من بین Asus Eee Pad Transformer TF300TG - 32GB + Dock و Apple iPad (4th Gen.) Wi-Fi + 4G - 16GB که تقریبا هم قیمت هستند واقعا گیر کردم
مقایسه در دیجی کالا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بین Asus Eee Pad Transformer TF300TG - 32GB + Dock و Apple iPad (4th Gen.) Wi-Fi + 4G - 16GB که تقریبا هم قیمت هستند واقعا گیر کردم
مقایسه در دیجی کالا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by netwait; 14-03-2013 at 14:00.
IPAD 4 16GB فک کنم خیلی کم باشه حافظش برای برنامه ها و بازی های Ios چون من چیز خیلی خاصی پر نکردم توش 32gb ش پره الان
سلام به همه
یه راهنمایی در مورد ایپد نسل سوم و چهارم میخوام
من اگه بخوام ایپد نسل 3 بخرم چه چیزایی رو از دست میدم نسبت به نسل چهارم و قدرت پردازش چقدر بهبود داشته تو نسل چهارم ? واقعا ارزش هزینه بیشتر رو داره ?
کسی هست که با هر دوتاش کار کرده باشه و بتونه یه جمع بندی کلی کنه ?
از ایپد نسل 5 خبری نیست ? و ایا با اومدن اون ایپد 3 دیگه قدیمی میشه وساپورت نمیشه ?
تفاوت در نسل 3 با نسل 4 در پردازنده های انها هست پردازنده نسل سه A5x دو هسته ای است
نسل چهار A6x هست که نسل 4 تفاوت سرعتی بسیار بالایی نسبت به نسل قبل داره
در ضمن پورت 30 پین به 8 پین نیز تغییر کرده در نسل چهار که به نظر من یک مشکل درست کرده در زمینه سازگاری با دستگاه های قدیمی
برای حل مشکل سازگاری یه تبدیل ارائه شده که دستگاه های قدیمی رو با یه واسطه به پورت جدید وصل میکنه:
![]()
دستگاه های اپل حتی با ورود 5 6 نسل بعد از اون هم قدیمی نمیشن ! ضعف برای دستگاه های اپل بی معناست!
سلام یه سوال:
من میخوام از آیپد به عنوان اسکنر استفاده کنم. راستش یه عالم کتاب دارم که میخوام الکترونیکشون کنم شدنیه؟؟
سلام
اساتید من در شُرف خرید آیپد 4 هستم اما بین دو مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شک دارم که کدوم رو بخرم!
1.آیا پشتیبانی از شبکه های 4G و GPS به 500 هزار تومن اختلاف قیمت ارزش داره؟
2.آیا فرق اون دو مدلی که لینک دادم به همین موارد ختم میشه؟
3.اگر مدل 32 گیگ 4G رو بخرم از نظر حافظه ممکنه به مشکل بخورم ؟ چون با حجم نرم افزار های IOS آشنایی ندارم ولی استفاده ی من مثل اکثر کاربران بیشتر نرم افزار ، موزیک و فیلم خواهد بود.
ممنون
سلام میخواستم یه آیپد ۴ سفارش بدم توی سایتا گشتم persianapple از جاهای دیگه ارزون تر بود به نظرتوم این سایت مطمئنه؟کسی تا حالا چیزی ازش گرفته؟
شما داری آیپدو با چی مقایسه میکنی !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)