دوست عزیز معلومه که کاملا منطقی و درست داری به قضیه نگاه می کنی...
در مورد dt990 فرمایشتون درسته مید بیس قوی داره حتی میگن از dt770 هم مید بیسش قویتره در عوض dt770 لووربیس بهتری داره، در مجموع چون از لحاظ قیمت به نسبت مناسب میشه پیدا کرد (670 تومن) ولیوی خوبیه. با این قیمت خیلی نزدیک به قیمت 558 میشه که اصلا بین این دوتا مقایسه ای وجود نداره... ولی باز به نظرم اگه روی 598 تمرکز کردین یکم دیگه مقایسه های 598 و 990 را بخونین چون وافعیتش به نظر من 940 تومن برای 598 یکم بالاس با این قیمت میتونی dt880 بخری که فکر میکنم به خاطر فلت بودن خیلی مناسب هدف شما باشهو بعد dt880 اصلا تو یه کلاس دیگس و با T1 مقاییش می کنن.
می بینی آدم وقتی تو رنچ قیمت بالا تر میره میبینه یه کوچولو دیکه هزینه کنه یه هدفون به نسبت خیلی بهتر میتونه بگیره که این قضیه رو خیلی سخت می کنه!!
ولی در مجموع من فکر کنم از 598 بدون آمپ هم راضی باشی ولی اگه dt880 بگیری با اینکه حساسیت خوبی داره و صداش بلند میشه ولی برای دینامیک بهتر آمپ لازم داره! ولی اگه در هر صورت میخوای آمپ بگیری خوب همون 880 با آمپ بهتر میشه به نظر من.
اگر هم می خوای از خارج سفارش بدی به نظر من یکی از عیبای بزرگش زمانیه که باید منتظر باشی (40-50 روز من شنیدم) اگه میخوای چیزای دیگه ای هم سفارش بدی واقعیتش منم دنبال یه آمپ مناسب می گردم، نمیدونم بلکه شد باهم سفارش دادیم باز هزینه بیشتر سرشکن بشه البته این مال وقیته که بتونم تا اون موقع صبر کنم! الان خیلی عجله ای دنبال آمپم

))
grado بگیری sr80 خیلی گزینه خوبیه، فقط من نفهمیدم اگه برای متال/راک میخوای هدفون بگیری گزادو گزینه خوبیه ولی hd598 گزینه خیلی مناسبی نیست بر عکس برای کلاسیک و جاز مثلا هدفون خوبیه، شاید من بد متوجه شدم....