ایول ماتا !
عجب شروعی داشت !
آمار بازی :
![]()
ایول ماتا !
عجب شروعی داشت !
آمار بازی :
![]()
سلام
من فقط تونستم اواخر بازی رو ببینم....وقتی دیدم داور 11 دقیقه وقت تلف شده اعلام کرده خیلی متعجب شدم...
کسی می دونه دلیلش چی بود؟ یه هایلات هم اگه از بازی بزارید عالی میشه![]()
دروگبا رو بدجوری زدن که!!
فکر کنم یه 2-3 ماهی خونه نشین شد!
یشب دروگبا به شدت مصدوم شد برای 30 دقیقه هم بی هوش بود و توی بیمارستان به کما رفت.
ولی الان بهتره...
داویلا به چلسی پیوست
هافبک جوان تیم ملی امید مکزیک با قراردادی 5 ساله به تیم فوتبال چلسی پیوست.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، اولیسس داویلا ، هافبک نفوذی مکزیک امروز با حضور در دفتر باشگاه قرار 5 ساله ای را با تیم فوتبال چلسی منعقد کرد و از این پس این بازیکن 20 ساله را می توانیم در کنار دیگر ستاره های چلسی در پیراهن آبی ببینیم.
چلسی 3 – 1 نورویچ سیتی
تیم فوتبال چلسی موفق شد سومین بازی خود در لیگ برتر را با پیروزی پشت سر بگذارد.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، تیم فوتبال چلسی در حالی که پس از پیروزی برابر وست برومویچ به مصاف زرد پوشان نورویچ سیتی می رفت ، توانست این دیدار را با نتیجه 3 بر 1 پیروز شود.
ترکیب چلسی : هیلاریو ، ایوانوویچ ، تری ، بوسینگوا ، کول ، رامیرس ، لمپارد ، مالودا ( 67 – ماتا ) ، تورس ( 83 – لوکاکو ) ، دروگبا ( 67 – آنلکا )
بازیکنان استفاده نشده : ترنبال ، فرییرا ، الکس ، مک ایچپران
گل ها : بوسینگوا ( 6 ) ، لمپارد ( 82 – پنالتی ) ، ماتا ( 90+11 )
ترکیب نورویچ سیتی : رادی ، ویتبرد ( 30 – پیکینگتون ) ، بارنت ، تینی ، دی لائت ، ناگتون ، جانسون ، کروفتس ، هولاهان ( موریسون ) ، هولت ، مارتین ( راد )
بازیکنان استفاده نشده : راد ، مارتین ، فوکس ، بنت ، موریسون ، جکسون
گل : هولت ( 63 )
داور : جونز
تماشاگر : 41765 نفر
آمار بازی :
شوت در چارچوب: چلسی8 –6 نورویچ سیتی
شوت خارج از چارچوب : چلسی8 –3 نورویچ سیتی
کرنر : چلسی8 –6 نورویچ سیتی
خطا : چلسی 17–14 نورویچ سیتی
درصد مالکیت توپ : چلسی 68–32 نورویچ سیتی
گل اول چلسی – حرکت مالودا با پس او به لمپارد ختم می شود ، لمپارد هم با یک پاس عرضی توپ را به بوسینگوا رساند او نیز با یک ضربه دقیق از پشت محوطه جریمه توپ را وارد دروازه حریف کرد.
گل نورویچ سیتی – سانتری که از جناح چپ چلسی وارد محوطه آنها شد با اشتباه ایوانویچ و هیلاریو انجامید که مهاجم نورویچ توانست به راحتی بازی را به تساوی بکشاند.
گل دوم چلسی – حرکت تند و تیز رامیرس به تک به تک او با دروازه بان انجامید که خطای واضح دروازه بان روی پای او دلیلی بود تا لمپارد فرانک لمپارد توپ را از روی نقطه پنالتی به گل دوم تیمش تبدیل کند.
گل سوم چلسی – توپی که از جناح راست و بوسینگوا به ماتا رسید ، با یک حرکت در عرض زمین توپ را به جهت مخالف دروازه نورویچ چسباند تا در اولین بازی خود برای چلسی بتواند گلزنی کند.
دلیلش مصدومیت دروگبا بوده ...
من هم این برد رو تبریک میگم ..
یواش یواش ویلاس داره تیم رو جمع و جور میکنه ..
یه بازیکن جوون دیگه هم امروز خریدیم .. خیلی خوب بود ..
ماتا هم که دیگه هیچی![]()
فقط امیدورام دروگبا حالش خیلی بد نباشه ..
![]()
من به این چلسی خیلی امید دارم.....اگه بتونه مربی خودش رو واسه ی سالها نگه داره ، با این بازیکن های جوون و اینده دار و خوبی که داره میتونه سالها قدرت اول دنیا باشه
خدا کنه هرچه زودتر برگرده به تمرینات، وقتی نباشه تو تیم یه حس بدی دارم
عجب
فکر کنم یه بازیکن دیگه هم خریدیم ، خوش به حالمون...امسال کلی خرج کرده
Chelsea reportedly agree to sign Gregory van der Wiel from Ajax in a deal worth €32m !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)