دقیقا، نظر من بود. لازم نیست شما با نظر من موافق باشید یا براتون توضیح بدم چرا به نظرم مفید بود!
شما اصلا بحث من رو متوجه نشدید.
من هیچ وقت به هیچ کس نگفتم نظرش رو نگه (پیشنهاد می کنم یکبار دیگه پست های من رو بخونید!)، مگه شما نظرتون رو قبل از این ماجرا نگفتین؟ من بهتون گفتم نگین؟ من پاسخ دادم، شما پاسخ دادین، من دوباره پاسخ دادم و ... هیچ مشکلی هم نبود اگه 10 بار دیگه هم نظرمون رو می گفتیم و ادامه می دادیم و باز هم هیچ مشکلی پیش نمیومد چون فقط نظر خودمون رو می گفتیم و به اطلاعات هر دومون و سایر کاربرها اضافه می شد.
مشکل من و بقیه دوستان نظر مخالف نیست. من فقط گفتم و میگم به نظر ما احترام گذاشته بشه، اگه می خوایم برای وفات یه شخصیتی ناراحت باشیم و از ایشون به خوبی یاد کنیم و ... ، لازم نیست بقیه بهمون بقبولونن اشتباه می کنیم یا بهمون بگن "استیو جابز برات چیکار کرده که دوستش داری؟ مگه آیفون مجانی بهت داده؟"
صحبت ما اینه که نیاز نیست ما بقیه رو قانع کنیم چرا دوستش داریم. بقیه هم لازم نیست ما رو قانع کنن چرا دوستش ندارن یا حتی چرا ازش متنفرن. یه احترام دو طرفه که ما یک سمتش رو می گذاریم و انتظار سمت دیگه از رو از بقیه داریم، که بازم میگم به نظر می رسه انتظار بزرگیه شاید چون طرف مقابل با تمام وجود
باور داره ما گول خورده و ساده لوح و در گمراهی و ... هستیم.
من اصلا درباره عقیده کسی نظر ندادم دوست عزیز. هجوم پیشکش. من اگه انتقادی کردم به حرف ها و صحبت های همون لحظه افراد بوده و برخوردشون با عقاید و تفکر بقیه، نه عقاید خودشون.
این یعنی ایشون ساده لوح هستن و بهش یاد آوری شده و خوشش نیومده؟
.gif)