تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 28 اولاول ... 11171819202122232425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 278

نام تاپيک: لیگ برتر (جام خلیج فارس) | فصل ۹۱-۱۳۹۰

پروفشنال ..Parsa..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض ويسي:10 نفره نمي‌شديم استقلال رامي‌برديم / مظلومي:ويسي زيادبه داور اعتراض مي كرد

ويسي:10 نفره نمي‌شديم استقلال رامي‌برديم

سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: اگر در ديدار با استقلال 10 نفره نمي‌شديم به پيروزي مي‌رسيديم.

عبدالله ویسی پس از تساوی یک بر یک برابر استقلال در نشست خبری گفت: هر دو تیم از مساوی ناراضی بودند با این حال افتخار می‌کنم که مقابل یکی از بهترین‌ تیم‌های آسیا خوب بازی کردیم. اگر یک بازیکن ما اخراج نمی‌شد می‌توانستیم استقلال را شکست دهیم. با اخراج یک بازیکن برنامه تاکتیکی ما به هم ریخت و نتوانستیم برنامه‌های خود را به خوبی اجرا کنیم.

سرمربی صبا در مورد اعتراض به داوری گفت: در آن لحظه خون به مغزم نرسید و به داور اعتراض کردم ولی در پایان بازی از داور عذرخواهی کردم.

ویسی در مورد حرف‌های مظلومی مبنی بر خستگی ملی پوشانش گفت: یک مربی حرفه‌ای با برنامه ریزی کار می‌کند و برنامه مسابقات نیز از قبل مشخص بود و استقلال هم یک تیم حرفه‌ای است.

سرمربی صبا در مورد تیم ملی ایران و بازی مقابل تیم‌های بزرگ مانند کره و عربستان گفت: تیم ملی یک تیم بزرگ است و تیم‌های بزرگ را همواره باید مقابل تیم‌های بزرگ ارزیابی کرد. مطمئنم با حضور کی‌روش تیم ملی راحت به جام جهانی می‌رود.

.....

مظلومي:ويسي زيادبه داور اعتراض مي كرد

سرمربي تيم استقلال اميدوار است با در اختيار داشتن بازيکنان ملي پوش بتواند در بازي‌هاي آينده دو امتياز از دست رفته مقابل صبا را جبران کند.

پرويز مظلومي پس از تساوي يک بر يک تيمش برابر صبا اظهار داشت: ما در اين بازي با ملي‌پوشان‌مان که تازه از تيم ملي به ما ملحق شده بودند به مصاف صبا رفتيم.

وي ادامه داد: زمين طوري بود که اجازه نمي‌داد هر دو تيم کارهاي تاکتيکي را انجام دهند و مجبور بوديم از طريق بازي‌ هوايي موقعيت روي دروازه صبا ايجاد کنيم.

وي افزود: متاسفانه در همان دقايق اول بازي با يک اشتباه فردي گل اول را دريافت کرديم. ما انتظار داشتيم بعد از آنکه گل اول را دريافت کرديم شيرازه تيم ما از هم بپاشد ولي توانستيم انسجام خود را حفظ کنيم و در نيمه اول توانستيم گل تساوي را به ثمر برسانيم.

وي افزود: با شرايطي که ما در اين بازي داشتيم، از بازي تيم‌مان مقابل صبا راضي هستيم و اميدواريم که حالا که بازيکنان‌مان را به طور کامل در اختيار داريم بتوانيم در بازي‌هاي بعد قدرتمند‌تر ظاهر شويم.

وي درباره ويسي اظهار داشت: ويسي مربي اخلاق ليگ است ولي در اين بازي چون زياد از حد به تصميم‌هاي داور اعتراض مي‌کرد، من بابت اين موضوع او را سرزنش کردم.

وي ادامه داد: پزشک تيم ملي حق ندارد که به خسرو حيدري بگويد که فردا مقابل صبا بازي کند يا نه. پزشک تيم ملي وظيفه دارد که تا زماني که بازيکنان در اختيار اوست درباره آن‌ها نظر دهد.

وي در پايان گفت: اميدواريم با يک انسجام و همدلي بتوانيم بازي‌هاي پيش روي‌مان را با پيروزي پشت سر بگذاريم تا به هدف‌مان که قهرماني در رقابت‌هاي ليگ برتر است برسيم با اين حال من براي صبا که بين سه تيم اول جدول قرار دارد احترام مي‌گذارم و اميدوارم که بتواند جايگاه خود را حفظ کند.

محتوای مخفی: منبع : ورزش 3 

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

2. 2 کاربر از ..Parsa.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کاهش تیم‌های ایرانی در لیگ قهرمانان/۳ سهمیه قطعی و یک سهمیه مشروط

به نقل از سایت خبری فدراسیون فوتبال ایران، مهدی محمد نبی دبیر کل این فدراسیون گفت: کمیته برگزاری مسابقات جام باشگاه‌های آسیا (ACL) قبلا پیشنهادی را به ایران مبنی بر اینکه ایران با 2 سهمیه مستقیما در مسابقات جام باشگاه‌های آسیا شرکت کند و ۲ سهمیه دیگر نیز در مرحله پلی آف به ایران تعلق بگیرد که در صورت موفق شدن تیم‌های ایران در مرحله پلی اف،به دور بعدی مسابقات راه پیدا کنند، ارائه کرده بود.
    وی افزود: در نشستی که به اتفاق علی کفاشیان-عزیزاله محمدی-علی فتح اله زاده-محمدرضا ساکت و علیرضا رحیمی با مسئولین کمیته کنفدراسیون فوتبال آسیا برگزار کردیم،مطالب مختلفی را مطرح کرده و درنهایت قرار شد تا امروز نتیجه نهایی از سوی AFC اعلام شود.
    نبی در پایان گفت: پس از اعلام کمیته برگزاری مسابقات مقرر شد تا ایران با 3 سهمیه به طور مستقیم در مسابقات جام باشگاه‌های آسیا و یک سهمیه دیگر نیز ابتدا در مرحله پلی آف حضور داشته و در صوت موفقیت ،می‌تواند در رقابت‌های جام باشگاه‌های آسیا حضور داشته باشد. در واقع ایران با 4 سهمیه برای حضور در رقابت‌های جام باشگاه‌های آسیا را کسب کرد.
    به این ترتیب تعداد تیم های فوتبال ایران در لیگ قهرمانان آسیا از ۴ تیم به ۳ سهمیه قطعی و یک سهمیه مشروط تغییر یافت.

4. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض اين سكوهاي خالي چقدر به اين فوتبال مي‌آيد

سايت گل ـ نمايش امروز دو تيم پرسپوليس و سايپا در ورزشگاه آزادي در حضور تماشاگراني كه مي‌شد آنها را با انگشت شمرد، آنقدر نااميدكننده، سرد و خواب‌آور بود كه بينندگان تلويزيوني را از تماشاي 90دقيقه‌اي اين بازي پشيمان كرد.
    اين، مسابقه‌اي بود فاقد سرعت، بدون شور و حرارت كه در راستاي زمستان زودهنگام تهران انجام مي‌شد. نكته اما اينجا بود كه روي نيمكت دو تيم دو مربي جوان حضور داشتند، دو مربي بالاي 40سال كه حالا بايد در اوج جسارت و انگيزه باشند. حميد استيلي بعد از سال‌ها دستياري مربيان بزرگ امسال مربي پرسپوليس شده و مجيد صالح هم با سابقه مفيد كنار امير قلعه‌نويي و منصور ابراهيم‌زاده ناخودآگاه توقعات را بالا برده است اما نتيجه چيزي جز نااميدي نيست .
    هر دو مربي بدون آنكه در تيمشان امضايي از حضوررشان باشد كنار زمين بازيكنان را به حمله و دفاع وامي‌داشتند تا 90دقيقه طوري به پايان برسد كه اين بازي بلافاصله به بايگاني فراموشي برود ...

يادمان نرود كه اين يك داربي بود. داربي پرسپوليس ـ سايپا، زماني بود كه حضور علي دايي، افشين قطبي، محمد مايلي‌كهن، مصطفي دنيزلي، علي پروين و حتي بيژن ذوالفقارنسب اين بازي را گرم‌تر پرتماشاگر و تماشايي‌تر از اين مي‌كرد ؛بازی ای با تب وتاب 90 دقیقه ای و جنجال و هیجان. علیرضا حقیقی در همین بازی پنالتی دایی را گرفت و محمد مایلی کهن در همین بازی یقه علی خسروی را گرفت.یادش به خیر علی کریمی در جوانی از 50 متری دروازه غلامپور را باز کرد.آن روزها چمن آزادی زرد بود اما نمایش تیمها صورت را سرخ نگه می داشت.
    چيزي كه امروز ما ديديم پسرفت در فوتبال ايران بود، پسرفت در سطح كيفي بازيكنان، پسرفت رفت در بازي مالكانه و پسرفت در همه چيز. اين سكوهاي خالي چقدر به اين فوتبال مي‌آيد...

محتوای مخفی: منبع : سایت گل 
    کد:

6. این کاربر از ..Parsa.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض استيلي: کريمي اجازه داد اولادي پنالتي را بزند / صالح: به خودم نمره قبولي نمي‌دهم

استيلي: کريمي اجازه داد اولادي پنالتي را بزند

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از برتري برابر سايپا گفت: يعد از اين بازي هم عده‌اي عليه من شعار ‌دادند.

حمید استیلی پس از پیروزی یک بر صفر مقابل سایپا در نشست خبری گفت:‌ زمان کمی برای ریکاوری داشتیم و تنها دو روز فاصله بازی ما با مسابقه قبلی بود. امروز برای اینکه بتوانیم 18 نفر داشته باشیم، از سه بازیکن تیم امیدمان استفاده کردیم.

وی افزود: از بچه‌ها تشکر می‌کنم. ما می‌توانستیم زودتر به گل برسیم. سایپا در هر دو نیمه شرایط خوبی داشت. بین نیمه دستورات تاکتیکی به بچه‌ها دادم. اگر قدر موقعیت‌هایمان را می‌دانستیم با نتیجه پرگل‌تری می‌بردیم اما باز خدا را شکر سه امتیاز را گرفتیم.

استیلی در خصوص اینکه تماشاگران کمی به ورزشگاه آمده بودند، گفت: به طور کل تماشاگران فوتبال کم شده‌اند اما باید بگویم که تمام هستی پرسپولیس تماشاگرانش هستند. دیدید که امروز بازی تمام شد اما باز هم عده‌ای علیه من شعار می‌دادند. یکسری اذیت می‌کنند. پرسپولیس به نفس هوادار زنده است. اگر بازی استقلال را هم در این ساعت بگذارند تماشاگران کمی می‌آیند اما قبول دارم همه چیز تحت الشعاع نتیجه است.

سرمربی پرسپولیس در خصوص اینکه چه تصمیمی در مورد میثاق معمارزاده گرفته است، اظهار داشت: کار ما ساختن بازیکن است نه تخریب کردن. در تیم به همه بازیکنان سعی می‌کنیم یاد بدهیم که اول انسان خوبی باشند و بعدا بازیکن خوب. درست است همه چیز تحت الشعاع نتیجه قرار گرفته اما نباید اصول را زیر پا گذاشت.

وی افزود: امروز با وجودی که فقط یک گلر داشتم اصول را زیر پا نگذاشتم. من به میثاق گفتم که کارکردن با این شرایط سخت است. مهم این است که در کار تیمی همه یکدل باشند و یک تیم شویم. ما همه را به یک چشم نگاه می‌کنیم. در این دو بازی اخیر دیدیم که نقش گلر چقدر مهم است و حقیقی برای ما خوب کار کرده است.

استیلی ادامه داد: اگر در یک تیم یک نفر انرژی منفی داشته باشد، به بقیه هم منتقل می‌شود. ما خیلی سعی کردیم این قضیه درست شود. میثاق معمارزاده گلر خوبی است و امیدوارم موفق شود. در این تیم گاهی باید از یکسری چیزها گذشت.

وی در باره نوسان پرسپولیس در نتیجه‌گیری و شعار هواداران گفت: ما به دنبال تقویت پرسپولیس هستیم و در حال مذاکره با چند بازیکن. می‌خواهیم تیم خوبی برای نیم فصل داشته باشیم. امروز از سه بازیکن تیم امید استفاده کردم و آنها هم با همه وجوشان بازی کردند. بعد از دربی فقط یک شکست آوردیم که آن هم مقابل مس کرمان بود اما این همه فشار روی ما قرار داشت. این فشار زیاد است. امیدوارم با صحبت‌هایی که می‌کنیم هواداران برای تشویق بیایند و در سختی همراه ما باشند. ما هم قول می‌دهیم بازی‌های بهتری انجام دهیم.

در ادامه نشست خبری، خبرنگاری از استیلی در خصوص مذاکره باشگاه پرسپولیس با اریکسون پرسید که به جای استیلی، ریاضتی مدیر رسانه‌ای این باشگاه پاسخ داد: این مسئله برای قبل بوده است و باشگاه پرسپولیس امروز این خبر را تکذیب کرد. نه اریکسون به ایران آمده و نه رویانیان از ایران خارج شده است.

استیلی در پاسخ به این سؤال که چرا پنالتی اول را به اولادی داد، اظهار داشت: علی کریمی به عنوان کاپیتان تیم و نماینده من در زمین، این اجازه را به اولادی داد تا ضربه بزند.

...

صالح: به خودم نمره قبولي نمي‌دهم

سرمربي تيم فوتبال سايپا گفت:‌ اگر پرسپوليس را 4 بر صفر مي‌برديم تعجب نمي‌کردم.

مجید صالح پس از شکست یک بر صفر مقابل پرسپولیس گفت: از این ناراحتم که سایپا مستحق شکست نبود. گلر جوان ما حتی یک پنالتی را گرفت. اگر در این بازی ۴ بر صفر می‌بردیم تعجب نمی‌کردم. وقتی توپ‌هایمان درون دروازه نرفت ترسیدم؛ چون اگر گل نزنیم گل می‌خوریم. پرسپولیس از تک گل خود محافظت کرد و چشم به ضد حمله داشت.

وی افزود: امروز چهره یک تیم بازنده را نداشتیم. روی پنالتی‌ها اعتراضی ندارم اما باید بگویم این روند خوبی نیست. در بازی گذشته هم دو پنالتی علیه سایپا گرفته شد. بابت اینها اعتراضی ندارم اما باید بررسی کنیم که چرا این اتفاق رخ می‌دهد.

صالح در مورد اینکه ادامه راه سایپا را چگونه می‌بیند، گفت:‌ از بازی سپاهان یک روند خوب داشتیم. از ۹ بازی که بعد از بازی سپاهان داشتیم، ۵ بازی خارج از کرج بوده است. اینها سختی کار سایپا است و این عدم میزبانی مزید بر علت شده است. اینهایی که می‌گویم توجیه نیست. به خودم نمره قبولی نمی‌دهم و باید بیشتر فکر کنیم.

وی تصریح کرد: در هفته گذشته بیش از ۵ جلسه تمرین گلزنی داشتیم اما توپ‌هایمان درون دروازه نمی‌رود. اینها حوادث فوتبال است. اگر می‌خواهم ادامه دهم باید با این مسائل کنار بیایم.

صالح در مورد اینکه ایراد را در هافبک‌هایش می‌داند یا مهاجمان، اظهار داشت: موقعیت‌های گل داشتیم اما در زدن ضربات آخر دقت نداشتیم که این مسئله تا حدودی به مهاجمان بازمی‌گردد. از سختی کار نمی‌ترسم باید امتحان پس دهم و به جرات می‌گویم اگر دانشم اندازه نباشد، دوباره شروع می‌کنم. اگر روزی ۲۰ ساعت برای سایپا وقت می‌گذاشتم از این به بعد ۲۴ ساعت وقت می‌گذارم و از خودم برای تیم می‌گذرم. امروز هجومی بودیم اما کم تجربگی و عدم اعتماد به نفس باعث باختمان شد.

وی خاطرنشان کرد: در این چند سال ندیده بودم پرسپولیس در نیمه اول اینطور باشد و بتوان مقابل آنها به راحتی فوتبال بازی کرد.

کد:
    کد:

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض هدایتی: از پروین به خاطر كسر 12 امتیاز تشكر می كنم

هدایتی: از پروین به خاطر كسر 12 امتیاز تشكر می كنم /نامه یونگ و امضایش تقلبی است /متاسفم كه فردی به نام خشایار محسنی در فوتبال ایران رخنه كرده است !

نمی شود كه ماهم پول بدهیم وهم از ما امتیاز كسر شود و كتك هم بخوریم و آبروی خودمان را هم بدهیم

سایت گل - این تند ترین و افشاگرانه ترین مصاحبه حسین هدایتی است. جایی که ائ تعارف را کنتر گذااشته و علیه یکی از جریانهای معروف فوتبال ایران با سند و مدرک حرف می زند. این از آن مصاحبه هاست که فحوایش از فساد فوتبال ایران می گوید آدمهایی که مثل آب خوردن جعل می کنند و سند می سازند....این مصاحبه باید دستگاههای قضایی فوتبال را به خود بیاورد. بخوانید و باورکنید:

ابتدا از ماجرای مربیان كنار گذاشته از استیل آذین كه حدود 5 سال گذشته اتفاق افتاده است وحالا دارد از شما كسر امتیاز می شود بگویید؟

ابتداصحبت های خودم را با بسم الله الرحمن الرحیم آغاز می كنم . باید بگویم جا دارد از دوست وبچه محله عزیزم تشكر كنم كه این هدیه 5سال پیش را به باشگاه استیل اذین هدیه داده است به هر حال این موضوع در زمان مدیریت اقای پروین وفردی به نام خشایار محسنی به 5 سال قبل بر می گردد.در آن دوره تیم را آقایان بستند چون همه امورات را به آنها واگذار كردم.

در آن زمان مگر شما هزینه نكرده اید كه حالا باید جریمه بدهید و12 امتیاز از شما كسر شود ؟

كادر فنی كه در آن زمان بسته شده با نظر آقایان بود آیا باور می كنید در آن سال من 7 میلیارد تومان هزینه كرده باشیم بله این اتفاق در اولین سال حضور استیل اذین در فوتبال ان هم در لیگ یك افتاد تازه با تلاش زیاد صعود هم نكردیم وبعد از مدتی یك چشم روشنی هم برای ما ارسال می كنند.

سوال :اگر امكان دارد واضح تر توضیح دهید ماجرای بدهی وكسر 12 امتیاز چیست ؟

بدون شك همانطوری كه خود خشایار محسنی تایید كرده اند ما 194هزار یورو 50 درصد از قرار داد مربیان هلندی آن زمان استیل اذین را پرداخت كردیم ولی متاسفانه بعد از بازی اول كه منجر به شكست شد آقایان آقای یونگ را طی ایمیلی كه در اختیار داریم به مرخصی قبل از موعد می فرستند.

چه كسی این كار را می كند؟

همین آقایی به نام خشایار محسنی كه مدیر برنامه های مربیان بود متاسفانه پس از این اتفاق تمام امورات تیم به عهده همكاران هلندی یونگ سپرده می شود من همان موقع كه متوجه شدم سریعا با پروین صحبت كردم وبه ایشان گفتم چطور یك مربی با این همه هزینه كه به استیل آذین آمده بركنار می شود آیا می توان رضایت این مربی را گرفت.

جواب پروین چه بود؟

ایشان به من قول دادند كه رضایت نامه ای را از یونگ پس صلح لازم كه برای باشگاه هم مشكلی پیش نیاید خواهند گرفت وهمین كار را كردند .بعد از مدتی این اتفاق افتاد كپی یك توافق نامه ورضایت نامه اوردند(كپی آن برروی سایت موجود است)این رضایت نامه جالب است كه به خط آلمانی است پس از بررسی ها متوجه شدیم كه اصلا این خط متعلق به یونگ نیست واصلا امضایی كه در زیر آن زده شده است برای نامه فوق نیست و ربطی به این ماجرا ندارد . البته باید اعلام كنم هیچوقت اصل این مدرك را ما ندیدیم بعد از دوسال كه یونگ شكایت كرد كپی آن را به ما دادند بعد یونگ در فیفا ثابت كرد كه نامه وامضا اصلا دست خط او نیست .بارها در این مدت بعد از این كه ماجرا را متوجه شدم از محسنی خواستم كه اصل این نامه را به من بدهد تا به ما كمك كند اما همیشه طفره رفت كه این موضوع نشان دهنده تقلبی بودن وجعل نامه وامضای یونگ بود.

پس اصل نامه پیدا نشد؟

خیر من الان هم اعلام می كنم اگر اصل این نامه را دارند بیاورند تا ما همه چیز را متوجه شویم .متاسفانه پس از این ماجرا ها كه به همه چیز پی بردیم متوجه شدم كه آقای محسنی اعلام كرده افراد كوچك وناواردی اطراف هدایتی حضور دارند وبه او مشاوره غلط می دهند یكی از این افراد خود ایشان است چرا؟ چون ایشان در آن زمان شخص اول بود كه در كنار مدیریت وقت حضور داشت آقای محسنی فردی بوده كه در ظاهر كمك می كرده تا تیم با قدرت بسته شود اما پشت صحنه خواسته های پلیدی داشته است .اصلا من از شما می پرسم در كدام قرار داد مربی در جهان آمده است كه اگربا شگاه استیل آذین با مربی فسخ قرار داد كرد نه تنها پول مربی تمام وكمال پرداخت شود بلكه پاداش و10 درصد خسارت باید داد .حتما هیچ قرار دادی پس متوجه می شویم این یك نوع قرار داد تركمنچای است وظلم بزرگی به باشگاه استیل آذین شده است.

پس خشایار محسنی در این میان خودش سوء استفاده های لازم را كرده است ؟

بله .ایشان كه آدم واردی بوده است چراچنین قرار دادی را برای این باشگاه امضا كرده است واز اعتماد ها سوءاستفاده كرده است .آقای محسنی تمام ایمیل های شما موجود است كه به یونگ نامه زده ای وایشان را به مرخصی فرستاده ای.علی رغم اینكه یونگ را با امضای پروین به مرخصی فرستادی اما او در ایران مانده وگفته اگر من را مرخصی زود تر از موعد مقرر می فرستید پس چرا كمك های من را سرمربی تیم كرده اید اینها همه گویای مسایل است.

لطفا بیشتر توضیح دهید ؟

اینها نشانگر این است كه آقایان از اعتماد ما سوءاستفاده كردند تا جیب خود را پر كنند منظور من شما هستید آقای خشایار محسنی

آیا بعد از شكایت یونگ محسنی وپروین به شما كمك نكردند ؟

بعد از این ماجرا مدیران وقت استیل اذین مخصوصا مدیران حقوقی استیل آذین بارها از پروین ومحسنی كمك خواستند اما متاسفانه هیچ كدام اصل رضایت نامه جعلی را به ما ندادند وطفره رفتند حتی زمانی وكیل یونگ ثابت كرد كه این كپی كه ما ارایه كردیم جعلی است آن زمان هم آقای محسنی به عنوان مدیر برنامه های یونگ برای پاسخگویی نیامد تا دفاع كند من خودم شخصا از محسنی خواستم در این جریان كه اتفاق افتاده با ما كمك كند تا خودش كه این رضایت نامه جعلی را درست كرده و تبرئه شود ولی این كار را نكرد.

حالا باید چه كرد ؟

ابتدا من متاسفم كه فردی به نام خشایار محسنی در فوتبال ایران رخنه كرده است ومتاسفانه كه در فدراسیون فوتبال هم از ایشان حمایت می شود .این ماجرایی كه ایشان پیش آورده است یك فساد در ورزش ماست یك فردی به خود اجازه می دهد به باشگاه خصوصی استیل اذین بیاید وجفا كند فدراسیون هم به جای اینكه بیاید حق فوتبال كشورمان را بگیرد می آید پس از رای كه از سوی كمیته انظباطی فیفا اعلام شد مثل اینكه قند در دلشان آب شده است سریعا اطلاع رسانی می كند كه 12 امتیاز به این دلیل از استیل اذین كسر شده است چرا نمی گوید در این كار فردی به نام محسنی جعل اسناد كرده تا جیب خود را پر كند و وجهه ایرانی را خراب كند.

پس از شكایت یونگ چرا زودتر پول او را ندادید تا كار به اینجا نكشد ؟

پس از اینكه اوایل امسال متوجه این شدیم كه به حكم فیفا ما محكوم شده ایم كه 225 هزار یورو به یونگ پرداخت كنیم وآقایان سر باشگاه استیل آذین را كلاه گذاشته اند سریعا وكیل های ما با وكیل یونگ تماسی برقرار كردند سپس صلح نامه ای تنظیم می شود كه در ازای 55 هزار یورو تخفیف از سوی یونگ این پول مجددا به آنها پرداخت شود سپس سریعا 175 هزار یورو طی دوماه به ایشان قرار شد پرداخت كنیم حتی تا بانك هم رفتیم اما با توجه به تحریم های بانكی كه خودتان می دانید وتعطیلات شنبه ویكشنبه ای كه پیش آمداین پول با 3 روز تاخیر به این مربی هلندی پرداخت می شود سپس وكیل رسمی آقای یونگ به كمیته انظباطی فیفا نامه زده است كه آقا ما پول خود را گرفته ایم واز استیل آذین رضایت كامل داریم ولی متاسفانه رای فیفا قبل از نامه وكیل یونگ ابلاغ شده بود به همین دلیل این اتفاقات افتاده است.

آیا امیدوار هستید این ماجرا درست شود ؟

بله ما امیدوار هستیم با گرفتن وكیل وقول مساعد ودریافت نامه از وكیل یونگ در سفری كه وكلای استیل آذین طی روزهای اینده به سوئیس خواهند رفت این 12 امتیاز كه حق فوتبال ایران واستیل آذین است به ما برگردد بالاخره نمی شود كه ماهم پول بدهیم وهم از ما امتیاز كسر شود و كتك هم بخوریم و آبروی خودمان را هم بدهیم این جفا به بخش خصوصی است اصلا اگر این حرف ها را می زنم قصد ندارم به فردی بی احترامی كنم فقط می خواهم حقایقی را برای اذهان عمومی روشن كنم كه در این فوتبال چه خبر هست می خواهم بگویم كه همه سر من نریزید و سوال كنید چه اتفاقی افتاده در این فوتبال خیلی به ما كه بخش خصوصی هستیم ظلم شده است این فقط گوشه ای از دفاعیات من است.

آقای هدایتی چرا باید این اتفاقات پیش آید؟

متاسفانه پشت صحنه ما فقط فساد است كه باعث می شود این طور حق كشی شود وسپس حكمی برای ما صادر شود به نظر من فدراسیون فوتبال باید به كمك بخش خصوصی وباشگاه استیل آذین بیاید وبگوید حالا شما كه به تعهد خود عمل كرده اید ما هم كمك می كنیم تا مشكل شما حل شود كه به نظر من در كمیته انظباطی فیفا ومرحله cas یا همان تجدید نظر خواهی این مشكل حل می شود.

شما این را قبول ندارید كه كنارتان افراد ضعیف بوده اند كه این اتفاقات افتاده ؟

چرا یكی از ان افراد همین آقای محسنی بوده است كه كنار مدیر وقت باشگاه بوده است نه من اصلا همین آقای محسنی به جز این كارپلید حتی بازیكنانی را هم به استیل آذین در طول دوسال آورده است در سال اول بازیكنی به نام آدی آبا كه بازیكنی بسیار آماتور بود به استیل اذین آورده است. در قوانین فیفا بندی وجود دارد كه وقتی شما بازیكنی از رده آماتوری به رده 2 و یا3 فوتبال می آورید باید حق تربیت وپرورش را به باشگاه اولش كه این بازیكن را تربیت كرده بدهید ایشان وقتی این بازیكن را به استیل آذین آورد وقرار داد بست باید به ما می گفت كه این بازیكن بازیكن آماتور است در حالی كه این بازیكن قرار داد حرفه ای بسته وپولش را هم گرفته است ما متوجه شدیم كه باشگاه اول آقای آدی آبا پس از 5 سال از ما شكایت كرده است كه ما چرا به آنها پول پرداخت نكرده ایم پس شما آقای محسنی فردی نالایق وسود جو بوده اید كه با هدف دیگری به باشگاه استیل آذین آمده بودید.

فقط همین بازیكن بود ؟

سال گذشته هم ایشان دوبازیكن به ما داده است به یكی از این بازیكنان فقط 25 هزار دلار دادیم كه با ما فسخ قرار داد كند برود ان هم با خواهش وتمنا چون خاكپور اصلا این بازیكن را تایید نمی كرد آن یكی هم 200 هزار دلار برای نیم فصل از ما گرفت شاید یك بازی هم برای ما نكرد چون خاكپور معتقد بود بازیكن فوق به درد تیم لیگ 3 ما هم نمی خورد تا كی باید اینطور از فوتبال ما سوءاستفاده شود ودنبال این باشیم كه سر افرادی را كلاه بگذاریم كه می خواهند به فوتبال كمك كنند.

از آقای محسنی شكایت می كنید؟

بله لایحه شكایتی را از محسنی با تمام اسناد ومدارك تهیه كرده ایم حتی به خود او هم گفته ایم اگر این مسایل منجر به حكمی برعلیه باشگاه شود به خاطر جعل اسناد كه جرم كمی نیست ومسایلی درباره آدی آبا شده مطمئن باشید از ایشان شكایت می كنیم واز مراجع قضایی این موضوع تا پیگیری خواهیم كرد تا حقمان را بگیریم
    اتفاقی دیگری نیفتاده است ؟

چرا ایشان یعنی اقای یونگ دوهمكار هم همراه خودش به ایران آورده بود همكار دوم ایشان كه فیزیوتراپ بوده كه با ایشان 60 هزار یوروقرارداد بستند این اقای فیزیوتراپ قبل از اینكه بازی ها شروع شود پدر یا مادرش فوت می كند وایران را ترك می كند وانصراف همكاری می دهد اصلا به استیل آذین نیامده است اما آقایان رسید آورده اند كه در مرحله اول 24 هزار یورو به او پول داده اند ودر مرحله دوم هم پول ایشان را از ما كامل گرفته اند چرا به دلیل اینكه آقای محسنی شما كه كنار پروین بودیداز ایشان سوء استفاده كردی وبه ایشان خیانت كردی پس منتظر باش جواب بدهی.

پس باید قبول كنیم این امتیاز از شما كسر می شود؟

خیر به آقایان می گویم بی خود دل خود را صابون نزنید، این 12 امتیاز با توجه به وكیل هایی كار كشته كه گرفته ایم به ما برمی گردد مطمئن باشید استیل آذین فصل اینده در لیگ برتر باقدرت ظاهر می شود البته برای گرفتن حق خودمان بازهم بازگو می كنم از هیچ تلاش دریغ نمی كنیم مطمئن باشید ما از نظر قانونی نمی گذاریم آب خوش از گلوی آقایان برود.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کمیته اجرایی AFC سه سهمیه قطعی ایران را نپذیرفت/ژاپن استانداردتر از ما بود

مهدی تاج در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره اینکه چرا با وجودی که روز گذشته اعلام شد، ایران صاحب ۳ سهمیه قطعی در لیگ قهرمانان آسیاست، امروز این سهمیه به 2 قطعی کاهش یافت، اظهار داشت: روز گذشته دوستان ما از مالزی خبر دادند کمیته مسابقات ۳ سهمیه ایران را مصوب کرده اما این موضوع باید در کمیته اجرایی AFC تصویب می‌شد که در جلسه امروز کمیته اجرایی با ۵۹۴ امتیاز سهمیه ایران را به ۲ سهمیه قطعی و ۲ سهمیه پلی‌آف کاهش یافت.

وی افزود: این روند در فوتبال وجود دارد و ما هم در فدراسیون پس از مصوب کردن یک تصمیم باید آن را در هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال مطرح کنیم.

تاج در خصوص انتخاب ژاپن به عنوان بهترین فدراسیون آسیا گفت: ‌همین که ایران جزء دو فدراسیون برتر قرار گرفت، جای تقدیر دارد اما به نظرم ژاپن به لحاظ زیرساختاری استانداردتر از ما است.

نایب رئیس فدراسیون فوتبال همچنین در ارتباط با انتخاب جبارف به عنوان بهترین بازیکن آسیا، تصریح کرد: انتخاب جبارف چیزی از ارزش‌های هادی عقیلی کم نمی‌کند و عقیلی این شایستگی را دارد که بتواند عنوان بهترین مرد سال آسیا را کسب کند.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض ويسي:بايد به نفت مي‌باختيم / فرکي:3امتياز ارزشمند راازدست داديم

ويسي:بايد به نفت مي‌باختيم

سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: بايد برابر نفت شکست مي‌خورديم و مساوي حق ما نبود.

عبدالله ویسی پس از تساوی 2 بر 2 برابر نفت تهران گفت: از بازیکنانم راضی نیستم اما از نتیجه راضی هستم.حق ما باخت بود و باید شکست می‌خوردیم نه اینکه مساوی می‌کردیم. اسیر سرعت و قدرت تیم نفت شدیم.

وی ادامه داد: هر 4 گل این مسابقه را بازیکنان نفت زدند زیرا 2 گل ما تقریبا گل به خودی بود و ما را به یک امتیاز رساند.

سرمربی صبا در مورد اینکه به قهرمانی و کسب سهمیه آسیایی فکر می‌کند، گفت: من به این مسائل فکر نمی‌کنم. ما کار خودمان را انجام می‌دهیم و می‌خواهیم خوب نتیجه گیری کنیم.

.....

فرکي:3امتياز ارزشمند راازدست داديم

سرمربي تيم فوتبال نفت تهران گفت: 3 امتياز ارزشمند اين مسابقه را به دليل اشتباهات بازيکنان از دست داديم.

حسین فرکی پس از تساوی خانگی یک بر یک برابر صبای قم در جمع خبرنگاران گفت: قبل از بازی هم گفته بودم این مسابقه جذاب خواهد شد. در جریان مسابقه نشان دادیم تیم برتر میدان بودیم. فرصت‌های گلزنی فراوانی را از دست دادیم و ما مستحق یک امتیاز نبودیم و باید پیروز می‌شدیم.

وی ادامه داد: 3 امتیاز حساس این مسابقه که ارزش 6 امتیاز برای من داشت را به دلیل اشتباهات بازیکنان از دست دادیم. آنها از اشتباهات ما استفاده کردند اما ما نتوانستیم از فرصت‌های گل زنی خود استفاده کنیم.

فرکی تاکید کرد: این مساوی فقط به دلیل بدشانسی ما بود با این حال از بازیکنانم تشکر می‌کنم که مقابل تیم مدعی صبا خوب بازی کردند. هر چند یک امتیاز خوشایند نبود و 3 امتیاز را با یک امتیاز عوض کردیم.

کد:
    کد:

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض کلانتري:استرس باخت باعث توقف‌مان شد / شرفي:اين بازي حکم فينال را داشت

کلانتري:استرس باخت باعث توقف‌مان شد

سرمربي تيم فوتبال فجر سپاسي گفت: متاسفانه استرس باخت روي بازيکنانم تاثير گذاشت و باعث شد در ثانيه‌هاي آخر بازي يک پنالتي به مس سرچشمه بدهند.

علی کلانتری پس از تساوی 3 بر 3 مقابل مس سرچشمه گفت: در این مسابقه به دنبال بازی زیبا نبودیم، چون در دیدارهای قبلی که برای بازی زیبا تلاش می‌کردیم، نمی‌توانستیم امتیاز بگیریم و فقط برای برد به میدان رفتیم.

وی ادامه داد: بازی را خوب شروع کردیم و تا دقایق پایانی پیش بودیم، اما استرس باخت روی بازیکنانم تاثیر گذاشت و باعث شد در ثانیه‌های آخر بازی یک پنالتی به حریف بدهیم و نتیجه مساوی شود.

سرمربی فجر سپاسی ادامه داد: ‌با تغییراتی که در نیم فصل دوم خواهیم داد امیدوارم بتوانیم امتیازات لازم را جمع کنیم و خود را به بالای جدول برسانیم.

.....

شرفي:اين بازي حکم فينال را داشت

سرمربي تيم فوتبال مس سرچشمه گفت: ديدار مقابل فجر براي ما حکم فينال داشت، چون هر دو تيم ته جدولي بودند و مي‌خواستند که خود را بالا بکشند.

اصغر شرفی پس از تساوی 3 بر 3 مقابل فجرسپاسی گفت: این بازی برای ما حکم فینال داشت. هر دو تیم ته جدولی بودند و می‌خواستند خود را بالا بکشند.

وی ادامه داد: این بازی بار فنی زیادی نداشت و هر دو تیم ارسال‌‌های مستقیم را در دستور کار خود قرار داده بودند. تیم ما در نیمه دوم با برطرف کردن ضعف‌های خود توانست بازی بهتری را به نمایش بگذارد و شکست را با تساوی عوض کند.

سرمربی مس سرچشمه با انتقاد از داوری عنوان کرد: از داوری گله‌مندم. داوران در دیدار داماش، تراکتور و این بازی هم چندین اشتباه داشتند و همین موضوع باعث شد ما امتیازاتی را از دست بدهیم.

کد:
    کد:

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض يسيچ: برد ما عادلانه بود

يسيچ: برد ما عادلانه بود

سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: برتري ما برابر نفت آبادان عادلانه بود.

یسیچ پس از پیروزی 2 بر صفر خارج از خانه مقابل نفت آبادان گفت: نفت را می‌شناختیم و می‌دانستیم تیم جنگنده و دونده‌ای هستند ولی با بازی خوب خود توانستیم گل اول را به ثمر برسانیم و سپس بازی را دست بگیریم و گل دوم هم بزنیم. نتیجه عادلانه بود و فکر می‌کنم در بازی قبلی هم برنده از زمین خارج می‌شدیم ولی 5 ثانیه آخر گل خوردیم.

سرمربی شهرداری تبریز تاکید کرد: در هر بازی برای برد به میدان می‌رویم ولی مسائلی پیش می‌آید تا از گرفتن 3 امتیاز محروم شویم. هافبک‌های ما در بازی امروز خیلی دوندگی داشتند و باعث شدند مدافعان ما روز سختی نداشته باشند. 5 دقیقه پایانی با یک بازیکن کمتر بازی کردیم و نفت بازی مستقیم انجام می‌داد.

خبرنگاران پس از نشست یسیچ منتظر غلامحسین پیروانی سرمربی نفت آبادان بودند اما وی در نشست خبری شرکت نکرد و به جای خود دستیارش را به اتاق کنفرانس فرستاد. خبرنگاران نیز به نشانه اعتراض سالن نشست را ترک کردند.

کد:

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض کرانچار:بيش از 10موقعيت داشتيم / جلالي:بدترين بازي فصل‌مان را انجام داديم

کرانچار:بيش از 10موقعيت داشتيم

سرمربي تيم فوتبال سپاهان گفت: قول قهرماني ندادم اما اينطور هم نيست که بي‌خيال قهرماني هم باشم.

زلاتکو کرانچار پس از برتری ۲ بر صفر مقابل فولاد خوزستان گفت: این برد را به هواداران تبریک می‌گویم. در چند هفته گذشته روی سازماندهی تیمی کار کرده بودیم و به همین دلیل موفق شدیم.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا تاکتیک شما ابتدا گل نخوردن است عنوان کرد: سعی کردیم سازماندهی خود را طوری برنامه‌ریزی کنیم که کمترین موقعیت را به حریف بدهیم و در ادامه از موقعیت‌های خود استفاده کنیم. در این بازی هم بیش از ۱۰ موقعیت گل داشتیم.

سرمربی سپاهان در مورد تعویض جان‌واریو و جلال حسینی گفت: جان‌واریو ۳ هفته بود که با ما نبود اما به دلیل اینکه او بازیکن بزرگی است، سعی کردیم تا حد امکان از وی در زمین استفاده کنیم. در مورد حسینی هم باید بگویم که او احساس ‌آسیب‌دیدگی می‌کرد و خودش خواست که تعویض شود.

کرانچار در پاسخ به این سؤال که چرا تابه حال قول قهرمانی نداده است، اظهار داشت: من از اول قول قهرمانی ندادم اما اینطور هم نیست که بی‌خیال قهرمانی هم باشم و همه هدف من قهرمانی است و امیدوارم راهی که می‌رویم به همین موضوع ختم شود.

.....

جلالي:بدترين بازي فصل‌مان را انجام داديم

سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: مقابل سپاهان بدترين بازي فصل‌مان را انجام داديم.

مجید جلالی پس از شکست ۲ بر صفر مقابل سپاهان، اظهار داشت: باید با اطمینان بگویم که این ضعیف‌ترین بازی ما در لیگ برتر بود و اصلا نتوانستیم عملکرد خوبی داشته باشیم. فاصله کم دیدار با تراکتورسازی و نداشتن ۶ بازیکن اصلی خود دلایل اصلی این باخت بود.

سرمربی فولاد خوزستان گفت: تیم ما در ۲۰ دقیقه آخر بازی دچار افت بدنی شد و همین موضوع باعث شد سپاهان کار را تمام کند. این تیم در هر دو نیمه برتر بود.

وی افزود: نسبت به بازی که با سپاهان در جام حذفی انجام داده بودیم بهتر شده بودند. تجربه و برتری فنی در این دیدار به آنها کمک کرد.

جلالی در مورد شناخت خود از کرانچار گفت: شناخت خاصی از وی ندارم و نمی‌توانم در مورد کسی که نمی‌شناسم صحبت کنم.

سرمربی فولاد خوزستان در مورد کاهش سهمیه تیم‌های ایرانی در لیگ قهرمانان عنوان کرد: ‌اگر این اتفاق افتاده باشد انگیزه خیلی از تیم‌ها کم می‌شود. این روند ادامه پیدا کند شاید در آینده باز هم شرایطمان بدتر شود.

کد:
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •