تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 405 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

pedi عزیز سلام
    من تو شهرستان دارم با روکا کار میکنم.یک پکیج سارا 24 فن دار دارم که در حالت تابستان گاهی مواقع در حالت کارکرد آبگرم خاموش می شود و هیچ اروروی هم نمی دهد.اما در حالت زمستانه بدون هیچ مشکلی آبگرم تولید میکند.فن را هم تمیز کرده ام اما مشکل برطرف نشده است .مبدل این پکیج هم سوراخ شده اما متاسفانه تو بازار گیر نیاوردم و فشار پکیج هم دایما بالا می رود .اگه زحمتی نیست کمکم کنی ممنونت میشم.اگر هم مبدلشو میتونی برام گیر بیاری خیلی عالیه میشه.
    سارا دستگاه خیلی خیلی خوبیه ولی متاسفانه در حال حاضر مبدلشو خود شرکت هم نداره. اسپانیا بهشون قطعه نمیده فعلا... از بچه ها میپرسم اگه کسی داشت بهت میگم.
    خاموش شدن در حالت تابستان هم به خاطر فلو سوئیچشه... یه کارتریج مشکی که پشت برده... اونو در بیار یه سرویسی بکن ببین چجوری میشه...

2. این کاربر از pedi261 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام و عرض تشکر از جناب pedi261 به خاطر جوابشون به پست بنده
    یه سوال در مورد رادیاتور پنلی مارک thermoKRAFT دارم. نمایندگیش میگه ساخت ترکیه است و 10 سال ضمانت داره. بازده حرارتی بالایی هم داره. قیمتش هم ارزونتر در میاد. میگه دو سال و نیمه فروش داشتم مشتریها نارضایتی اعلام نکردن.
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام و عرض تشکر از جناب pedi261 به خاطر جوابشون به پست بنده
    یه سوال در مورد رادیاتور پنلی مارک thermoKRAFT دارم. نمایندگیش میگه ساخت ترکیه است و 10 سال ضمانت داره. بازده حرارتی بالایی هم داره. قیمتش هم ارزونتر در میاد. میگه دو سال و نیمه فروش داشتم مشتریها نارضایتی اعلام نکردن.
    با تشکر
    کلا رادیاتور های پنلی رادیاتور ها خوبی هستن. اما اینکه میگید بازده حرارتی بالائی داره یعنه چقدره؟ ضریب تبادل حرارتیش چقدره؟ از فروشنده بپرسید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    پارسال یه خونه 65 متری خریدم که تو زمستون اصلا گرم نمی شد پکیجش اخگر و رادیاتور هاش هم روش چیزی ننوشته ولی خیلی نازک و به نظر به درد نخور می آد. پارسال که یه سرویس کار پکیج اومده بود می گفت لازم نیست پکیج رو عوض کنی اگه رادیاتورها رو عوض کنی خونه گرم می شه. میخواستم بدونم آیا اگه فقط رادیاتورها رو عوض کنم درست می شه؟ و چه رادیاتوری خوبه و چند پره؟ در ضمن آپارتمان طبقه 3 هست و از چهار طرف باز.
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    پارسال یه خونه 65 متری خریدم که تو زمستون اصلا گرم نمی شد پکیجش اخگر و رادیاتور هاش هم روش چیزی ننوشته ولی خیلی نازک و به نظر به درد نخور می آد. پارسال که یه سرویس کار پکیج اومده بود می گفت لازم نیست پکیج رو عوض کنی اگه رادیاتورها رو عوض کنی خونه گرم می شه. میخواستم بدونم آیا اگه فقط رادیاتورها رو عوض کنم درست می شه؟ و چه رادیاتوری خوبه و چند پره؟ در ضمن آپارتمان طبقه 3 هست و از چهار طرف باز.
    ممنون
    فکر میکنم رادیاتورهاتون جنسش آلفام باشه. که اگه اینطور باشه نه تنها خونه گرم نمیشه بلکه بعد دو سه سال هم سوراخ میشن و هم مبدل و پمپ پکیج رو خراب میکنه. پکیجتون خیلی خوب نیست اما خیلی راحت میتونه یه خونه 65 متری رو گرم کنه. پس اصلا از بابت پکیجت نگران نباش.
    اگه بخاید کاملا محاسبه شده رادیاتور انتخاب کنید باید برای 65 متر 49 پره رادیاتور بوتان(ال پریمو) بگیرید. اینکه میگم بوتان به این دلیله که بالاترین ضریب انتقال حرارت رو داره.

7. این کاربر از pedi261 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    هر کسی هر پکیجی که توخونش داره یا به عنوان فروشنده ویا تعمییر کار دراه با پکیج کار میکنه میتونه بگه صداش نسبت به پکیج های دیگه (کمتره یا بیشتره).و به نظر دوستان متخصص کم صداترین پکیج ها مطعلق به کدوم شرکته و پر صدا ترینشون کدومه.
    1- بوتان
    2- ایران رادیاتور
    3-اساتیس
    4-وایلانت
    5-باکسی
    6- ایمر گاز
    7-روکا
    8-فرولی
    9- وستن
    10-والترو
    11-بوش
    و..........

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    هر کسی هر پکیجی که توخونش داره یا به عنوان فروشنده ویا تعمییر کار دراه با پکیج کار میکنه میتونه بگه صداش نسبت به پکیج های دیگه (کمتره یا بیشتره).و به نظر دوستان متخصص کم صداترین پکیج ها مطعلق به کدوم شرکته و پر صدا ترینشون کدومه.
    1- بوتان
    2- ایران رادیاتور
    3-اساتیس
    4-وایلانت
    5-باکسی
    6- ایمر گاز
    7-روکا
    8-فرولی
    9- وستن
    10-والترو
    11-بوش
    و..........
    اگه انقدر صدای پکیج برات مهمه فقط میتونم بهتون توصیه کنم که دستگاه رو با دودکش دو جداره کهاستاندارد ترین حالته نصب کنید. در غیر اینصورت فرق زیادی بین صدای دستگاه ها نیست. به شرطی که فن دستگاه سالم باشه و از دودکش مناسب استفاده شده باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام,یه سوال داشتم از دوستان تعمییر کار یا کسانی که در این زمینه سررشته دارن.مشکل من اینه که حدود چند روزه از پکیج وایلانت 24 هزار ما یه صدایه عجیب بلندی در میاد که نمیدونم چه جوری توضیح بدم ولی یه چیزی شبیه قیژ قیژ میشه که خیلی اذیت میکنه.و وقتی خاومش و روشن کنیم صدا قطع میشه.حالا میخوام بدونم نیاز به مراجعه به تعمییر کار هست و کلا مشکلش چیه.از پمپشه چون این چند ماهه رادیاتورها را روشن نکردم ممکنه گریپاژ کرده باشه.با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام,یه سوال داشتم از دوستان تعمییر کار یا کسانی که در این زمینه سررشته دارن.مشکل من اینه که حدود چند روزه از پکیج وایلانت 24 هزار ما یه صدایه عجیب بلندی در میاد که نمیدونم چه جوری توضیح بدم ولی یه چیزی شبیه قیژ قیژ میشه که خیلی اذیت میکنه.و وقتی خاومش و روشن کنیم صدا قطع میشه.حالا میخوام بدونم نیاز به مراجعه به تعمییر کار هست و کلا مشکلش چیه.از پمپشه چون این چند ماهه رادیاتورها را روشن نکردم ممکنه گریپاژ کرده باشه.با تشکر
    بدون شنیدن صدا اظهار نظر سخته. باید تکنسین بیاد. میتونه از پمپ هم باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    نظرتون راجع به پکیج الیت چیه؟
    نشاندهنده دیجیتال اون فشار 1 بار رو نشون میده. چطور میشه مقدار این فشار رو زیاد کرد؟
    ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •