تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: روند 90

راي دهنده
228. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالی

132 57.89%
  • خوب

62 27.19%
  • متوسط

13 5.70%
  • بد

4 1.75%
  • افتضاح

17 7.46%
صفحه 21 از 39 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 384

نام تاپيک: برنامه 90

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بحث فوتبال ساحلی واقعا تاسف آور بود
    واقعا وضعیت فوتبالمون بدجوری داغونه
    اون از هفته پیش و بحث دلالی این هم از وضعیت تیم ملی ساحلی
    همه چیز تو این مملکت شده پارتی بازی
    طرف خواهر زاده ی نماینده ی مجلسه میاد میشه سرمربی تیم ملی
    از اونور طرف تو کلانتری حل میشه بر میداره سروان مملکت رو میاره تیم ملی
    از اونور طرف بدون داشتن مدرک مربی تیم ملی میشه
    و ...
    فکر میکردم وضعیت فوتبالمون داغون باشه ولی نه تا این حد دیگه
    تو این دو هفته حقایقی بر ملا شد که واقعا جای تاسف داره
    دلم واسه اون بازیکن تیم ملی که داشت نونوایی میکرد بد جوری سوخت بنده خدا میگفت بعد از اینجا هم میرم سیمان بار میزنم
    یعنی کارمون به جایی کشیده که واسه رفع گرسنگی بازیکنا باید از خدمه هواپیما شکلات بگیریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!

واقعا متاسفم

2. 7 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این هفته نود با طعم کشتی و سینما و البته بدون خداحافظی

برنامه امشب نود واقعا جالب بود توش کشتی پخش یه تیکه از فیلم کیارستمی پخش شد در مورد تیم واقعا بی صحاب ساحلی هم بحث شد

و در نهایت یه هو برنامه قطع شد و یه فوتبال قدیمی پخش شد

میشه حدس زد که دوباره افراد پرده نشین با نود به مشکل خوردن اما اینکه سر چی من فکر میکنم یکی از دلایلش پخش قسمتهایی از فیلم قبل از انقلاب کیارستمی بود

4. 8 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اخه ضبط کردن هم شد راه حل ، من برنامه رو ندیدم چطور ضبط کنم

منظورم اینکه برنامه هایی که از دست میدیم ( مثل هفته گذشته ) اگر میتونستم یه جورایی دانلود کنم خیلی خوب میشد
    دوست عزیز برو سایت ایران سیما برنامه های تلویزیون رو برای دیدن گذاشته .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی نمیشه دانلود کرد . اما یه ترفند هست که میشه برنامه رو دانلود کرد .
    برای اطلاعات بیشتر به این لینک برو
    کد:

6. این کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Sheil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خدا کنه همین طور که مردم این برنامه رو می بینن و افسوس می خورن ( دیشب من خیلی ناراحت و عصبانی بودم ، خیلی دلم گرفت ) ، مسوولین ورزش هم ببینن . و یه فکری واسه وضعیت این فوتبال بکنن .
    البته فکر نکنم بخاری از مسوولین ورزش بلند بشه ، نمونش همین کفاشیان ( شلوارشو نمی تونه بالا بکشه ،‌ یا شاید اراده شو نداشته باشه )

8. این کاربر از Sheil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

فردوسي‌پور از قطع ناگهاني برنامه‌اش شوكه است
    مجري و تهيه‌كننده «90» در گفت‌وگو با ايسنا:
    اين اتفاق توهين به مخاطبان ميليوني است

شب گذشته براي دومين هفته‌ي پياپي مخاطبان برنامه‌ي «90» پايان‌بندي اين برنامه را نديدند؛ عادل فردوسي‌پور كه علاوه بر اجرا، وظيفه‌ي تهيه‌كنندگي اين برنامه را هم بر عهده دارد، در اين زمينه گفت كه هنوز از اين اتفاق «شوكه» است.
    عادل فردوسي‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره‌ي قطع ناگهاني برنامه‌ي دوشنبه ـ 22 شهريور ماه ـ‌ گفت: در ساعت 22 و 57 دقيقه برنامه‌ي ما آغاز شد و سه ساعت و نيم براي اين برنامه زمان داشتيم كه بر اين اساس 2 و 27 دقيقه صبح بايد برنامه به پايان مي‌رسيد. 10 دقيقه و 41 ثانيه آگهي بين برنامه پخش شد و هشت دقيقه نيز مسابقه كشتي پخش شد كه اگر اين دو زمان را به برنامه‌مان اضافه كنيم، بايد در ساعت 2 و 46 دقيقه برنامه را به پايان برديم.
    وي افزود: اما متاسفانه در ساعت 2 و 22 دقيقه آنتن را از ما گرفتند؛ اين در حالي بود كه مي‌توانستيم با توجه به آيتم‌هاي باقي‌مانده 16 دقيقه زودتر برنامه را به پايان برسانيم. فكر مي‌كنم كاري كه انجام شد، توهين به مخاطبان ميليوني برنامه‌ي «90» بود؛ اين براي بار دوم است كه چنين اتفاقي مي‌افتد.
    فردوسي‌پور با بيان اين كه فكر نمي‌كنم مديران عالي رتبه‌ي صدا و سيما در جريان اين اتفاق باشند، گفت: حداقل آن‌ها به وقت قانوني برنامه احترام مي‌گذارند. اما اين كه به يكباره و بدون اين كه برنامه تمام شود، آنتن گرفته مي‌شود، درست نيست و قطعا تصميمي شخصي بوده است.
    وي افزود: پس از برنامه دوستان و آشنايان بسياري با من تماس گرفتند و گفتند كه دليل اين اتفاق چه بود و چرا اين طور برنامه به پايان رسيد؛ اميدوارم كه آخرين باري باشد كه چنين اتفاقي مي‌افتد؛ نبايد با چنين رفتارهايي به مخاطبان 20 تا 25 ميليوني برنامه‌ي «90» كه تا آن ساعت بيدار هستند، توهين كرد. من از شب گذشته تا به حال در شوك هستم و نمي‌دانم چرا چنين اتفاقي رخ داد.

منبع:
    کد:

10. 11 کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من بحث فوتبال ساحلی که تموم شد تلویزیون رو خاموش کردم چند دقیقه بعد این اتفاق افتاد ؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

2 تا بازی آخر مونده بود ! یهو که داشتن بازی رو نشون میدادن قطع کردن !

13. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام.

من برنامه رو نديدم متاسفانه. چه فيلمي از كيارستمي رو پخش كردن تو 90؟ به چه دليل؟ ( چي مي خواستن بگن؟ )

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.

من برنامه رو نديدم متاسفانه. چه فيلمي از كيارستمي رو پخش كردن تو 90؟ به چه دليل؟ ( چي مي خواستن بگن؟ )
    فیلم مسافر ساخته ی 1353 کیا رستمی

داستانش در مورد یه پسر بچه ی 10 سالست که به سختی خودشو واسه تماشای فوتبال میرسونه تهران ولی قبل از شروع مسابقه تو چمنای بیرون ورزشگاه خوابش میبره و وقتی بیدار میشه میبینه بازی تموم شده و ورزشگاه خالیه و ...
    طبق گفته ی عادل چون از معدود فیلم های خوب ایران در مورد فوتباله به مناسبت روز سینما 5 دقیقه ش رو پخش کردن
    Last edited by MoH_@_MaD; 13-09-2011 at 18:07.

16. این کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

متاسفانه دیشب یکی از بدترین ایتم های نود رو مشاهده کردیم.واقعا از عادل این انتظار رو نداشتم.
    منظور من مسابقه پیام کوتاه بود.
    یعنی چی که میاد میگه نتیجه دربی چی میشه؟خب اینکه همیشه مشخصه تو ایران همیشه پرسپولیس با 7 یا 8 درصد از استقلال بالاتره .هر طور فکر میکنم نمیتونم به یه نتیجه ای منطقی برای این مسابقه برسم.این حرکت عادل خیلی خیلی ناشیانه بود.با این مسابقه چه چیزی نصیب فوتبال ما شد؟
    اما دیشب یکی از متفاوت ترین نود های سال بود .اول که همین مسابقه پیام کوتاه مزخرف شروع شد بعد که کشتی پخش شد ،بعد نوبت به پخش صداهای ارسالی دوستان مخصوصا اونی که میگفت ما جز فوتبال هیچ تفریحی نداریم،نوبت به پخش 5 دقیقه ای یه فیلم اون هم از نوع قبل انقلابی بعد رفتن سراغ فوتبال ساحلی اخرش هم که اون مدلی تموم شد.
    وقتی فوتبال ما که کاملا از طرف مردم زیر ذره بینه اینقدر به راحتی به لجنش میکشن دیگه چه انتظاری از فوتبال ساحلی میشه داشته باشیم.
    متاسفانه مشکل کلی ما از خود کسانیه که تو اون مجموعه دارن فعالیت میکنن هست نه دست هایی از بیرون.امروز هم که باز شاهد هنرنمایی فدراسیون برای ارسال مدارک بودیم که هنوز مشخص نیست تکلیف ما چی خواهد شد.
    یعنی روزی میرسه که ما از فوتبال و مدیرانش راضی باشیم؟فک نکنم چون اینا "هر روز بدتر از دیروز" هستن.
    اون دوست عزیزی که برنامه های قبلی از نود رر میخواست تو فروم پارس فوتبال همیشه به مرور تا یه هفته اکثر بخش های برنامه نود رو بصورت مجزا و با کیفیت میزارن واسه دانلود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •