تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 93 اولاول ... 111718192021222324253171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 928

نام تاپيک: Need for Speed: Carbon

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سرور با من ! من سرور اختصاصی دارم کسی پایس آپلود کنه ؟ یا بهم آکانت راپید بده خودم سرور ب هسرور آپلود کنم !
    یا اگه هم نه کسی که پایه هست من سرورم رو می دم آپلود کنه که برای همه بچه ها بزاره ! کسی هست ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ا!
    آپلود کردید لینکش هم بزارید ما هم دانلود کنیم
    یا حق
    Last edited by Tornado2800; 04-11-2006 at 14:46.

داره خودمونی میشه The Knight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Battlefield

پيش فرض

چرا بابا از همون اول که اومد 6 سی دی بود دیگه. هنوزم هست مدرن و تکین زدن. هم واسه Ps2 هم واسه Pc

Banned B O L O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    (∞-∞)

پيش فرض

ببخشيد عكسي بزاريد
    داستان بازي رو بگيد
    از همه مهم عكس دختررو بزاريد
    اگه شد اون عكسش رو بزاريد
    ......
    دموها چقدر زياد يا كم
    شما چكار هستيدو.......

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط simsevil
    ببخشيد عكسي بزاريد
    داستان بازي رو بگيد
    از همه مهم عكس دختررو بزاريد
    اگه شد اون عكسش رو بزاريد
    ......
    دموها چقدر زياد يا كم
    شما چكار هستيدو.......
    ..و اكنون بازي Need for Speed: Carbon آماده است تا شما را به همراه خود به قلب دنياي مسابقات غيرقانوني اتومبيلراني ببرد. براي نخستين بار در تاريخ بازي‌هاي Need for Speed، شما اين امكان را خواهيد داشت تا براي خود تيمي تشكيل دهيد و با كمك هم تيمي راهي مسابقات اتومبيلراني شويد و درآنجا به مبارزه با ديگر تيم‌هاي اتومبيلراني شهر برويد. البته اين كار به معناي بالا رفتن شانس پيروزي شما در مسابقات نيز خواهد بود.

همراه شما داراي مهارت كاملا ويژه‌اي براي خود بوده كه در طي مسابقه به شدت به آن نياز خواهيد داشت. او حتي مي‌تواند كمك بزرگي به شما براي جاگذاشتن رقبا يا پيدا كردن مسيرهاي انحرافي كه طول پيست را كاهش مي‌دهند ، باشد. اما هميشه در هنگام پيدا شدن سر و كله نيروهاي پليس اين مهارت رانندگي شما خواهد بود كه به شما كمك مي‌كند به Carbon Canyon يعني جايي كه همه تروريست‌ها و خلافكاران از آن براي فرار استفاده مي‌كنند بگريزيد.

بازي اين امكان را به شما مي‌دهد تا نهايت خلاقيت خود را به كار گيريد و به همراه تيم خود جالب ‌ترين و زيباترين اتومبيل‌هاي ممكن را بر اساس طرح‌هاي از پيش ساخته شده روانه مسابقات سازيد. در حقيقت شما اين فرصت را خواهيد يافت تا اتومبيل‌هاي اصلي بازي را به وسيله مورد علاقه خود تبديل كنيد. اتومبيل‌هاي شما و جاده‌هاي Need for Speed Carbon همگي بخشي از انقلاب نوين بازي‌هاي ويدئويي خواهند بود.

ويژگي هاي بازي:

Survive the Canyon : براي مبارزه با رقباي بزرگ و اصلي اين بازي هيچ كجا مناسب‌تر از دره‌ها و جاده‌هاي بيرون از شهر نيست. حالت‌هاي جديد Canyon Duel و Drift ، آخرين آزمايشات بازي Need for Speed براي سنجش مهارت شما در اتومبيلراني خواهد بود، به گونه‌اي كه هر اشتباه كوچك ممكن است به بهاي از دست رفتن همه آن چيزي تمام شود كه تا كنون بدست آورده‌ايد.

The City Is Yours for the Taking : مسابقات شما تنها يك مسابقه ساده اتومبيلراني نيست. اين مبارزه براي برقرار كردن اقتدار شما در سطح شهر و بر ديگر رقباست و سرانجام پيروزي در مسابقات مرگ و زندگي در Carbon Canyon.

Represent a Class : در بازي شاهد حضور Tuner، American Muscle و Exotic car براي ايجاد تغيير و تحول و تقويت اتومبيل خود خواهيد بود. قطعا تغييرات اعمال شده در ظاهر و موتور اتومبيل كارايي و سرعت آن را افزايش خواهد داد.

Build Your Crew : شما مي‌توانيد به دلخواه خود يك هم تيمي براي خود انتخاب كنيد و از توانايي‌هاي منحصر به فرد او در گاراژ يا بر روي جاده در مسابقات استفاده نماييد. بازي اين امكان را به شما مي‌دهد تا اين شخص را خود شما و به دلخواه طراحي نماييد.

Over 50 Real-World Licensed Cars : در اين بازي شاهد حضور بيش از پنجاه مدل اتومبيل خواهيد بود كه تلاش داشته است همگي بر اساس نمونه‌هاي حقيقي و با استاندارد كمپاني اصلي طراحي گردند.

Need for Speed: Carbon is ready to take you to the heart of underground racing. For the first time in a Need for Speed game, build a crew and race in an all-out war for your city against rival crews and opposing car classes. You'll risk everything to take over rival neighborhoods one street at a time.

Each crewmember has unique skills that you trigger during races to give you the winning edge over opponents. Call on a Blocker to create a distraction and slow down other racers or a Scout to lead you to shortcuts on the track.

As the police turn up the heat and force the races to the outskirts of the city, the battle ultimately shifts to Carbon Canyon, where territories and reputations can be lost on every perilous curve.

Use your creativity to design your crew's cars with the revolutionary new Autoscupltâ„¢ car customization tool that gives you the power to turn every vehicle into the car you've always wanted. Represent your car class, your crew, and your streets in Need for Speed Carbon, the next revolution in racing games.

Survive the Canyon: Leave the streets to battle rival bosses in the canyons outside the urban center. All-new Canyon Duel and Drift race modes are the ultimate test of skill and nerve, where one wrong turn could cost you more than the race.

The City Is Yours for the Taking: Race for control of the city block-by-block by taking down rival crews on their turf, then defeat their crew leaders in life-or-death races in Carbon Canyon.

Represent a Class: Affiliate with the Tuner, American Muscle, or Exotic car classes and prove once and for all who makes the best set of wheels. A new physics model makes each car handle and drive differently.

Build Your Crew: Strategically choose your crewmembers and use their skills on the road and in your garage to help you win races and customize your cars. Designate any member of your crew as a wingman and trigger his special skill to knock out your rivals.

Over 50 Real-World Licensed Cars: Every car is tunable so you can customize their look and performance to suit yours.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ببخشید من با یک گرافیک 256 nvdia 6600
    رم یک 512
    سی پیو LGA 3000 full 2mg
    بازی را در چه حدی می تونم خوب بیارم بازیش که ارزش خریدن داره؟

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

1

نقل قول نوشته شده توسط albous
    ببخشید من با یک گرافیک 256 nvdia 6600
    رم یک 512
    سی پیو LGA 3000 full 2mg
    بازی را در چه حدی می تونم خوب بیارم بازیش که ارزش خریدن داره؟
    با بالا ترین کیفیت میتونی اجراش کنی

آخر فروم باز Nvidia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Ministry of Warez

پيش فرض

متوسط به بالا ! البته اگه رمت 1 گیگ بود بهتر بود

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

1

نقل قول نوشته شده توسط Nvidia
    متوسط به بالا ! البته اگه رمت 1 گیگ بود بهتر بود
    بله رم یکم کم هست ولی گرافیک بسه
    من با 5200 روی maximum اجرا میکنم

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

جون من روی 128 5200 اجرا میشه ؟؟؟ ایول بابا ؟؟؟ البته رم من 512 هست ؟؟ چطور اجرا میشه ؟؟ توی موست وانتد کمی گیر میکرد ؟؟؟ حالا اگه اومده یکی با اطمینان بگه تا من الکی این همه راه رو از مهراباد تا ولیعصر نرم

Banned EhsanHF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Fairyland

پيش فرض

منم توی Mw با 5500 تیک داشت ! یعنی کیفیت بالاتر و سرعت بیشتر !؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •