سلام ENQ از Extension های تنظیمات برنامه یENDNOTE هست که یک جستجوگر و یا بهتره بگم که یک نوع دایرة المعارف قوی هستش
فکر میکنم قابل تبدیل نباشه چون یک extension unique هستش.
سلام ENQ از Extension های تنظیمات برنامه یENDNOTE هست که یک جستجوگر و یا بهتره بگم که یک نوع دایرة المعارف قوی هستش
فکر میکنم قابل تبدیل نباشه چون یک extension unique هستش.
اگه برنامه ENDNOTE رو میخوای این لینکش هست برا دانلود ولی احتمال داره بخوای توی سایت ثبت نام کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من فیلم هایی رو که دانلود میکنم توی سیستم نگاه میکنم ولی روی دستگاه VCD یا DVD های خونگی نشون نمیده
میخواستم یه برنامه معرفی کنید که بتونم این فیلم ها رو باهاش به فرمتی تبدیل کنم که توی دستکاه های VCD و DVD هم نشون بده
ممنون![]()
میتونید ازبرنامه ConvertXToDVD استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی دوست عزیز این برنامه که معرفی کردی کارم رو راه انداخت ولی حجم ها رو خیلی زیاد میکنه و فقط باید روی DVD رایت کنم
مثل همین برنامه هم چیزی هست که بشه روی VCD هم رایت کرد یعنی حجم ها رو در حد CD بکنه که بشه یه فیلم رو مثلا روی 2 تا CD زد
امیدوارم منظورم رو فهمیده باشی که چی میخوام![]()
این برنامه Ultra DVD Creator هم هست شاید بکارتون بیاد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام وقت بخیر
من یه برنامه میخام که بتونه اغلب فرمتها رو به 3gp تبدیل کنه که همه گوشی ها بتونن اجرا کنن
چند تا برنامه پیدا کردم اما ناقصن و کار نمیکنن
از دوستان و اساتید سپاسگذارم
بهتـرین Flv To Avi کانـورتـور ؟!
من نظرم هموننرم افزاره Total Video Converter HD 3.71 هستش
منم بیشتر ازش برای تبدیل فرمتها به فرمتهای قابل پخش برای گوشی همراه استفاده میکنم.
خیلی عالیه و هرنوع کیفیت یا تنظیمی هم که بخوای داخلش هست ، من یک سری فرمت باهاش تبدیل میکردم برای گوشی
Sony Vivaz ، با کیفیت خیلی بالای HD و خیلی کیف میده وقتی با اون کیفیت البته کم حجم داخل گوشی Video تماشا میکنم
قوی ترین نرم افزارهای تبدیل اینا هستن:
xilisoft
Total video converter
که فکر کنم برای شرکت imoto باشه.
ممنون دوست عزیز کاش لینک دانلودش رو هم میذاشتین
بازم ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)