تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 91 اولاول ... 111718192021222324253171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 901

نام تاپيک: های-فای ... های-اند... سیستم های استریو

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بله منظورم همینه.
    فکر میکنم با شرایط موجود همین کانفیگ مناسب باشه، هر چند که دوست داشتم در درجه اول یه 2way میدبیس + توییتر باشه یا یه فول رنج که خوب متاسفانه یونیت مناسبی در دسترس نیست.
    اون طرحی که گفتید مطمئنا خوب میشه ولی من خودم فول رنج هارو بیشتر ترجیح میدم.
    شما میتونی با فول رنج سونی یه بوکشلف فسقلی شبیه این بسازی بصورت sealed
    (این الان یه فول رنج seas هست که هم رنج فرکانسی کمتری نسبت به فول رنج سونی داره و هم تفکیک صدای فول رنج سونی بالای 90 هست که عالیه)

یا با دوتا فول رنج و یه تویتر یه چیزی شبیه به این بسازی که از اون کابینت هورن خیلی کوچکتره و تقریبا میشه یه بوکشلف متوسط:

2. این کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بله اینا هم میتونن انتخاب های خوبی باشن ضمن اینکه خوب هزینه ساخت رو هم پایینتر میارن.
    ممنون؛ به هر حال اینا ایده های خوبی به آدم میدن
    با توجه به این که من احتیاج به حجم صدای زیادی ندارم به نظرتون طرح اولی مناسبتره یا دومی؟ (تو این عکسایی که گذاشتید)

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بله اینا هم میتونن انتخاب های خوبی باشن ضمن اینکه خوب هزینه ساخت رو هم پایینتر میارن.
    ممنون؛ به هر حال اینا ایده های خوبی به آدم میدن
    با توجه به این که من احتیاج به حجم صدای زیادی ندارم به نظرتون طرح اولی مناسبتره یا دومی؟ (تو این عکسایی که گذاشتید)
    والله چی بگم. با فول رنج اگه یه بوکشلف اونقدری بسازی یه بلندگوی با حساسیت بالا میشه که با یه توان کم هندل میشه. بعد اصلا کلاس کاری فول رنج ها خیلی بالاست. یه جورایی تو دل برو هستن. کلکسیونی هستن من خودم الان شاید نزدیک به 20 میلیون لوازم بلندگو و آمپ و ... داشته باشم، ولی مترصد فرصت هستم یه فول رنج فاستکس یا لاتر بسازم. با یه باکس هورن خیلی بزرگ ببین شما میتونی یه کار بکنی. یه جفت ازون اولی با یه فول رنج بسازی. اگه صداش راضیت کرد که چه بهتر، اگر راضی نشدی میتونی یه جفت دیگه دقیقا هم ساز و هم اندازه همون بسازی. دوتا دوتا افقی بزاریشون روی هم. میشه طرح دومی. فقط میمونه تویتر که میتونی یه براکت چوبی کوچک از جنس خود باکس بزاری روی بلندگو و پیچ کنی خیلی قشنگ میشه

5. این کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سالام اقای klipsch ممنون از اطلاعاتی بهمون دادین خیلی جالب هستن میشه لطف کنید نقشه کامل این بلندگو بهم بدین

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

امروز رفتم مغازه حجازی که فول رنج‌ها رو بخرم. قیمت رو کرده دونه‌ای 20,000 تومن،پیرلس هم دونه‌ای 60,000 تومن!!!
    خلاصه یه جفت فول رنج و یه جفت توییتر 1 اینچی ازش خریدم ...
    Last edited by BraveKnight; 23-02-2012 at 15:10. دليل: حذف برخی مطالب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مباركه عزيز

سعي كن از چيزي كه ميسازي لذتش رو ببري.يه جاي تو توپخونه هست كه چيزاي خوبي داره من ازش ميدرنج خريدم و جايگزين اينكل

كردم واسه خودش اين ميدرنجا يليه.پروژه دوم رو به اتمامه فردا كابينتش تموم ميشه .هيچ پيچي استفاده نشده.جاي ام دي اف از

تخته 7 لايي استفاده كردم.تماما با سي ان سي برش خورده.عرض23 عمق38 ارتفاع126 سانتي متره.

كراس اوورش فردا حاضر ميشه .ببينيم چي در مياد.
    Last edited by harmankardon; 22-02-2012 at 13:28. دليل: اصلاح

9. این کاربر از harmankardon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مباركه عزيز

سعي كن از چيزي كه ميسازي لذتش رو ببري.يه جاي تو توپخونه هست كه چيزاي خوبي داره من ازش ميدرنج خريدم و جايگزين اينكل

كردم واسه خودش اين ميدرنجا يليه.پروژه دوم رو به اتمامه فردا كابينتش تموم ميشه .هيچ پيچي استفاده نشده.جاي ام دي اف از

تخته 7 لايي استفاده كردم.تماما با سي ان سي برش خورده.عرض23 عمق38 ارتفاع126 سانتي متره.

كراس اوورش فردا حاضر ميشه .ببينيم چي در مياد.
    انشاءالله که چیز خوبی از آب درمیاد.
    فقط لطف کن تجربیاتت رو به صورت عکس و توضیحات در اختیارمون قرار بده که بتونیم تو پروژه‌مون ازش استفاده کنیم.
    موفق باشی.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بچه‌ها برای ساخت باکس احتیاج به کمک دارم.
    متاسفانه در مورد باکس بلندگو اطلاعات کافی ندارم. اما با سرچ مختصری که انجام دادم فکر میکنم بیس ریفلکس برای این فول‌رنج‌ها مناسب‌تر باشه (برای تقویت بیس)
    لطفا راهنمایی کنید که سایز جعبه باید چقدر باشه؟ و در کل بهترین روش برای افزایش فرکانس‌های پایین برای این فول‌رنج‌های کوچولو چیه؟ البته این رو هم مدنظر داشته باشید که می‌خوام بوکشلف بسازم.
    ممنون

13. این کاربر از harmankardon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوباره به همه بر و بچه های این فروم،

Klipsch عزیز یکبار گفتی که یه امپ Raysonic داری برای فروش. میخواستم ببینم هنوز هم موجوده یا نه . اگر موجوده چه قیمتی برای فروش در نظر گرفتی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •