تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام تیم قهرمان کوپا آمریکا میشود؟

راي دهنده
54. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرژانتین

28 51.85%
  • اروگوئه

9 16.67%
  • برزیل

16 29.63%
  • پاراگوئه

0 0%
  • مکزیک

0 0%
  • سایر تیم ها

1 1.85%
صفحه 21 از 24 اولاول ... 111718192021222324 آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 239

نام تاپيک: کوپا امریکا 2011 به میزبانی آرژانتین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مثلا آقای گلی جام جهانی رو بذار یه طرف دیگه(یه دونه گل بزنه...آقای گلی پیشکش!)
    مسی تو جام جهانی 2006 یه گل زد. اون موقع فقط به عنوان یار ذخیره میومد تو زمین.
    من نمی فهمم مسی از همه بهتر بازی کرد واسه آرژانتین. وقتی میزارنش وسط زمین شما می خوای از 40 متری همه رو دریبل کنه زرت و زرت گل بزنه؟ مگه در مورد مارادونا داریم حرف میزنیم؟ مسی عمرا به پای مارادونا نمیرسه.
    تازه 24 سالشه. یعنی 2 جام جهانی دیگه رو می تونه بازی کنه. من موندم اگه قهرمان جهان بشه(ان شاء الله) دیگه شما میخواین به چی گیر بدین.
    الان کدوم بازیکن واسه تیم ملیش مثه بازی های باشگاهی بازی میکنه؟ مثلا دی ماریا که تو رئال اون پاسای خوبو میده کی همچین کاری کرد؟ یا توز که اول فصل اکثر گلای منچستر سیتی رو زد.

2. 4 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عجيبه واقعا پيشبيني من و شايد خيليها دقيقا به صورت معكوس درست از آب در اومد
    به همين سادگي شيلي هم كه تقريبا با ساده ترين تيم افتاد نتونست ببره و حذف شد
    به جز اروگوئه تقريبا تمام تيمها بزرگ حذف شدن

حرف در مورد فوتبال آمريكاي جنوبي و حذف برزيل و آرژانتين
    اينكه دو كشوري كه بيشترين صادرات بازيكن در جهان رو دارن چرا روز به روز و جام به جام دارن افت ميكنن؟
    ساختارهاي اقتصاسي(تركيب دو كلمه اقتصادي و سياسي) و اجتماعي اين كشورها چجوريه؟
    هر روز خبرهاي تازه اي از پيشرفت اقتصادي برزيل به گوش ميرسه اما چرا اين پيشرفت هيچ بازتابي در فوتبال اين كشور نداره؟
    ساير رشته ها مثل بسكتبال و واليبال پيشرفت خيلي خوبي در اين دو كشور داشتن چرا يك فدراسيون موفقه و يك فدراسيون نه؟
    همه اين موارد نشون ميده در اين دو كشور كه فوتبال ورزش ملي اونهاست بيش از همه ساختار خود فوتبال و به ويژه فدراسيون اين كشورها بيماره و برنامه ريزي و بازدهي مناسب رو نداره
    فوتبال ملي نشون دهنده ميزان گرايش ذهني و شكوفايي استعدادهاي يك نسله
    چرا آرژانتين پر از مهاجماي خوبه اما خبري از دفاع و هافبك مناسب نيست؟
    چرا مثل زمان مارادونا ديگه خبري از پاسارلا و اسكار روجريها نيست
    شايد مهمترين دليلش اين باشه كه نسل جوان و فعلي فوتبال آرژانتين از نظر ذهني به مهاجم شدن علاقه و گرايش داشتن و استعدادشون رو در اين زمينه پرورش دادن
    سوالي كه مطرح ميشه اينه كه مگه ميشه همه بازيكنا در تيمهاي پايه در خط حمله بازي كنن؟
    جواب اينه كه فقط وقتي يه بازيكن پله هاي پيشرفت رو به درستي طي ميكنه كه در مسير استعداد ذاتي و علاقه قلبيش هدايت بشه همينكه در آرژانتين مهاجم متولد ميشه ولي مدافع نه نشوندهنده اينه كه مهاجمها بر اساس علاقه قلبي و استعداد ذاتيشون رشد كردن و در همون پست دلخواه به بازي گرفته شدن اما مدافعين نه
    همين نكته رو اگر فدراسيون و به طور كلي ساختار فوتبال آرژانتين و مربيهاي گمنام محلي بدونن و سعي كنن كه اين فرهنگ رو عوض كنن و براي مثلا پست دفاع در بين نوجوانان اين كشور فرهنگسازي و ايجاد علاقه كنن شايد در 10 سال آينده باز هم شاهد ظهور امثال پاسارلا و زانتي باشيم و ديگه پدر و مادرها صرفا با فلش كشيدن به سمت مارادونا و مسي بچه هاشون رو به مهاجم شدن تشويق نكنن
    يكي ديگه از عوامل افت فوتبال در آمريكاي جنوبي كه باعث ميشه در نقطه اي كه همه اون رو به هجومي بودن و بازيهاي زيبا و پرگل ميشناسن امروز شاهد يكي از كم گلترين جامها باشيم اينه كه تعداد كشورها كمه و همين كم بودن تعداد كشورها و برخورد دائم اينها با هم حالت يكنواختي رو به تيمهاي آمريكاي جنوبي داده
    تيمهاي كم يعني فكر و سيستم كمتر و تاكتيكهاي جديد كمتر يعني كشف استعداد كمتر و از همه مهمتر يعني رقابت كمتر
    شايد بهتر باشه به جاي دعوت كردن دو تيم مهمان پنج شش تيم مهمان دعوت بشن
    يكي ديگه از دلايل افت اين كشورها اينه كه بازيكناي ملي زمان كمتري رو در اختيار تيم مليشون هستن
    يه تيم ملي اروپايي رو كه تقريبا هر يكي دو ماه دور هم جمع ميشن و بازي ملي دارن مقايسه كنيد با يه تيم ملي در آمريكاي جنوبي كه هر از چند گاهي يك بازي دوستانه انجام ميدن
    اصلا پراكندگي و تقسيم بندي بازيهاي ملي در اروپا رو در طول فصل ببينين تقريبا ميشه گفت يك تيم ملي در اروپا برنامه اي منظم مثل يك تيم باشگاهي داره و مثلا به جاي اينكه مثل يه تيم باشگاهي هر هفته بازي كنه هر ماه يك بازي انجام ميده
    اما در آمريكاي جنوبي چنين نيست
    شايد يه راهكار اين باشه كه فاصله كوپا آمريكاها رو كمتر كنن
    كلا گفتم حرف زياده و شايد بيشتر از ده صفحه بشه نوشت
    قبل از همه اين حرفا كه گفتم اين كشورها بايد دوباره ساختارهاي اقتصاسي و اجتماعي شون بررسي و آسيب شناسي كنن

4. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزيز، وقتي مسي رو حداقل به عنوان كانديداي بهترين بازيكن تاريخ مطرح مي كنن، به اين دليله كه اين بازيكن تا 24 سالگي، ليست افتخاراتش اينه:

قهرمان رقابت های جام جهانی فوتبال زیر بیست سال (۲۰۰۵)
    قهرمان لالیگای اسپانیا (۲۰۰۵)
    قهرمان سوپر جام اسپانیا (۲۰۰۵)
    بهترین گلزن (آقای گل) جام جهانی زیر بیست سال و دریافت کفش طلای جام (۲۰۰۵)
    بهترین بازیکن جام جهانی زیر بیست سال و دریافت توپ طلای جام (۲۰۰۵)
    قهرمان لیگ قهرمانان اروپا (2006)
    بهترین بازیکن جوان جهان (۲۰۰7)
    بهترین بازیکن جوان جام ملتهای امریکای جنوبی (2007)
    بهترین بازیکن (آمریکای جنوبی) لیگ اسپانیا (لالیگا) (2007)
    قهرمان المپیک پکن (چین) (2008)
    بهترین بازیکن المپیک پکن (2008)
    بهترین بازیکن آمریکای جنوبی (2008)
    بهترین بازیکن لالیگا (2008)
    بهترین مهاجم لالیگا (2008)
    بهترین مهاجم راست (اما پا چپ!!!) در تیم منتخب یوفا در سال (2008)
    برنده جایزه "افسانه مارکا" (2009)
    قهرمان لالیگای اسپانیا (2009)
    قهرمان کوپا دل ری (جام حذفی) اسپانیا (2009)
    قهرمان سوپر جام اسپانیا (2009)
    قهرمان لیگ قهرمانان اروپا (2009)
    برنده جایزه EFE که نشان از حضور بهترین بازیکن از قاره آمریکا درلالیگا است (2009)
    بهترین گلزن لیگ قهرمانان اروپا (2009)
    قهرمان سوپر جام لیگ قهرمانان اروپا (2009)
    برنده جایزه آلفردو دی استفانو که از سوی مسئولان روزنامه مارکا به بهترین بازیکن حاضر در رقابتهای دسته اول لالیگا اختصاص می یابد (2009)
    بهترین مهاجم اروپا (2009)
    بهترین بازیکن سال اروپا (2009)
    بهترین گلزن (آقای گل) لیگ قهرمانان اروپا (2009)
    برنده کفش طلای اروپا (2009)
    برنده جایزه زننده بهترین گل لیگ قهرمانان اروپا (2009)
    بهترین بازیکن لالیگا (2009)
    بهترین مهاجم لالیگا (2009)
    بهترین بازیکن جهان و برنده توپ طلا از فرانس فوتبال با رکورد 473 امتیاز از 480 امتیاز (2009)
    برنده جایزه چهار-چهار-دو از انگلیس (2009)
    برنده جايزه مشترك روزنامه ماركا (اسپانیا) و گازتا (ایتالیا) (2009)
    برنده جایزه بهترین بازیکن اروپا و جهان از مجله فرانسوی onze mundial 2009
    قهرمان جام جهانی باشگاهها (جام باشگاههای جهان) در کشور امارات (2009)
    بهترین بازیکن و برنده توپ طلا در رقابتهای جام باشگاههای جهان (2009)
    برنده جایزه کلید طلایی TOYOTA که نشان بهترین اتومبیل 2010 شرکت تویوتا است و به بهترین بازیکن جام باشگاههای جهان داده میشود (2009)
    بهترین بازیکن سال جهان از FIFA - گالا (2009)
    جوانترین بازیکن 100 گله تاریخ باشگاه بارسلونا با 22 سال و شش ماه و 22 روز (2010)
    قهرمان لالیگای اسپانیا (2010)
    بهترین گلزن (آقای گل) لالیگا و دریافت جایزه پیچیچی (2010)
    بهترین گلزن (آقای گل) لیگ قهرمانان اروپا (2010)
    بهترین گلزن تاریخ باشگاه بارسلونا در طول یک فصل با 47 گل (2010)
    ششمین کسی که توانست در لیگ قهرمانان اروپا در یک بازی 4 گل به ثمر برساند (2010)
    بهترین گلزن تاریخ باشگاه بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا (2010)
    قهرمان سوپرکاپ اسپانیا (2010)
    بهترین بازیکن لالیگا (20۱۰)
    بهترین مهاجم لالیگا (20۱۰)
    قهرمان کاپ خوان گمپر (2010)
    برنده کفش طلای اروپا (2010)
    جالبه با اينكه فقط 23 سالشه اين تعداد موفقيت ملي داشته
    قهرمان المپيك هم شده من يادم نبود؟ البته شايد اين جام ارزش چنداني نداره كلا انگار هر چي جامي كه مسي ميگيره بي ارزشه
    برزيليها يك عمره در حسرت همين المپيك ميسوزن
    البته مسي اگر مصدوم نشه ميتونه در سه دوره آينده جام جهاني شركت كنه
    اگر قهرمان جهان هم شد احتمالا اون جام هم از اعتبار ميفته يا اينكه ميگن فيفا از آرژانتين حمايت كرده
    چيزي كه ما تا اينجاي كار با اين آمار و در اين سن ميبينيم و اگر احتمال قهرماني در يك جام جهاني رو هم بديم اينه كه احتمالا شاهد بازي بهترين بازيكن تاريخ هستيم
    راستي يه سوال ديگه به سوالهايي كه دوستان لطف ميكنن و جواب نميدن
    اگر معيار ، افتخارات مليه پس چرا وقتي بعضيا ميان ميگن پله بر اساس آمار بهترين بازيكنه تاريخه بعضياي ديگه زود جبهه ميگيرن و ميگن نه مارادونا بهترينه؟

پي نوشت: بحث رو ادامه دادم چون ديگه تقريبا تيمي نمونده كه طرفدار داشته باشه

6. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

اوه! دوستان عجب جام عجیبی شده! همه حذف شدن که! آرژانتین امسال تیمش عجیب بود جامی هم که میزبانش بود عجیب شد!
    امیدوارم اروگوئه قهرمان بشه. من همیشه از تیمش خوشم میومد. از اون زمانی که مونترو و آلوارو رکوبا توش بازی میکردن. ولی همیشه یه چیزی کم داشت. اون هم دقیقاً همین هماهنگی تیمی و یکدست بودن و تلاش مضاعف بود. که فکر کنم تابارز مربی فعلیشون داره نشون میده چه مربی ارزشمندیهع. اون از جام جهانی و این هم از این جام. فکر کنم اگه مهره های بهتری داشته باشه بتونه کارهای بزرگ تری انجام بده.

با این وضع فکر کنم تا چندین سال اروپایی ها و بخصوص اسپانیا و آلمان به فوتبال دنیا حکومت کنن.

8. این کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

13

آخرین تذکر (بعد از دو تذکر قبلی، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ):
    لطفا بحث مربوط به مسی و مقایسش رو دیگه ادامه ندید. حتی اگه صحبت هاتون نصفه مونده یا نقل قولی علیه صحبت هاتون شده./
    خیلی رک و صریح بگم! پستی در این زمینه ارسال بشه (حتی اگه بخش کوچکی از اون پست درباره ی ای بحث نخ نما باشه)، اون پست حذف خواهد شد و ادامه پیدا کردن این پست ها = قفل شدن همیشگی تاپیک./
    +
    تشکر ویژه از دوستانی که همکاری میکنند که تاپیک به حاشیه و مسائلی که مرتبط با بحث اصلیش نیست، کشیده نشه.
    یاعلی
    ویرایش:
    پ.ن: به زودی تاپیک پاکسازی خواهد شد.
    Last edited by pcforlife; 18-07-2011 at 16:15.

10. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

باختِ برزیلُ به خودم و هوادارا تسلیت میگم
    عجب پنالــتی زنایی بودن
    لامصبا یه دونشم تو چارچـــوب نزدن
    البته تیاگو سیلوا پنالتی اش درون چارچوب بود که دروازه بان مهارش کرد

ولی من که اصلا انتظار حذف برزیل رو نداشتم
    البته در حذف شدن تیم هایی مثل برزیل و آرژانتین مربیان هم مقصر بودن
    مثلا همین برزیل خط هافبکش خلاقیت خیلی کمی داشت و حضور همزمان لوکاس لیوا و رامیرز باعث شده بود خلاقیت و موقعیت سازی خط هافبک تیم به پایین ترین حد ممکن برسه
    گانسو هم توی بازی گم بود و اصلا با اون گانسوی سانتوس قابل مقایسه نبود
    نیمار هم ورژن برزیلی توز بود که اصلا دوست نداشت به کسی پاس بده...در حد و اندازه این همه تبلیغ و جار و جنجال نبود

چیزی که برای من عجیب بود فلسفه دعوت لوکاس لیوا به تیم ملی و حضور همیگشی اون در بازی ها بود
    هیچ عملکرد مثبتی من از این بازیکن ندیدم
    به شخصه معتقدم اگه بجای اون از هرنانس هافبک لاتزیو برای این بازی دعوت میکردن خیلی بهتر بود
    هرنانس فصل خیلی خوبی رو با لاتزیو سپری کرد و یکی از ارکان اصلی موفقیت لاتزیو بود
    ولی بجاش از لوکاس لیوا استفاده شد که توی همه بازی ها ضعیف بود

البته برزیل هم کلا عملکرد ضعیفی داشت...مثل آرژانتین.
    به نظرم بهتره این تیم ها رو دست یک مربی با دانش فنی بهتری بسپارن.
    کلا این جام باید به جام شگفتی ها نام گذاری بشه.

بد بین ترین افراد هم اصلا نمی تونستن همچین پیش بینی برای تیم های این مرحله داشته باشن

12. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب با وجود حذف اميدهاي اول قهرماني فكر ميكنم اگر اتفاق خاصي نيفته اروگوئه شانس اول قهرماني باشه
    البته اگر مثل بازي با آرژانتين حساب شده بازي كنه
    اميدوارم حداقل سوارز با روحيه خوبي به ليورپول برگرده و البته سالم
    البته اگر اين پيشبيني هم به سرنوشت پيشبيني قبل دچار نشه
    در مورد بازي برزيل من توي 25 .. 26 سالي كه فوتبال رو به ياد ميارم اولين بار بود نتيجه 2 بر 0 رو در ضربات پنالتي ميديدم
    يادم نمياد كه همچين نتيجه اي در پنالتيها اتفاق افتاده باشه
    كلا عجيب بود كه برزيل اينهمه موقعيت گل داشت و 4 تا پنالتي هم زد ولي حتي يك بار موفق به زدن گل نشد

14. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خب با وجود حذف اميدهاي اول قهرماني فكر ميكنم اگر اتفاق خاصي نيفته اروگوئه شانس اول قهرماني باشه
    البته اگر مثل بازي با آرژانتين حساب شده بازي كنه
    اميدوارم حداقل سوارز با روحيه خوبي به ليورپول برگرده و البته سالم
    البته اگر اين پيشبيني هم به سرنوشت پيشبيني قبل دچار نشه
    در مورد بازي برزيل من توي 25 .. 26 سالي كه فوتبال رو به ياد ميارم اولين بار بود نتيجه 2 بر 0 رو در ضربات پنالتي ميديدم
    كلا عجيب بود كه برزيل اينهمه موقعيت گل داشت و 4 تا پنالتي هم زد ولي حتي يك بار موفق به زدن گل نشد
    و از اون عجیب تر اینکه پاراگوئه بدون ضربه در چارچوب برنده شد. تف تو این برد

16. 4 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ميگم كسي اين پيشبيني تاريخي منو توي چند صفحه پيش ديد

پيشبيني از اين دقيق تر نميشد
    سه تيم از چهار تيمي كه احتمال قهرمانيشون رو ميدادم حذف شدن فقط مونده شيلي كه دو ساعت ديگه تكليف اونم روشن ميشه
    البته به جز اروگوئه كه انصافا بسيار خوب بازي كرد و يه بازي پاياپاي رو با آرژانتين انجام داد اون دو تيم پرو و پاراگوئه در 90 دقيقه ضعيفتر از كلمبيا و برزيل بودن و شايد با بخت و اقبال صعود كردن

كلا فوتبال يك بار ديگه غير قابل پيشبيني بودن خودش رو به رخ ساير رشته هاي ورزشي كشوند

پیش بینیه عجیب نیست..نتایج بدست اومده عجیب و تاریخیه!
    به خود بازیها هم نگاه کنیم برزیل , شیلی و کلمبیا در مقابل حریفشون برتری مطلق داشتن و با بدشانسی حذف شدن...جالبه که نتیجه بدست اومده در سه بازی مرحله یک چهارم کاملا عکس جریان بازی بوده!

18. 2 کاربر از Rastin. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

سوالي كه مطرح ميشه اينه كه مگه ميشه همه بازيكنا در تيمهاي پايه در خط حمله بازي كنن؟
    جواب اينه كه فقط وقتي يه بازيكن پله هاي پيشرفت رو به درستي طي ميكنه كه در مسير استعداد ذاتي و علاقه قلبيش هدايت بشه همينكه در آرژانتين مهاجم متولد ميشه ولي مدافع نه نشوندهنده اينه كه مهاجمها بر اساس علاقه قلبي و استعداد ذاتيشون رشد كردن و در همون پست دلخواه به بازي گرفته شدن اما مدافعين نه
    همين نكته رو اگر فدراسيون و به طور كلي ساختار فوتبال آرژانتين و مربيهاي گمنام محلي بدونن و سعي كنن كه اين فرهنگ رو عوض كنن و براي مثلا پست دفاع در بين نوجوانان اين كشور فرهنگسازي و ايجاد علاقه كنن شايد در 10 سال آينده باز هم شاهد ظهور امثال پاسارلا و زانتي باشيم و ديگه پدر و مادرها صرفا با فلش كشيدن به سمت مارادونا و مسي بچه هاشون رو به مهاجم شدن تشويق نكنن
    آره. درسته. من یادم میاد یه زمانی برزیل از ناحیۀ دروازه بان و مدافع خیلی خیلی ضعیف بوذد. اما نشستن و کار کردن و یهو چندین و چند دروازه بان خوب و مدافعین مرکزی قد بلند و خوب از برزیل اومدن و تو بهترین باشگاه های اروپا مشغول بازی شدن. باید با هدف برنامه ریزی کردو و نکته اش اینه که این برنامه ریزی ها تداوم داشته باشه.
    نمونۀ بارزش وضعیت والیبال ایران هست. من یادمه که 7-8 ساله بودم تیم المپیک ایران چهارم شده بود همه خوشحال بودن. زمان یزدانی خرم رفتن بچه های قد بلند رو آوردن آموزش دادن و نتیجه اش رو هم گرفتن. و یا بسکتبال که همه میبینیم چقدر پیشرفت کرده.
    اتفاقاً اینکه از فوتبال برزیل و آرژانتین رسیدم به بسکتبال ایران! یه نکته توش داره. اینکه جدا از رشتۀ ورزشی و کشور خاص، موفقیت یک سری کارهایی رو میطلبه که باید انجام بشه. بدون انجام دادن اون کارها، رسیدن به موفقیت خواب و خیال خواهد بود.
    اولاً که من که اول شنیدم فکر کردم که توی 90 دقیقه باختن. بعد با کمال تعجب متوجه شدم که پنالتی زدن! و از اون عجیب تر اینکه برزیلی ها پنالتی هاشون رو زدن بیرون! و تازه پاراگوئه هم یکی رو نزده!
    این خیلی عجیبه! دهۀ قبلی، تا بازیکنی از برزیل پشت ضربۀ آزاد قرار میگرفت همه احتمال میدادن که شاهد یک گل خواهند بود. حتی بازیکن های دیگۀ آمریکای جنوبی. پنالتی که دیگه جای خود داره. خیلی عجیبه! انگار فوتبال آمریکای جنوبی از هر نظر که نگاه میکنی افت کرده!!

20. 5 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •