عزیز انجام دادم پاک نشد میزنه این یوزر اکانت built in هست
عزیز انجام دادم پاک نشد میزنه این یوزر اکانت built in هست
با سلام
روی Inspiron 5110nI7 بهتره ویندوز 32 بیتی نصب کنم یا ویندوز 64 بیتی؟ لطفا راهنمایی کنین برای نسخه 32 بیتی درایور وجود داره ؟
cz3vcr1
این هم سرویس تگ دستگاه
از شما دوست عزیز هم که مرا شیر فهم کردی ممنونم.
دوستان یه راه حلی رو انجام دادم بلوتوثم ردیف شد.
ابتدا درایور مربوط به وای فای و بلوتوث متناسب با دستگاهتون رو نصب کنید.
سپس از قسمت پروگرم اند فیوچر ( add or remove قدیم) هرچی درایور بلوتوث میبینید uninstal کنید . بعد خود ویندوز برای بلوتوث شما درایور نصب میکنه (البته فکر میکنم چون بعدش من دیگه درایور بلو توث نصب نکردم) . بعدشم عین بنز میتونید فایل سند و ریسیو کنید.
برا من بعد از انجام اینکار داره مثل بنز کار میکنه بعد از 2 3 هفته اسکل شدن بلاخره ردیفش کردم.
یه تست بزنید ببینید درست میشه یا نه
یادتون باشه از قسمت دیوایس منیجر درایور رو uninstal نکنید.
Last edited by hagi-naser; 07-03-2012 at 17:14.
آقا من ب مکافات درایور ها رو نصب کردم و حال نمی تونمPES 2012 رو روش اجرا کنم جالبه که از کارت گرافیک ایراد می گیره مدا من کارت گرافیکش 1گیگه8گیگ رم داره , I7 هم هست پس چرا نمی تونم بازی رو اجرا کنم؟؟؟؟؟؟
شما در قسمت کنترل سنتر انویدیا در قسمت 3d ستینگ یه قسمتی هست که رو حالت auto هست شما اون رو تغیر یده و بزار روی های پرفرمنس یا یه همچین چیزی .
بعد وقتی می خای بازی رو اجرا کنی روی شرتکاتش کلیک راست کن بعد همون گزینه که تو 3d ستینگ انتخاب کردی رو بزن .
در این صورت بازی به وسیله کارت گرافیک قویتر دستگاهت اجرا میشه.
تو همون قسمت 3d ستینگ یه تب دیگه وجود داره که برنامه هایی که میخوای با حداکثر قدرت گرافیک اجرا بشن رو میتونی اد کنی تا همیشه وقتی اجراشون میکنی از کارت گرافیک انویدیا استفاده کنه.
یه تست بزن ببین درست میشه.
در ضمن شما باید آخرین درایور های 2تا گرافیکتو نصب کرده باشی . درایورهارو هم داری نصب میکنی اول intel 3000 رو نصب کن بعد انویدیا.
---------- Post added at 08:44 AM ---------- Previous post was at 08:42 AM ----------
قطعاً 64 بیتی
یه راه حل دیگه هم هست
شما تمام درایورهای مربوط به وایر لس و نتورکتون رو پاک کنید بعد سی دی یا فلشی که همهی درایورهای مربوط به دستگاهتون داخلش هست تو دستگاه بزارید و یا وصل کنید . بعد تو دیوایس منیجر اون قسمتهایی که جلوشون علامت سوال هست( یعنی دستگاه نشناخته و یا درایور نداره) روشون کلیک راست کنید بعد گزینه آپدیت درایور رو بزنید . بعد برای آپدیت اون سی دی یا فلش رو انتخاب کنید تا خودش سرچ کنه و درایور درست رو نصب کنه.
بعدش همه چیز حله.
ایشالا تونسته باشم کمکی بکنم.
salam man ye narm afzar daram ke inkare activation ro anjam mide faghat nemidonam chejori vasat befrestam aziz
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست عریز ایمیلت چی ؟
[QUOTE=hagi-naser;6893205]شما در قسمت کنترل سنتر انویدیا در قسمت 3d ستینگ یه قسمتی هست که رو حالت auto هست شما اون رو تغیر یده و بزار روی های پرفرمنس یا یه همچین چیزی .
بعد وقتی می خای بازی رو اجرا کنی روی شرتکاتش کلیک راست کن بعد همون گزینه که تو 3d ستینگ انتخاب کردی رو بزن .
در این صورت بازی به وسیله کارت گرافیک قویتر دستگاهت اجرا میشه.
تو همون قسمت 3d ستینگ یه تب دیگه وجود داره که برنامه هایی که میخوای با حداکثر قدرت گرافیک اجرا بشن رو میتونی اد کنی تا همیشه وقتی اجراشون میکنی از کارت گرافیک انویدیا استفاده کنه.
یه تست بزن ببین درست میشه.
در ضمن شما باید آخرین درایور های 2تا گرافیکتو نصب کرده باشی . درایورهارو هم داری نصب میکنی اول intel 3000 رو نصب کن بعد انویدیا.[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 08:44 AM ---------- Previous post was at 08:42 AM ----------
ممنون از راهنمایی شما ولی من این کارها رو کردم ولی جواب نداد الان یه مشکلی که هست اینکه vram رو 64mb می شناسه لطفا راهنماییم کنید اگه آخرین درایور نصب نباشه باید چه کار کنم یعنی جواب نمی ده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)