تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 33 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 329

نام تاپيک: بالاخره asus n55sf رو خریدم ........

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دقیقا حق با شماست
    اما قیمتش این نبووود....قبلا 2.200 هم می شد گرفت ...الان همه چی گرون شده که این لپ تاپ هم مثل لپ تاپ های دیگه سیر صعودی تو قیمت پیدا کرده ...خدا اخر و عاقبت ما رو بخیر کنه...!!!
    MSI GT783DX فك كنم مدلش اين باشه
    رو ماتريس ميده 3.5
    اونم با كانفيگ خيلي خوبي
    17 اينچ با 120 تا SSD و گرافيك 570
    تازه مدل 683 هم داره كه ارزونتره
    شما حاضري 3.3 بدي اين اسوس رو بگيري؟

---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------

سلام .من از هر کسی که g53sw داره پرسیدم همهشون گفتند که اگر فقط وب گردی کنیم فوق فوق (بدون استفاده از حالت بهینه ی انرزی ...high performance)تا 2 ساعت جواب داده در حالی که من (با g53sx)تا 2 ساعت و 50 دقیقه هم استفاده کردم زمانی که به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کردم دیدم که دقیقا همین میزان نگه داری شارز رو برای هر دو سیستم نوشته...حالا اگر از hybrid engine استفاده کنیم(همون حالتی که کیفیت صفحه نمایش رو میاره پایین و ...)به 3.20دقیقه هم میرسه...(که اصلا صفا نداره!!!!)
    دليل اين امر مصرف بالاتر گرافيك هاي نسل 4 جيفورس نسبت به نسل 5 هست
    زماني كه نسل 5 معرفي ميشد خيلي شايع بود كه اين نسل قدرت بالاتري نسبت به نسل 4 نداره و فقط مصرف و توليد گرماي كمتري داره

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان. من میخوام n55sf بگیرم فقط یک سوال داشتم
    میشه برای این مدل هارد ssd اضافه کرد؟یعنی m-sata دارد؟شما اضافه کردین؟
    اگه نه شه میخوام y570 بخرم. لطفا سریعتر جواب بدین . ممنون میشم.
    msata فك كنم داره ولي اضافه نميتوني بكني دوست عزيز بايد جايگزين كني فكر كنم

3. این کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه حمید031090's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

[QUOTE=Xilevens;6928959]MSI GT783DX فك كنم مدلش اين باشه
    رو ماتريس ميده 3.5
    اونم با كانفيگ خيلي خوبي

---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------
    سلام این مدل msi کپی برابر اصل g53 است!!!(البته بجز ssd)

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

[QUOTE=Xilevens;6928959]MSI GT783DX فك كنم مدلش اين باشه
    رو ماتريس ميده 3.5
    اونم با كانفيگ خيلي خوبي

ببخشید موقع ارسال پست قبلی اشتباه شد...
    مدل gt683دقیقا کپی برابر اصل اسوس سری های g است !!
    در کل msi هم مدل های خوبی داره اگر قرار باشه دوباره بخرم (حتی اگر msi ارزون تر از اسوس باشه باز هم اسوس میخرم...

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من خودم الان در به در دنبال اسوس G74 هستم ولي حاضر نيستم بيشتر از 3.3 يا 3.2 بابتش پول بدم
    هرچند اسوس بهتره
    ولي پول بيشتر دادن حماقته

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

من خودم الان در به در دنبال اسوس G74 هستم ولي حاضر نيستم بيشتر از 3.3 يا 3.2 بابتش پول بدم
    هرچند اسوس بهتره
    ولي پول بيشتر دادن حماقته
    g74 الان 4100 هست ...که اصلا به صرفا نیست...

8. این کاربر از حمید031090 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض تازه خریداری شده

دوستان دیشب خریدم
    i7/4/750/GT555M 1GB : 1820000 tooman
    گارانتی ویستا و یک سال پشتیبانی نرم افزاری،

خیلی گرون خریدم، ولی خب یهو اعصابم خرد شد از اینهمه گشتن و پرس و جو و تمومش کردم

خوبیهاش :
    خوب قدرت پردازش و گرافیکش که حرف نداره حتی با اینکه گرافیکش یک گیگه
    صفحه ی مانیتورش درستته فول اچ دی و ضد بازتاب نیست ولی کیفیت خوبی داره و مقدار انعکاسش یک دوم سری ایسر یا اینسپایرون یا حتی سری K خود ایسوس باشه
    کیفیت صدا ، عالی
    استحکام عالی، از لبه بلندش میکنی هیچ صدایی قرچ قروچی نداره
    و سیستم خنک کنندگی اش

بدیهاش:
    کیبوردش نیاز به چند روز برای عادت کردن داره، دکمه ها یک کم بزرگن و چسبیدگیشون به هم در اوایل ضریب اشتباه یا اینکه دو تا دگمه رو با هم بزنید بالا میبره ( البته گذاشتن دگمه های صدا در سمت چپ کیبورد تاثیر خاصی نداشت ولی دگمه ی اسکیپ رو اوایل گمونم باید دنبالش گشت و زد)، ولی فارغ از چینش کلیدها، حالت فنری خوبی دارن و تایپ کردن روشون ( وقتی عادت کنی ) راحت خواهد بود
    پشت مانیتور هم اگرچه خیلی خوشگل و براقه ولی اثر انگشت و خط و خش خوراکشه!
    محل قرار گرفت یو اس بی در سمت راست خوب نیست و اگر موس وصل باشه برای اینکه در دی وی دی رام باز بشه باید موس را جابجا کنید ( خلاصه به نظرم باید یو اس بی قبل از سی دی رام باشه)

کلا راضیم از خریدش ، اگر چه گمونم صد تومن رفت تو پاچه ام

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام
    مبارکت باشه .

moin.hadiyan عزیز حرف هایی که الان میزنم مخاطبش شما نیستی بلکه هر کسی که داره ، لپ تاپ میخره باید به این نکته ی مهم و اساسی توجه کنه .

خیلی گرون خریدم، ولی خب یهو اعصابم خرد شد از اینهمه گشتن و پرس و جو و تمومش کردم
    دقیقا همون حرفی رو که من و خیلی از بچه های دیگه میزنن ، همینه !!!
    طرف بود حدود 6 ماه داشت دنبال لپ تاپ میگشت و آخر خورد به این گرونی ها !!! و هیچی عائدش نشد !!!
    باید کار رو حساب و کتاب باشه ، وقتی 4 نفر حرفه ای میان یه مدلی رو تایید میکنن ، دیگه جای هیچ شک و شبهه ای باقی نمیمونه ، و حتی اگر رفتی بازار ، شب بود ، و فروشنده گفت الان شب هست ، باور نکن

من نمیدونم بعضی ها تو توهمات به سر میبرن ، این همه وقت بذاری پای انتخاب لپ تاپ که چی ؟ آخرش نه مدلی که میخواستی رو خریدی و از همه مهمتر عمر عزیزت به هدر رفته ، میتونستی 4 تا کتاب بخونی و بار علمیتو افزایش بدی !!!

کلا برای انتخاب لپ تاپ این مراحل باید طی بشه : ( نظر شخصیمه و ممکنه توش نقص داشته باشه )

1 - یه تاپیک تو p30 ایجاد میکنید و نیاز های دقیق و بودجه ی نهایتون رو میگید ، بعد بچه ها مشاوره میدن و به چند مدل میرسید . (مدت لازم 7 روز میباشد )

2 - مرحله ی بعدی به بازار میری و مدل هایی که بهش رسیدی رو از نزدیک میبینی و باهاشون کار میکنی ( حتی خاموش ) برای اطمینان بیشتر یه مشاوره ای هم با فروشنده ها داشته باش + اینکه قیمت هارو هم برآورد میکنی و فروشنده های منصف رو میشناسی ( مدت لازم 2 روز میباشد )

3 - برای جمع بندیه نهایی دوباره به تاپیکت میایی و دوباره مشاوره میگیری . ( مدت لازم 7 روز میباشد )

4 - در مرحله ی آخر مدلی که تو تاپیکت نهایی شد رو میری میخری ( مدت لازم 1 روز ) در این مرحله دیگه دنبال مشاوره نیستی و فقط به دنبال معشوق ( مدل انتخاب شده ) میری .

یعنی پس از گذشت 17 روز شما لپ تاپ مورد نظرتون رو خریداری میکنید !!!

نکته » هر چی بیشتر بگردی ، بیشتر گیج میشی !!!

موفق باشید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    مبارکت باشه .

moin.hadiyan عزیز حرف هایی که الان میزنم مخاطبش شما نیستی بلکه هر کسی که داره ، لپ تاپ میخره باید به این نکته ی مهم و اساسی توجه کنه .

طرف بود حدود 6 ماه داشت دنبال لپ تاپ میگشت و آخر خورد به این گرونی ها !!! و هیچی عائدش نشد !!!
    باید کار رو حساب و کتاب باشه ، وقتی 4 نفر حرفه ای میان یه مدلی رو تایید میکنن ، دیگه جای هیچ شک و شبهه ای باقی نمیمونه ، و حتی اگر رفتی بازار ، شب بود ، و فروشنده گفت الان شب هست ، باور نکن

من نمیدونم بعضی ها تو توهمات به سر میبرن ، این همه وقت بذاری پای انتخاب لپ تاپ که چی ؟ آخرش نه مدلی که میخواستی رو خریدی و از همه مهمتر عمر عزیزت به هدر رفته ، میتونستی 4 تا کتاب بخونی و بار علمیتو افزایش بدی !!!

کلا برای انتخاب لپ تاپ این مراحل باید طی بشه : ( نظر شخصیمه و ممکنه توش نقص داشته باشه )

1 - یه تاپیک تو p30 ایجاد میکنید و نیاز های دقیق و بودجه ی نهایتون رو میگید ، بعد بچه ها مشاوره میدن و به چند مدل میرسید . (مدت لازم 7 روز میباشد )

2 - مرحله ی بعدی به بازار میری و مدل هایی که بهش رسیدی رو از نزدیک میبینی و باهاشون کار میکنی ( حتی خاموش ) برای اطمینان بیشتر یه مشاوره ای هم با فروشنده ها داشته باش + اینکه قیمت هارو هم برآورد میکنی و فروشنده های منصف رو میشناسی ( مدت لازم 2 روز میباشد )

3 - برای جمع بندیه نهایی دوباره به تاپیکت میایی و دوباره مشاوره میگیری . ( مدت لازم 7 روز میباشد )

4 - در مرحله ی آخر مدلی که تو تاپیکت نهایی شد رو میری میخری ( مدت لازم 1 روز ) در این مرحله دیگه دنبال مشاوره نیستی و فقط به دنبال معشوق ( مدل انتخاب شده ) میری .

موفق باشید .
    اگرچه مخاطبش من نبودم ، ولی جا داشت تشکر کنم، چون عین واقعیت است!!!
    من که کلی ذهن و وقت گرانبهام رو!!! تلف کردم و هی دست دست کردم و بابتش 150 هزار تومن ضرر کردم، همون اول باید این رو میگرفتم. یک ماه علاف کردم خودم و اوقات فراغت رو و آخرش همونی رو گرفتم که تو دو هفته اول نظرم رو گرفت!
    دوستان توصیه های ایمنی رو جدی بگیرید!

پ.ن : البته من بخش زیادی از دست دست کردنم ماله این بود که کلا اصلا لپ تاپ عوض کنم یا نه!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام
    مبارکت باشه .

موفق باشید .
    (کاملا معلومه که کار کشته هستید)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •