تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 78 اولاول ... 111718192021222324253171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 776

نام تاپيک: بحث و گفتگو پیرامون بورس اوراق بهادار

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام دوستان اینطوری که ما داریم در مورد بورس میگیم معلومه اونای که میخوان تازه شروع کنن رقبتی به این کار پیدا نمیکنن
    از دوستان خواهش دارم روش معامله خودشون رو تشریح بدن چطور میشه سهمی رو میخرن و برعکسش استراتژی تون چیه با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    من دیروز رفته بودم بانک ملت، که باجه ی بورس هم داشت
    اونجا درخواست کد بورسی و حساب آنلاین کردم
    آخرش که تموم شد، گفتند 4-5 روز دیگه براتون ایمیل می کنیم
    کارگزاری تون مفیده :|
    من کارگزاری ملت رو می خواستم
    ولی دیگه انقد خسته بودم که بحث نکردم و برگشتم خونه (قبلا هم تو نت یه مطالبی راجع به تغییر کارگزاری دیده بودم...)
    حالا می خوام ببینم
    1- می تونم از کارگزاریمو ازمفید به کارگزاری ملت یا کارگزاری دیگه ای تغییر بدم؟ چگونه؟!
    2- آیا با اون یوزرنیم و پسورد حساب آنلاین تریدینگم، فقط تو بخش معاملات آنلاین سایت "مفید" می تونم وارد شم؟؟

مرسی!
    Last edited by habstem; 22-09-2013 at 14:59.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    ولی دیگه انقد خسته بودم که بحث نکردم و برگشتم خونه (قبلا هم تو نت یه مطالبی راجع به تغییر کارگزاری دیده بودم...)
    حالا می خوام ببینم
    1- می تونم از کارگزاریمو ازمفید به کارگزاری ملت یا کارگزاری دیگه ای تغییر بدم؟ چگونه؟!
    2- آیا با اون یوزرنیم و پسورد حساب آنلاین تریدینگم، فقط تو بخش معاملات آنلاین سایت "مفید" می تونم وارد شم؟؟

مرسی!
    پاسخ؟

داره خودمونی میشه Naadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سهامی که توی بانگ می فروشن با اون سهامی که توی بورس می فروشن فرق داره ؟

آخه اگه بخوایم سهام بورس رو بخریم باید یه کد از یه کارگزاری بگیریم ولی بانک اینطور نیست. اینها دقیقا چه فرقی دارن ؟

5. این کاربر از Naadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    حالا می خوام ببینم

مرسی!
    سلام

1-بله، مراجعه کنید به کارگزاری دلخواه و در اونجا انتقال بدهید یا جدید ثبت کنید، هیچ کار خاصی نیازی نیست، مگر اینکه سهام خریداری کرده باشید که در اونصورت بین کارگزاریها انتقال میدهید.

2-بله؛ این مورد اختصاصی است و شما برای تراکنش در هر کارگزاری به یوزر/پس اختصاصی نیاز دارید و با کد بورسی متفاوته.

7. 2 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب دوریس جمهور ایران و امریکا هم که باهم صحبتهای تلفنی داشتن دیشب - باید تاثیر خوب و مثبتی داشته باشه این صحبتها - چون اوباما هم تاکید کرده که صحبتهای تلفنی کاملا سازنده و امیدوار کننده بوده

9. این کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آخه اگه بخوایم سهام بورس رو بخریم باید یه کد از یه کارگزاری بگیریم ولی بانک اینطور نیست. اینها دقیقا چه فرقی دارن ؟
    تااونجایی که من اطلاع دارم در بانک یا اوراق مشارکت میفروشن که نرخ سودش مشخصه ویا اینکه پذیره نویسی سهامیو میکنن که هنوز وارد بورس نشده!ولی در بورس شما میتونین هر سهامیو که داره معامله میشه از طریقه کد بورسی و کارگزاریتون خریدو فروش کنید!

11. 2 کاربر از hosein_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dirt road's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام
    البته شده كه پذيره نويسي سهامي رو به بانك ها واگذار كنند ولي امكان اينكه سهمي در يك بانك قابل خريد و فروش باشه وجود نداره!
    معمولا تو بانك ها اين روزها،صحبت از واگذاري اوراق مشاركت هست كه با سهام يك شركت كاملا متفاوت هست.
    در واقع اوراق مشارکت،سهامی یک شرکت نیست که برای فروش بذارن . خريد اوراق مشاركت نوعي سپرده گذاري با سود تقريبا مشخص هست كه اصل پولتان در پايان مدت سپرده گذاري به شما برگردانده مي شود و نحوه پرداخت سود هم براي شركت هاي مختلف متفاوت است كه ممكنه بطور مثال اين سود رو ماهانه،سه ماهه،يكساله و يا در پايان مدت سپرده گذاري به شما بدهند
    سود علی الحساب اوراق مشارکت مشخصه، و تو ایران غالبا همین سود رو در پایان دوره قرارداد پرداخت میکنن و شما اگه حتی شرکت ضرر ده هم باشه اصل پول بهمراه سودش رو در پایان دوره قرارداد دریافت خواهید کرد .
    اما اگه شما سهام یه شرکت رو داشته باشی تو سود و ضرر شرکت،شریکی(نمیتوان گفت که به شما حتما سودی تعلق میگیره و ممكنه حتي متضرر هم بشي!) و علاوه بر سود سهام ممکنه قیمت سهام هم تغییر کنه که اتفاقا این تغیییر قیمت سهام غالبا از سود پیش بینی شده شرکت تعیین کننده تره.
    Last edited by dirt road; 30-09-2013 at 10:31.

13. 2 کاربر از dirt road بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Naadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام
    البته شده كه پذيره نويسي سهامي رو به بانك ها واگذار كنند ولي امكان اينكه سهمي در يك بانك قابل خريد و فروش باشه وجود نداره!
    معمولا تو بانك ها اين روزها،صحبت از واگذاري اوراق مشاركت هست كه با سهام يك شركت كاملا متفاوت هست.
    در واقع اوراق مشارکت،سهامی یک شرکت نیست که برای فروش بذارن . خريد اوراق مشاركت نوعي سپرده گذاري با سود تقريبا مشخص هست كه اصل پولتان در پايان مدت سپرده گذاري به شما برگردانده مي شود و نحوه پرداخت سود هم براي شركت هاي مختلف متفاوت است كه ممكنه بطور مثال اين سود رو ماهانه،سه ماهه،يكساله و يا در پايان مدت سپرده گذاري به شما بدهند
    سود علی الحساب اوراق مشارکت مشخصه، و تو ایران غالبا همین سود رو در پایان دوره قرارداد پرداخت میکنن و شما اگه حتی شرکت ضرر ده هم باشه اصل پول بهمراه سودش رو در پایان دوره قرارداد دریافت خواهید کرد .
    اما اگه شما سهام یه شرکت رو داشته باشی تو سود و ضرر شرکت،شریکی(نمیتوان گفت که به شما حتما سودی تعلق میگیره و ممكنه حتي متضرر هم بشي!) و علاوه بر سود سهام ممکنه قیمت سهام هم تغییر کنه که اتفاقا این تغیییر قیمت سهام غالبا از سود پیش بینی شده شرکت تعیین کننده تره.
    خب حالا یه سوال برام پیش اومد ؟

مثلا اگر سهام شرکتی رو بخرم ( توی بورس) که ضرر نده ! ارزش سهمش هم افزایشی باشه ! با این فرض ، هیچ سودی آخر سال بهم تعلق نمیگیره ؟ منظورم اینه که تمام سودی که من می کنم فقط بالا رفتن ارزش سهاممه یا اینکه علاوه بر ارزش سهام ، سود هم می گیرم ؟

15. این کاربر از Naadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

خب حالا یه سوال برام پیش اومد ؟

مثلا اگر سهام شرکتی رو بخرم ( توی بورس) که ضرر نده ! ارزش سهمش هم افزایشی باشه ! با این فرض ، هیچ سودی آخر سال بهم تعلق نمیگیره ؟ منظورم اینه که تمام سودی که من می کنم فقط بالا رفتن ارزش سهاممه یا اینکه علاوه بر ارزش سهام ، سود هم می گیرم ؟
    اگه حتی یه روز قبل از مجمع سالیانه سهام رو بخرید ، سود بهتون تعلق میگیره .

سود سالیانه جداست ، قیمت سهام هم جداست ، شما میتونی توی قیمت سهام سود یا ضرر کنی ولی در هر صورت ، هر جور که باشه ، شما

سودسالیانه ی مجمع رو حتما دریافت میکنید اگه تا زمان مجمع سالیانه سهام رو نگه دارید .

17. 2 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •