سلام دوستان اینطوری که ما داریم در مورد بورس میگیم معلومه اونای که میخوان تازه شروع کنن رقبتی به این کار پیدا نمیکنن
از دوستان خواهش دارم روش معامله خودشون رو تشریح بدن چطور میشه سهمی رو میخرن و برعکسش استراتژی تون چیه با تشکر
سلام دوستان اینطوری که ما داریم در مورد بورس میگیم معلومه اونای که میخوان تازه شروع کنن رقبتی به این کار پیدا نمیکنن
از دوستان خواهش دارم روش معامله خودشون رو تشریح بدن چطور میشه سهمی رو میخرن و برعکسش استراتژی تون چیه با تشکر
سلام
من دیروز رفته بودم بانک ملت، که باجه ی بورس هم داشت
اونجا درخواست کد بورسی و حساب آنلاین کردم
آخرش که تموم شد، گفتند 4-5 روز دیگه براتون ایمیل می کنیم
کارگزاری تون مفیده :|
من کارگزاری ملت رو می خواستم
ولی دیگه انقد خسته بودم که بحث نکردم و برگشتم خونه (قبلا هم تو نت یه مطالبی راجع به تغییر کارگزاری دیده بودم...)
حالا می خوام ببینم
1- می تونم از کارگزاریمو ازمفید به کارگزاری ملت یا کارگزاری دیگه ای تغییر بدم؟ چگونه؟!
2- آیا با اون یوزرنیم و پسورد حساب آنلاین تریدینگم، فقط تو بخش معاملات آنلاین سایت "مفید" می تونم وارد شم؟؟
مرسی!
Last edited by habstem; 22-09-2013 at 14:59.
پاسخ؟![]()
سهامی که توی بانگ می فروشن با اون سهامی که توی بورس می فروشن فرق داره ؟
آخه اگه بخوایم سهام بورس رو بخریم باید یه کد از یه کارگزاری بگیریم ولی بانک اینطور نیست. اینها دقیقا چه فرقی دارن ؟
سلام
1-بله، مراجعه کنید به کارگزاری دلخواه و در اونجا انتقال بدهید یا جدید ثبت کنید، هیچ کار خاصی نیازی نیست، مگر اینکه سهام خریداری کرده باشید که در اونصورت بین کارگزاریها انتقال میدهید.
2-بله؛ این مورد اختصاصی است و شما برای تراکنش در هر کارگزاری به یوزر/پس اختصاصی نیاز دارید و با کد بورسی متفاوته.
خب دوریس جمهور ایران و امریکا هم که باهم صحبتهای تلفنی داشتن دیشب - باید تاثیر خوب و مثبتی داشته باشه این صحبتها - چون اوباما هم تاکید کرده که صحبتهای تلفنی کاملا سازنده و امیدوار کننده بوده
تااونجایی که من اطلاع دارم در بانک یا اوراق مشارکت میفروشن که نرخ سودش مشخصه ویا اینکه پذیره نویسی سهامیو میکنن که هنوز وارد بورس نشده!ولی در بورس شما میتونین هر سهامیو که داره معامله میشه از طریقه کد بورسی و کارگزاریتون خریدو فروش کنید!
با سلام
البته شده كه پذيره نويسي سهامي رو به بانك ها واگذار كنند ولي امكان اينكه سهمي در يك بانك قابل خريد و فروش باشه وجود نداره!
معمولا تو بانك ها اين روزها،صحبت از واگذاري اوراق مشاركت هست كه با سهام يك شركت كاملا متفاوت هست.
در واقع اوراق مشارکت،سهامی یک شرکت نیست که برای فروش بذارن . خريد اوراق مشاركت نوعي سپرده گذاري با سود تقريبا مشخص هست كه اصل پولتان در پايان مدت سپرده گذاري به شما برگردانده مي شود و نحوه پرداخت سود هم براي شركت هاي مختلف متفاوت است كه ممكنه بطور مثال اين سود رو ماهانه،سه ماهه،يكساله و يا در پايان مدت سپرده گذاري به شما بدهند
سود علی الحساب اوراق مشارکت مشخصه، و تو ایران غالبا همین سود رو در پایان دوره قرارداد پرداخت میکنن و شما اگه حتی شرکت ضرر ده هم باشه اصل پول بهمراه سودش رو در پایان دوره قرارداد دریافت خواهید کرد .
اما اگه شما سهام یه شرکت رو داشته باشی تو سود و ضرر شرکت،شریکی(نمیتوان گفت که به شما حتما سودی تعلق میگیره و ممكنه حتي متضرر هم بشي!) و علاوه بر سود سهام ممکنه قیمت سهام هم تغییر کنه که اتفاقا این تغیییر قیمت سهام غالبا از سود پیش بینی شده شرکت تعیین کننده تره.
Last edited by dirt road; 30-09-2013 at 10:31.
خب حالا یه سوال برام پیش اومد ؟
مثلا اگر سهام شرکتی رو بخرم ( توی بورس) که ضرر نده ! ارزش سهمش هم افزایشی باشه ! با این فرض ، هیچ سودی آخر سال بهم تعلق نمیگیره ؟ منظورم اینه که تمام سودی که من می کنم فقط بالا رفتن ارزش سهاممه یا اینکه علاوه بر ارزش سهام ، سود هم می گیرم ؟
اگه حتی یه روز قبل از مجمع سالیانه سهام رو بخرید ، سود بهتون تعلق میگیره .
سود سالیانه جداست ، قیمت سهام هم جداست ، شما میتونی توی قیمت سهام سود یا ضرر کنی ولی در هر صورت ، هر جور که باشه ، شما
سودسالیانه ی مجمع رو حتما دریافت میکنید اگه تا زمان مجمع سالیانه سهام رو نگه دارید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)