کاملا تایید میشه ببین من چقدر ناراحت بودم که تو پست بالایی خودم یادم رفت برد تیم رو تبریک بگم
خدا وکیلی این تیم میتونه کارهایی بکنه حالا شاید حرف زدن از قهرمانی سخت باشه ولی خدا وکیلی با فصل قبل قابل قیاس نیستیم.
کاملا تایید میشه ببین من چقدر ناراحت بودم که تو پست بالایی خودم یادم رفت برد تیم رو تبریک بگم
خدا وکیلی این تیم میتونه کارهایی بکنه حالا شاید حرف زدن از قهرمانی سخت باشه ولی خدا وکیلی با فصل قبل قابل قیاس نیستیم.
خیلی از فوتبال دوستان ایرانی(شاید بیش از 80 درصد!) نه ماه.وار.ه دارن نه اینترنت پرسرعت.برای همین مجبورن فوتبال های خارجی رو از شبکه 3 سیما دنبال کنن.که این شبکه هم رویکردش سمت فوتبال اسپانیاست.پارسال یادمه بازی برگشت آرسنال-منچستر و بازی برگشت میلان-اینتر رو نشون ندادن.اما بعضی بازی های اوساسونا با تیم های به جز رئال و بارسا رو نشون دادن-حالا خود رئال و بارسا بماند!
البته بارها هوادارهای تیم های دیگه مثل یوونتوس به این مسئله اعتراض کردن اما هیچ نتیجه ای حاصل نشد...فقط فروم هواداریشون فیتیله پیچ شد!
سلام دوستان من هم اين برد شيرين در برابر تيم همشهري يعني اورتون رو به همه تبريك ميگم و واقعا از پخش نشدن بازي ناراحت شدم...در ضمن لوكاس هم طبق خبر ها دوباره نمايش خيلي خوبي داشته و فك كنم لوكاس به بازيكن بزرگي تبديل ميشه...
اينجا عكس هارو واستون ميزارم:
محتوای مخفی: عكس ها
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون بازی رو ندیدیم گفتم چنتا تصویر از ساختار تیم و آمار شوتها و محل زدن شوتها بزارم
این سیستم و چیدمان اولیه تیمه
اینم مکان بازی بازیکنا بر اساس وظایفشون در طول بازی
آمار و مکانی که شوتها زده شدن در هر دو تیم در کل بازی
آمار شوتها در نیمه اول
آمار شوتها در نیمه دوم
و در نهایت مسیر توپ و پاسکاری بازیکنا روی گل اول که میشه گفت یه گل کاملا مدرسه ای بوده
![]()
خب من بالاخره هایلات بازی رو دیدم. بازی قشنگی بود، حیف شد پخش نکردند. سوارز خیلی خوب بازی کرد، باعث اخراج یه بازیکن حریف شد و یک پنالتی هم گرفت، پنالتی رو کویت زد، بد هم نزد، اما تیم هاوارد گرفتش. چارلی آدام هم یه شوت عالی بدون دورخیز زد که به تیر دروازه خورد. یکی هم در نیمه دوم، کویت به تیر دروازه زد.
هایلایت رو از اینجا میتونید دانلود کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان خبر خوب اینکه قبل از بازی با منچستر گلن جانسون، مارتین کلی، دنیل اگر، فابیو اورلیو و جرارد همگی در آمادگی هستن و می تونن در بازی شرکت کنن. امیدوارم این مصدومیت ها که از قبل از شروع فصل باهامون بود هرچه زودتر تموم بشه.
خب ترکیب ها اعلام شد:
Reina, Kelly, Enrique, Carragher, Skrtel, Lucas, Adam, Gerrard, Downing, Kuyt, Suarez.
Subs: Doni, Bellamy, Carroll, Henderson, Spearing, Robinson, Agger.
مارتین کلی به بازی رسید و دنیل اگر هم از مصدومیت برگشته و روی نیمکته. هندرسون دوباره روی نیمکت نشسته (خدا رو شکر!) و جرارد هم احتمالا در نقش هافبک تهاجمی بازی خواهد کرد. به امید چهارمین برد متوالی منچستر در آنفیلد، کاری که هیچ تیمی در تاریخ لیگ برتر نتونسته انجام بده.![]()
من که خداییش نمیدونم چی بگم دیگه
حتی یک درصد هم احتمال نمیدادم بازی لیورپول منچستر رو نبینم
تا دیروز توی جدول پخش بود یه هو چی شد خدا میدونه و این آدمای نامسئولی که توی تلویزیون ملی بیداریشون روی هر چی خوابه سفید کرده
نمیدونم این الجزیره ها چرا بازی رو پخش نمیکنن عجیبه واقعا کم کم دارم به مرحله ای میرسم که اگه کارد بزنی خونم نمیاد
لینک مینکم دیگه فایده نداره با این اینترنت حلزونی
تماس گرفتم با بعضی از دوستام توی خبرگزاریها کلی درد و دل کردم حداقل یه مقاله ای چیزی بنویسن
وقتی لیورپول منچستر پخش نشه ، خرید و پخش لیگ انگلیس مفهوم خودش رو از دست میده و کارنامه صدا و سیما در این بخش غیر حقیقیه
26 دقیقه از بازی مفت مفت رفتو باورم نمیشه که بازی رو نمیبینم
آرمان جان اگه بازی رو میبینی حرومت![]()
چرا پخش نکردن؟ من چند تا لینک داشتم ولی چون شنیده بودم تو برنامه بود دیگه چک نکردم![]()
دوستان بازی تموم شد (1-1). فقط بگم این زیباترین بازی چند سال اخیر لیگ برتر بود که من دیده بودم (به خصوص نیمه دوم). لیورپولی که من امروز دیدم روح یه قهرمان رو داشت. تا یکی دو ساعت دیگه گزارش کامل تری می نویسم.
منتظر گزارشت هستیم
فقط یه لطف کن از این جمله های سوزناک کمتر استفاده کنفکر اینم باش که یه عده اینجا در اشتیاق دیدن بازی سوختن
استیوی گلمون رو زده ای کاش اون 10 دقیقه آخرم تحمل میکردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)