واقعا متاسفم ...
Crysis 2 حتی نامزد بهترین بازیام نشد![]()
به نظر من بهترین بازی سال بود.
البته من هنوز بتمن رو بازی نکردم.
ولی چرا پرتال باید بهترین بازی بشه![]()
مگه پرتال به جز طراحی مرحله ی خوب دیگه چی داشت![]()
واقعا متاسفم ...
Crysis 2 حتی نامزد بهترین بازیام نشد![]()
به نظر من بهترین بازی سال بود.
البته من هنوز بتمن رو بازی نکردم.
ولی چرا پرتال باید بهترین بازی بشه![]()
مگه پرتال به جز طراحی مرحله ی خوب دیگه چی داشت![]()
خوبی؟ خوشی؟ سلامتی؟باش تا صبح دولتت بدمد...
انگار یه رزمی کار میگه من دیگه خسته شدم دیگه به غیر دست و پا و بدن چیز دیگه ای وجود ندارن برای مبارزه کردن
یا یه قایقران میگه من می خوام رو خشکی قایق سواری کنم
تو پس تا اخر عمرت بشین به درو دیوار نگاه کن چون که بر فض نسل بعد یه چیز جدید دادن یه سال بعدش باز تکراری میشه دیگه
الان ربط حرفات با حرفای خودم تو چیه؟
یکم توضیح بده
خوب دیگه مراسم تموم شد چند فقط چند تا خبر از اون ته تهش مونده بگیم تا همه چیه مراسمو گفته باشیمپس سریع خبرای مونده رو میگم :
1-آقای هیدیو کامیا که رییس استودیو پلاتینم هستن گفتن که خودشون در ساخت شماره جدید متال گیر دخالتی ندارن و اعضای استودیو دارن بازی رو می سازن:
“Hey everyone, I said 1000 times that I have nothing to do with Metal Gear Rising.”
2- در مورد قسمت جدید الن ویک یعنی american nightmares خبرهای خوبی برای طرفدارا اومده :
- بازی اینبار در آریزونا ادامه خواهد یافت نه برایت فولز....
- یه بخش اضافی و arcade به نام fight till dwan به بازی اضافه شده که عین بخش horde بازی gears of war هست .....شما شباهنگام وارد منطقه ای میشید و باید با دشمنان مبارزه کنید به انواع اسلحه ها هم مجهز هستید موج موج دشمن خواهد اومد که هر موج دشمنها قویتر خواهند شد...هر کس بتونه تا سحرگاه دووم بیاره برندس
- تکیه این قسمت بر بعد اکشن بازی هست اضافه شدن چند اسلحه به مجموعه سلاحهای الن مانند یوزی جالب خواهد بود
- شرکت رمدی گفته مطمینا این اخرین تجربه ما از الن ویک نخواهد بود.....
+
بابا اونجا فقط اومد جلوی یه کشتی غول اسا رو گرفت اینجا اگه تریلرو دیده باشی این ادم اهنی رو یه بار تو هوا میچرخونه(مثه زور خونه)بعدش میندازتش هوا بعدش خودشم پرواز می کنه میره روش و تکه تکه کنان میره وسطش و با یه ضربه این جسم صلب عظیم رو به دو نیم تقسیم می کنه...... .
احتمالا این رایدن از شماره 4 به بعد قشنگ رفته تمرین و این حرفا(اخر تریلر هم که جاذبه نیوتن رو به سخره می گیره)........
در اینکه سری متال گیر همیشه سری تخیلی بوده درش شکی نیس ولی این یکی دیگه فرا تخیلی بود دقیقا شده یه چیزی تو مایه های قدرت کریتوس.......
.
.
.
Last edited by halflife g; 12-12-2011 at 20:50.
از نظر من تقریبا انتخاب ها منصفانه بودن.
بجز بهترین شوتر.
که از نظر من اصلا حق cod نیست.شاید باورتون نشه ولی من فقط cod 1 رو تا آخر بازی رفتم. هیچ کدوم از نسخه های دیگه بخاطر گیم پلی تکراری من رو اونقدر جذب نکرد که تا آخر بازی کنم.این دو نسخه آخر رو حتی نصب هم نکردم.
به نظر من حق کرایسیس بود جایزه بهترین شوتر و بهترین گرافیک رو بگیره.
یا bullet storm .خدایی خیلی گیم پلی جذابی داشت.اگه یکم به گرافیکش توجه نمیکردن حداقل میتونست کاندید بهترین شوتر بشه.من واقعا از این بازی لذت بردم.
-
تریلر های بازی های جدید هم انصافا هیچ کدوم به پایه diablo نمیرسیدن.تریلرش فوق العاده بود!
اولا عقب عقب پست نده(یعنی جواب پست بعدی رو تو پست قبلیت نده) چون من قاطی می کنم
دوما گفتم همیشه این سری تخیلی بوده ولی این یکی خیلی خیلی تخیلی بود از اولین ثانیه تا آخرین ثانیه تریلر فقط فرا تخیل............تو همین فروم بغلی بگردی می بینی که همینو می گن
سوما در مورد رفع ایرادات و اینا من که نگفتم بازی اصلی اینجوریه میگم : چیزی که فعلا من می بینم این تریلر هس و در این تریلر این ایرادات زیاد هست..... .
به همه فرومها و انجمنها و سایتهای خارجی هم بری 90 درصد حالشون گرفته شده از تریلر.......
چهارما شاید خود بازی خیلی خوب از آب دربیاد و جذب کنه ملتو ولی به نظر من فعلا محتوای تریلر در حد افتضاحی هست و برای طرفدارای متال گیر افتضاحه....درسته اسپین اف ولی دیگه خیلی چیپ(از دیالوگ بگیرتا گرافیک و همه چیز...قرار نیس چون اسپین اف میدیم اشغال تحویل ملت بدیم)
پنجما نه والله نمیدونستم اول فکر کردم ادامه 4 بعد خبر اومد به اون اصلا ربطی نداره و مثه اینکه قبل 4.........کلا خیلی در مورد داستان این شماره نمیدونم(شایدم اصلا ندونم اونقدر از چشم افتاده)
.
.
.
Last edited by halflife g; 12-12-2011 at 21:45.
حامد اگه اشتباه نکنم همین چند روز پیش گفتن داستانش بعد mgs 4 اتفاق میفته ولی ادامه ی Mgs 4 نیست...........یعنی تو هنوز ندونستی داستان بازی قبل متال گیر 4 هستش..؟
من منظورم این نبود که بشینم تا یه بازی انقلابی بیاد و بازی کنممرسی سلامت باشی
خوندی اصلا حرف منو...من حرفام همیشه نیاز به 24 ساعت فکر داره تو هر کلمش رازی نهفته هستش دی
یکم نمیشه اگه بخوام بشکافم نسل بعد میرسه دی ...واسه همین کوچولو میگم
پسر خوب اگه با دید تو نگاه کنیم تنها بازیی که اسمال اون تیپی هستش Minecraft میشه که گیم پلی رو عالی کار کرده
مثبت بخون تا مثبت ربط بدی وگرنه من کاری نمیتونم برات بکم ..
+
همین امروز گفتن که : Metal Gear Rising not a direct sequel to MGS 4حامد اگه اشتباه نکنم همین چند روز پیش گفتن داستانش بعد mgs 4 اتفاق میفته ولی ادامه ی Mgs 4 نیست.
یعنی ادامه اونه
عجب....
خب من اولین نقطه منفی رو تو این بازی پیدا کردم![]()
اخر متال گیر 4 رایدن به رز قول داد که دیگه شمشیر بازیشو میزاره کنار وقتی بچشو دید و این حرفا....و این که حتی وسطهای بازی اسنیک میگه که تو را چه شده و اونم به انتقام اشاره میکنه همون کلمه ای که گذاشتن رو اخر نام بازی که حسین اشاره کرد خب اگر بعدش هست قبول کردنش سخته اولا که رایدن قول داده
دوما که احتمالا رایدن بعد رویداد های gun of the patriots .وارد این مقوله شده که نیاز به چندین سال تفکر داره
چرا ؟ مگه gun of the patriots در دست اسلات نبود و ایا دولت پشت ماجراست ؟ و سوالات دیگر
سوما اصلا نباید بعدش باشه چون ما هنوز نمیدونیم چه شد که رایدن این طوری شد اومد تو متال گیر 4 این مدلی شد این که یک کلونی هستش تو متال 2 میدونیم
این موضوع باعث شد تا من به تحقیق در این باره بپردازم
منم منظورم اینه که همینه که هست بشین بازی کنن بابا خیلی وقته همینطوریه اصلا فروختن کنسولت قابل هضم نیمن منظورم این نبود که بشینم تا یه بازی انقلابی بیاد و بازی کنم![]()
Last edited by Layken; 12-12-2011 at 22:30.
باشه واسه تو: دی یه عــــــــــــــالمه(به لحن بچه ها بخون: دی) بازیم میدم بهت بازی کنی : دی خودم یه ویتا میگیرم میرم باش سرگرم شم تو سنگر...خدارو چه دیدی شاید با وای فاش یه طیاره جاسوسی هم هـــ*ک کردم معافم کردن: دیراستی حسین هر وقت رفتی خدمت کنسولات رو بده من ازشون نگهداری کنم : دی
کلا شما رنگبندیو ببین یاد ونکوییش میفتی دیگه بقیه بماند...پارسال بازی سبز میزد امسال رنگا گرم و کم رنگ مثل ونکوییش...رایدن در حال بریدن گچ یا بدن دشمن(جالب اینجاس این دشمنا در صحنه های دیگه شدیدا ازشون خود میپاشه بیرون)
همین که همه دارن خودشونو از این بازی جدا میکنن و میگن کار من نیست واس اینه که از فنا میترسن حالا پس فردا اگه خوب درمد همه میگن علی پروین نه کوجیما پشت بازی بوده: دی
مدیر BF3 اقای Daniel Matros به Infinity Ward برای انتخاب بازیشون (MW 3) به عنوان بهترین بازی شوتر سال تبریک گفت و بیان کرد که بازیی که انها ساختن بسیار زیبا بوده
پ ن..: مرامتو عشقه حقت بود مولتیپلیر رو بگیری...
Last edited by Layken; 13-12-2011 at 01:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)