صفحه این بهتره
قدرت هنوزم S2...
صفحه این بهتره
قدرت هنوزم S2...
برادران عزیز این سایت expansys.ae قیمتش خوبه .
با ویزا کارت بگیریم میشه 800 هزار تومان .
من با یکی از گروه های خرید از دوبی حرف زدم گفتن 30 هزار تومان کارمزد میگیرن جنس رو سند می کنن ایران .
میمونه مسئله گمرک اینو اگه کسی بتونه پیگیر بشه سفارش بدیم هر چند تا می خواید بیاد
پ.ن : یعنی هزینه گمرکی که برای این میگیرن چند میشه ؟
Last edited by =CYBER=; 08-12-2011 at 22:05.
ﺍﮔﻪ ﮐﺴﯽ ﺭﻭ ﺍﻭﻧﺠﺎ ﺑﺸﻨﺎﺳﯽ ﺑﮕﯿﺮﻩ ﺑﻌﺪ ﺑﺎ ~ﺭﻭﺍﺯ ﺑﯿﺎﺭﻩ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﻬﺘﺮﻩ
من شخص رو دارم فقط تا عید نمیاد :|
اگه فقط بشه یه جوری درهم با قیمت بانکی بگیریم خوب میشه
یکی از دوستان که با ایران دلیور گرفته بود واسه پست و گمرکی اگه اشتباه نکنم 40 گرفته بودن...من با یکی از گروه های خرید از دوبی حرف زدم گفتن 30 هزار تومان کارمزد میگیرن جنس رو سند می کنن ایران .
میمونه مسئله گمرک اینو اگه کسی بتونه پیگیر بشه سفارش بدیم هر چند تا می خواید بیاد
پ.ن : یعنی هزینه گمرکی که برای این میگیرن چند میشه ؟
واسه یک جنس پول زیادی نمیشه... ولی چند تا گمرک زیاد میشه...
من از گمرک پرسیدم .
25 % گمرک میگیرن .
قیمت یعنی این میشه :
790 هزار تومان قیمت گوشی تو دوبی + 60 هزار تومان هزینه پست و کارمزد ایران دلیور .
200 هزار تومان هم هزینه گمرک میشه .
من از گمرک پرسیدم .
25 % گمرک میگیرن .
قیمت یعنی این میشه :
790 هزار تومان قیمت گوشی تو دوبی + 60 هزار تومان هزینه پست و کارمزد ایران دلیور .
200 هزار تومان هم هزینه گمرک میشه .
آقا این گوشی تو ترکیه هم هست؟ میشه خرید از اونجا ؟
اگه به عنوان کادو بفرستن تا حد زیادی به شانس بستگی داره... یکی از دوستای من از آلمان براش Xbox 360 فرستاده بودن ، 80 تومن پول گمرک گرفته بودن... اما رفیق خودش هم همین کارو کرده بوده ، ازش 1500 تومن گمرک گرفته بودن : ))
خدا شانس بده...
من زمانی که اتریکسم رسید ، گمرک ، واسم نامه زدند که 108 هزار تومان باید گمرکی بدید...
پا شدم رفتم اونجا ، با کلی بحث تونستم 40 تومنش کنم...![]()
عزیز این 25% که گمرک میگه بیشتر شعار هست و در عمل زیر 50 گرفته میشه اونم اگر بد شانس باشید.
حداقل تجربه من و اطرافیان که اینطوری بوده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)