شما موقع نصب درایور رو اشتباه انتخاب کردین...
Xbox 360 Wireless Reciever for Windows رو باید انتخاب کنین نه Xbox 360 Wireless Controller via Play and & Charge Kit
![]()
شما موقع نصب درایور رو اشتباه انتخاب کردین...
Xbox 360 Wireless Reciever for Windows رو باید انتخاب کنین نه Xbox 360 Wireless Controller via Play and & Charge Kit
![]()
20 دقیقس دارم تو صفحه 20 منتظر جوابتم! دیدم صفحه 21 درست شده!
هر 3 تا گزینه رو زدم بازم تغییری نکرد! receiver رو هم انتخاب کردم بازم بی فایده بود!
هر سه تا گزینه رو نزنین... اول توی DeviceManager روش راست کلیک -> Uninstall رو بزنین. بعد ----- رو از USB جدا کنین و دوباره وصل کنین بعد هم موقع نصب درایور حتما Wireless Reciever رو بزنین....
اگه درست نشد برای احتیاط یه بار سیستم رو ریست کنین.
اینم از اوامرتون که بازم بی فایده بود!
![]()
بازم troubleshoot کردم این پیغام رو داد
![]()
خوب الان ----- رو شناخته ولی دسته نیست که؟!! دسته رو با کابل P&C وصل کردین؟؟
این مدلی باید باشه (دوتا؛ هم ----- هم دسته) :
![]()
شکل دسته و کابل رو گذاشتم امیدوارم از رو عکس قابل تشخیص و راهنمایی باشه
![]()
شما وقتی اینو وصل میکنین به پی سی باید یه چیز جدیدی بیاد توی DeviceManager؛ که اون نیست... واسه سینک شدن یا باید ----- و دسته روی Xbox360 سینک بشن بعد ----- جدا بشه از Xbox یا هم با کابل باید دسته وصل بشه به پی سی...
من اصلا ----- ندارم! این دسته وایرلسه که طرف بهش کابل وصل کرده و فقط مثه همین عکسی که برات فرستادم کابل داره ، حالا واقعا راه حلی براش نیست؟!
ضمن اینکه بگم رو ایکس باکس جواب داده بوده ولی رو کامپیوتر و لپ تاپ جواب نمیده
داداش یه ساعته سر کار گذاشتی منو(شوخی کردم)
نه خوب بدون ----- نمیشه که... حتما باید ----- باشه واسه دسته وایرلس (یا باید طبق آموزش پست اول خودتون بسازین یا هم از بیرون بخرین)... یا اینکه دسته ی سیم دار بگیرین (سیم دار سیمش جدا نمیشه و وصله بهش)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)