از نسخه های پلتفرم های دیگه مثل Android,iOS,PSP و ... تریلری منتشر شده؟
از نسخه های پلتفرم های دیگه مثل Android,iOS,PSP و ... تریلری منتشر شده؟
شما خسته نباشینمرات بازی..از دو سایت معتبر !
PES2011
GAMESPOT=8
IGN=9
&
FIFA11
GAMESPOT=9
IGN=8.5
!!! خسته نباشید...
این همه سایت منتقد گیم وجود داره...ملاک شما شده همین دو سایت؟!
بهتره آمار فروش نسخه های هر دو بازی رو هم مقایسه کنید
fifa هر کاری کنه به پای ادیت pes نمیرسه من کلی با ادیت pes حال مکنم و kitserver
ممکنه خواهش کنم جای بحث های الکی و اسپم یکم مطلب مفید بزاریدهر بازی طرف دار خودش رو داره صلیقه افراد رو بایه پست که نه با 1000 پست شما دوستان هم نمیشه عوض کرد
من برای پیدا کردن 4 تا پست و جواب یه سوال باید بین 200 تا اسپم بگردم
من ویدئو هارو قبلا از fb دیده بودم
چنتا سوال داشتم از دوستان به جز ترجمه یکی از دوستان از تست بازی مطلب دیگه ای از افراد که بازی رو تست کردن موجود هست؟
سخت افزار مورد نیاز افزایش پیدا کرده ؟؟
دریبلهای قبلی هنوز هست؟؟
اتفاقا شما اگه نظرات اکثریت رو بخونی به این نتیجه می رسی که تور دروازه PES مشکل داشتهشما خودت می دونی که تور دربازه مضخرفه.آخه اگه مثلا C.Ronaldo با اون قدرتش یه شوت بزنه بره تو گل تور دروازه 200 کیلومتر کش میاد تو فیفا انگار به دیوار شوت زدی.گرافیک هم شما زمین چمن و صورت ها (مخصوصا صورتها) رو مقایسه کن می فهمی .
واقعا تنها و تنها و تنها کسی که تو این نت دیدم میگه تور دروازه فیفا از pes بدتره شمایی...
این درسته نمیش تحمیل کرد ولی چیزی که همه قبول دارن رو نمیشه انکارش کرد... هیچکی ندیدم بگه تور دورازه فیفا بده یا pes خوبه...انتخاب یه بازی و برتر دونستن اون نسبت به رقیبش اونم در بازی فوتبال فقط و فقط بستګی به مذاق بازیکن داره و نمیشه نظرات رو تحمیل کرد چون هر کدومشون نقاط قوت خودشون رو دارن
آره تو گیم پلی سلیقه هست و تنها زمینه سلیقه همینه..مثلا هیچکس نمیگه صداگذاری فیفا ضعیفه به نظر من چون هرکی اینو بگه باید بهش شک کرد یا مثلا یکی بیاد بگه من چهره های pes رو دوست ندارم و غیر واقعیه
بی احترامی یعنی چی؟ن و در حال حاضر بسیار قابل احترام هست ولی این دلیل نمیشه که به pes چندین سال یکه تاز بوده و توی این چند سال اصالت خودش رو خدشه دار کرده بی احترامی کنیم
گفتن مشکلات بازی فکر نکنم بی احترامی باشه.
من خودم نسل قبل با pes زندگی می کردم ولی الان اصلا نمی تونم باهاش ارتباط بر قرار کنم... من تغییر نکردم این بازی هست که اینطوری شده و نمیشه بهش به چشم یه بازی تراز اول نگاه کرد
+
در مورد گرافیک هم من خودم این دو بازی رو تو یک سطح میبینم و مشکلی که با گرافیک pes دارم رنگ های مرده بازی هست که اصلا جالب نیست
+
تبریک به شما...نمرات بازی..از دو سایت معتبر !
PES2011
GAMESPOT=8
IGN=9
&
FIFA11
GAMESPOT=9
IGN=8.5
!!! خسته نباشید...
من اصلا قصد نداشتم جواب شما رو بدم ولی خوب گفتم بدم بهتره... تو همین e3 امسال فیفا 20 بار به عنوان بهترین بازی ورزشی انتخاب شد...این یعنی چی؟
بازی ای که تنها نسخه 11 اون حدود 15 میلیون نسخه فروخته و الان تو چارت منطقه نوردیک اوله
غریب به اتفاق تو چارت uk جز 10 تای برتر بوده
به قول ign تو 2010 نزدیک به 75درصد بازار بازیهای soccer رو در اختیار خودش داشته و کلی برتری دیگه
حالا pes چه حرفی می تونه تا اینجا جلوی رقیبش داشته باشه؟!
+
بعضیا یه چیزایی میگن که انگار اصلا هیچی از میزان فروش و نقد ها نمی دونن و بعد میان با یک دید حق به جانب یه چیزی میگن و فکر میکنن همون درسته و جالبه از حرفشون پائین هم نمیان...
+
خلاصه دوتا بازی فوتبال وجود داره و بدون مقایسه نمیشه این دو رو بررسی کرد و ارزش هر کدوم نسبت به اون یکی دیگه سنجیده میشه.
آقا ما 5 ساله توی این فرومیم ، آخرشم نفهمیدیم این طرفدارای فیفا از جون PES چی می خوان که هی میان توی تاپیکشو بحث راه میندازن !!!؟
بابا بی خیال دیگه برید از همون فیفاتون لذت ببرید بذارید ما هم از این PES مون لذت ببریم !
باور کنید با اومدن و نوشتن علیه این بازی هیچ کدوممون به فیفا علاقه مند نمیشیم چون ما کسایی هستیم که بازی کامپیوتری رو برای لذت بردن انجام میدیم و دنبال این نیستیم که مثلا ببینیم بعد از گل تماشاچیه چیکار میکنه یا مثلا عکس برداره چقدر طبیعی ساخته شده یا اصلا کلا چقدر بازی و حاشیه هاش شبیه واقعیته !
جون به جونشم کنی اون فیفا کسل کنندس ، هیچ هیجانی توش نیست ، آدم وسطش خوابش میگیره !
برید توی تاپیک خودتون تا میتونید ازش تعریف و تمجید کنید !
اسم تاپیک pes 2012 هست و نه هیات عاشقان pes و همه می تونن نظرشون رو در مورد بازی بگن و حتی مقایسه کنن..
این چیزی هم که شما میگی کاملا سلیقتون هست و اصلا مهم نیست کی طرفدار چی هست ... مهم اینه که اطلاعات درست داده بشه همین. یکی دوستان یه موضوع خلاف واقع گفت و آدم باید واقعیت رو بگه.
FIFA رو Amateur منم خوابم میگیره ! توی PES نمیدونم شوت از شکم مدافع رد میشه هیجان داره یا یا قیافه بازیکنا هیجان داره ، هوش مصنوعی هیجان داره نمیدونم !جون به جونشم کنی اون فیفا کسل کنندس ، هیچ هیجانی توش نیست ، آدم وسطش خوابش میگیره !
Last edited by A.N.A.P; 09-08-2011 at 06:16.
این دیگه از اون حرفا بود
اون بازی به ادیت احتیاج داره که اسم تیماش لندن رِد و لندن بلو هستش lol ،سر جمع 10 تا استادیوم داره ، وقتی هم که لیگ بازی میکنی زیر گروهات بجای دسته پایین تر لیگ خود بایرن مونیخ و شاختار و گالاتسترای باشه!!!! lol
نه بازی که فقط از انگلیسش چهار تا لیگ رو پوشش میده و بزرگترین دیتا بیس یه بازی ورزشی رو داره
Last edited by Big-Boss; 09-08-2011 at 11:49.
مسعود جان شما که دیگه پیر اینجا شدی چرا این حرفو میزنی ؟
خوبه خودت میدونی که هر سال همین بحثها هست هیچ طرف هم نظر اون یکی رو قبول نداره .
تمامی این حرفها و این بحث و جدل ها هم از بیخ و بن بی فایدست و جز جنگ و جدال چیز دیگه ای نداره .
بذار هر کی هر حرفی می خواد بزنه !
هر کسی سلیقه ای داره ! تحمیل کردن سلیقه به دیگران هم اصلا کار درستی نیست !
آخه من نمیفهمم این چه بحثهاییه که هر سال راه میفته !؟
مثلا، یکی میگه این تور دروازش خوبه ، یکی می گه اون . آقا جان هر کی از یه نوع تور خوشش میاد این که دیگه بحث کردن نداره .
خب این نظر شماست .
همینا رو برو توی تاپیک فیفا بنویس دور هم خوش باشید !
در ضمن من جایی توی حرفام گفتم که روی Amateur بازی میکنم !!!؟ شما یهو این حرفو از کجا آوردی زدی !!!؟ از این جور مغلطه کردنها هم زیاد دیدیم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)