تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 21 اولاول ... 111718192021
نمايش نتايج 201 به 209 از 209

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Juventus F.C | بیانکونری ها

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

روياي‌ من مهار مسي در‌ فينال ليگ‌ قهرمانان است

يوونتوس پس از دو سال غيبت به ليگ قهرمانان برگشته است.

جورجيو کيه‌ليني، مدافع يوونتوس گفته رويايش اين است که در فينال ليگ قهرمانان با بارسلونا بازي کند و ليونل مسي را مهار کند.

يوونتوس پس از دو سال به اين رقابت‌ها بازگشته و ملي‌پوش ايتاليايي مي‌گويد: «روياي من حضور فينال ليگ قهرمانان و بازي مقابل مسي است.»

او البته فعلا دغدغه ديگري دارد، اين که بتواند سريع‌تر از کشيدگي عضله ساق پا رهايي يابد. او در فينال يورو 2012 مقابل اسپانيا دچار اين آسيب شد و به همين دليل سوپرجام ايتاليا را از دست مي‌دهد. اين بازي در 11 آگوست (21 مرداد) در پکن برگزار مي‌شود و کيه‌ليني مي‌گويد: «خوشحالم که فوتبال ايتاليا طرفداران بسياري در آسيا دارد. بي‌ترديد دو کشور منافع مشترکي دارند و مربي بزرگي مانند مارچلو ليپي در چين کار مي‌کند.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جمعه 1391/05/06

2. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه خبر بد دارم .... مثل ایکه محرومیت کونته جدی شده و بنا به گفته پایگاه خبری یوونتوس بارونی سرمربی تیم پریماورا موقتا شده سرمربی یووه
    از طرف دیگه محرومیت بونوچی هم جدی شده و یووه به دنبال مدافع است
    بدترین خبری بود که امروز شنیدم ...... قبول دارم یووه مهاجم تاپ نخره ولی کونته با یووه بمونه و بتونه مربیگری کنه

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوستان یه خبر بد دارم .... مثل ایکه محرومیت کونته جدی شده و بنا به گفته پایگاه خبری یوونتوس بارونی سرمربی تیم پریماورا موقتا شده سرمربی یووه
    از طرف دیگه محرومیت بونوچی هم جدی شده و یووه به دنبال مدافع است
    بدترین خبری بود که امروز شنیدم ...... قبول دارم یووه مهاجم تاپ نخره ولی کونته با یووه بمونه و بتونه مربیگری کنه
    کونته از همه اتهامات مهم تبرئه شده و تنها چیزی که باقی مونده اینه که متهم شده خبر داشته از وقوع کلاه برداری ها و مقامات رو مطلع نکرده (که جرم مهمی نیست). تنها کسی که فعلا در خطره بونوچی است که البته من مطمئنم همه چیز راحت تموم میشه و مشکلی برای هیچ کدومشون پیش نمیاد.

5. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کونته از همه اتهامات مهم تبرئه شده و تنها چیزی که باقی مونده اینه که متهم شده خبر داشته از وقوع کلاه برداری ها و مقامات رو مطلع نکرده (که جرم مهمی نیست). تنها کسی که فعلا در خطره بونوچی است که البته من مطمئنم همه چیز راحت تموم میشه و مشکلی برای هیچ کدومشون پیش نمیاد.
    پس چرا مارکو بارونی که هدایت تیم جوانان یووه را برعهده داشته الان موقتا شده سرمربی ؟؟؟؟ حتما یه چیزی هست دیگه ....... البته بونوچی خیلی مهمتره و شاید واقعا محروم بشه که دعا میکنیم نشه
    بازم باید منتظر موند دید که فدراسیون فوتبال کثیف ایتالیا و دادگاه های مسخره اشان چه تصمیمی میگیرن

7. این کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

پس چرا مارکو بارونی که هدایت تیم جوانان یووه را برعهده داشته الان موقتا شده سرمربی ؟؟؟؟ حتما یه چیزی هست دیگه ....... البته بونوچی خیلی مهمتره و شاید واقعا محروم بشه که دعا میکنیم نشه
    بازم باید منتظر موند دید که فدراسیون فوتبال کثیف ایتالیا و دادگاه های مسخره اشان چه تصمیمی میگیرن
    من در هیچ جا ندیدم همچین خبری منتشر شده باشه.. شما این خبر رو کجا خوندین؟ احتمالا شایعه بیخود رسانه های ایرانه. هیچ مسئله ای برای کونته وجود نداره و اصلا جای نگرانی نیست.

9. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

یه ضرب المثل چینی هست که میگه مافیای ایتالیا را هیچ وقت دست کم نگیر
    یووه دوباره به اوج برگشته و سر مسئله ی سه ستاره شدن یکم با سوراخ زنبور بازی کرد و اینم جوایش

محتوای مخفی: به دستور دادستان رم؛ کونته محروم شد 

دادستان مسئول پرونده کالچیو اسکومسه از دادگاه مرکزی شهر رم اعلام کرد کونته تا مشخص شدن حکم نهایی از امروز حق سرمربیگری نخواهد داشت

سایت گل- همانطور که روزهای اخیر خبر از محرومیت آنتونیو کونته سرمربی یوونتوس به گوش رسید ، اکنون این خبر شکل رسمی تر به خود میگیرد .

به گزارش سایت هواداران یوونتوس در ایران، بازپرس پالاتزی ، دادستان مسئول پرونده کالچیو اسکومسه از دادگاه مرکزی شهر رم اعلام کرد کونته تا مشخص شدن حکم نهایی از امروز حق سرمربیگری نخواهد داشت . به همین ترتیب کونته دیدار سوپرکاپ مقابل ناپولی که خبر از لغو آن نیز به گوش میرسد را از دست خواهد داد .

اما رسانه ها با تحلیل این مسائل پیش بینی میکنند کونته از ۳ ماه تا ۱۶ ماه میتواند محروم شود . با توجه به دو موردی که کونته در مورد آنها صراحت کامل را نداشته طبق ماده ۲۳ و ۲۴ قانون قضایی فوتبال ایتالیا ، او تقریبا مدتی بین سه تا ۱۶ ماه را محروم خواهد بود و مبلغ ۱ میلیون یورو نیز باید جریمه بپردازد .

11. این کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کی میشه اون یوونتوس همیشگی رو ببینیم اون یووه 2003 2004 رو

13. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز بیانکونری .... کونته در دادگاه اعتراف کرد و 3 ماه محروم شد با 1 میلیون جریمه نقدی !
    بنابراین در فصل پیش رو تا هفته 10 ام نیست و 3 بازی جام باشگاه ها را هم از دست داد

15. 2 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

17. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •