سلام ژاوی.ببین عزیز اول قدم به قدم در مورد سوالات جواب میدم.تا الان که من استفاده می کنم هیچ مشکلی برای گوشی پیش نیومده و تا حالا هم نشنیدم که دکمه گوشی شل یا خراب بشه!پس نگران اون نباش!صدا هم نمیده ولی یه ویبره میره که بفهمی دکمه فشار داده شده چون لمسی هست!دوربینش هم اصلا ضعیف نیست و قدرت فوق العاده ای داره ولی فلاشش خیلی قوی نیست ولی خیلی بد هم نیست.اگه من بخوام گوشی رو نقد کنم تا صبح طول میکشه ولی به سوالات جواب رو می دم عزیز.من بازی hd رو گوشی زیاد نصب کردم مثلا Hawk یا Nfs Shift یا هر بازی دیگه ای که گرافیک 3بعدی داره و خیلی خوب اجرا کرده و لگی هم نداشته!خوبی این گوشی این هست که خیلی از برنامه ها روش نصب میشه و من با نصب نشدن برنامه مواجه نشده ام!صفحه گوشی فوق العاده هست با روشنایی که داره آدم رو خیره میکنه به خودش!سرعت گوشی عالی هست ولی اگه خیلی برنامه نصب کنی و کارهای خفن بکنی CPU گوشی به فنا میره و سرعت به مقدار خیلی خیلی خیلی کم کاهش میابه!
در مورد بدی ها هم بگم یکم:
شارژ دهی در حد فوق العاده ای نیست!
در مورد خوبی ها:
صفحه 3.3 اینج فوق العاده با کیفیت
کیفیت فوق العاده صفحه
باریک و خوش دست بودن موبایل(استایلیش بودن)
کیفیت فوق العاده دوربین
سرعت بالای گوشی!
اجرای بازی های HD و باگرافیک و همچنین اجرای عالیه بازی های 2D که آدم لذت میبره!
نتیجه:ببین عزیز دل خرید گوشی کاملا سلیقه ای هست . اگه از ظاهر Ray خوشت میاد پس بخر چون با این اندازه ای که داره در حد یک Xperia ARC S برات کار میکنه .
تا همین چند روز پیش Ray حدود 555 تومن بود ولی الان 375 تومن هست حدودا. اون موقع arc s حدود 800 بود الان 500 هست میبینی چه دنیایه!