تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 332 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 3312

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2012

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

از نسخه های پلتفرم های دیگه مثل Android,iOS,PSP و ... تریلری منتشر شده؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نمرات بازی..از دو سایت معتبر !
    PES2011
    GAMESPOT=8
    IGN=9
    &
    FIFA11
    GAMESPOT=9
    IGN=8.5

!!! خسته نباشید...
    شما خسته نباشی
    این همه سایت منتقد گیم وجود داره...ملاک شما شده همین دو سایت؟!
    بهتره آمار فروش نسخه های هر دو بازی رو هم مقایسه کنید

3. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

fifa هر کاری کنه به پای ادیت pes نمیرسه من کلی با ادیت pes حال مکنم و kitserver

5. 2 کاربر از mj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ممکنه خواهش کنم جای بحث های الکی و اسپم یکم مطلب مفید بزارید
    هر بازی طرف دار خودش رو داره صلیقه افراد رو بایه پست که نه با 1000 پست شما دوستان هم نمیشه عوض کرد
    من برای پیدا کردن 4 تا پست و جواب یه سوال باید بین 200 تا اسپم بگردم
    من ویدئو هارو قبلا از fb دیده بودم
    چنتا سوال داشتم از دوستان به جز ترجمه یکی از دوستان از تست بازی مطلب دیگه ای از افراد که بازی رو تست کردن موجود هست؟
    سخت افزار مورد نیاز افزایش پیدا کرده ؟؟
    دریبلهای قبلی هنوز هست؟؟

7. 2 کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

شما خودت می دونی که تور دربازه مضخرفه.آخه اگه مثلا C.Ronaldo با اون قدرتش یه شوت بزنه بره تو گل تور دروازه 200 کیلومتر کش میاد تو فیفا انگار به دیوار شوت زدی.گرافیک هم شما زمین چمن و صورت ها (مخصوصا صورتها) رو مقایسه کن می فهمی .
    اتفاقا شما اگه نظرات اکثریت رو بخونی به این نتیجه می رسی که تور دروازه PES مشکل داشته
    واقعا تنها و تنها و تنها کسی که تو این نت دیدم میگه تور دروازه فیفا از pes بدتره شمایی...
    انتخاب یه بازی و برتر دونستن اون نسبت به رقیبش اونم در بازی فوتبال فقط و فقط بستګی به مذاق بازیکن داره و نمیشه نظرات رو تحمیل کرد چون هر کدومشون نقاط قوت خودشون رو دارن
    این درسته نمیش تحمیل کرد ولی چیزی که همه قبول دارن رو نمیشه انکارش کرد... هیچکی ندیدم بگه تور دورازه فیفا بده یا pes خوبه...
    آره تو گیم پلی سلیقه هست و تنها زمینه سلیقه همینه..مثلا هیچکس نمیگه صداگذاری فیفا ضعیفه به نظر من چون هرکی اینو بگه باید بهش شک کرد یا مثلا یکی بیاد بگه من چهره های pes رو دوست ندارم و غیر واقعیه
    ن و در حال حاضر بسیار قابل احترام هست ولی این دلیل نمیشه که به pes چندین سال یکه تاز بوده و توی این چند سال اصالت خودش رو خدشه دار کرده بی احترامی کنیم
    بی احترامی یعنی چی؟
    گفتن مشکلات بازی فکر نکنم بی احترامی باشه.
    من خودم نسل قبل با pes زندگی می کردم ولی الان اصلا نمی تونم باهاش ارتباط بر قرار کنم... من تغییر نکردم این بازی هست که اینطوری شده و نمیشه بهش به چشم یه بازی تراز اول نگاه کرد
    +
    در مورد گرافیک هم من خودم این دو بازی رو تو یک سطح میبینم و مشکلی که با گرافیک pes دارم رنگ های مرده بازی هست که اصلا جالب نیست
    +
    نمرات بازی..از دو سایت معتبر !
    PES2011
    GAMESPOT=8
    IGN=9
    &
    FIFA11
    GAMESPOT=9
    IGN=8.5

!!! خسته نباشید...
    تبریک به شما...

من اصلا قصد نداشتم جواب شما رو بدم ولی خوب گفتم بدم بهتره... تو همین e3 امسال فیفا 20 بار به عنوان بهترین بازی ورزشی انتخاب شد...این یعنی چی؟
    بازی ای که تنها نسخه 11 اون حدود 15 میلیون نسخه فروخته و الان تو چارت منطقه نوردیک اوله
    غریب به اتفاق تو چارت uk جز 10 تای برتر بوده
    به قول ign تو 2010 نزدیک به 75درصد بازار بازیهای soccer رو در اختیار خودش داشته و کلی برتری دیگه
    حالا pes چه حرفی می تونه تا اینجا جلوی رقیبش داشته باشه؟!
    +
    بعضیا یه چیزایی میگن که انگار اصلا هیچی از میزان فروش و نقد ها نمی دونن و بعد میان با یک دید حق به جانب یه چیزی میگن و فکر میکنن همون درسته و جالبه از حرفشون پائین هم نمیان...
    +
    خلاصه دوتا بازی فوتبال وجود داره و بدون مقایسه نمیشه این دو رو بررسی کرد و ارزش هر کدوم نسبت به اون یکی دیگه سنجیده میشه.

9. 11 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

آقا ما 5 ساله توی این فرومیم ، آخرشم نفهمیدیم این طرفدارای فیفا از جون PES چی می خوان که هی میان توی تاپیکشو بحث راه میندازن !!!؟
    بابا بی خیال دیگه برید از همون فیفاتون لذت ببرید بذارید ما هم از این PES مون لذت ببریم !
    باور کنید با اومدن و نوشتن علیه این بازی هیچ کدوممون به فیفا علاقه مند نمیشیم چون ما کسایی هستیم که بازی کامپیوتری رو برای لذت بردن انجام میدیم و دنبال این نیستیم که مثلا ببینیم بعد از گل تماشاچیه چیکار میکنه یا مثلا عکس برداره چقدر طبیعی ساخته شده یا اصلا کلا چقدر بازی و حاشیه هاش شبیه واقعیته !
    جون به جونشم کنی اون فیفا کسل کنندس ، هیچ هیجانی توش نیست ، آدم وسطش خوابش میگیره !
    برید توی تاپیک خودتون تا میتونید ازش تعریف و تمجید کنید !

11. 14 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اسم تاپیک pes 2012 هست و نه هیات عاشقان pes و همه می تونن نظرشون رو در مورد بازی بگن و حتی مقایسه کنن..

این چیزی هم که شما میگی کاملا سلیقتون هست و اصلا مهم نیست کی طرفدار چی هست ... مهم اینه که اطلاعات درست داده بشه همین. یکی دوستان یه موضوع خلاف واقع گفت و آدم باید واقعیت رو بگه.

13. 13 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

جون به جونشم کنی اون فیفا کسل کنندس ، هیچ هیجانی توش نیست ، آدم وسطش خوابش میگیره !
    FIFA رو Amateur منم خوابم میگیره ! توی PES نمیدونم شوت از شکم مدافع رد میشه هیجان داره یا یا قیافه بازیکنا هیجان داره ، هوش مصنوعی هیجان داره نمیدونم !
    Last edited by A.N.A.P; 09-08-2011 at 06:16.

15. 5 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

fifa هر کاری کنه به پای ادیت pes نمیرسه من کلی با ادیت pes حال مکنم و kitserver
    این دیگه از اون حرفا بود
    اون بازی به ادیت احتیاج داره که اسم تیماش لندن رِد و لندن بلو هستش lol ،سر جمع 10 تا استادیوم داره ، وقتی هم که لیگ بازی میکنی زیر گروهات بجای دسته پایین تر لیگ خود بایرن مونیخ و شاختار و گالاتسترای باشه!!!! lol
    نه بازی که فقط از انگلیسش چهار تا لیگ رو پوشش میده و بزرگترین دیتا بیس یه بازی ورزشی رو داره
    Last edited by Big-Boss; 09-08-2011 at 11:49.

17. 7 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

اسم تاپیک pes 2012 هست و نه هیات عاشقان pes و همه می تونن نظرشون رو در مورد بازی بگن و حتی مقایسه کنن..

این چیزی هم که شما میگی کاملا سلیقتون هست و اصلا مهم نیست کی طرفدار چی هست ... مهم اینه که اطلاعات درست داده بشه همین. یکی دوستان یه موضوع خلاف واقع گفت و آدم باید واقعیت رو بگه.
    مسعود جان شما که دیگه پیر اینجا شدی چرا این حرفو میزنی ؟
    خوبه خودت میدونی که هر سال همین بحثها هست هیچ طرف هم نظر اون یکی رو قبول نداره .
    تمامی این حرفها و این بحث و جدل ها هم از بیخ و بن بی فایدست و جز جنگ و جدال چیز دیگه ای نداره .
    بذار هر کی هر حرفی می خواد بزنه !
    هر کسی سلیقه ای داره ! تحمیل کردن سلیقه به دیگران هم اصلا کار درستی نیست !
    آخه من نمیفهمم این چه بحثهاییه که هر سال راه میفته !؟
    مثلا، یکی میگه این تور دروازش خوبه ، یکی می گه اون . آقا جان هر کی از یه نوع تور خوشش میاد این که دیگه بحث کردن نداره .

FIFA رو Amateur منم خوابم میگیره ! توی PES نمیدونم شوت از شکم مدافع رد میشه هیجان داره یا یا قیافه بازیکنا هیجان داره ، هوش مصنوعی هیجان داره نمیدونم !
    خب این نظر شماست .
    همینا رو برو توی تاپیک فیفا بنویس دور هم خوش باشید !
    در ضمن من جایی توی حرفام گفتم که روی Amateur بازی میکنم !!!؟ شما یهو این حرفو از کجا آوردی زدی !!!؟ از این جور مغلطه کردنها هم زیاد دیدیم !

19. 3 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •