تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 50 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 495

نام تاپيک: GLX G1 » اولين گوشي ايراني با سيستم عامل اندرويد

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

نه آخه میدونی چیه ما ایرانیا بعضی چیزارو نمیتونیم انجام بدیم بعدش شعارمون ما میتوانیمه خب واقعاً نمیتونیم دیگه
    مثلاً سی و چند سال گفتن برای حمایت از خودروساز داخلی واردات خودرو با گمرک 100% باشه نتیجش چند دهه تولید پیکان شد بعدش تولید پراید با چراغ های مختلف اونم با 3 برابر قیمت واقعی خب خودروساز داخلی هم خیالش راحته هر آشغالی تولید کنه مردم مجبورن بخرن یه مدت ورود خوردرو زیاد شد گمرکش شد 300 400%
    باید قبول کنیم که ما تمیتونیم خودرو بسازیم ... بعد خب هی وایسادن میگن به حول و قوه الاهی ایران نمیدونم چی کار کرد بعد خب باید یه چیزیم مثلاً بسازن بگن اینو به حول و قوه الاهی ساختیم میرن چین میگن یه موتور بساز اسمشم میزارن موتور ملی
    والا الان کل ایرانیا هم جمع بشن نمیتونن یه موتورو بخار بسازن ... باید قبول کنیم با این نظام آموزشی در حد 200 سال پیش یه آلمانی یا انگلیسی حالیمون نیست
    حالا اینا که چیز پیچیده ایه ما حتا نمیتونیم یه لباسی تولید کنیم که خودمون ازش راضی باشیم بخریم
    این گوشیم جریانش همینه این سایتشه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هدف فقط همینه که بگن بعله ما هم دیگه میتونیم گوشی بسازیم

بعدشم شما در نظر بگیر همین الان گوشی اندروید موتورولا و سونی و htc و سامسونگ میخری هر کدومش یه مشکلی داره ... حالا یا فریمورش باگ داره یا مشکل سخت افزاری داره ... موتورولا با اون همه عظمتش نمیتونه واسه بهترین گوشیش اندروید 2.3 بده بیرون بعد به نظر شما ما باید با این قیمت اینو بخریم که معلومه کلی باگ داره و مشکل سخت افزاری و...
    بعدشم اینا اصلاً نمیدونن cpu گوشیی که ساختن چی هست این دیگه واقعاً مسخرست ... گوشی بزنی ندونی cpuش چیه؟!
    حداقل یکیشو باز میکردن نگاه میکردن cpuش ساخت چه شرکتیه! کسی که عرضه این کارو نداره چطور روش میشه بگه گوشی ساختم
    اصلاً معلوم نیست ممکنه بخری ببینی تم اندروید روشه و خبری از اندروید نیست اصلاً
    اگه هدف گول زدن مردم نبود میتونستن حداقل برن با شرکت Huawei که اینم چینی هست همکاری کنن حداقل شناخته شدست با همکاری هم و سرمایه گزاری یه شرکت درستیو راه بندازن نه یه شرکتی که همه گوشیهاش کپیه ... تا وقتی که هدف گول زدنه و با خرید چنین چیزاییو وایسن بهمون بخندن بگن چه ملت نادونی داریم ما هم اصلاً نباید در جهت اهدافشون پیش بریم و ما بهشون بخندیم و بگیم چه مسئولین نادونی داریم!

اول از مدیر این بخش تشکر می کنم بابت رسیدگی به این تاپیک.

در وحله دوم ... دوست عزیز ( hasanmotori ) شما از کم و کیف تحریم هایی که در حال حاضر داره به کشور اعمال میشه خبر دارید ؟ پیشنهاد می کنم حتما یه مطالعه ای بفرمایید.

والا الان کل ایرانیا هم جمع بشن نمیتونن یه موتورو بخار بسازن ... باید قبول کنیم با این نظام آموزشی در حد 200 سال پیش یه آلمانی یا انگلیسی حالیمون نیست
    خیلی دوست داشتم بحث رو با شما ادامه بدم ولی با خوندن جمله بالا منصرف شدم . شاید نظام آموزشی در کشور ضعف داشته باشه ولی خیلی از متخصصان داخلی هم هستن که خارج از کشور تحصیل کردن و پس از بازگشت به کشور مسلما توانایی هایی به مراتب بیشتر از طراحی " موتور بخار " دارند ! چشماتو بیشتر باز کن رفیق ... این بخش از انجمن جای خالی کردن احساست درونی نیست ...

سلام
    دقیقا چه محدودیت هایی برسر یک شرکت جهت تاسیس قرار دارد؟
    من یادمه زمان صاایران برای دفاع از محصول داخلی، به محصول خارجی گمرک می خورد.

با اینکه موافقم شروع یک کار بزرگترین قدم آن کار است ولی همچنان صداقت شرکت و همچنین سیاست فروش و نوع فناوری عرضه شده و پشتیبانی از محصول خریداری شده برای من جزء اولویت ها هست
    برای مثال "اکثر کسانی که می خواهند گوشی بخرند می پرسند به بستنی نونی آپدیت میشود یا نه؟ "

به نظرم این بحث تعویض گوشی فرسوده با نو طرح جالبی هست! (ولی دقیقا مخالف پیش زمینه های خریدم هست!!)
    سلام .

سوال خیلی خوبی پرسیدی .. از محدودیت های سیاسی گرفته تا مالی ... وارد مسائل سیاسی و تحریم ها نمی شم چون ربطی به این انجمن نداره ..

یه شرکت تازه تاسیس کوچیک که تازه 3 ساله خودش رو جمع و جور کرده یا اون قدر توانایی مالی نداره که با کمپانی های بزرگ قرار دادهای کلان ببنده ... یا حتی اگر توانایی مالی هم داشته باشه هیچ وقت ریسک به این بزرگی نخواهی کرد ! بلاخره سرمایه گذار باید نگران سود و زیان احتمالی هم باشه.

با اینکه موافقم شروع یک کار بزرگترین قدم آن کار است ولی همچنان صداقت شرکت و همچنین سیاست فروش و نوع فناوری عرضه شده و پشتیبانی از محصول خریداری شده برای من جزء اولویت ها هست
    برای مثال "اکثر کسانی که می خواهند گوشی بخرند می پرسند به بستنی نونی آپدیت میشود یا نه؟ "
    اینو خوب اومدی ... باهات موافقم ...

این گوشی به عنوان اولین Smart Phone مونتاژی توسط این شرکت می تونه عاملی بشه برای کسب تجربه واسشون ... همون طور که تو پست قبل هم گفتم با اون قیمت اصلا نمی تونه با سایر محصولات مشابه رقابت کنه ... از طرفی ضعف اطلاعاتی در مورد مشخصات فنی این گوشی هم متاسفانه به شدت حس میشه.

من به شخصه در وحله اول به عنوان یه ایرانی و در وحله دوم به عنوان شخصی که دستی در Review محصولات سخت افزاری در وب سایت ها و مجلات کشور دارم سعی می کنم با صورت مستقیم با این کمپانی ارتباط برقرار کنم و ضعف های موجود رو به همراه درخواست های دوستان بهشون گذارش کنم. اگر هم شد یک دستگاه از این مدل رو تهیه می کنم و نتایج تست و بررسی رو در اختیار همه قرار خواهم داد.

ممنون ...

2. 13 کاربر از Mahdi_Moosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohsen1104's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

تا این گوشی رو تا حد 1100 نیاوردن پایین یکی این گوشیو بخره ببینیم چیه

4. 2 کاربر از mohsen1104 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

خب بذارین من هم نظرم رو بگم ...

کل نظرات تاپیک رو خودنم ... در کل با حرفای مهدی جان موافقم .

البته من یکی عجیب از تولیدات داخلی حمایت میکنم ... حتی اگه قابل هم نباشه !

واقعا ببینین چجوری مخ ماهارو پختن این غربیا ، که حمایت از کشور و وطن پرستی واسمون شده فقط خلیج فارس و حرف " پ " ف " شاخ و شونه کشی واسه اعراب ! بعد هم میگیم غرب زده نیستیم !

اونوقت تا یه مورد نادر پیش میاد مثه این ، هممون انگشت تمسخر رو به سمتش میگیریم !

من نمیدونم آخه کسی که با تولید این گوشی باز میره سراغ محصولات خارجی ، چرا حداقل یه کم حمایت نمیکنه ؟

به خدا اگه ما ملت یه ذره و فقط یه ذره حتی از روی تظاهر حمایت کنیم از این محصولات ، به جاهایی میرسیم که هیچ وقت فکرشم نمیکردیم !

خوبه باز این گوشی سخت افزارش به روزه ...

از بعضی دوستان چیز بلد و دانا هم نا امید شدم اینجا ... که انتظار یه های اند رو از این گوشی دارن !

6. 7 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

واقعا ببینین چجوری مخ ماهارو پختن این غربیا ، که حمایت از کشور و وطن پرستی واسمون شده فقط خلیج فارس و حرف " پ " ف " شاخ و شونه کشی واسه اعراب ! بعد هم میگیم غرب زده نیستیم !

اونوقت تا یه مورد نادر پیش میاد مثه این ، هممون انگشت تمسخر رو به سمتش میگیریم !

من نمیدونم آخه کسی که با تولید این گوشی باز میره سراغ محصولات خارجی ، چرا حداقل یه کم حمایت نمیکنه ؟

به خدا اگه ما ملت یه ذره و فقط یه ذره حتی از روی تظاهر حمایت کنیم از این محصولات ، به جاهایی میرسیم که هیچ وقت فکرشم نمیکردیم !

