سلام بچه ها من امسال 5200 منطقه 3 شدم.به نظرتون بین الملل کجا قبول میشم؟پزشکی میخوام.معدل کتبیم 16.83
خیلی استرس دارم
سلام بچه ها من امسال 5200 منطقه 3 شدم.به نظرتون بین الملل کجا قبول میشم؟پزشکی میخوام.معدل کتبیم 16.83
خیلی استرس دارم
بین الملل کجاها زدی؟ کدوم رشته ها و چند تا ؟
به جز چابهار همه رو زدم.
شهید بهشتی قشم-رامسر-یزد-تهران-انزلی-آبادان-تبریز-بندرعباس-کرمان
اول پزشکی هارو زدم بعدش دندان پزشکی
Last edited by parmis7; 22-09-2012 at 18:05.
شهر های کوچک احتمالش بیشتره ولی حداکثر 2 رشته به عنوان معرفی شده میاد که برین مصاحبه بدین... البته رتبه شما خوبه همون 2 تای اولی که زدین برای مصاحبه معرفی میشین
![]()
ممنونم دوست عزیز خیلی لطف کردید
پارسال نتایج چند مهر اومد؟
خیر
پارسال برای من انتخاب اول که شیراز بود و انتخاب اخر که چابهار بود به عنوان قبولی انتخاب شد
سلام.خسته نباشید
من امسال رتبم 19000 شد و سهمیه ی جانبازی 25%هم دارم.
برای تکمیل ظرفیت ازاد رشته های دندان و پزشکی کیشو زدم وبرای انتخاب رشته ی سراسری هم رشته های بین الملل رو زدم.
میخواستم از شما اینو بپرسم که به نظر شما احتمال قبولی من در این 2 موردی که گفتم چقدره؟؟
به نظر شما امسال تو یکی از اینا قبول میشم؟؟؟اصلا قبول میشم؟؟
احتمال قبولیم در کدوم یکی از اینا بیشتره؟؟
واقعا ازتون ممنونم...
سلام.. 19000 کشوری یا سهمیه؟ سهمیه مناطق زده بود یا سایر؟ تراز آزادت چند بود؟ کدوم بین الملل ها زدی دقیق بگو..
ای کاش من این سهمیه شما رو داشتم من 4000 منطقه 2 زیرگروه 2 بودم![]()
سلام ببینین منم خیلی نگرانم ولی دختر همسایمون توجلفا دندان میخونه باهاش حرف زدم نمره تراز کنکور باید حداقل 7200 اینا بالابیادبعدش معدل کتبی حرف اولو میزنه بعدشرایط مالی!مدرک زبان مهمه ولی اونی ک معدل یاتراز خوبی داره دانشگا کمک میکنه درحین تحصیل مدرک زبان بگیری البته باهزینه خودتون!بااین همه داشتن مدرک زبان یاکام خودش امتیاز داره!درصدای شما خوبه معدلتون چطو؟
سلام!ببینین دندان رشته ای هس ک نباید نگران کیفیت مدرک باشین!من بااشنامون ک توجلفا دندان میخونه حرف زدم دانشگا تنها فرقش بابقیه شهریس!درصداتون خوبه معدلتون چی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)