تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 76 اولاول ... 111718192021222324253171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 751

نام تاپيک: برنامه‌ی خنده بازار

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

واااااااای عجب از پیروز رحیمی که اومد برنامه 90درصد. خیلی باحال بود. واقعا خندیدیم. مخصوصا اونجایی که خواست کت معروفش رو آتیش بزنه قادر اومد فوتش کرد.آخرش بود.
    آقا کسی همه قسمت ها رو با کیفیت عالی نداره ؟؟؟

حامد

---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------

فقط يك جمله و ديگر هيچ:

هرچه كه مردم را بخنداند گناه كبيره است و هرچه كه مردم را به گريه بياندازد داراي هزاران هزار ثواب است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    داداش حرف دل منو زدی و بس

حامد

2. این کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

این چند قسمت خیلی بی مزه شده.
    کاش هر شب علی داهی رو می آوردند بخندیم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

اعتراض شدید رضا صادقی به برنامه خنده بازار…
    رضا صادقی : منتظر جوابیه من به این بی حرمتی باشید.

رضا صادقی گفته است: متاسفانه مشتی ملیجک های دربار قدیم و دلقک های سیرک این روزها پایشان به صداو سیما باز شده و با به سخره گرفتن شخصیتهای مختلف سعی دارند مخاطبان بیشتری را برای خود دست وپا کنند و ازاین طریق بین مردم بیشتر شناخته شوند . در زیر ویدئوی اجرای این برنامه را می توانید مشاهده کنید که رضا صادقی را به تمسخر گرفته اند ( به نقل از خوش ) وی همچنین در گفتگو با روزنامه تماشا ادامه داده است :برخی طنزها را باید لودگی نام گذاشت و معلوم نیست با کدام هدف مدیران صدا وسیما اجازه وپخش انتشار آنها را از تریبونی به این وسعت وسادگی می دهند .متاسفم برای کسانی که تصمیم گیرنده ها وسازندگان این قبیل برنامه ها هستند. رضا صادقی درادامه گفته است : جوابیه ای تصویری را دردست تهیه دارم که در اختیار مردم پاک ومحترم ایران قرار خواهم دادو دراین ویدئو مواضع خودرا به صورت کاملا صریح وبی پرده بیان خواهم کرد

این هم کلیپ رضا صادقی در چهارپایه داغ:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حامد

5. 6 کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان اون کلیپ معتضذ را کسی نداره؟..........

داره خودمونی میشه mammuot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    درخشکی

پيش فرض

باسلام
    بابا همه که از این برنامه بدشون نمیاد من خودم عاشقشم احتمالا قبلش ازشون اجازه می پرسن تازه کلی مردم رومی خندونددلشونم شادمی کنن!!!!!!

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

واقعا که!!!
    به قول علی دایی:
    بجای این که هنرمندان و ورزشکاران مملکت رو مسخره کنید ، جرئت دارید یکم سیاست مدارا رو دست بندازید!

9. 2 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

واقعا که!!!
    به قول علی دایی:
    بجای این که هنرمندان و ورزشکاران مملکت رو مسخره کنید ، جرئت دارید یکم سیاست مدارا رو دست بندازید!
    70٪ برنامه به دست انداختن سیاست مدارا می گذره!

تازه اون دو تا آقای داهی و آقای فضا سابقی بودن، چرا علی دایی و رضا صادقی به خودشون گرفتن؟!

11. 3 کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یک اجازه یا مشورت یا صحبت کوچولو قبل ادای کسی رو درآوردن و ساختن کلیپ هاشون می کردن بد نبود چون بعضی جاها به مرز حرمت ها نزدیک میشن.(نظر شخصی)
    دیگه اصلا حالت غیرمستقیم و گوشه کنایه نداره همه چیز واضح و رو شده .

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

پدر خوانده هم به جمع معترضان خنده بازار پیوست.

مارلون براندو ملقب به دون کرلئونه و معروف و مشهور به پدرخوانده(god father) که چند سالی هست دستشان از این دنیا کوتاهه ،با امدن به خواب ایدا (در فیلم چند کیلومتر گذشته از جهنم) ضمن تبریک بابت عروسی با امیر حسین و همچنین تولد پسرشان ، نسبت یه برنامه چهار پایه داغ اعتراض خود را اعلام داشته و گفته این بی حرمتی را بدون پاسخ نخواهد گذاشت.او اضافه کرده که مایکل و سانی اننتقام او را خواهند گرفت.
    او گفت که قبلا در دادگاه های مختلف او تبرئه شده و این حرف های نجفی را قبول ندارد.
    همچنین خبر ها حاکی از این دارند که بعد از برنامه دیشب دیگر نجفی دیده نشده است.
    البته او حرف های زیادی داشته که متاسفانه به دلیل گم شدن در خواب ایدا باقی حرف ها ناگفته مانده.

خداییش دیشب خیلی خیلی برای من ورود پدرخوانده غیرمنتظره و هیجان انگیز و خاطره انگیز بود.
    بدلشو خیلی قشنگ درست کرده بودن .دمشون گرم.انگار که خود پدرخوانده رو اورده بودن
    البته دیشب این بخش بسیار سیاسی بود و منظور به مافیای مواد ایران بود که این قدر قدرت دارن که هر که سر راهشون باشه نابودش میکنن.

عکس پدرخوانده رو پایین گذاشتم ببینید مو نمی زنه .ادم شک میکنه به اطرافش میگه شاید این ها یی که اطراف ما هستن هم بدل باشن ...

درمورد موزیک هم باید بگم موزیکی که دیشب نواخته شد مخصوصا اون موزیکی که خود پدرخوانده با دهنش میزد موزیک فیلم پدرخوانده هست که حتی اسکار هم گرفته و خیلی خیلی خاطره انگیز هست.کار "نینو روتا" نوارنده مشهور ایتالیاییه. من همین الان دانلودش کردم .برام خیلی نوستالیژیکه .تو پروفایلم گذاشتم از دستش ندین.

----------------------------------------------------
    نظر احمدنجفی در رابطه با طنز خنده بازار

احمد نجفي درباره تقليد اجرايش در برنامه «خنده بازار» كه همراه با طنز است، در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس گفت: من مشكلي با اين برنامه ندارم و هيچ ايرادي ندارد كه سازندگان برنامه با اجراي من شوخي كنند.
    احمد نجفي كه اين روزها به عنوان يكي از سوژه‌هاي برنامه «خنده بازار» مطرح است، گفت: اين برنامه طنز است و من هم مشكلي با آن ندارم چون مردم به شادي احتياج دارند و علاقه‌مند هستند كه با ديدن برنامه‌هاي مفرح، لبخند بزنند.

به گزارش فارس؛ احمد نجفي درباره تقليد اجرايش در برنامه «خنده بازار» كه همراه با طنز است، در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس گفت: من مشكلي با اين برنامه ندارم و هيچ ايرادي ندارد كه سازندگان برنامه با اجراي من شوخي كنند.

وي ادامه داد: شهرت با خود طنز به همراه مي‌آورد و اصلا موضوع عجيب و غريبي نيست كه در اين برنامه طنز اداي من را درآورند. به هر جهت مردم به شادي احتياج دارند و علاقه‌مند هستند كه با ديدن برنامه‌هاي مفرح، لبخند بزنند.

نجفي تصريح كرد: «خنده بازار» حاصل كار گروهي جوان است و يك كار تئاتري محسوب مي‌شود، مردم هم با ديدن آن لذت مي‌برند و با ديدن آن خوشحال مي‌شوند.

وي افزود: اميدوارم اين برنامه كم كم از دايره هنرمندان خارج شده و كم كم بتواند با وكلا و مديران و مسئولان هم شوخي كند، البته سازندگان برنامه بايد مراقب باشند تا به تمسخر نزديك نشوند، آن وقت شايد در قالب طنز، بسياري از افراد نسبت به نقايص خود آگاه شوند.

اين هنرپيشه، مجري و كارگردان، گفت: شهرت براي چنين مواقعي است، هميشه كه نمي‌شود خوب ما را بگويند، شايد در اين برنامه برخي شوخي‌ها درست هم نباشد ولي در كل ايراد ندارد، طنز و حضور آن در جامعه لازم است.
    منبع:تابناک

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

به نظرم نیازی نیست که باهاشون مشورت بشه!
    این تیپ آدما خودشونو می کشن معروف بشن! (هنرمندا) کلی میگردن دنبال کسی که اسپانسر باشه بیاد و اونارو حمایت کنه! امثال من و شما میریم بلطی می خریم به اینا بها می دیم بعدش که یه سری توی سرا درمیارن! تازه کلی هم کلاس میزارن، توی انظار آفتابی نمیشن! به زور امضا می دن و ...هزار جور ادای دیگه!
    +
    سریال و فیلمای هالیوود و نیگا کنین! همین فرار از زندان یه نمونه است.راجع به شخص اول مملکت اینهمه حرف زدن.اینهمه آزادی بیان هست توی فیلماشون!
    اونوقت علی دایی و رضا صادقی عددی نیستن! شاید ما توی ایران اینارو گنده کرده باشیم و هی لاپوشی کنیم! ولی توی بیرون از ایران به راحتی همدیگر و نقد می کنن ! و طنز سیاسی اجتماعی میسازن!

15. 15 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •