تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 28 اولاول ... 11171819202122232425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 280

نام تاپيک: آینده برنامه نویسان || (چه زبانی یاد بگیریم + از کجا شروع کنیم) * (WPF,WP7,Silverlight) چیست؟

کاربر فعال تالار .Net Msba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ! My Mind

پيش فرض

خیلی ناراحت شدم.( اگه نگید نا ش رو وردار راحت شی مثل آب قنده..... )
    احساس می کنم هر چی می خواهم بگم در پست قبل هست. بجز لذت که در ادامه مطرح می کنم.

چرا دوستان تعصب دارند. یکی کاملا پشت wpf در می آید و همه رقم تایید می کنه. اون یکی میاد کلا مخالف میگه و هیچ کدوم زیر بار نمی رند.
    دوستان چرا توضیح واضحات می کنند؟
    هدف فقط UI نیست. هدف فقط multi platform یا پردازش موازی و... نیست. نکته:هدف لذت کار برنامه نویسی است.
    این دو زبان هر دو دارند با هم پیش می روند.
    یک زبان قدیمی تر معمولا پاسخ بهتری در امور پردازش بالا می دهد اما این هم دلیل نمی شود چون که ممکن است برنامه های جدید الگوریتم بهتری رو طی کنند. اما جمله اول معمولا داره !
    یک مثال:
    پردازش تصویر:
    همه می دونن که تو همه زبون ها می شه پردازش تصویر کرد. از C++ گرفته تا java و .net . اما یک زبان جدید که حداکثر 4 الی 5 سال هست اومده کلا حال همه رو گرفته!!! از الگوریتم های نوشته شده به زبون C استفاده می کنه اما اوج قدرتش در MultiThread اون هست تا جایی که سیستم رو به حالت RealTime نزدیک می کنه. LabView رو می گم که به زبان G معروف هست.
    این زبون هم مشکلات و در درسر هایی داره که حتی C هم نداره چه برسه به c++ و سطح بالاها نظیر .net
    حالا یک C++ کار فوق العاده شاخ در تحت برنامه نویس های ارشدoracle می آید و یک پردازش می نویسه از بالایی بهتر!!!
    بگذریم... امیوارم منظور رو رسونده باشم.
    1-من می دونم که همه شما دوستان از برنامه نویسی لذت می برید و یکسری از شما ها که در استادی نظیر در منطقه ندارید.
    2- این بار خوشحالم که می بینم هم وب کار نظر میده هم یک متخصص پایه هم یه تازه کار و...
    وقتی برنامه جواب می ده دیگه هیچی براتون مهم نیست. حال می کنید. این ارزش داره. حالا وقتی طرف با ساختار c++ حال می کنه و اون رو تماما ارضا می کنه چرا باید خودش رو درگیر کنه؟ معلومه: پیشرفت تکنولوژی . آیا زبون اون پیشرفت نمی کنه؟ می کنه اما سرعتش رو باید بسنجه. سعی کنه یه چیز یاد بگیره که حال کنه و عقب نیوفته.
    اون کسی هم که جدید کار می کنه باید روند پیشرفت رو بدونه، چراکه همیشه نمی شه متکی به ساختار جدید موند زیرا درک مسائلش احتیاج به درک نسخ قدیمی تر داره. پله پله بفهمه اون پشت چه خبره.
    نمی خواهم تو مثالام به هیچ زبونی اشاره کنم و زیر سوال ببرم. اگر می شه بی قرضه!!!
    یکی رو می شناسم خدای C هست (برای الکترونیک) اون وقت می گه تو کامیپوتر حال می کنم vb بنویسم!!!
    آیا اون C نمی فهمه؟ آیا اون از سختی فرار می کنه؟ آیا اون نمی تونه با basic برا کاراش بنویسه؟ و آیا های دیگر
    هیچ کدوم نیست فقط: لذت،نیاز،شرایط
    این شرایط رو هم بخونید:
    یکی لذت می بره که تمام گرافیک رو خودش بسازه (اوج خر کیفی!!!، توهین نشه ها این یک اصطلاح هست)
    یکی می خواهد بیشتر برنامه بنویسه و وقت رو چیزای پایه نذاره( اینم این طوری خر کیف میشه با شرط پرانتز بالا!)
    و.....

شما نیاز ، هدف و لذت رو فراموش نکنید.
    تا حالا پرسیدید چرا .net هم Vb داره هم C ؟ این ها که کلا یک امکانات دارند؟ یکی از دلایل کلیدیش به خاطر همون لذت هست. الکی فلسفه چینی می شه و دلایل مختلفی می آرند، در واقع این سلیقه نگری تولید کننده هست.
    این رو همه می دونیم که اگر از کارتون (مثلا برنامه نویسی باشه) لذت نبرید دو روزه می بوسید و گذاشتید کنار.
    یک تازه کار اولین چیزی که می گه اینه: دوست دارم فلان زبان رو یاد بگیرم.
    نباید طرف رو دلزده کرد. همه می دونیم تا طرق ندونه ساختار برنامه نویسی چیه vb.net هم نمی تونه بنویسه چه برسه به C و سخت تر از اون ...
    تا حالا این سوال رو از خودمون پرسیدیم که چرا گیتار رو هر کی میزنه قشنگه اما ویولن رو نه!!
    مشکل از ساز نیست. مشکل از نوازنده هست. کافیه تا یک استاد از هر ساز بیاریم. اون وقت می گید نمی دونم کدوم قشنگ تره، شک نکنید.
    زبون برنامه نویسی هم همین هست. دو استاد با هم کل کل می کنند و برا هم کری می خونند. شما وقتی می بینید می گید هر دو زبون چه شاخند! کدوم رو یاد بگیرم.....
    دانستن مفاهیم با C++ راحت تر هست هم پایه ای تره هم کاربر مجبوره توابع رو خودش بسازه. اما موقعی که درک کرد فصل کوچ هست. یا کوچ می کنه رو زبون دیگه. یا اینکه بررسی می کنه و می گه من می خواهم رو همین باشم.
    این موقع دیگه طرف تازه کار نیست یک برنامه نویس هست و اینجا درک می کنه که ظاهر چند درصد کار باید باشه. ارتباطات چه قدر باشه. سرعت چه قدر باشه. حالا با مشورت انتخاب می کنه. شما و اون می فهمید چی می گید درک متقابل دارید. یکی برنامه نویس درجه یک هست و یکی 5 ! اما نه الان که هیچی نمی دونه اون چه می دونه حلقه چیه؟ پردازش چیه؟ directx چیه؟ و.....
    یک بنده خدا حرف قشنگی زده:
    Think Low Level
    Write High Level
    سطح پایین فکر کنید یعنی ماشینی اما در زمان برنامه نویسی سطح بالا بنویسید.
    بخش اولش همون یادگیری پایه هست. بخش دومش استفاده از سطوح بالای کاربردی نظیر زبون های سطح بالا یا سطح بالا نویشتن سطوح میانی و پایینی . بخش دوم ایهام قشنگی داره!

فکر می کنم این طوریه بهتره.
    ببخشید طولانی شد.

موفق باشید.

2. 9 کاربر از Msba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من چرا پست اخری رو نمی بینم؟!

-------------------------
    ویرایش: پست بالا الان برا من نمایش داده شد!!!!جالبه!

دانستن مفاهیم با C++ راحت تر هست هم پایه ای تره هم کاربر مجبوره توابع رو خودش بسازه. اما موقعی که درک کرد فصل کوچ هست
    این صحبت اکثر دوستان هست....ببینید بحث اینه که اول بهتره کی رو یاد بگیریم....قطعا نمیشه کسی رو مجبور کرد...من هر بار که ازم می پرسن،میگم ایندت رو کامل مشخص کن...اگر میدونی که قراره ویندوزی باشی،با علم به اینکه برا 3-4 سال دیگه دیگه سی پلاس کاملا جای پسرش رو گرفته برو سی شارپ رو یاد بگیر.... بعدش دابیو پی اف....بعدش راحت تر میشه به ویژوال سی پلاس رو یاد گرفت!!!!

اینا نظرات شخصی منه و متد من!!! هر کسی متدی داره و نمیشه به کسی گفت تو اشتباه میگی و یا من درست میگم.... قطعا ظاهر برنامه خیلی مهمه!!!! ولی کاربری رو فرض کنین که یه هفته بعد از استفاده از برنامه،دیگه بهش عادت کرده و حالا سرعت و کارایی براش مهمه...(نمی خوام بگم کی سرعت و کاراییش بیشتره یا کمتر!!! میخوام بگم ظاهر فقط روزای اول و موقعی که ما داریم پولمون رو میگیریم مهمه!!!!).... بعد از یه مدت،کاربر به توانایی های برنامش،به هنگ نکردنش و توان پاسخ گویی سریع در حضور مشتری نیاز داره....دوستی نرم افزار مشاور املاکی نوشته بود که تقریبا گرافیکش دیوانه کننده بود،ولی بعد از یک ماه،با هم دوباره باز نویسیش کردیم...چون اکثر وقت طرف صرف این میشد که فید شدن و اتفاقات فیلم واری که در فرم می افته رو ببینه و نه اینکه سریع کار مشتری رو راه بندازه....یارو معتقد بود گشتن دفتر دستک قدیمیش سریعتر اطلاعات رو بهش یاداوری میکنه تا گشتن تو این ماسماسک!!!!

من وقتی اولین بار 7 رو نصب کردم،واقعا کف کردم از گرافیک زیباش....الان،دنبال تم هستم براش....بعد دوباره بیخیال میشم....هفته ای یه دونه والپیپر عوض میکنم!!(برا منی که زیاد تغییر پایه ای در این سطح رو دوست ندارم خیلی سریع هستش هفته ای یک والپیپر!!).... قطعا امروز وقتی میخوام فایلی به گوشیم بفرستم یا با لپتاتم اخرین فایل ها رو رد و بدل کنم...یا وقتی دارم فلش هام یا دوربین جیدیتالم رو به سیستمم وصل میکنم،از اوبونتو اسفاده میکنم...برای وبگردی،برا اهنگ دانلود کردن...برا برنامه نویسی تفریحی هم از اوبونتو استفاده میکنم....و فقط برا کارهای کلی مثل برنامه نویسی میام به ویندوز...یا داداشم که بازی میکنه...
    این وسط فقط یه دلیل هست!!اون هم امنیت مطلق سیستم عامله!!!!‌ یه دلیل،تمام دلایلی که یه نفر میتونه به من بده تا از ویندوز استفاده کنم برا این کارهای عمومی رو بهشون می چربه!!!
    Last edited by senaps; 30-01-2012 at 23:17.

4. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

بنام خدا.
    سلام.
    ممنون Msba گرامی.زیبا بود و بی نقص.

6. 2 کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه asdf4040's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

سلام من نمی دونم چی شد C# ربطی بهwpf داره چه جوری میشه من نمیفهمم

سلام.
    دقت کنید این قسمت از آموزش های تصویری فقط مربوط به سی شارپ میشوند و شامل WPF نیستند.
    فعلاً آموزش های تصویریشو میذارم.همشون انگلیسی هستند ولی زیبا و روشن آموزش میدهند.

فصل اول: ارائه مقدمات

• Learn the advantages and architecture of the .NET Framework
    • Setup a development profile in Visual Studio .NET
    • View the code that Visual Studio generates and understand what it does

دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فصل دوم: انواع داده و متغیرها در سی شارپ

• Understand how to create variables and assign values
    • Explore operators and see how they can be used to change values and compare expressions

دانلود:
    کد:
    فصل سوم: استفاده از دات نت فریم ورک

• Using .NET Framework classes
    • Explore basic file IO operations
    • Learn how to work with strings

دانلود:
    کد:
    فصل چهارم: آشنایی با دستورات کنترلی در زبان سی شارپ 2010

• Making choices using conditional statements
    • Manage flow control using branching statements
    • Break out of loops when necessary

منبع و پسورد:
    کد:

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

بنام خدا.
    سلام.
    شما اگه بخواید WPF رو یاد بگیرید باید هم به زبان سی شارپ یا وی بی و به زبان XAML آشنایی داشته باشید.
    اما اونایی که سی شارپ یا وی بی بلدن فقط کافیه xaml رو یاد بگیرن.
    برای همین آموزش های سی شارپ در تاپیک قرار داده شد تا کسانی که میخوان از صفر یاد بگیرن.اگر احیاناً احساس میکنن WPF براشون سنگینه ابتدا سی شارپ رو یاد بگیرن بعد خودشونو تقویت کنند.

9. 2 کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ببین،تا حالا برای طراحی برنامه ها از سیستم معمولی وین اپلیکیشن استفاده میشده....ولی الان،میشه با کمی کد نویسی و کمی دارگ ان دراپ،رابط های کاربری بسیار زیبا تر یا کاستوم تر!!!! درست کرد.... اینکه با کلیک روی یه دگمه چه اتفاقی بیوفته،هنوز با کد بیهایند و همون سی شارپ 4 خودمون صورت میگیره!!!! یادگیری زمال هم اونقدر که به نظر میاد و کتاب ها اموزشش میدن سخت نیست!!!!

11. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

بنام خدا.
    سلام.
    اینکه با کلیک روی یه دگمه چه اتفاقی بیوفته،هنوز با کد بیهایند و همون سی شارپ 4 خودمون صورت میگیره!!!!
    البته ناگفته نماند که در WPF دیگه Code-Behind ای وجود نخواهد داشت.فقط کافیست کمی با ساختار MVVM آشنا باشید.حتی یه خط کد هم توی فرم یا کنترل هاتون نمی نویسید.

13. 2 کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

البته ناگفته نماند که در WPF دیگه Code-Behind ای وجود نخواهد داشت.فقط کافیست کمی با ساختار MVVM آشنا باشید.حتی یه خط کد هم توی فرم یا کنترل هاتون نمی نویسید.
    ولی داریم ها!!!! یعنی همین الان من تو فرم هام کد بیهایند هنوز کار میکنم!!!! هرچند این برنامه نویسی همون وین اپلیکیشن سابق هستش با قیافه ی دابیو پی اف،ولی بالاخره باید از یه جایی شروع کرد!!!!

15. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

بنام خدا.
    سلام.
    ولی داریم ها!!!! یعنی همین الان من تو فرم هام کد بیهایند هنوز کار میکنم!!!! هرچند این برنامه نویسی همون وین اپلیکیشن سابق هستش با قیافه ی دابیو پی اف،ولی بالاخره باید از یه جایی شروع کرد!!!!
    بله داریم.ولی یه برنامه نویس خوب WPF مثل شما باید قبلش ساختار MVVM رو خوب یاد بگیره.که دیگه مثل ویندوز APP کد رو توی فرم ننویسه.
    MVVM یک پترن و ساختار جهانیه که اگه شما برنامتو خواستی یجا ارائه بدی همه متوجه میشن که چی نوشتی.البته یکی از مزیت هاش مرتب نویسی و سریع نویسی کدهاست.و بسیاری از کدهای اضافه مثل رویداد ها حذف میشن.
    MVVM باعث میشه شما لذت کد نویسی رو حس کنید.یعنی شما ساختار کد نویسیتو شبیه همه کسانی که برنامه نویسی حرفه ای میکنن میکنی....مثلاً الان که من یه پروژه بدم به شما نیاز نیست همش دنبال کد و فرم بگردی.راحت متوجه میشی انگار که خودت نوشتی.

17. 3 کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بله داریم.ولی یه برنامه نویس خوب WPF مثل شما باید قبلش ساختار MVVM رو خوب یاد بگیره.که دیگه مثل ویندوز APP کد رو توی فرم ننویسه.
    خوب مثل اینکه زودتر باید برم سراغ ام دبلیو!!(بی حوصلگی تا اینجاست که حوصله نداشتم هیچوقت کامل بخونم یا بهش فکر کنم!!)

تی اچ ایکس!(thx)

19. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •