تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 21 از 103 اولاول ... 111718192021222324253171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با 128 محدود 1 ساعت در روز من کار کنم ترافیکم تمومه و 5 تومن باید پول اضافی بدم .
    با نا محدود پول اضافی میدی؟
    با نامحدود غصه تموم شدن ترافیک میخوری؟
    شما سرعت 2 ترابیت هم داشته باشی و محدود تو کمتر از 1 ثانیه اینترنتتون قطع میشه (اگه فایل حجیم بزاری واسه دانلود)
    و باید گیگی 5 هزار تومن بخری
    اینقدر حرف غیر منطقی میزنی من خندم میگیره.
    اصلا سرویس نامحدود رو نمیشه با محدود مقایسه کرد که بخوایم سرعتشون رو مقایسه کنیم
    سرویس محدود اسمش در واقع سرویس حجمی هست که ما به اشتباه میگیم محدود و سرویس حجمی هم اسمش روش هست = خرید حجم ترافیک و با سرعت شما کاری نداره و هرچقدر بتونن هم سرعت بیشتری بهتون میدن تا بیشتر حجم بگیرین

این که سرعت به 2 میرسه توهم شماست. سرعت ها فقط واقعی میشه و دیگه کسی 1 مگ دو مگ پهنای باند به این راحتی نمیفروشه.
    اینقدر حرف مفت میزنی که من خنده ام میگیره !
    من سرویس 256 محدود 8 گیگ دارم. 30 تومن پولشه.
    تا آخر ماه کم نمیارم، چون وبگردی می کنم و دانلودهام رو در ساعات رایگان انجام میدم.
    در عوض چی بدست میارم (بطور نسبی) :
    1) سرعت بالاتر (=راحتی اعصاب، اتلاف کمتر وقت و ...)
    2) هزینه کمتر (براساس سرعت مقایسه کن، نه صرفا یه عدد 128 ، 256 و ... - نمیخوام با الفاظ بازی بشه)

مسلماً هر کسی به سرویس نامحدود علاقه داره، اما کدوم نامحدود !
    حرف آخر : اگه قراره نامحدود بدن با سرعت 10 تا 30 کیلوبایت، من سرویس فعلی ام رو ترجیح میدم.
    Last edited by feizol65; 31-08-2011 at 10:35.

2. این کاربر از feizol65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من نمیدونم واقعا بعضی دوستان اینقدر اطلاعاتشون پایینه که میگن محدود بهتر از نامحدوده و یا میگن نامحدود بشه سرعت شیر میشه ..خوب همین الان هم یک به 10 اشتراک هست...من خودم سرعت بالا دارم ولی خوب همیشه دوست دارم همه مثل من سرعت بالا و نامحدود داشته باشند...بده همه سرعتشون مثل من باشه؟؟؟

4. این کاربر از armin39 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

دوستان مشکل از خود ای اس پی ها هستش که یه سرعت 128 رو الان روی 2 مگ و.. میبندن و خیلی ها رو بد عادت کردن! و این در صورتی بوده که یه سرویس 128 طبق قانونی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی اعلام کرده باید بین 8 نفر شیر بشه و سرعت هر کس بشه 16 .
    حالا من نمیدونم که اگر همین الان سرویس 128 رو دوباره به 8 نفر بدن چطوری هست که سرعت دانلود میشه 2 کیلو! شایدم خیلی ها دیگه با سرعت 200 و بالای اون سروکله زدن و میگن محدود باشه ولی سرعت همین 200 باشه ..
    اخه قرار نیست که همه بیایم و سرویس 128 بگیریم با یه پروانه کسب و یا یه کارت دانشجویی بالاترش رو هم میدن همینطوری که الان اینطور هست
    دوست عزیز
    اون موقع که من تازه ADSL گرفته بودم همینجوری بود
    سرعت 128 کیلوبیت میدادن و با 4 نفر شیر میشد
    ولی اون موقع ADSL هنوز خیلی جا نیوفتاده بود و حداقل من بین دوستام و فامیلام اولین نفر بودم
    بخاطر همین خیلی کم پیش میومد که هر 4 نفر بخوان دانلود کنن که سرعت کم شه بره رو 3 !
    ولی بعضی وقت ها به 7KB میرسید (2 نفر همزمان). در اکثر مواقع هم رو 12KB ثابت بود

اما الان وضعیت فرق میکنه. شما ببین چند نفر ADSL دارن؟ اون موقع چون گرون بود کسی نمی گرفت ولی الان با ماهی 10 هزار میشه ADSL گرفت. خوب مگه من مریضم با همچین قیمتی ADSL نگیرم؟
    حالا ببین الان که همه به سرعت بالا عادت دارن و دائم دانلود می کنن، اگه بخواد ضریب 1 به 10 (تازه نه 1 به 4) بشه فکر می کنی چی میشه؟
    در مورد رقابت هم که دوستان میگن شرکت ها سرعت رو می برن بالا باید بگم که با توجه به این که اونا نمی تونن از جایی جز شرکت زیرساخت پهنا بگیرن پس هزینش هم میره بالا و الان که قراره سرویس محدود حذف بشه (یا اینکه محدودیت های بالاتری گذاشته بشه) شرکت ها از کجا در بیارن بدن به شرکت زیرساخت برای پهنای باند؟
    البته قطعا رقابتی وجود داشت، مثلا ضریب 1 به 8 یا 1 به 4 (که روی سرعت تاثیر خواهد داشت) یا ثبات خط و پایداری ، پینگ و . . . .
    خود من تنها دلیلی که از پارس انلاین اومدم بیرون این بود که MTU من رو به 1297 محدود کرده بود
    هیچ جوره هم بالا تر نمیرفت و من چون برای بازی MTU 1350 احتیاج داشتم مجبور شدم شرکتم رو عوض کنم
    MTU استاندارد برای ADSL 1497 هستش

به نظر من اگه دولت واقعا به فکر مردمه بهتر بود سرعت ها رو با قیمت فعلی افزایش میداد
    مثلا محدودیت کاربران خانگی میرفت روی 512 یا 1024 و مثل سرویس 64 که حذف شد (الان جز مخابرات و شاتل کجا 64 میده؟) سرعت های 128 و 256 هم حذف میشد
    اینطوری هم سرعت ها بهتر میشد و هم زمینه ای میشد برای برداشتن محدودیت حجمی. ضمن اینکه با بالا رفتن سرعت قطعا محدودیت حجمی هم افزایش خواهد یافت (به نسبت سرعت ها) و از 3 گیگ و 5 گیگ به 10 گیگ میرسید (حداقل)

به هر حال من دیگه به بحث ادامه نمیدم و بهتره منتظر بمونیم ببینیم چه خوابی برامون دیدن.

6. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من به عنوان مخالف این طرج نگران دو موضوع هستم :
    1 - سرعت دانلود
    2 - قیمت سرویس
    من الان سرویس 2 مگ با ترافیک 5 گیگ دارم ماهی دارم 31000 میدم و توی 6 ساعت سرویس شبانه دارم 4.5 گیگ دانلود میکنم اگه سرویس نامحدود بشه قیمت سرویس نامحدود 2 مگ چقدر میشه . آسیا تک قیمت سرویس نامحدودش به این ترتیبه :
    اينترنت پر سرعت 128 كيلو بيت نامحدود 269000 ريال
    اينترنت پر سرعت 256 كيلو بيت نامحدود 419000 ريال
    اينترنت پر سرعت 512 كيلو بيت نامحدود 919000 ريال
    اينترنت پر سرعت 1024 كيلو بيت نامحدود 2099000 ريال
    اينترنت پر سرعت 2048 كيلو بيت نامحدود 3899000 ريال
    من اگه بخوام همین حجم دانلود رو داشته باشم در 24 ساعت باید جداقل 512 بگیریم که 3 برابر باید پول بدم .
    موافقان طرج بدون اینکه انگ بچسبونن بیان توضیج بدن .
    مطمئن باشید آقایون هیچ وقت دلشون به حال من و شما نسوخته بلکه دنبال مسائل دیگه هستن . در ضمن این منطق مشعشع آقایون که چون سرعت سرویس ما کمه پس بقیه هم باید سرعت سرویسشون کم باشه نشون از سطج فکر بسیار بالاشون میرسونه . حوب اگه با ADSL توی مرکزتون مشکل داری برو Wimax نامحدود بگیر .
    دوست عزیز این قیمت ها برای اسیا تک هست..قیمت ها همه باید ثابت بشه و هیچ شرکتی اجازه ارایه همچین قیمت های وحشتناکی رو نداره.به عنوان مثال 1 مگابیت 38 هزار تومان و 2 مگابیت هم 70 هزار تومان...شما الان داری 31 هزار میدی دو برابر این رو میدی تقریبا در عوض نامحدود هست و همیشه میتونی هر کاری انجام بدی از جمله مشاهده ویدیو..اینترنت که فقط دانلود نیست...در ضمن دانلود هم بخواهید بکنید در عرض 10 ساعت میتونید تقریبا 7 گبگ دانلود داشته باشید با خیال راحت...بازم میگید بده؟؟؟تو پست بالا عکس سرعت خودم رو گذاشتم من تقریبا ساعتی 2 گیگ دانلود دارم و دیگه هم زیاد دانلود نمیکنم...شما هم 1 ماهی نت سرعت بالا داشته باشی همین طور میشی..

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X
    من حالا از سرویس 1Mbps محدود استفاده میکنم!
    نسبت اشتراک حداقل 1 به 40 هست! (به گفته مدیر فنی ISP!)
    حتی نسبت اشتراک 1 به 100 هم باشه باز از همین سرویس استفاده میکنم!
    چون روز ها محدودیت دانلود وجود داره و کسی در طول روز دانلود انجام نمیده و همین باعث میشه ترافیک شبکه بیاد پایین.
    و وقتی دارم وبگردی میکنم از سرعت اینترنت 1Mbps بدون مشکل استفاده کنم! چون اگه این 40 کاربر همزمان آنلاین باشند هم ترافیک شبکه در سطح پایینی باقی میمونه چون دیتای سنگینی دریافت نیمشه و حداکثر همون صفحه وب لود میشه!

ولی فرض کنید اینترنت 1Mbps با نسبت اشتراک 1 به 10 باشه و محدودیتی در دانلود نباشه! تصور کنید از این 10 نفر، یکی بخواد 24ساعته دانلود کنه 9 نفر دیگه عملا امکان وبگردی نخواهند داشت!

و اینکه میگند اینترنت 1Mbps برابر با سرعت 128KBps هست! و اگه 10 کاربر داشته باشه به هر کاربر 12.8KBps میرسه، کاملا چرند هست!
    چون در شبکه های کامپیوتری موضوعی هست به نام اولویت مکانی، یعنی اگه 10 تا کاربر به صورت هم زمان شروع به دانلود کنند، ممکنه از 128KBps که قراره بین کاربر ها تقسیم بشه، 90 تاش به کاربری برسه که خیلی نزدیک مرکز مخابراتی هست، 30 تا به نفری برسه که کمی دورتر هست! و 8KBps هم باقی بمونه تا 8 نفر دیگه از اون استفاده کنند.

حالا بماند که ISP ها امکان نداره اینترنت 1Mbps رو با نسبت 1 به 10 بدن! چون قیمتی که تایین شده فکر کنم حدود 30 هزار تومن هست، ولی هزینهای که ISP برای یک پهنای باند 1Mbps باید بپردازه بیشتر از 300 400 هزار تومن در ماه هست! یعنی اگه ISP بخواد اینترنت 1 مگ بده باید ضرر کنه!

در کل نظر من اینه که با این کار عملا ISP هارو از دادن سرعت های بالا عاجز میکنند! و احتمالا هدف این طرح هم همین موضوع هست!

9. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اینقدر حرف مفت میزنی که من خنده ام میگیره !
    متاسفانه نمیشه تو این فروم بحث کرد و سریع جوابمون رو با بد و بیراه می گیریم.

هر چقدر دلیل بیاری که استدلال شما غلطه فحش های بیشتری می خوریم.
    اگه سرویس نامحدود بشه قیمت سرویس نامحدود 2 مگ چقدر میشه . سیا تک قیمت سرویس نامحدودش به این ترتیبه :
    اينترنت پر سرعت 128 كيلو بيت نامحدود 269000 ريال
    اينترنت پر سرعت 256 كيلو بيت نامحدود 419000 ريال
    اينترنت پر سرعت 512 كيلو بيت نامحدود 919000 ريال
    اينترنت پر سرعت 1024 كيلو بيت نامحدود 2099000 ريال
    اينترنت پر سرعت 2048 كيلو بيت نامحدود 3899000 ريال
    من اگه بخوام همین حجم دانلود رو داشته باشم در 24 ساعت باید جداقل 512 بگیریم که 3 برابر باید پول بدم .
    موافقان طرج بدون اینکه انگ بچسبونن بیان توضیج بدن .
    شما اصلا طرح و خبر رو کامل نخوندی اومدی قیمت های آسیاتک رو به عنوان قیمت سرویس نامحدود می خونی.
    تو اطلاعیه خود شرکت زیر ساخت قیمت های سرویس نا محدود بوده و اکثر دوستان مخالف بدلیل اینکه اصلا اطلاعیه رو نخوندن از قیمت ها هم خبر ندارن !
    قیمت 512 نامحدود رو 20 تومن گفتن و 1 مگ رو 37 هزارتومن و 2 مگ رو هم بین 60 تا 70 هزار تومن در ماه گفته بودن.

پ . ن : الان باز فحش می خورم !

11. 4 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من نمیدونم واقعا بعضی دوستان اینقدر اطلاعاتشون پایینه که میگن محدود بهتر از نامحدوده و یا میگن نامحدود بشه سرعت شیر میشه ..خوب همین الان هم یک به 10 اشتراک هست...من خودم سرعت بالا دارم ولی خوب همیشه دوست دارم همه مثل من سرعت بالا و نامحدود داشته باشند...بده همه سرعتشون مثل من باشه؟؟؟

البته اگر زحمت یه اسپید تست رو هم در این موارد میکشیدین خیلی عالی بود ک پینگتون رو هم ببینیم اگر یه طرفه نیست
    دوم ملت بیان اکانت بخرن و شما مک ادرس بزنید ...
    ما منظورمون نامحدود اینطوری نیست عزیز اگر نه این فقط به یه کارت دی وی بی اسکای دو و یه ال ان بی و دیش و یه نصابش نیاز داره
    و بحث رو لطفا درباره اینترنت ماهواره ای کش ندین...

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

متاسفانه نمیشه تو این فروم بحث کرد و سریع جوابمون رو با بد و بیراه می گیریم.

هر چقدر دلیل بیاری که استدلال شما غلطه فحش های بیشتری می خوریم.

شما اصلا طرح و خبر رو کامل نخوندی اومدی قیمت های آسیاتک رو به عنوان قیمت سرویس نامحدود می خونی.
    تو اطلاعیه خود شرکت زیر ساخت قیمت های سرویس نا محدود بوده و اکثر دوستان مخالف بدلیل اینکه اصلا اطلاعیه رو نخوندن از قیمت ها هم خبر ندارن !
    قیمت 512 نامحدود رو 20 تومن گفتن و 1 مگ رو 37 هزارتومن و 2 مگ رو هم بین 60 تا 70 هزار تومن در ماه گفته بودن.

پ . ن : الان باز فحش می خورم !
    اگه کسی فحش بده که قطعا با خودش بوده
    حالا یه سئوال، حدود 8 ، 9 ماهه شاتل داره یه سرویسی به اسم نا محدود می ده که مثلا 128ش در ماه فقط مجاز به 18 گیگ دانلوده و 2 مگ واقعا نامحدودش حدود 400 تومان پول می خواد، حالا اگه این طرح نامحدود شدن به همین شکل در تمام آی اس پی ها ارائه بشه چی؟
    یعنی اسما نا محدود باشه اما به خاطر محدودیتی که هم در پهنای باند و هم در ترافیک دارن بیان یه محدودیتی مثل شاتل کنارش بذارن. اون وقت چی؟
    فکر کنم خود شما هم یه مدتی از همون نامحدود 128 شاتل داشتی و بعد به اکو تغییر دادی

14. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اگه کسی فحش بده که قطعا با خودش بوده
    حالا یه سئوال، حدود 8 ، 9 ماهه شاتل داره یه سرویسی به اسم نا محدود می ده که مثلا 128ش در ماه فقط مجاز به 18 گیگ دانلوده و 2 مگ واقعا نامحدودش حدود 400 تومان پول می خواد، حالا اگه این طرح نامحدود شدن به همین شکل در تمام آی اس پی ها ارائه بشه چی؟
    یعنی اسما نا محدود باشه اما به خاطر محدودیتی که هم در پهنای باند و هم در ترافیک دارن بیان یه محدودیتی مثل شاتل کنارش بذارن. اون وقت چی؟
    فکر کنم خود شما هم یه مدتی از همون نامحدود 128 شاتل داشتی و بعد به اکو تغییر دادی
    اگه مجبور شن قیمت جدید بدن یا باید یک راه برای پیچوندنش پیدا کنن یا اگه نمی تونن بیخیال 1 مگ یا 2 مگ دادن بشن یا پهنای باند بیشتری تهیه کنن که در دراز مدت مطمئنن راه حل آخر رو مجبورا انتخاب کنن.
    آره منم همون سرویس مثلا نامحدود رو داشتم ولی خوب چون اونم سرویس محدود بود و بیخودی پول زیاد میگرفت و منم بیخیالش شدم

16. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اگه مجبور شن قیمت جدید بدن یا باید یک راه برای پیچوندنش پیدا کنن یا بیخیال 1 مگ یا 2 مگ دادن بشن اگه نمی تونن.

آره منم همون سرویس مثلا نامحدود رو داشتم ولی خوب چون اونم سرویس محدود بود و بیخودی پول زیاد میگرفت و منم بیخیالش شدم
    خب اگه تمام آی اس پی مثلا 128 یا 256 رو به همین شیوه ارائه کردن چی؟
    فایده ی این طرح عملا محدود جز افزایش گیگ چیه؟ که خب اونم پولش رو پیش پیش گرفتن و چندان فرقی با سرویس های محدود فعلی نداره و فقط چون یه حجم بیشتری اولش خریده شده یه تخفیف ناچیز دادن !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •