دوست محترم
تو اون تاپیک هم مطرح کردی جواب هم دادم
شما پیگیری کردی ؟
مطمنا اونجا یک بالایی سر خروجی پورت HDMI و اتصالاتش از داخل اوردن و باید ببرید به خودشون بدید بررسی کنن
دوست محترم
تو اون تاپیک هم مطرح کردی جواب هم دادم
شما پیگیری کردی ؟
مطمنا اونجا یک بالایی سر خروجی پورت HDMI و اتصالاتش از داخل اوردن و باید ببرید به خودشون بدید بررسی کنن
سلام دوستان
یکی از بچه ها crt داره
میخواد x360 رو بوصله بهش!
یه تبدیل hdmi to divi و یه تبدیل dvi to vga رو پشت هم بسته ..
ولی وقتی با مانیتور میوصله تصویر نداره؟
کسی میدونه مشکل کجاست ؟
خوب ایشون کابل ها رو چک کردن ؟
سالمه ؟
برای ان کار بهتره از کابل vga استاندارد خود کنسول که حدودا 15 تومانه استفاده کنن
کابل که سالمه...چون خودم وصل کردم به lcd ...
مگر اینکه تبدیل مشکل داشته باشه ....
حالا بهش میگم خوب تست کنه
ممنون
سلام دوستان.
من کابل HDMI به DVI رو زدم یه دستگاهم ، داشتم بازی میکرد مشکلی نبود. بعدش اومدم رفتم توی Setting و قسمت تصویرش رو دست کاری کردم . طوری که آخرین بار که پیغام داد میخواهید restrart کنید،و من ریست کردم. بعدش دیدم که دستگاه کار میکنه ولی تصویر ندارم. کسی میتونه بگه چجوری درستش کنم ؟ فکر کنم که قسمت resolution رو دست زدم طوری که دستگاه نمیتونه به مانیتور تصاویر رو تنظیم کنه. میشه XBOX رو کامل به default برگردوند؟ یعنی کلش default بشه ؟ خواهشا جواب بدیدن
آقا من ایراد: secure hdcp link not found Xbox 360 رو دارم وقتی میخواهم dvd ببینم با کابل HDMI به dvi مشکلم چیه ؟ دوستان میدونن؟
در تنظیمات کنسول یه قسمتی برای Restore Factory Defaults هست... از اونجا باید کنسول رو به تنظیمات کارخونه برگردونین.
این یکی از نادرترین مشکلات مربوط به این کنسوله... خیلی ها این مشکل رو دارن. اول از همه نوع تلویزیون شما چیه؟ احتمالا HDCP رو ساپورت نمیکنه که چنین پیغامی میاد... اگر دفترچه ی تلویزیون میگه hdcp ساپورت میشه و پس مشکل این نیست.
کارهایی که میتونید انجام بدید اینه که قبل از اینکه دیسک فیلم رو داخل درایو بذارین، کابل hdmi رو جدا کنین و بعد از اینکه دیسک شروع به خوندن کرد کابل ها رو وصل کنید..در ضمن این مشکل 99 درصد با تعویض کابل هم درست نخواهد شد.
اما همونطور که گفتم به احتمال بسیار قوی مشکل از tv شماست..
بله دوست عزیز مانیتور من قدیمیه... و فکر نکنم که ساپورت کنه.... پس منظور شما اینه که مشکل panel
هست نه کنسول؟ در ضمن چجوری میشه مانیتور بگیرم که HDCP داشته باشه... از کجا میشه فهمید ؟؟ ممنون
اگه میشه choory ییه اموزش درست کردن کابلی که خودت درست کردی رو به من بدی.!!!!!
دوستان من مانیتور مدل LG fltron ez t730bh دارم فقط پول خرید xbox رو دادم مانیتور من میتونه به طور متوسط این کنسول رو ساپورت کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)