از بعضی دوستان چیز بلد و دانا هم نا امید شدم اینجا ... که انتظار یه های اند رو از این گوشی دارن !
    به شدت تایید میشه...من که خودم کلی تبلیغشو کردم تو فامیلامون تا برند بخرند ، من ریویو بدم ازش خخخخ

8. 2 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نه دیگه اینطوری نمیشود چون فقط باید بیان بگن ما ساختیم ما صادر کردیم به فلان کشور اسمش رو هم که نمیشه گذاشت ایرانوکیا میشه ؟
    اصلا این طور اتفاقی نمی افته. ایران واسه یه شرکت مثل نوکیا بازار فروش خوبی هستش ولی بازار تولید نه! چون سیاست اینجا همیشه یه هوا نیست و همچنین قوانین. و مهمتر از همه ایران یه کشور با ریسک خیلی بالاست که هیچ تولید کننده یا سرمایه گذاری به راحتی پولشو نمی زاره اینجا. می بره توی هند یا چین یا هر جای دیگه کارخونشو می زنه چون سالها این کشورها نشون دادن که کشورهای امنی از نظر برگشت سرمایه و مهمتر امینت سیاسی هستند.
    پس هیچ وقت منتظر این نباشیم که اینتل،نوکیا و یا هر کمپانی مهم دیگه ای بیاد ایران. البته با شرایط فعلی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مونتاژ و ساخت خیلی از محصولات در چین صورت می گیرد و این دلیل نمی شود ما دستگاهی را در چین نسازیم. ولی باید قسمتی از این تکنولوژی در خود کشور ما باشد نه 100% چین که این با واردات جنس سفارشی فرقی ندارد.

11. این کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پس هیچ وقت منتظر این نباشیم که اینتل،نوکیا و یا هر کمپانی مهم دیگه ای بیاد ایران. البته با شرایط فعلی
    در حال حاضر الجی هم خط تولید موبایل توی ایران زده موازی چین . مثلا kp 500 هایی که روش عکس جومونگ بود !
    هم خط تولید مانیتور ال سی دی که میتونم بگم کل تولید داخل توی کشور خودمون ساخته میشه و اخیرا هم اسمارت تی وی های ال ئی دی رو تی ایران کارخونه زد که اشتغال زایی خوبی رو به همراه داشت و به نظرم منطقه مارو همین کارخونه تلویزیوناشو قراره تامین کنه.

---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------

رزولوشن صفحش ممکنه 320x240 باشه!
    آخه من چی بگم . آی کیو ها توی صفحه 4.1 اینچ میاد رزولوشن 240 در 320 بذاره ؟ رزولوشن گوشی 480 در 800 هست . شما نخر .

جانا سخن از زبان ما می گویی!

---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------

دوستانی که اطلاعات واقعا میخوان بیان موبایلستان . اونجا دوستان کمتر هستن . خود من دیگه اونجا در مورد این گوشی فعالیت میکنم.

13. 3 کاربر از mojtabaalemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

جالبه کلا ملت جو گیری هستیم
    یه کابر بزرگ بیاد بگه آشغاله همه تایید میکنن بعد دوباره یه کاربر بزرگ بیاد بگه شما ها چرا این جوری میکنین و بیاین حمایت کنین همه دوباره میرن اون سمتی !
    عادل فردوسی پور عجب حرف قشنگی زد گفت یا از اینور بوم داریم میفتیم یا از اونور !
    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    یه سوال برای اطلاعات عمومی خودم : قطعات داخلی این گوشی ساخت چینه یا کره ؟ و ایران فقط مونتاژ میکنه درسته ؟

15. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

قطعات که 100% چینن + به نظر من حتی مونتاژشم توی ایران نیست

17. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

حسن من مخالفتی با حرفات ندارم ... با هیچ حرف دیگه ای که تو تاپیک گفته شده همه ندارم .

همه به نوعی درست میگین !

ولی من میگم چاره این نیست ! به نظرت وجود این گوشی بهتره یا نبودش ؟ خب مسلما بودنش !

این گوشی حداقل کاری که میکنه ، اینه که نزدیک به 40 درصد از مردم مارو با معنی اسمارت فون و سیستم عاملی به اسم آندروید آشنا میکنه ! خب این خیلی خوبه !

اکثر مردم میفهمن که گوشی فقط به دوربین و بلوتوث محدود نمیشه ! و چه دنیای بزرگی دارن این گوشی ها !

دیشب تو اخبار ساعت 10 داشت میگفت که ایرانی ها یه اپلیکیشن کتابخونه فارسی واسه آندورید درست کردن !

به نظرت چقدر از مردم اصلا فهمیدن که این خبر یعنی چی ؟

در مورد مقایسه هم بگم که تو داری کره و آلمان رو با ایران مقایسه میکنی ؟ آلمان یه کشور توسعه یافت و جزو چند اقتصاد برتر دنیاست ! ایران یه کشور جهان سوم و در حال توسعه ! از هر چیزی نباید بیشتر از توانش انتظار داشت !

ما یا باید مثله کشور های عربی از خارجی ها خرید کنیم ( که اقتصاد رو نابود میکنه ) یا خودمون راه طولانیه خودکفایی رو بریم !

حالا یه چیزی ... تو تبلیغ تلویزیونش یارو داره Fruit Ninja بازی میکنه ، از Desire HD خیلی روونتره جون خودم ! تو گالری هم اصلا لگ نمیزنه ... ولی گلکسی اس یه نمور لگ داره

19. 5 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •