شما این سه تا فایل رو دانلود کنید بریزید تو پوشه بازی مشکل سیو حل میشه:آقا ما نمی تونیم سیو کنیم یکی همینجا توضیح بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما این سه تا فایل رو دانلود کنید بریزید تو پوشه بازی مشکل سیو حل میشه:آقا ما نمی تونیم سیو کنیم یکی همینجا توضیح بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لودینگ بازی چرا انقدر طولانیه؟؟
بعضی از نسخه ها رو بعضی از سیستم ها مشکلاتی از جمله لودینگ طولانی و سیو نشدن بازی دارن...
اما مال من که لودینگش خیلی طولانی نیست...
این نسخه از بازی رو من تو همین تاپیک دیدم بعضی دوستان دانلود کردن و مشکلی نداشته ولی احتمالآ مشکلت حل میشه ایشالا...
من که کلآ قید بازی رو زدم...![]()
کمک کنیییییییییییییییید ....![]()
Last edited by star Walker; 03-06-2011 at 15:33.
من آپدیت رو گرفتم...ولی موقع نصب..همون اولش... یه پیام خطا میده ...که آدرس یه log هستش... و نصب نمیشه
توی اون آدرس هم..اینو نوشته :
Launching Title Update: "C:\Users\hesam\Documents\Downloads\game\Dirt.3.Up date.1-SKIDROW\Dirt.3.Update.1-SKIDROW\sr-d3up1\setup.exe" /selflaunch
Could not find game install folder
To manually set folder, run: "C:\Users\hesam\Documents\Downloads\game\Dirt.3.Up date.1-SKIDROW\Dirt.3.Update.1-SKIDROW\sr-d3up1\setup.exe" /f "<path to game folder>"
Path: C:\Users\hesam\Documents\Downloads\game\Dirt.3.Upd ate.1-SKIDROW\Dirt.3.Update.1-SKIDROW\sr-d3up1\TitleUpdate.msi
Args: ACTION=INSTALL LAUNCHEDVIASETUP=1 APPLICATIONROOTDIRECTORY="Ignore" ABORTLOGPATH="C:\ProgramData\Microsoft\GFWLive\Ins tall\Logs\titleupdate.log"
RelaunchFromCmdLine:
RelaunchFromCmdLine:
RelaunchFromMSI: dirt3.exe
InstallFolderFromCmdLine:
InstallFolderFromMSI:
InstallFolderFromRegkey:
OriginalProductCode:
InstallFolderRegkeyProp: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Codemasters\DiRT3
Failed
آیا به خاطر اینه که نصب درت3 مشکل داشته؟ ( اورجینال نبوده)
من رو 360 بازی میکنم![]()
خواستی دانلود بازی که تموم شد قرار بذاریم بازیو بهت بدم![]()
حالا بزار نصبش کنی ببین اجرا میشه![]()
مشکل از ویندوز 64 بیتی هست در واقع کرک بازی با 64 بیت سازگار نیست در نتیجه اجرا نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)