دمو کیفییت متوسطشو دیدم ...
The Last Of Us...Beyond a Game !
ساعت 2:45 نصف شب دمو رو گرفتم گفتم 1مین نگا میکنم درمیام ...به خودم اومدم دیدم 15Min دیدم ! اینجوری شدم
!دی !
وقتی یه بازی تو یه Genre یی که بازیای تقلیدی توش موج میزنن میاد اینجوری متفاوت ظاهر میشه فقط میشه تحسینش کرد ...Naughty Dog اگه نگم بهترین یکی از بهترینای این نسل
بوده ، حالا درمورد خود بازی اولین چیزی که نظرمو جلب کرد اتمسفر سنگین و قوی بازی بود ...آدم واقعا حس میکنه تو خود بازیه ...ازونجایی که هیچ مورد غیرطبیعی توش نیس همه چی
خیلی طبیعی و واقعی رخ میده (که تاحالا تو هیچ بازیی ندیدم ) ، حس بودن تو اون فضا خیلی خوب به گیمر منتقل میشه ...!
حرکت دوربین خیلی جالب هسش ..مثه یه فیلم میمونه ، مخصوصا وقتی کرکتر بازی تو موقعیت حمله قرار میگیره ...اوج هیجان و استرس به گیمر ترنسفر(دی!) میشه
که این با AI وحشتناک بازی مخلوط شده و به اوجش رسیده ...گرافیکشم نتونسم خوب ببینم ولی خب بازیم یه شاهکار هنری از ND هس بدون شک !
صداگزاریشم حرف نداره ..وقتی از فضای بسته به فضای باز میاد صدای محیط کاملا نشون میده که تو یه فضای باز هسش ینی مثلا آدم کورم باشه فقط میتونه با صدا بفهمه کجاس !
Uncharted ایرادای ریز داشت که حالا اینجا بحث نمیکنم ولی این اصن مولا درزش نمیره ...عمرن اگه بشه ازین بازی ایراد گرفت ...تا الان که همه چی کامل و عالی بوده !
چه رقابتی سر GOTY 2013 شود !