تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 73 اولاول ... 111718192021222324253171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 722

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed: Revelations

داره خودمونی میشه ezio29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان اینم لینک مستقیم نسخه ریپک آپدیت که توسط گروه بلک باکس ریپک شده و حجمشم 95 مگ هست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

2. 3 کاربر از ezio29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

5

ااا
    دوستان یه خبر خیلی عالی
    انگار همه تازه بیدار شدن دارن
    بلک باکس نسخه ریپک آپدیت رو داده بیرون
    اونم با حجم فوق العاده 96 مگ
    میتونین لینک این نسخه بلک باکس با آپدیت 01 رو قرار بدین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان اشتباه نکنید! این آپدیت، آپدیت رسمیه خود یوبیسافت هست که تو سایتش هم موجوده و از لینک زیر می تونید دانلود کنید.
    کد:
    اسکیدرو فقط اومده برای این آپدیت یه کرک داده بیرون و به گفته خودش دیگه Desmond Journey مشکلی نداره!
    الآن یکی بم بگه اینجا کی به کیه ؟
    کدوم رو بگیریم؟
    اینی که توی یوبی هست یا اونی که دوستمون معرفی کردن با حجم 783.69 ؟
    کدوم ؟

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان لطف کنید و یه زحمت بکشید.
    این سیو خودمه که آپلود کردم. من بدون کرک بازی می کنم. (البته زیاد بازی نکردم)
    می خوام یکی از دوستان که با کرک و آپدیت 1.01 بازی می کنه این سیو رو تست کنه ببینه رو بازی کرک شده جواب می ده یا نه تا اطلاع رسانی کنیم.
    ممنون
    کد:

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

می خوام یکی از دوستان که با کرک و آپدیت 1.01 بازی می کنه این سیو رو تست کنه ببینه رو بازی کرک شده جواب می ده یا نه تا اطلاع رسانی کنیم.
    ممنون
    کد:
    امیر جان اگه شما هم مثل من دارید بدون کرک بازی می کنید هیچ مشکلی نباید داشته باشید! پچ رو دانلود و نصب کنید و برید تو بازی!
    این باگ رو جدیداً یوبی برطرف کرده و دیگه کسی نمی تونه از اون راه بدون کرک بازی کنه ( یه راه جدیدتر اومده )، ولی اونایی که قبلا با اون روش بازی رو اجرا کردن هنوزم می تونن برن تو بازی..

7. 4 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دمت گرم داداش.مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض سلام

تورو به هر کی می پرستین من بازی رو نصب کردم تو منو بازی هیچ مشکلی نیست تا قسطنتنیه بعد از اینجا موسم قاط میزنه کار نمی کنه موسمم عوض کردم بازم همین طور بود تو برادر هود هیچ مشکلی نداشت ولی تو دو همین مشکلو داشتم

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

امیر جان اگه شما هم مثل من دارید بدون کرک بازی می کنید هیچ مشکلی نباید داشته باشید! پچ رو دانلود و نصب کنید و برید تو بازی!
    این باگ رو جدیداً یوبی برطرف کرده و دیگه کسی نمی تونه از اون راه بدون کرک بازی کنه ( یه راه جدیدتر اومده )، ولی اونایی که قبلا با اون روش بازی رو اجرا کردن هنوزم می تونن برن تو بازی..
    نه من مشکلی ندارم.
    فقط جهت اینکه اطلاع رسانی بشه و اینکه شاید یه نفر مثلا مجبور بشه ویندوزش رو عوض کنه و بعدش بخواد با کرک بازی کنه می خوام بدونم که سیو نسخه بدون کرک به نسخه با کرک می خوره یا نه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب دوستان لینک مستقیم آپدیت ورژن 1.01 اسکیدرو برای حل مشکلات بازی برای دوستانی که با کرک بازی می کنند رو ezio29 عزیز زودتر از من مستقیم کرد که لینکش تو پست 192 گذاشته شده.
    و این هم لینک مستقیم شده خودم :

کد:
    (با تشکر از rahimgms عزیز در بخش دانلود و آپلود )

فقط چیزی که دوستان باید چک کنند اینه که آیا Save کسانی که بازی رو بدون کرک اجرا می کردند به این می خوره یا نه ؟

(پست اول آپدیت شد)
    دوستان اشتباه نکنید! این آپدیت، آپدیت رسمیه خود یوبیسافت هست که تو سایتش هم موجوده و از لینک زیر می تونید دانلود کنید.
    کد:
    اسکیدرو فقط اومده برای این آپدیت یه کرک داده بیرون و به گفته خودش دیگه Desmond Journey مشکلی نداره!
    خب دوستان لینک مستقیم آپدیت ورژن 1.01 اسکیدرو برای حل مشکلات بازی برای دوستانی که با کرک بازی می کنند رو ezio29 عزیز زودتر از من مستقیم کرد که لینکش تو پست 192 گذاشته شده.
    و این هم لینک مستقیم شده خودم :

کد:
    (با تشکر از rahimgms عزیز در بخش دانلود و آپلود )

فقط چیزی که دوستان باید چک کنند اینه که آیا Save کسانی که بازی رو بدون کرک اجرا می کردند به این می خوره یا نه ؟

(پست اول آپدیت شد)
    کد:
    ممنون
    کد:
    نه من مشکلی ندارم.
    فقط جهت اینکه اطلاع رسانی بشه و اینکه شاید یه نفر مثلا مجبور بشه ویندوزش رو عوض کنه و بعدش بخواد با کرک بازی کنه می خوام بدونم که سیو نسخه بدون کرک به نسخه با کرک می خوره یا نه.
    جون هرکی که دوست دارید اینقدر گمراهمون نکنین.
    1 کلام بگید :
    1. این پچ برای نسخه های کرک شده هست یا نسخه های بدون کرک ؟
    2. توی اجرای بازی با روش بدون کرک سیو ها باقی میمونه و میشه بعد پاک کردن بازی و نصب دوباره باز هم از سیو ها استفاده کرد یا نه؟ (بعنی سیو نمیپره ؟ )
    3. کدوم نسخه از این پچ رو دانلود کنیم؟ نسخه ای که خود یوبی سافت توی سایت گذاشته با حجم 743.2 یا اینکه نسخهای که کاربر گرامی،ezio29 ، گذاشتن که با حجم 783.69 هست ؟

لطفاً کامل جواب بدید.
    Last edited by p3inkiller; 30-11-2011 at 12:37.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

جون هرکی که دوست دارید اینقدر گمراهمون نکنین.
    1 کلام بگید :
    1. این پچ برای نسخه های کرک شده هست یا نسخه های بدون کرک ؟
    2. توی اجرای بازی با روش بدون کرک سیو ها باقی میمونه و میشه بعد پاک کردن بازی و نصب دوباره باز هم از سیو ها استفاده کرد یا نه؟ (بعنی سیو نمیپره ؟ )
    3. کدوم نسخه از این پچ رو دانلود کنیم؟ نسخه ای که خود یوبی سافت توی سایت گذاشته با حجم 743.2 یا اینکه نسخهای که کاربر گرامی،ezio29 ، گذاشتن که با حجم 783.69 هست ؟

لطفاً کامل جواب بدید.
    دوست عزیز
    1) پچ رو خود یوبیسافت ارائه کرده و رو هر دو تا نسخه نصب میشه. البته من تست نکردم ببینم بعد از نصب پچ آیا باز هم بدون کرک کار می کنه یا نه.

2) شما از سیو ها یه کپی بگیر (بک آپ) تا حتی اگه هم پرید دوباره برش گردونی سرجاش. البته من تو پست قبلیم گفتم که نمی دونم سیو نسخه کرک نشده به نسخه کرک شده می خوره یانه که گفتم دوستان با سیوی که گذاشتم چک کنند.

3) هر دو پچ یکیه ولی چون نسخه اسکیدرو توش کرک هم داره حجمش بیشتره.

13. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •