تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 40 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 398

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2011-2012

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بازگشت کاروالیو در بازی مقابل آژاکس

و به نقل از سایت گل؛ دفاع پرتغالی اکنون در دسترس مورینیو برای حضور در ترکیب اصلی برابر آژاکس قرار داد.

رِئال مادرید روز سه شنبه در چارچوب مسابقات لیگ قهرمانان اروپا و از گروه D در خانه به مصاف آژاکس می رود و خبر ها,کاروالیو هم پس از پشت سر گذاشتن مصدومیت مختصرش در تمرینات آماده سازی برای بازی با آژاکس شرکت کرد.

مدافع پرتغالی ی رِئال مادرید که بر اثر مصدومیت در بازی با راسینگ سانتاندر در برد 6 بر 2 تیمش برابر راِئووایکانو حضور نداشت.

با این حال سایت رسمی باشگاه رِئال مادرید بر روی وبسیات خود اعلام کرد که او به طور کامل بهبود یافته اس و بدون هیچ مشکلی در تمرینات صبح روز دو شنبه شرکت کرده است.

او با بازگشتش می توان غول اسپانیایی را در بازی آینده همراهی کند اما به نظر می رسد په په و کونتراِئو در ایتن بازی هم نیز حضور نداشته باشند همچنین مارسلو به علت اخراج در بازی با دینامو زاگرب در این بازی حضور ندارد.

2. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مروري بر ديدارهاي دور دوم ليگ قهرمانان اروپا

در اولين شب از دور دوم مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا ورزشگاه آليانس‌‌آره‌نا شهر مونيخ آلمان، محل تقابل دو قدرت کنوني بوندس‌ليگا و ليگ برتر انگليس خواهد بود.

فرداشب (سه‌شنبه) در ورزشگاه آلیانس آره‌نا جایی که تیم بایرن‌مونیخ پیکارهای خانگی خود را برگزار می‌کند، غوغایی به پا خواهد شد و باوارایی‌ها آماده میزبانی از منچسترسیتی می‌شوند.

در یک سوی میدان مونیخی‌ها که در بوندس لیگا با 18 امتیاز پس از گذشت 7 هفته از شروع لیگ صدرنشین هستند، به استقبال از منچسترسیتی، خواهند رفت که در دو، سه سال گذشته، هزینه بس گزافی صرف خرید بازیکنان نامی کرده است و اکنون هم‌طراز با منچستریونایتد با 16 امتیاز پس از شش هفته از آغاز لیگ برتر در مکان دوم قرار دارد.

رویارویی این دو قدرت با توجه به حضور دو مربی نام آشنا همچون یوپ هاینکس و روبرتو مانچینی و با در نظر گرفتن رقابت دیرینه فوتبال آلمان و انگلیس بدون شک دیدنی و جذاب خواهد بود، به خصوص که بایرن در 9 دیدار اخیر خود اجازه دریافت هیچ گلی را نداده‌ و با 20 گل زده از توان هجومی خوبی نیز برخوردار است.

در دیداری دیگر در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو، رئال‌مادرید کهکشانی به استقبال از آژاکس آمستردام غول همیشگی فوتبال هلند خواهد رفت.

آژاکسی‌ها که در گذشته‌های دور و نزدیک مهد پرورش ستارگان بیشماری بوده‌اند و به تیم‌های گوناگون از جمله همین میزبان مادریدی بازیکنان شاخصی صادر کرده‌اند، می‌خواهند با استفاده از بضاعت کنونی در خانه حریف نامدار دست به شگفتی بزنند.

البته در این میان مادریدی‌ها با حضور خوزه مورینیو همراه با ستارگانی همچون کریس‌رونالدو، مسعود اوزیل، بن‌زما و ... اجازه تحقق آرزوی هلندی‌ها را در سانتیاگو برنابئو نخواهند داد.

*برنامه این پیکارها به شرح زیر است:
    گروه اول:
    بایرن مونیخ آلمان - منچسترسیتی انگلیس
    ناپولی ایتالیا - ویارئال اسپانیا

گروه دوم:
    زسکا روسیه - اینترمیلان ایتالیا
    ترابوزان‌اسپور ترکیه - لیل فرانسه

گروه سوم:
    منچستریونایتد انگلیس - بازل سوئیس
    اوتل رومانی – بنفیکا پرتغال

گروه چهارم:
    رئال‌مادرید اسپانیا - آژاکس هلند
    المپیک لیون فرانسه - دیناموزاگرب کرواسی

4. 5 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مشخصا بازی بایرن و منچستر سیتی بهترین بازی دور دوم این رقابت هاست
    بعد از اون هم ناپولی و ویارئال در رده بعدی قرار میگیره
    در کل گروه یک یا همون گروه مرگ جذاب ترین رقابت رو برای صعود به دور بعد دارن
    پیش بینی تیم صعود کننده تا حدودی سخته.

در مورد نتیجه هم فکر کنم بایرن 2 بر 1 من سیتی رو شکست بده
    ناپولی هم به نظرم ویارئال رو شکست میده

6. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دعوت از 21 بازیکن؛ بازگشت آلتینتوپ به لیست

به نقل از سایت رسمی باشگاه؛ خوزه مورینیو 21 بازیکن را برای دیدار سه شنبه شب برابر آژاکس درلیگ قهرمانان دعوت کرد.

حمید آلتینتوپ برای اولین بار در لیست تیم برای بازی در لیگ قهرمانان اروپا قرار گرفت.

19 بازیکن از تیم اصلی به اضافه توماس مخیاس ، ناچو ، دو بازیکن آکادمی،در لیست خوزه مورینیو برای دومین بازی مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا حضور دارند.این بازی در ساعت 20:45 به وقت محلی اسپانیا برگزار میشود،حمید آلتینتوپ و ریکاردو کاروالیو بعد از پشت سر گزاشتن مصدومیتشان در لیست تیم قرار گرفتند و میتوانند در مقابل آژاکس به میدان بروند.

بازیکنان دعوت شده:

دروازه بان: کاسیاس، آدان، توماس مخیاس

مدافع: راموس، وارانه، آربلوآ، کاروالیو، آلبیول، ناچو

هافبک: اوزیل، آلونسو، کایخون، دیماریا، خدیرا، لاس، کاکا، گرانرو، آلتینتوپ

مهاجم: کریستیانو رونالدو، بنزما، هیگواین

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازیکنان دعوت شده تیم میلان برای بازی مقابل ویکتوریا پلزن :

بالاخره مصدومیت زلاتان هم برطرف شد و جزو بازیکنانی است که برای این بازی دعوت شدند. دی سیلیو و گانز از بازیکنان تیم آکادمی میلان هستن.

دروازه بان : آبیاتی , آملیا , روما

مدافع : آنتونینی , بونرا , نستا , آباته , سیلوا , یپس , تایوو , زامبروتا . دی سیلیو

هافبک : امانوئلسون , سیدورف , نوچرینو , فن بومل , آکویلانی

مهاجم : زلاتان , کاسانو , گانز
    Last edited by B3HZ@D; 28-09-2011 at 00:31.

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض ریبری: فاصله بایرن با بارسا کم شده است

ستاره فرانسوی بایرن معتقد است فاصله این تیم با قهرمان اروپا کم شده است

سایت گل - فرانک ریبری گفت تیم فوتبال بایرن مونیخ فاصله خود را با بارسلونا کم می کند.
    ریبری در گفتگو با مجله کیکر می گوید:" فقط بارسلونا یک تیم بزرگ است و ما به آنها نزدیک می شویم. از زمانی که من به بایرن آمده ام هیچگاه این تیم را اینقدر قدرتمند ندیده ام. این بهترین بایرنی است که من می شناسم. اگر به همین منوال بازی کنیم هیچ تیمی قادر نیست ما را متوقف کند.
    "می خواهم با بایرن فاتح رقابت های لیگ قهرمانان اروپا شوم. من تشنه موفقیت هستم و برای کسب هر جامی تلاش می کنم. ما 6 بازی اخیر خود در رقابت های بوندس لیگا را با پیروزی پشت سر گذاشته ایم. تیم ما 21 گل زده بدون اینکه حتی یک گل دریافت کند."
    ریبری در خصوص دیدار با من سیتی گفت: "این دیدار یک چالش بزرگ برای ما محسوب می شود. من سیتی در حال حاضر همپای منچستریونایتد است. من سیتی یک تیم تراز بالای اروپایی است و من خیلی تحت تاثیر عملکرد این تیم قرار گرفته ام."

10. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی بزرگ امشب بین بایرن مونیخ و من سیتی تا ۲۰ دقیقه ی دیگه شروع میشه .
    ترکیب دو تیم به این صورت هست :

Bayern Munich (4-2-3-1): Neuer; Rafinha, Van Buyten, Boateng, Lahm; Luiz Gustavo, Schweinsteiger; Muller, Kroos, Ribery; Gomez
    Subs: Butt, Contento, Robben, Usami, Alaba, Tymoshchuk, Petersen

Manchester City (4-2-3-1): Hart; Richards, Kompany, K. Toure, Clichy; Y. Toure, Barry; Silva, Aguero, Nasri; Dzeko
    Subs: Pantilimon, Zabaleta, Lescott, Kolarov, Milner, De Jong, Tevez
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

متاسفانه مدافع آماده ی این روزهای بایرن یعنی هولگر بادشتوبر بعلت آنفولانزا به این بازی نرسید و فن بویتن و بوآتنگ توی مرکز دفاع خواهند بود .
    ضمنا روبن هم که تازه از مصدومیت برگشته، بازی رو از روی نیمکت آغاز خواهد کرد .

.

12. 4 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

2_0 در نیمه اول منچسر سیتی تنبیه شد
    تازه بایرن اون بایرن همیشگی نیست !
    بدون روبن به این نتیجه رسیدیم !

14. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ترکیب بازی رئال - منچستر به نقل از سایت گل:

Ajax's starting XI: Vermeer; Van der Wiel, Alderweireld, Vertonghen, Anita; Eriksen, De Jong, Janssen; Sulejmani, Sigthorsson, Boerrigter

The starting XI for the home side: Casillas; Ramos, Carvalho, Varane, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira; Ozil, Kaka, Ronaldo; Benzema

دی ماریا رو نشونده رو نیمکت و بجاش از زوج کاکا و اوزیل استفاده کرده ( فکر کنم مورینیو از ترکیب من تو FIFA11 تقلید کرده )

با اینکه هیگواین بازی خوبی رو نشون داد، ولی بازم به بنزما بازی داد. البته رقابت بین این دوتا خیلی زیاد هست و واقعا سخت هست بگی الان کدوم آماده تر هستن. هرچند منم حس میکنم بنزما بهتره.

16. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بازی بایرن واقعا عالی بود. هیچ حرفی برای منچستر سیتی باقی نذاشت.

رئال هم که 3-0 با گل های رونالدو، کاکا و بنزما آژاکس رو در هم کوبید

بریم بازی رو ببینیم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •