تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 100 اولاول ... 111718192021222324253171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 996

نام تاپيک: پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

در مورد پینگ:

دوستان در مورد پینگ در ایران هیچگونه قانونی وجود نداره. اصلا هیچ شرکتی در مورد پینگ حرف هم نمیزنه. دلیلشم اینه ایران گیمر آنلاین زیاد نداره! اون مقداری هم که داره 70% داخل کشور بازی میکنن و آنچنان مشکلی ندارن.
    پینگ ایران به محض خروج از مرزهای بین الملل بسیار زیاد میشه.
    چند دلیل داره:
    1. ترافیک بین الملل ما خیلی کم هست.
    2. برای هرکاری حتی اتصال به سایت های خودی مجبوریم دیتای ارسالی رو به خارج از کشور بفرستیم و بعد از خارج دیتا برگرده که بازم باعث ایجاد ترافیک زیاد در درگاه های خروجی کشور میشه.
    3. خود شرکت ها هم ترافیک بسیار کمی نسبت به سرویسی که ارائه میدن دارن. شرکتی که 100 مگ پهنای باند داره میاد برای مشتریهای 128 کیلوبیت هم 2 مگ میبنده پس دیگه فضای خالی نمیمونه که هیچ از خرخره هم میزنه بالا!

راه های رفع پینگ بالا:
    1. بعد از اجرای این قانون دیگه کسیکه 128 داره براش 2 مگ نامحدود نمیبندن! فوقش تا 512 میبندن اونم در زمانی که رقابت به اوج خود رسیده. (منظورم فقط 128 بود کاری به 256 512 و 1 و 2 مگ ندارم!) "البته الانم نمونش رو داریم. اینرتنت 128 کیلوبیت نامحدود ماکسنت سرعتش تا 50 هم میره. و از 30 تا 35 هم کمتر نمیشه اغلب " با این کار پهنای باند کمتری نسبت به گذشته اشغال میشه و در نتیجه پینگ تایم میاد پایین.
    2. بعد از اجرای پروژه اینرتنت ملی که از این ماه هم استارت خورده دیگه برای کارهای سایت های داخلی لازم نیست که دیتا به خارج از کشور بره و در داخل کشور رد و بدل میشه! پس ترافیک بین الملل اشغال نمیشه و در نتیجه پینگ کمتر میشه!

بعد از اجرای این قانون پیش بینی خودم اینه پینگ کشور به طور متوسط به 150 میلی ثانیه برسه. (یعنی کمتر و بیشتر هم خواهیم داشت)
    و بعد از اینرتنت ملی
    پیشبینی خودم پینگ متوسط حدود 100 میلی ثانیه خواهد بود.
    و در برنامه پنجم توسعه اگر طبق برنامه پهنای باند رو زیاد کنن پینگ رو به 50 تا 70 میلی ثانیه خواهیم رسوند.
    در مورد طرح "اینترنت ملی" (که البته اسم احمقانه و بی معنی هست) اضافه کنم که در هر کشوری یک چنین طرحی برای قوی تر کردن زیرساخت IT انجام میگیره و در نهایت شبکه به اینترنت وصل میشه ، و ذره ای از دسترسی افراد به اینترنت کم نمیشه ، اما در کشور ما به احتمال زیاد هدف همون "اینترنت حلال" با الهام گیری از کره شمالی هست ...

2. 4 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان ایا تا الان یعنی از موقع تصویب این قانون تا به امروز
    هیچ گونه پیشرفتی هم وجود داشته؟ و ایا اینکه تا حالا از این شرکت های خصوصی کسی به این قانون عمل کرده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب الان روزه کسی دانلو نمیکنه 10 نفری که با شما شیر هستند البته خیلی بیشتر از این حرفاست در حال دانلود نیستن سرعت شب شما چنده اگه همینه که شما جزو اون یک درصدی هستی که سرعتش بالاس الان اکثرا روزا سرعتشون بالاس شب که میشه دایل اپه ولی با این طرخ اولا فقط بین 10 نفر شیره بعدم چون نا محدود هر کس هر موقعی دلش بخواد دانلود میکنه بعدم گفتم که هیچ وقت پهنای باند یک پورتو به اندازه سرعت اسمی گه به شما میدن نمیبندند مثلا 128 قطعا کل پهنای باند 128 نیست در حال حاظر من از مخابرات میگیرم 128 نا محدوود میدونم که حداقل نصف این 10 نفری که من باهاشون شیرم همزمان در حال دانلودن ولی هیچ وقت سرعت من زیر 18 نمیاد پس زیاد خودتونو درگیر این موضوع نکنید در حال حاظر وضع بدتر هم همست

5. 2 کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASOUD_MW2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام اقا مسعود . در قانون جدید حرفی از محدودیت سرعت ( حداکثر 128 ) زده شده یا نه ؟ میخوام ببینم از نظر قانونی isp ها حق دارند سرعت بالاتر ارائه بدند ؟
    سلام.
    بله این قانون برای چند سال اینده نیز تصویب شد.
    اما کسی بهش عمل نمیکنه مثل سایر قانون های مملکت.

در مورد طرح "اینترنت ملی" (که البته اسم احمقانه و بی معنی هست) اضافه کنم که در هر کشوری یک چنین طرحی برای قوی تر کردن زیرساخت IT انجام میگیره و در نهایت شبکه به اینترنت وصل میشه ، و ذره ای از دسترسی افراد به اینترنت کم نمیشه ، اما در کشور ما به احتمال زیاد هدف همون "اینترنت حلال" با الهام گیری از کره شمالی هست ...
    در تمام کشور های جهان (منهای ایران و کره شمالی) زیر ساخت های لازم مانند کشیدن فیبر نوری به منازل،ارتقا پهنای باند داخلی،ایمیل ملی،مرورگر ملی و... بر بستر اینترنت انجام میشه اما در داخل کشور ما بر پایه اینترانت انجام میشه.
    و متاسفانه کاربران ایرانی شاید تا یک دهه دیگر هم نتونن با سرعت نسبت خوب به اینترنت وصل بشن.

دوستان ایا تا الان یعنی از موقع تصویب این قانون تا به امروز
    هیچ گونه پیشرفتی هم وجود داشته؟ و ایا اینکه تا حالا از این شرکت های خصوصی کسی به این قانون عمل کرده؟
    هنوز به شرکت های ندا و مخابرات ابلاغ نشده.

7. 2 کاربر از MASOUD_MW2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان یه سوال
    توی سایت تنظیم مقررات نرخ STM1 رو 37،500،000 (سی و هفت ملیون و پانصد هزار) تومن اعلام کرده
    این هزینه یک سال هست؟

پ.ن:STM1 معادل 150 مگابیت در ثانیه هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASOUD_MW2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان یه سوال
    توی سایت تنظیم مقررات نرخ STM1 رو 37،500،000 (سی و هفت ملیون و پانصد هزار) تومن اعلام کرده
    این هزینه یک سال هست؟

برای 1 ماه هست دوست من.

پست اول مطالعه شود.

10. این کاربر از MASOUD_MW2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Jiraya_Sama's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

راستی "نام دستگاهي كه از آن شكايت داريد "کدومو بزنم

اینو میگم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

راستی "نام دستگاهي كه از آن شكايت داريد "کدومو بزنم

اینو میگم
    کجا رفتی............

برو اینجا:
    http://www.cra.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=1c23b39b-60c4-41f5-a8ce-b0cf3835b64d

داره خودمونی میشه Jiraya_Sama's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نه جیگر اینجا بحثش جدا بید

اونجا که شما میفرمایید قبلا شیکایت کردم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان یه سوال
    این هزینه یک سال هست؟

155 مگابیت بر ثانیه اختصاصی این قیمت هست یعنی هر مگابیت اختصاصی حدود 239 هزار تومان حالا این شرکتها یک مگ اختصاصی می خرند 10 مگ اشتراکی میفروشند ببینید چقدر سود می کنند.
    یعنی هر یک مگابیت اشتراکی با ضریب 1 به 10 و نامحدود براشون 23900 تومان میافته .

15. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •