 500-600 یا بیشتر، ولی گفتم شاید بشه این هزینه پست رو به صرفه تر کرد.چیزهای نسبتا سبک دیگه هم سفارش بدم باهاش . مثلا یک هدفون نسبتا کوچک Koss KSC75 هم روش سفارش بدم که اونهم open هست و عالیه برای موسیقی متال.فقط 15 دلار قیمتشه. اینجوری شاید به صرفه تر هم بشه هزینه خرید از خارج. و از این قبیل.

نظر شما چیه؟
    Last edited by Lichtenstein; 20-04-2013 at 20:58.

10. این کاربر از Lichtenstein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

A1E

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

ممنون از توضیحات. در مورد آمپ، من مخصوصا HD598 رو انتخاب کردم که امپدانس نسبتا کمی داره، 50 اهم باز خوبه به نسبت بقیه مدل های هدفون های open.
    DT990رو بهش فکر کرده بودم، به نظرم مناسب سبک هایی که گوش میدم نیست. باس تقویت شده داره و صداهای زیر رو هم خیلی تیز میکنه.
    من باس تقویت شده و سنگین نمیخوام.
    این اصلاح کردن HD558 برام نکته جدید بود، در موردش هم خوندم و تحقیق کردم.
    صداشون نزدیک بهم میشه گویا، البته هنوز تفاوت هایی دارند که انگار بخاطر طراحی متفاوت مش در پشت هدفون هست.
    ولی با این حال فکر میکنم هیچ کدوم از این دو مدل کاملا مناسب و ایده آل برای چیزی که من میخوام نیستند. hd598 گویا بیشتر برای موسیقی های لایت و اکوستیکی خوبه، hd558 هم باس قوی داره که برای منظور من جالب نیست.
    ----------
    مهمترین شرط هدفون برای من open بودن هست. در تاپیک هدفون هم گفتم هدفون رو بیشتر برای موسیقی متال میخوام بخصوص متال های سنگین تر.
    الان واقعا زور داره واسم، هدفون با این قیمت هاشون بخرم تازه آمپ هم باید براشون بخرم با این همه هزینه، هدفون ایده آل برای موسیقی هایی که گوش میدم نباشند!
    اینطور که تحقیق کردم هدفون ایده آل برای موسیقی متال هدفون Grado هست (بخاطر پاسخ فرکانسی خاصش)، که در ایران گیر نمیاد. اگه بخوام مجبورم سفارش بدم مثلا از سایت آمازون برام بخرند بفرستند که فکر کنم یه 200-300 تومن هزینه ارسال بشه. مدل SR60 فقط 75 دلاره و مدل SR80 میشه 100 دلار.
    تازه این هدفون نیاز به آمپ نداره. SR60 که اصلا نیاز به آمپ نداره. کیفیت صداشون هم عالی هست و اینکه ایده آل هستند برای راک و متال و گیتار الکتریک.

الان نمیدونم چیکار کنم. میگم خب حتی با اون 200-300 تومن اضافه تر از قیمت این هدفون که میپردازم، نهایتا هزینه ام در میاد مثلا 600- 500تومن.
    هدفون های open خوب توی بازار ایران قیمت هاشون نزدیک قیمت واقعی شون هستند و این خیلی خوبه .ولی با احتساب آمپ برام 1 تا 1.300 و بیشتر در میاند تازه آیده آل برای هدف من هم نمیشند با اینکه عالی هستند و در سبک های دیگه موسیقی که علاقه دارم شاید بهتر باشند.
    از طرفی اگه از خارج بخرم، یه مقدار زورم میاره که هدفونی که -300-250 تومن قیمتشه بخرم 500-600 یا بیشتر، ولی گفتم شاید بشه این هزینه پست رو به صرفه تر کرد.چیزهای نسبتا سبک دیگه هم سفارش بدم باهاش . مثلا یک هدفون نسبتا کوچک Koss KSC75 هم روش سفارش بدم که اونهم open هست و عالیه برای موسیقی متال.فقط 15 دلار قیمتشه. اینجوری شاید به صرفه تر هم بشه هزینه خرید از خارج. و از این قبیل.

نظر شما چیه؟
    دوست عزیز معلومه که کاملا منطقی و درست داری به قضیه نگاه می کنی...

در مورد dt990 فرمایشتون درسته مید بیس قوی داره حتی میگن از dt770 هم مید بیسش قویتره در عوض dt770 لووربیس بهتری داره، در مجموع چون از لحاظ قیمت به نسبت مناسب میشه پیدا کرد (670 تومن) ولیوی خوبیه. با این قیمت خیلی نزدیک به قیمت 558 میشه که اصلا بین این دوتا مقایسه ای وجود نداره... ولی باز به نظرم اگه روی 598 تمرکز کردین یکم دیگه مقایسه های 598 و 990 را بخونین چون وافعیتش به نظر من 940 تومن برای 598 یکم بالاس با این قیمت میتونی dt880 بخری که فکر میکنم به خاطر فلت بودن خیلی مناسب هدف شما باشهو بعد dt880 اصلا تو یه کلاس دیگس و با T1 مقاییش می کنن.

می بینی آدم وقتی تو رنچ قیمت بالا تر میره میبینه یه کوچولو دیکه هزینه کنه یه هدفون به نسبت خیلی بهتر میتونه بگیره که این قضیه رو خیلی سخت می کنه!!

ولی در مجموع من فکر کنم از 598 بدون آمپ هم راضی باشی ولی اگه dt880 بگیری با اینکه حساسیت خوبی داره و صداش بلند میشه ولی برای دینامیک بهتر آمپ لازم داره! ولی اگه در هر صورت میخوای آمپ بگیری خوب همون 880 با آمپ بهتر میشه به نظر من.

اگر هم می خوای از خارج سفارش بدی به نظر من یکی از عیبای بزرگش زمانیه که باید منتظر باشی (40-50 روز من شنیدم) اگه میخوای چیزای دیگه ای هم سفارش بدی واقعیتش منم دنبال یه آمپ مناسب می گردم، نمیدونم بلکه شد باهم سفارش دادیم باز هزینه بیشتر سرشکن بشه البته این مال وقیته که بتونم تا اون موقع صبر کنم! الان خیلی عجله ای دنبال آمپم ))

grado بگیری sr80 خیلی گزینه خوبیه، فقط من نفهمیدم اگه برای متال/راک میخوای هدفون بگیری گزادو گزینه خوبیه ولی hd598 گزینه خیلی مناسبی نیست بر عکس برای کلاسیک و جاز مثلا هدفون خوبیه، شاید من بد متوجه شدم....
    Last edited by A1E; 20-04-2013 at 22:28.

12. 2 کاربر از A1E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست عزیز معلومه که کاملا منطقی و درست داری به قضیه نگاه می کنی...

در مورد dt990 فرمایشتون درسته مید بیس قوی داره حتی میگن از dt770 هم مید بیسش قویتره در عوض dt770 لووربیس بهتری داره، در مجموع چون از لحاظ قیمت به نسبت مناسب میشه پیدا کرد (670 تومن) ولیوی خوبیه. با این قیمت خیلی نزدیک به قیمت 558 میشه که اصلا بین این دوتا مقایسه ای وجود نداره... ولی باز به نظرم اگه روی 598 تمرکز کردین یکم دیگه مقایسه های 598 و 990 را بخونین چون وافعیتش به نظر من 940 تومن برای 598 یکم بالاس با این قیمت میتونی dt880 بخری که فکر میکنم به خاطر فلت بودن خیلی مناسب هدف شما باشهو بعد dt880 اصلا تو یه کلاس دیگس و با T1 مقاییش می کنن.

می بینی آدم وقتی تو رنچ قیمت بالا تر میره میبینه یه کوچولو دیکه هزینه کنه یه هدفون به نسبت خیلی بهتر میتونه بگیره که این قضیه رو خیلی سخت می کنه!!

ولی در مجموع من فکر کنم از 598 بدون آمپ هم راضی باشی ولی اگه dt880 بگیری با اینکه حساسیت خوبی داره و صداش بلند میشه ولی برای دینامیک بهتر آمپ لازم داره! ولی اگه در هر صورت میخوای آمپ بگیری خوب همون 880 با آمپ بهتر میشه به نظر من.

اگر هم می خوای از خارج سفارش بدی به نظر من یکی از عیبای بزرگش زمانیه که باید منتظر باشی (40-50 روز من شنیدم) اگه میخوای چیزای دیگه ای هم سفارش بدی واقعیتش منم دنبال یه آمپ مناسب می گردم، نمیدونم بلکه شد باهم سفارش دادیم باز هزینه بیشتر سرشکن بشه البته این مال وقیته که بتونم تا اون موقع صبر کنم! الان خیلی عجله ای دنبال آمپم ))

grado بگیری sr80 خیلی گزینه خوبیه، فقط من نفهمیدم اگه برای متال/راک میخوای هدفون بگیری گزادو گزینه خوبیه ولی hd598 گزینه خیلی مناسبی نیست بر عکس برای کلاسیک و جاز مثلا هدفون خوبیه، شاید من بد متوجه شدم....
    ممنون از توضیح، من جوابم رو دز تاپیک هدفون گذاشتم، چون بحث بیشتر هدفونی شده، و میخوام دوبار، دوبار پست نزنم:

14. 2 کاربر از Lichtenstein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام به اساتید...
    چند وقتهکه خارج از کشور مستقر شدم و کمتر می رسم سر بزنم به فوروم. مشغول پس انداز برای خرید یک دک و آمپ لامپیاز کمپانی شیت آمریکا هستم...
    ولی چون اون برنامه بلند مدته و صدای مزخرف و مصنوعی کارت صدای لپتاپم باعث شده کمتر موزیک باهاش گوش بدم دنبال یه راهکار کم هزینه ولی کارای موقتی هستم... پیشنهاد زیر 100 دلاری ندارید که بتونم صدای خوبی ازلپتاپ بکشم بیرون؟ این دک/امپ درگون فلای خیلی مورد ستایش قرار گرفته ولی به نظرم گرونه و تا خرید لیر/والهالا نمی خوام انقدر هزینه کنم....

Sent from my Xoom using Tapatalk 2

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام به اساتید...
    چند وقتهکه خارج از کشور مستقر شدم و کمتر می رسم سر بزنم به فوروم. مشغول پس انداز برای خرید یک دک و آمپ لامپیاز کمپانی شیت آمریکا هستم...
    ولی چون اون برنامه بلند مدته و صدای مزخرف و مصنوعی کارت صدای لپتاپم باعث شده کمتر موزیک باهاش گوش بدم دنبال یه راهکار کم هزینه ولی کارای موقتی هستم... پیشنهاد زیر 100 دلاری ندارید که بتونم صدای خوبی ازلپتاپ بکشم بیرون؟ این دک/امپ درگون فلای خیلی مورد ستایش قرار گرفته ولی به نظرم گرونه و تا خرید لیر/والهالا نمی خوام انقدر هزینه کنم....

سلام دوست عزیز
    یکی از بهترین دکهایی که من توی این قیمت میشناسم UD100 هستش با قیمت 49 دلار
    و خروجی 2 ولتیش هم باعث میشه نیازی به امپ نداشته باشین
    ولی متاسفانه ولوم ویندوز رو ساپورت نمیکنه پس یدونه ولوم هم باید براش بخرین چون دو ولت احتمالا به هدفونتون اسیب بزنه.
    لینک ریور
    انتخاب مناسب و خیلی جمع و جوریه گزینه ها ی بعدی احتملا از دک امپهای فیو خواهد بود .
    موفق باشید.

17. 2 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    یکی از بهترین دکهایی که من توی این قیمت میشناسم UD100 هستش با قیمت 49 دلار
    و خروجی 2 ولتیش هم باعث میشه نیازی به امپ نداشته باشین
    ولی متاسفانه ولوم ویندوز رو ساپورت نمیکنه پس یدونه ولوم هم باید براش بخرین چون دو ولت احتمالا به هدفونتون اسیب بزنه.
    لینک ریور
    انتخاب مناسب و خیلی جمع و جوریه گزینه ها ی بعدی احتملا از دک امپهای فیو خواهد بود .
    موفق باشید.
    رویو رو خوندم. پدیده ی جالبیه... ولی همونطور که گفتید نداشتن ولوم و آسیب پذیر بودنش این گزینه رو خارج می کنه.
    تو فیو ها نگاه می کردم. E07k تغییرات خوبی داشته نسبت به E7 چیزی راجع بهش خوندین؟ کسی ریکامندش می کنه؟
    حیفE12 فقط آمپه...
    راستی تصمیمم برای Bifrost/valhala خوبه به نظرتون؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •