تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 29 اولاول ... 11171819202122232425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 284

نام تاپيک: آرشیو / جام جهانی والیبال با حضور ایران / 20 نوامبر الی 4 دسامبر 2011

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اشکال نداره باختیم. یه تیمی مثل لهستان میاد ایرانو دست کم میگیره میبازه . ماهم چین رو دست کم میگیریم میبازیم . اما 3-0 یکم ظلم بود . چیزی که منو خیلی امروز آزار داد پرشهای الکی و بدون هدف موسوی و زرینی موقع دفاع روی تور بود .اصلا زمان بندی نداشتند و حتی یه بارم از هوششون استفاده نکردند و فقط الکی میپریدند و به نظرم امروز از دلایل اصلی باختمون هم بودند. بهترین بازیکتمونم به نظر من غفور بود که بر خلاف بقیه کم اشتباه بود

2. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

جای ولاسکو بودم یه پس گردنی به همشون میزدم.برگشتن به اصل خودشون

4. 2 کاربر از iceweek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض

تو این بازی باختمون چند دلیل داشت ولی مهمترینش دست کم گرفتن(از کلمه غرور نمیخوام استفاده کنم چون کلا همییشه اینجور جاها تو کار ما هست) چین بود اول بازی وقتی عقب افتادیم فکر میکردیم جبران میکنیم ولی دیدیم تا انتهای بازی غیر امتیاز اول ست2 دیگه نتونستیم از چینیا جلو بیفتیم!
    وقتی مصرو بیدر دسر 3-0 بردیم لابد گفتیم چینم همینجوریه غافل از اینکه حریف سنتی همیشه سنتیه(مثل سرخابیه خودمون)تو بدترین شرایطم یکیشون باشه بازه هیچ کدوم از پیش برنده نیست!
    باید حواسمونو جمع میکردیم که نشد که بشه و مرغ از قفس پرید!

اما خدا وکیلی چین خیلی خوب مارو انالیز کرده بود اصلا نمیتونستیم دفاعشون کنیم!نادی غیر دو سه بار!
    ولی اوج بازی بد ما تو زدن ابشار بود که خیلی بیدقت بودیم همرو به درو دیوار میزدیم!
    هر تیمی روز بد و خوب داره!

چین هم کم تیمی نیست همین تیم از برزیل 2 ست گرفت!حالا خدا رو شکر حداقل میگیم واسه انتخابی المپیک تو ژاپن دیگه میدنیم دست کم گرفتن یعنی چی!

حالا اصلا چیزی رو از دست ندادیم دوستان تا همین جای مسابقاتم بازم موفق ظاهر شدیم!تیم ما تجربه اینجور مسابقات دوره ای رو نداشت!
    ابتدا مسابقاتم رو کاغذ نهایت تیم 10 بودیم!ولی حالا حداقل رتبه ما تا پایان 8 پس خوب بودیم!
    نباید با چند تا برد توقعات رو ببریم بالا خوب خودتونم قبول دارید که ایرانیا ضعیف کش نیستن!خب البته لهستان صدر نشینو بردن یه سر مضراتم داره دیگه!

3 بازی دیگه هنوز داریم!
    Last edited by H00m@N; 29-11-2011 at 13:41. دليل: تکمیل بحث

6. 3 کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

با اینکه مثل ماست وایساده بودنو بازی نکردن ولی دمشون گرم کلی امتیاز گرفتن البته بیشتر از اون امتیاز دادن (همون تو تهران زدیم

ترکوندیمشون بسه )

ایشالا تو دور چهارم بچه ها بهترین بازیارو از خودشون به نمایش بزارن به امید پیروزی تیم ملی در 3 بازی آخر

8. این کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خب باختیم خیلی هم بد باختیم
    چرا اینا اینجوری شده بودن ؟؟ اصلا روحیه نداشتن و فوق العاده عصبانی بودن
    همون ست اول رو که باختن از چهره هاشون معلوم بود که دیگه نمیتونن برگردن و خودشون رو بازنده میدونستن
    متاسفانه تو زدن سرویس خــــــیلی ضعیف بودیم ، همه ی سرویسامون رو ساده میزنیم و اونام راحت امتیاز میگرفتن ولی در عوض اونا چه سرویسای میزدن خدایی
    دریافت اول ها هم که کلا هیچ
    نمیدونم ولاسکو چرا بازارگرد رو کشید بیرون ؟؟ خداییش داشت خوب بازی میکرد و میتونست خیلی به کمکمون بیاد
    در کل باخت خیلی تلخی بود امیدوارم واسشون تجربه بشه که از این به بعد هیچ تیمی رو دست کم نگیرن

امیدوارم بتونیم تو بازی های انتخابی المپیک جبران کنیم و یه انتقام سخت از این چشم بادومیا بگیریم
    خداییش واسه من این باخت خیلی تلخ تر از باخت 3-2 به ایتالیا بود
    الان انتقام از چین واجب تر از انتقام از ایتالیاست : دی

10. 3 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

باختیم چون به قول ناپلئون سخترین جنگ انسان مبارزه با خودشه
    و البته سالها پیش از ناپلئون همه ادیان جهاد اکبر رو گردنه بسیار سختی برای انسان میدونستن

جایی که غرور از یک در وارد بشه ، استعداد ، تمرکز و احترام به تیم حریف و تیم خودمون از یک در دیگه خارج میشه
    امروز هم ما نه استعداد داشتیم نه تمرکز و از اون مهمتر نه برای تیم خودمون احترام قائل بودیم و نه تیم حریف و همه اینا به این نتیجه منطقی میرسه که ما مشخصا مغرور بودیم

آسیا خونه ماست و رقبای خونگی تحت هر شرایطی همیشه سخت هستن

از لابه لای حرفهای گزارشگر چنین برداشت کردم که چین تا حالا بردی نداشته(اگر اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنن)
    واقعا چقدر جالبه و چقدر این باختِ خاص برای ما پیام داره
    ما لهستانی که باخت نداشت رو بردیم و به چینی که برد نداشت باختیم و این مرز بین غرور داشتن و نداشتنه
    ما در مقابل لهستان استعداد داشتین تمرکز داشتیم و برای حریف احترام قائل بودیم و همه اینا یعنی عمیقا برای خودمون و ملتمون هم احترام قائل بودیم
    اما در برابر چین این داستان برعکس شد

ولی به نظر من درست نیست که به بازیکنا ایراد بگیریم
    ولاسکوی آبدیده قطعا بسیار تذکر داده اما وقتی یه مربی بتونه روی همه چیز بچه های تاثیر بزاره ولی نتونه در مورد این مسئله کاری بکنه مشخصه که این مشکل، فقط مشکل بازیکنها نیست بلکه ایراد ذهنی و رفتاری تمام جامعه ماست

ما ممکنه بتونیم فاصله فنی خودمون رو در کوتاه مدت با تیمهایی مثل لهستان و آرژانتین و صربستان کم کنیم اما برای اینکه از دست این مشکل رفتاری و تفکر غلطمون(غرور و سائقهای ذهنی که غرور رو تغذیه میکنن) رها بشیم باید از خودمون شروع کنیم از تربیت بچه در داخل خونه ها تا مدارس و دانشگاه ها
    باید به خودمون بفهمونیم هر کسی تحت هر شرایطی قابل احترامه و اگر اینجوری بشه ما هیچ وقت از پیش خودمون رو برنده نمیدونیم و در یک چشم به هم زدن استعداد و تمرکز خودمون رو فراموش نمیکنیم

ما حتی توی همین تاپیک هم که بخشی از جامعه ماست از قبل سه امتیاز بازی رو به حساب خودمون ریخیتم پس شک نکنید اگر ما هم توی زمین بودیم مثل بازیکنامون بازی میکردیم و میباختیم

این چیزیه که دیگه دست امثال ولاسکو نیست چون ولاسکو به عمق ذهنهای ما دسترسی نداره
    در کل باز هم به بچه ها خسته نباشید میگم تا همینجا هم سر پایین افتاده این ملت غمگین رو بلند کردن و به همه ما نشون دادن که اگر بخوایم میتونیم
    همونجوری که برخلاف پیشبینیها به چین باختیم ممکنه بتونیم برزیل و ایتالیا رو ببریم

12. 11 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

China defeat Iran for first victory of World Cup
    سلام وقتي اين جمله رو تو سايت فدراسيون جهاني ديدم...............
    من واقعا متاسفم نميدونم چه طور شده كه ايران مقابل تيم اخر جدول بازي رو باخته من كه بازي رو نديدم و سر كلاس متوجه شدم كه ايران بازي رو به چين باخته و واقعا ناراحت شدم و باورم نشده بودكه ايران بازي رو باخته مگه ميشه تيمي كه لهستان تيم صدر جدول تيمي كه تا اينجا فقط يه باخت داده رو برده بياد و به تيم اخر جدول كه تا به حال برد نداده بود ببازه آخه اختلاف امتيازهام كه توي ست ها كم نبود كه بگيم مثلا با بدشانسي باخته به هر حال ديگه باختيم و چيزي براي گفتن ديگه ندارم بازم متاسفم....

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

نتیجه بازی ایران چین چی شد؟

در آغاز فعالیت mokhe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    ایران-مشهد

پيش فرض

واقعا غرور چکارا که نمیکنه.آخه......ولی بازم دمشون گرم که چینی هارو آدم حساب نکردن.
    ولی واقعا کار اشتباهی کردن رفتن آنالیز.
    اخه چینم مربی داره.نمی آد همونجوری جلو ایران بازی کنه.
    ولی خوب بود.اشکال نداره.با اینکه زمینو آسمون رو دارم فحش میدم .ولی اینم یه شکفتیه دیگه.
    خدا کنه بچه ها به خودشون بیان و به این باخت فکر نکنن.
    ولی واقعا تیم ایران دریافت کننده نداره.حتی ظریف هم نمیتونه دریافت کنه.

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

باورم نمیشد وقتی رفتم تو سایت fivb دیدم 3-0 باختیم

چین خیلی خوب بازی میکرد یا ما خیلی بد بازی میکردیم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •