تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 45 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 446

نام تاپيک: One X | گوشي اندرويدي HTC با پردازشگر 4 هسته اي تگرا 3 ،اندرويد 4 و صفحه نمايش اچ دي 4.7 اينچي

داره خودمونی میشه Rzah's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    من همیشه باگوشیهای که داشتم ودارم مشکل لک وکثیفی راتورنگ مشکی وسفیدداشتم ولی خدائی ازحدوددوازده روزکه وان ایکس
    آنهم رنگ سفیدش راگرفتم راحت شدم جای لک دست روش معلوم نمی شه چون سطح پشت گوشی صیقلی هست کثیفی به آن
    نفوذنمی کندواگرهم لک وکثیفی هم روش باشدباکشیدن دست پاک می شودوهیچ اثری باقی نمی ماندالبته من بیشتربرای این که
    رنگ سفیدزودکثیف می شود توخریده گوشی مشکی راانتخاب می کنم وسفیدراکمترولی درخریدوان ایکس حق انتخاب رنگ رانداشتم
    والان خوشحالم که سفیدقسمتم شدچون برعکس تورنگ سفیدوان ایکس جای لک دست کمتر معلوم می شودومشکیش بیشتروبه
    نظرمن رنگ سفیدش قشنگتراست

2. 9 کاربر از Rzah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    سرزمین شیاطین

پيش فرض

لطفا عکسی از پلم گوشی بذارید ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

لطفا عکسی از پلم گوشی بذارید ممنون

5. 2 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام به دوستان
    چندتا سوال داشتم امیدوارم جواب دهید:
    1.این که می گن صفحه نمایش این گوشی بعد از مدتی رنگ قاطی می کنه صحت داره؟
    2.ایا هنگام کار با این گوشی اثر انگشت روی بدنه ی این گوشی به جا می مونه یا نه؟
    3.ایا این گوشی هنگ هم می کنه؟از انجایی که باطری این گوشی قابل تعویض نیست اگر این گوشی هنگ کنه بسیار ازار دهنده خواهد بود.
    4.در اخر اگر کسی این گوشی رو خریده کمی در مورد محاسن و معایبش توضیح بده و این که ایا HTC one XL به بازار عرضه خواهد شد یا نه؟

ممنون
    Last edited by mostafa_360; 25-04-2012 at 11:49.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

1. حل شده.
    ٢. اينطور كه دوستان ميگن خير.
    ٣. همه ي اينجور گوشي ها يه تركيب دكمه براي هارد زيست دارن ، مشكل ساز نميشه.

8. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Rzah's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام به دوستان
    چندتا سوال داشتم امیدوارم جواب دهید:
    1.این که می گن صفحه نمایش این گوشی بعد از مدتی رنگ قاطی می کنه صحت داره؟
    2.ایا هنگام کار با این گوشی اثر انگشت روی بدنه ی این گوشی به جا می مونه یا نه؟
    3.ایا این گوشی هنگ هم می کنه؟از انجایی که باطری این گوشی قابل تعویض نیست اگر این گوشی هنگ کنه بسیار ازار دهنده خواهد بود.
    4.در اخر اگر کسی این گوشی رو خریده کمی در مورد محاسن و معایبش توضیح بده و این که ایا HTC one XL به بازار عرضه خواهد شد یا نه؟

ممنون
    سلام
    1-من ازروزاول که این گوشی وارده بازارشده است بااین گوشی دارم کارمی کنم وتا الان چیزی بنام قاطی کردن رنگ تو
    صفحه نمایش این گوشی ندیدم
    2-من رنگ سفید این گوشی دارم که ازاین نظرواقعآعالی است واثرانگشت روی این گوشی معلوم نمی شود واگرهم
    کمی معلوم شودخیلی راحت پاک می شود
    3-این گوشی اگرهنگ کنداگراشتباه نگویم بانگه داشتن پاورو ولوم رفع می شود
    4-در مورد این گوشی بایستی عرض کنم وضوح صفحه نمایش آن بی نظیر حساسیت لمسی نرم وروانی داردسرعت
    این گوشی مثال زدنی هست وقتی تووب بااین گوشی چرخی بزنیدازسرعت خوب این گوشی لذت خواهیدبرد
    دوربین این گوشی عکسهای بسیارخوبی می گیردفیلم برداری خوبی داردهنگام دیدن فیلم ازهرجای فیلم می توانید
    عکسهای باکیفیتی بگیرید گوشی خوش دست وزیبائی هست امکانات خوبی دارد
    عمر باطری متوسطی دارددرموردگرم شدن گوشی هم مثل گوشی اس توکه تازه آمده بودهست که امیدوارم با
    آبدیتهای که برای این گوشی میایدبهترشود گاهی پیش می آیدکه گوشی گاهی بدون دلیل خاموش وروشن
    می شودکه من خودم فکرمی کردم برای تماسهااست که جواب ندادیم ولی دوستی می گفت من هم با گوشی که داشتم همین مشکل راداشتم مربوط به بعضی بازیها وبرنامه های است که باگوشی هماهنگی نداردخلاصه گوشی
    وان ایکس دوستم همین موردراداشت تعدادی بازی وبرنامه روی گوشی ریخته بودشروع کردم به پاک کردن تا اینکه
    یه بازی اسم آنرا نمی دانم روی آیفون هم دیدم پاک که کردم درست شد این همین ایرادی است که ازاین گوشی
    می گیرند ومی گویندصفحه نمایش چشمک می زند یک مورددیگرهم توتنظیمات گوشی گزینه ای برای تست رنگ
    هست که اگر آنرا فعال کنی وروی صفحه نمایش دست بزنی شروع به پرش ولرزش رنگ می کند ووقتی دست را
    ازروی صفحه نمایش بردارید درست می شودبعضی بدون این که متوجه شونداین گزینه رافعال می کند وچون نمی دانند این موردچست می گویند گوشی ایراددارددرموردگوشی HTC one xl الان هم وارده بازار داخلی شده است
    وباسیم کارتهای داخلی هم کارمی کند یکی ازسایتهاهم برای فروش گذاشته

10. 6 کاربر از Rzah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کسایی که این گوشی دارین این گوشی از هر کی شنیدم خیلی از دوربینش تعریف میکنن کیفیت عکس و فیلمبرداری این گوشی از n8بالاتره چون هنوز بین خرید چند تا گوشی مرددم و گوشی میخوام که اندروید4روش نصب باشه کیفیت دوربین خیلی برام مهمه

اگه نباشه جاش خالی می مونه saver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    سرزمین شیاطین

پيش فرض

کسایی که این گوشی دارین این گوشی از هر کی شنیدم خیلی از دوربینش تعریف میکنن کیفیت عکس و فیلمبرداری این گوشی از n8بالاتره چون هنوز بین خرید چند تا گوشی مرددم و گوشی میخوام که اندروید4روش نصب باشه کیفیت دوربین خیلی برام مهمه
    به نظرم xperia s کیفیتش بالاتره
    چون توی دوربین سنسور rgbw قرار داره

13. این کاربر از saver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به نظرم xperia s کیفیتش بالاتره
    چون توی دوربین سنسور rgbw قرار داره
    اکسپریا اس اگر دوربین بهتری داشته باشه از همه نظر ضعیف تر از وان ایکس هست

کسی که برای دوربین گوشی می خره اشتباه بزرگی می کنه

دوربین وان ایکس هم در حد خودش برای ثبت عکس و فیلمهای ضروری مناسبه

15. 3 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

اينكه دوربين ONE X از نظر كيفيت در چه حد هست
    خيلي مديون پردازنده ي قوي و مشخصات سخت افزاريش هست...
    When HTC announced their One X flagship smartphone at the MWC in February, it made a pretty big deal of its camera. A couple of the features that got most attention were its ability to shoot 4 full-resolution frames per second up to 99 shots and go from locked stat to taking a picture in just 0.7 seconds.
    پس همونطور كه مي بينين پردازنده ي قوي تو پردازش عكس خيلي موثره همونطور كه تو دوربين هاي حرفه اي هم پردازنده ي دوربين تاثير به سزايي تو جزئيات تصوير داره... البته ما نبايد فراموش كنيم كه همه ي دوربين هاي موبايل به خاطر اينكه سنسورشون بايد كوچيك باشه وقتي تعداد مگاپيكسلشون بالا ميره تو جزئيات معمولا افت مي كنن
    به نظر من براي دوربين هاي موبايل ايده آل ترين رزولشن 5 و نهايتا 8 هست
    مثلا قويترين دوربين موبايل NOKIA PURE VIEW 808 هست كه با توجه به سنسور بزرگش شات واقعيش 8 مگاپيكسل هست كه كيفيت خوب عكسش و ارتقائش به 41 مگاپيكسل رو مديون پردازش تصويرش هست

شما ميتونين مقايسه هاي مختلف رو ببينين:

اين يه مقايسه ي اختصاصيه كه شما به وضوح ميتونين ببينين كه ONE X بهتر از XS عمل كرده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اينم تست سرعت شاتر: البته XS تو سرعت شاتر از بهترين هاست:

مقايسه ي ساير دوربين هاي گوشي ها با ONE X . همونطور كه مي بينين ONE X نسبت به رقيب هاي ديگش نسبتا عقب هست اما هنوز هم بهتر از XS عمل مي كنه

اين هم يه مقايسه كه از N8 و S2 براي مقايسه با دوربين XS استفاده شده و مشخصا نشون ميده كه XS تو جزئيات نسبت به رقبا حرفي براي گفتن نداره

وهمونطور كه مي بينين تو تست ها XS هنوز نتونسته جايگزين 12 مگاپيكسلي N8 بشه
    پس عواملي تاثير گذار تو همه ي دوربين ها كيفيت سنسور - هماهنگ سازي تعداد مگاپيكسل با حجم سنسور - قدرت پردازش تصوير دوربين توسط سخت افزار و... تو كيفيت عكس نهائيشون خيلي تاثير دارن...
    Last edited by PersiAndroid; 27-04-2012 at 15:56.

17. 8 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •