اصلا از اومدن اگئرو به تیم احساس خوبی ندارم!
اصلا از اومدن اگئرو به تیم احساس خوبی ندارم!
اوزیل فوق العادست !
تو بازی با اذربایجان یه گل زد و بهترین بازیکن زمین هم شد !
2 سال دیگه چی بشه !
به نظر من از هر نوع بخوایم حساب کنیم من نیمار رو ترجیه می دم به این اقا ...
البته رومئو لوکاکو هم 2باره گفته می خواد از اینتراخت بره ...
به نظر من این دو تا اولویت حساب می شن ..
یاد نیستروی به خیر ...در کل رئال حتما یه مهاجم نوک درجه 1 میخواد..(تیم وینگر خیلی داره اما مهاجم نوک، فقط هیگواین)
اقا من یادمه قدیم برای اعتراض به تصمیمات باشگاه چند تا خر کرایه می کردیم بلند می شدیم می رفتیم برنابئو ! :دي البته اون موقع کالدرون رئیس بودش ! :ديبیخود میکنی!!
شماره 10 برا خودته!
من که از الان منتظرم تا اوزیل رو با شماره 10 ببینم تو ترکیب...![]()
یه جورایی آگوئرو به سیستم رئال نمی خوره چون رئال اکثرا 1-3-2-4 بازی می کنه که با توجه به این فقط به عنوان همون یه مهاجم نوک می تونه بازی کنه
میشه گفت بازیکن گلزنی هم هست ولی برای اینکه توی کل فصل به عنوان مهاجم نوک بازی کنه زیاد مطمئن نیست و مثلا خود همین هیگواین مطمئن تره
بیشتر به درد سیستم دو مهاجمه می خوره که به عنوان مهاجم دوم عمل کنه که بعید می دونم رئال به اون سیستم روی بیاره
همین رونالدو خودش بعضی وقتا توی منچستر و رئال و حتی تیم ملی توی پست مهاجم نوک بازی کرده و اتفاقا توی این پست هم خیلی خوب بازی می کنه! به نظرم حتی اون نسبت به آگوئرو بیشتر به این پست می خوره!
آگوئرو بیشتر به درد تیمایی مثل چلسی می خوره که با دو یا سه مهاجم بازی می کنن و اتفاقا به بازیکن تکنیکی و سرعتی نیاز دارن
رئال همین آدبایور رو نگه داره با اون سه تا مهاجم نوک عالی می تونه داشته باشه یعنی هیگواین و آدبایور و بنزما که تازه بنزما می تونه گوشه هم باشه
Last edited by vahidgame; 12-06-2011 at 02:53.
شماره 10 چیه!!! باید بهش شماره 5 زیدان کبیـــر رو بدیم.یادش بخیر، کاناوارو که اومده بود رئال، همون اول گفت من پیراهن زیدان رو میخوام.
کاملا تایید میشه.
اصلا چه معنی داره بازیکن برای ما تعیین کنه کی میخواد بیاد کی نمیخواد بیاد!
ضمن اینکه، باشگاه رئال هرچقدر هم که پول داشته باشه و خرج بازیکن کنه، هیچوقت نباید 100% زیر بار هزینه ای بره که باشگاه های دیگه میگن.
اقا بازم از صحبتای بچه های انلی من یه چیز بگم ...اصلا چه معنی داره بازیکن برای ما تعیین کنه کی میخواد بیاد کی نمیخواد بیاد!
یادتونه اخرین فصل رائول بزرگ توی رئال ؟ چه قدر بهش گیر دادن که وقتی توی تیمه همه چیز دست اینه واسه خودش مافیا درست کرده ؟ بازیکنا به انتخواب رائولن و از این حرفا ؟
الان دیگه ماشالله همه ی بازیکنا واسه خودشون بازیکن دعوت می کنن رئال ...
این از اوزیل رونالدو هم که دیدیم ...
منم 5 رو بیشتر می پسندم براش ....شماره 10 چیه!!! باید بهش شماره 5 زیدان کبیـــر رو بدیم.یادش بخیر، کاناوارو که اومده بود رئال، همون اول گفت من پیراهن زیدان رو میخوام.
نه دوست عزیز، این چه ربطی به اون دارهضمن اینکه اون موقع کسی نمیگفت رائول مافیا داره! میگفتن مربیا جرئت ندارن رائول رو روی نیمکت بذارن، چون از عکس العمل هوادارا میترسن.
اگر اینجور باشه، شما باید به په په هم گیر بدین که چرا اون موقع رونالدو رو ترقیب میکرد بیاد رئال! حتی شایعه شده بود که قرار داد رو برده بود سر تیم ملی پرتغال تا اونجا امضاش کنه...
این حرف ها همه جا هست. مگه تو بارسا، هر روز نمیگن فابرگاس بیاد بارسا موفق میشه، فابرگاس فلان میشه...؟!
خوب اینی که گفتی چه ربطی به اون داشت ؟:دي
من نگفتم که اون موقع همچین چیزی بودش ! گفتم اون موقع می گفتن رائول یه جورایی ترکیب اصلی رو می چینه ... هر کسی رو که دلش بخواد می اره رئال ... می گفتن رائول تقریبا رئیس رئال حساب می شه ...
گفتم اونایی که همچین حرفی زدن الان دقیقا رونالدو هم می شه پشت سرش گفت ... با مارسلو و بنزما خوبه دیگه خیلی معلومه ..
اینا اگه کسی هم به خوبی اونا بازی کنه این 2 تا می ان توی ترکیب ... یعنی ترجیه داده می شن ... و همچنین کاکا با رونالدو خوبه اگه یه روزی اوزیل هم سطح کاکا باشه .. کاکا ترجیه داده می شه ...
پیش نمایه مارکا:
( عکس با تیترها همخونی نداره، مال چند روز پیش هست. )
پیش خوان برجسته:
مورینیو یک بازیکن قدرتمند می خواهد
دیگر پیش خوان ها:
اسین در صورت جدایی لاس جانشین وی می شود
ویژگی های هافبک غنایی: خستگی ناپذیر، محکم و قابل خرید
رونالدو به کاکا: " در رئال مادرید بمان، چرا که با آنها موفق می شوی "
کوئنترائو هفته آینده قراردادش را با رئال مادرید امضا می کند
صحبتهای هیرو پیرامون جام ملتهای اروپای زیر 21 سال:
" همه ما دوست داریم که به فینال برسیم "
مانزانو قصد خرید ایباگازا را دارد
تیاگو دوست ندارد سسک به بارسلونا بازگردد
پیش نمایه آ.س:
پیش خوان برجسته:
آگوئرو برای بازی در رئال مادرید باید به حقوق کمتر راضی شود
دیگر پیش خوان ها:
حقوق وی در اتلتیکو مادرید 7 میلیون است که در رئال مادرید کمتر می شود
ایجنت نیمار: " اگر نیمار پسر من بود، وی را به رفتن به مادرید ترقیب می کردم "
مانزانو قصد دارد تیاگو را به یوونتوس بازگرداند
// با تشکر از اردلان عزیز بابت ترجمه
اگر نیمار پسرم بود دوست داشتم در رئال مادرید بازی کند - وگنر ریبریو
اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
مدیر برنامه های نیمار، وگنر ریبریو بهترین تیم برای موکلش را رئال مادرید میداند...
نیمار ستاره ی جوان تیم سانتوس برزیل این روز ها به سوژه ی داغ مطبوعات تبدیل شده است و وگنر ریبریو مدیر برنامه های این بازیکن در مصاحبه ای عنوان کرد که رئال مادرید بهترین گزینه ی ممکن برای موکلش است.
وگنر ریبریو ضمن اشاره به علاقه ی چلسی به نیمار به AS گفت:
"اگر نیمار پسر من بود دوست داشتم که در رئال مادرید بازی کند. رئال مادرید بهترین باشگاه جهان است و فلورنتینو پرز رئیس باشگاه رئال مادرید هم مرد بسیار جدی و با علاقه ای است".
وگنر ریبریو در ادامه عنوان کرد که تیم های زیادی خواهان نیمار هستند:
"نیمار به دلیل اینکه در اروپا بازی نمیکند بهترین بازیکن نیست اما باشگاه های زیادی از اروپا به دنبال او هستند".
خود نیمار قبلا عنوان کرده بود که دوست دارد برنده ی Ballon d`Or شود و در روز های آینده در فینال کوپا لیبرتادورس به همراه سانتوس مقابل پناریول قرار خواهند گرفت.
+کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الانه که طرفدارای چلسی و بارسا بریزن اینجا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)