یجوری میگی فقط که انگار مفته
بیاد ایران حدودا قیمتش اندازه ی Note خواهد بود
1200 باید قیمت بخوره ایران
یجوری میگی فقط که انگار مفته
بیاد ایران حدودا قیمتش اندازه ی Note خواهد بود
1200 باید قیمت بخوره ایران
سونی اعلام کرده نمی خواد بره به سمت 4 هسته ای ها و میگه هنوز زوده !
البته شاید هم راست بگه اما اینکه گوشی ایی که دستت میگیری جزو پر قدرت ترین گوشی ها باشه ، برای اکثر کاربر ها مهمه و میتونه باعث کاهش میزان فروشش باشه
احتمالا سونی قراره از دو هسته ایی های A15 استفاده کنه ، همون کاری که سامسونگ انجام میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترجمش از فروم اندروید هست
از نوت 500 درهم ارزون تره آخه![]()
از صفحه نمایش گوشی زیر نور کسی جایی چیزی خونده ؟؟
اینم ریویو فون ارنا !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هفته دیگه از نزدیک این شاهکار سونی رو تو دوبی ملاقات خواهم کرد! دوستان اگر نکته ای مدنظرشون هست بگن که از الان برای تست روش آماده کنم
این سونی هم حرکتایی میزنه ها! اومده پردازشگر این و از پی قویتر ساخته از طرفی بدنه ی p آلمینیومی هست و یک داک مخصوص هم داره با پرت یو اس بی و hdmi که s این داک و نداره!! و p یک تکنولوژی جدید هم در صفحه نمایش داره .خوب چرا s و با همه ی این امکانات عرضه نکرده من موندم!
به به
کیفیت صفحه نمایشش رو چک کن ، خیلی مهمه
میخوام بدونم این سری از سونی از صفحه نمایش های جدیدی که قرار بود از رنگ سفید برای افزایش brightness استفاده کنه ، درون این گوشی استفاده کرده یا نه؟
دوربینش هم چک کن ، مهم ترین ویژگی این گوشی دوربینشه ، اگ کیفیتش خوب نباشه که دیگه چیز خاصی نداره
فکر میکنم این قضیه رنگ سفید برای افزایش برایت نس فقط توی اکسپریا پی مورد استفاده قرار گرفته باشه
ولــی خدایــش کیـفیت دوربیــنش اصلا بـه پـای N8 نمیــرســهدوربینش هم چک کن ، مهم ترین ویژگی این گوشی دوربینشه ، اگ کیفیتش خوب نباشه که دیگه چیز خاصی نداره(طبق اون عکس هایی که دو صفحه پیش گذاشته شد!)
مــمکنـه با آپـدیت و ایـنا کیـفیتش درست بشه؟!
پ.ن: فـکر کنم زیر 700 شـدن (حتی زیــر 800 شدن)این گوشی چیزی شبیه به یـه آرزو بشـه واسمـون..!![]()
با دلار 1900 چه توقعاتی داری !!!!!!
مگر اینکه دلار ارزون بشه
کیفیت عکس میشه بهتر بشه ، این اتفاق برای X10 افتاد. به این عکس های قبل از ریلیز نمیشه زیاد اطمینان کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)