من بازیم شدیدا لگ داره!
حتی اون پچ رو هم نصب کردم ولی درست که نشد هیچ،بدتر هم شد!
گرافیک 9500،CPU E5700 و رم 2گیگ
من بازیم شدیدا لگ داره!
حتی اون پچ رو هم نصب کردم ولی درست که نشد هیچ،بدتر هم شد!
گرافیک 9500،CPU E5700 و رم 2گیگ
من از ساست دتنلودها بازي رو دانلود كردم ولي الآن موقع اكستركت اين ارور رو ميده:
سلام
موقع اكستركت كردن اين ارور رو ميده.
! E:\source Fifa 12\Fifa12-PC-Reloaded.part5.rar: Packed data CRC failed in Fifa12-PC-Reloaded\Fifa12-PC-Reloaded\Fifa12-PC-Reloaded.iso. The volume is corrupt
بايد چيكار كنم حالا؟ راهي هست بدون دانلود دوباره درست بشه؟؟
بازيو نصب كردم وسطاي نصبم IGNORE زديم حالا FIFA CONFIG باز ميشه ولي GAME SETTINGS مشكل داره كه مثل اينكه براي همون نصبه حالا بايد چيكارش كنيم
همه برنامه هاي پيش نياز هم نصبه![]()
Last edited by shahin_mp3; 04-10-2011 at 03:21.
خداوکیلی کسی میدونه کمک کنه تو کف موندیم![]()
منم همين مشكلو دارم يكي نيست كمك كنه؟
شما اخرين نسخه رو گرفتين يا همون نسخه ي DEMO هست ؟![]()
ممنون دوست عزیز الان این مشکل آنالوگ حل شد... همه چیز کار می کنه ولی جای دو تا L با هم و جای دو تا R هم با هم عوض شده...یعنی L1 شده L2 و R1 شده R2 و بالعکس... همچنین جای Start و Select هم عوض شده...
راهی است بشه این مشکلاتو هم برطرف کرد!؟
سلام
فکر کنم جای این دو تا رو باید داخل خود بازی از گزینه
setting < control درست کنی
برو اونجا و جاش رو عوض کن
---------- Post added at 09:47 AM ---------- Previous post was at 09:45 AM ----------
کسی میتونه این فایل رو یه جای دیگه آپلود کنه برای من باز نمیشه با یه بروزر دیگه هم امتحان کردم جواب نداد
من سیستمو برای کار 3dmax خریدم ارزش داره ... 1 تومان برام خرج برداشت.اگر فقط برا گیم می خوای برو یک xbox بگیر حالشو ببر....
---------- Post added at 11:51 AM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------
اقا من اینم زدم لگ میزنه . ولی گزینه vsync رو بر میدارم بازی ok میشه.ولی خیلی بازی کارتونی میشه
اقا من مانیتورم قدیمه از این 17 اینج های ساموسونگ هست . امکان داره رزولشن مانیتور مچ نیست با بازی؟
چون واقعا باید سیستم خوب جواب بده این بازیو...![]()
Last edited by mahmoud_bahal; 04-10-2011 at 10:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)