سلام دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من در ابتدا ورودتون رو به پی سی ورلد تبریک میگم
200 گیگ ؟؟ ببینید دوست من من الان سه ترابایت هارد گذاشتم و بازم کم دارم جا البته خب میشه گل چین کرد و 200 گیگ رو برای خودت داشته باشی ولی خب من کسی رو میشناسم که بالای 12 ترابایت اینها رو جمع کرده ولی خب اون دیگه همه رو کامل گرفته منظورم اینه که مثلا میشه گفت مجموعه عظیم دیجیتال جویس رو کامل داره و دیگر شرکت ها ... ولی خب هم قیمتش بالاست (مسلما خیلی پایین تر از قیمت خود سایت و شرکت ها ) و هم تو ایران نیست
اگر خواستین بگین تا لیستی که هر از چند مدت برای من میفرسته رو براتون قرار بدم
-------------------------------------------------------------------------------
گفته بودم چندین مجموعه رو آماده کردم و براتون قرار میدم
به دلیل اینکه خیلی لینکها زیاد هستن همینجوری تو ورد سر و تهشون و بهم آوردم و براتون قرار میدم ولی یادتون باشه شاید خیلی از لینک ها خراب شده باشن پس قبل از دانلود تو قسمت LinkChecker در رپیدشیر اول همشون رو تست کنید
مجموعه 3D Bank
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
----------------------------------------------------------------------------------
مجموعه Action Black
کد:
----------------------------------------------------------------------------------
مجموعه Digital Vision
کد:
مجموعه Hotcake
کد:
مجموعه Phtodisk Film
کد:
مجموعه Swipesاز دیجیتال جویس ها
کد:
محموعه Taste Digital Media
کد:
WEDEDIT
کد:
باز هم تکرار میکنم اینها مال چند ماه پیش هستند و خودتون حتما چک کنید و در ضمن لینکهای جدید هم اومدن برای سایر قسمتها و کلیپ های دیگه منتها واقعا مرتب کردنشون وقت میخواد که متاسفانه در حال حاضر من ندارم
از Artbeats هم لینکی نذاشتم چون زیاد بودن و باید مرتب میشدن که متاسفانه نشد
دو تا از بهترین ها رو که یکی مربوطه به فایلهای PSD لایه باز برای کارهای متونع مانند جشن تولد و کودک و عروسی و ... و دیگری هم ( 3D Fon ) هم لینکهای رپید شیر که به نظر من از دست ندین
کد:
ممنون و موفق باشید
یا حق